Mäklare Shanta Nyblom

Shanta Nyblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Matildas gränd 7, Bergavik, Kalmar kommun

Matildas gränd 7

Villa
Bergavik, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
3 490 000 kr
146 m²
5 rum
510 m² tomt

Med ett mycket bra läge på lugn återvändsgata finner ni denna härliga bostad! Här bor du nära till både skog och hav på tilltalande 146 kvadratmeter som fördelar sig på ett trivsamt kök med matplats, ett generöst vardagsrum, fyra sovrum, ( möjlighet till fem) badrum, gäst-wc och en separat tvättstuga. Dessutom erbjuds en härligt grönskande och välskött trädgård med skyddad baksida. Känslan att krypa ner i spabadet med naturen som granne. Husets två altaner ger dig möjlighet till både sol och skugga från morgon till kväll. Här bor du på naturskönt läge nära skola, förskola, affär och stadens samt Hansa Citys´s alla bekvämligheter, som nås via bil eller buss på ca 10 minuter. Om du söker ett inflyttningsklart boende nära naturen? Då är detta huset för dig! Välkommen att boka er för visning!

Gärdesvägen 1, Rinkabyholm, Kalmar kommun

Gärdesvägen 1

Villa
Rinkabyholm, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 690 000 kr
119 + 55 m²
4 rum
1 025 m² tomt

Varmt välkomna till huset ni kanske väntat på? Ett boende på 119 kvm med biytor på hela 55 kvm i omtyckta Rinkabyholm. Huset innehar 3 sovrum på entréplan, samt vardagsrum och kök. Garage och förråd för trädgårdsredskap. Ett härligt läge med uteplats mot grönskande baksida, beläget på återvändsgata. Här är ett hus som finns möjlighet att sätta sin egen prägel på. Rinkabyholm erbjuder närhet till Förskola, skola, mataffär, samt pizzeria. Ett perfekt boende för alla åldrar! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
Södra Dragsviken 774, Drag, Kalmar kommun
  • Lör 9 dec kl 12:30
Södra Dragsviken 774, Drag, Kalmar kommun, bild 2
Södra Dragsviken 774, Drag, Kalmar kommun, bild 3

Södra Dragsviken 774

Villa
Drag, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
3 895 000 kr
100 m²
4 rum
1 167 m² tomt

Underbart beläget 1-planshus nära fantastiska naturområden och lugn. Här bor ni med allt smidigt i ett plan på attraktivt läge. Nybyggt hus med hög standard och tilltalande planlösning med två sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även en högkvalitativ pool där ni kan spendera många soliga dagar. På den väl tilltagna tomten om 1 167kvm finns även ett gästhus perfekt när familj och vänner kommer på besök. Här erbjuds bad- och båtliv på ett smidigt och lättillgängligt sätt där havet är ständigt närvarande. På Drag bor man med direkt närhet till härlig natur med fina promenadstråk. Via en kort promenad når man även härliga badplatser nere vid havet. Det här är ett hus att stortrivas ! Välkomna att boka er för visning till ansvarig mäklare!

  • Premium
Toravägen 11, Påryd, Kalmar kommun

Toravägen 11

Villa
Påryd, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
490 000 kr
87 m²
5 rum
805 m² tomt

Välkommen till en naturnära fastighet med många möjligheter! Vi finner denna villa i utkanten av natursköna Påryd om drygt 90 kvm med 5 rum varav 3 sovrum, och kök. Med en omgivning av skogsmark kan du förvärva en villa med ett avkopplande läge samt en möjlighet för upptäckt av vilda djur utanför fönstret i gryningen. Tomten är lättskött och utgör 805 kvm. Utöver bostadshuset finns även en byggnad med förråd eller en verkstad för den intresserade. Här kan du sätta din egen prägel och leva ut dina drömmar om ett liv på landet! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller boka er för visning.

Visar alla 4