Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isabelle Öberg

Isabelle Öberg

Om mig

Ung, driven och nytänkande Villamäklare med fullt fokus framåt! Jag värdesätter ärlighet, tydlighet och ett helhjärtat engagemang. Tillsammans skräddarsyr vi din försäljning utifrån dina önskemål och sätter en gemensam plan framåt. Oavsett om du ska sälja, köpa eller har funderingar kring bostadsmarknaden är du alltid varmt välkommen att kontakta mig! Är du nyfiken på hur jag kan göra skillnad i din nästa bostadsaffär? Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kustroddaregatan 6, Ekenäs, Kalmar kommun

Kustroddaregatan 6

Tomt
Ekenäs, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 300 000 kr
2 859 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera en väl tilltagen tomt om hela 2 859 kvm tomt i lugna och havsnära Ekenäs! Här bor du i ett gemytligt område med fantastisk sammanhållning, närhet till grönområden, natur, vackra vandringsleder och Kalmar Sund med småbåtshamn & badplats inom några hundra meters avstånd! Kalmar når ni på ca 25 min och motorväg söderut finns också inom bekvämt avstånd! Tomten är belägen med ett skyddat läge och skogen som närmsta granne. Här finns idag en uppvuxen yta som till större del är bestående av träd och buskar vilket möjliggör valfri utformning samt eventuell skugga framöver för dig som väljer att bevara några av dessa. Ekenäs är ett litet idylliskt samhälle med direkt närhet till havet och naturen. Här bor ni med en trevlig blandning bland barnfamiljer och medelålders. I området finns eget bageri (Ekenäs hantverksbageri) & fina promenadstråk intill fårhagar i en vacker miljö. Båtplats finns möjlighet att hyra via Ekenäs båtklubb för medlemmar om lediga platser finns. Tomten på Kustroddaregatan 6 är redo för dig som söker efter ett nytt projekt - här kan du förverkliga dina bostadsdrömmar! Kommunalt VA samt fiber finns att ansluta till i tomtgräns! Avgifter för anslutning till V/A, fiber samt el bekostas av köparen. Vill du veta mer är du alltid varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Välkomna att besöka tomten!

  • Plus
Ekövägen 12, Rinkabyholm, Kalmar kommun

Ekövägen 12

Fritidshus
Rinkabyholm, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 195 000 kr
32 m²
2 rum
948 m² tomt

Upptäck din ultimata tillflyktsort vid havet och staden – Ekövägen 12 erbjuder det perfekta läget för avkoppling och äventyr. Beläget bara ett stenkast från havet och med enkel tillgång till stadens puls, är detta ditt drömresmål för avkoppling och rekreation. Med perfekt läge för att utforska både naturen och stadens underverk, är detta fritidshus din nyckel till en minnesvärd och avslappnad tillvaro. Endast 7 km från centrala Kalmar! Fritidshus eller framtida permanentboende? Kontakta oss för mer information! Fastigheten säljs med en sk friskrivningsklausul. Du som köpare bör undersöka fastigheten noga före ett köp. Har du som köpare frågor gällande detta vänligen återkom till ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Hedenhösgränd 1, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Tis 13 aug kl 17:15

Hedenhösgränd 1

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 375 000 kr
102 m²
5 rum
817 m² tomt

Äntligen kan vi presentera ett vackert enplanshus med hela 4 st sovrum, fjärrvärme, garage intill huset och med trevlig trädgårdstomt där gott om utrymme för grillkvällar och lek ges möjlighet! Praktiskt beläget med hörntomt och med fantastisk närhet till skola och förskola! När vi kliver innanför hallen så möts vi av en liten trevlig hall som mynnar ut i husets kök. Köket är nyrenoverat och ger även rum för matplats, perfekt för fina middagsbjudningar med vänner och familj! Vidare i huset har vi vardagsrummet som erbjuder gott om social yta. Från vardagsrummet så når vi enkelt husets fina och härliga stenlagda uteplats. Här har ni gott om utrymme på den grönskande trädgårdstomten för soldäck eller odlingslådor om så önskas. Huset erbjuder hela fyra stycken sovrum och ett badrum med badkar, Wc & kommod. Utöver detta finns även en mindre gästtoalett med handfat och toalett. Har du alltid letat efter en hörntomt i populära Lindsdal? Här finns möjligheten! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Nya vägen 2, Trekanten, Kalmar kommun
  • Tis 13 aug kl 16:00

Nya vägen 2

Villa
Trekanten, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 595 000 kr
117 + 117 m²
5 rum
2 078 m² tomt

Centralt i Trekanten! Nu saluförs en trevlig enplansvilla med källare, centralt belägen i omtyckta Trekanten! Här kommer det erbjudas närhet till precis allt som Trekanten har att erbjuda, så som skolor, mataffärer, restauranger, grönområden, föreningsliv och bra kommunikationer. För den som gillar naturen finns det möjligheter till sköna promenader och friluftsaktiviteter i omgivningarna. Bostaden erbjuder en boyta på 117 kvadratmeter och totalt 5 rum fördelade på 3 sovrum. Ett större allrum välkomnar oss in och vill vänster finns ett stort allrum/vardagsrum som har en fin öppen spis med värmekassett. Köket erbjuder bra utrustning med arbetsytor och gott om förvaring. Sovrummen finns belägna till höger i bostad sett med badrummet i anslutning. Gott om förvaringsutrymmen i bostaden samt en källare som endast skapar fler möjligheter för den som önskar extra gott om förvaring eller utrymmen för olika ändamål. På tomten finns ett nybyggt uterum/växthus/lusthus som förlänger säsongerna eller skapar en fin plats för kreativitet! Bra förrådsutrymmen och verkstad. Solceller och flertal komplement som uppvärmning ger bra förutsättningar driftmässigt sett. Med en generös tomt om 2078 kvadratmeter finns gott om utrymme för både utomhusaktiviteter och den som har gröna fingrar. Här är en plats som skapar fina möjligheter för den som söker ett lättskött hem och värderar geografisk närhet till det mesta inom Trekanten samt Kalmar och Nybro inom räckhåll! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information eller bokning av visning, Johanna Rathjen 072 - 070 67 31 [email protected]

  • Plus
  • Uteplats
Vallentins väg 4, Trekanten, Kalmar kommun
  • Tor 8 aug kl 15:00

Vallentins väg 4

Villa
Trekanten, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 850 000 kr
168 m²
5 rum
1 275 m² tomt

Underhållsfritt Hjältevadshus i barnvänliga Trekanten med energieffektiv frånluftsvärmepump som uppvärmning! Här erbjuds en härlig öppen planlösning med 168 väldisponerade kvadratmeter som uppfyller alla våra praktiska krav på ett modernt villaliv. På den precis lagom stora tomten om 1 275 kvm finner vi även en rymlig altan på ca 70 kvm vilket gör livet extra njutbart under sommarhalvåret. I Trekanten bor man bekvämt med närhet till grönska, skola, mataffär och goda förbindelser i form av buss och tåg för att ta sig in till Kalmar. Låter detta som ditt nästa drömboende? Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
Vitavallsvägen 39, Lindsdal, Kalmar kommun

Vitavallsvägen 39

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 200 000 kr
108 m²
4 rum
168 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och lättskötta hem beläget i populära Lindsdal! Här ges du möjlighet att trivas i många år framöver! Med tre generösa sovrum, ett allrum och det intilliggande inglasade uterummet finns plats för hela familjen! Lättskött vacker trädgård med grönskande charm och harmonisk känsla! Beläget i barnvänligt område med bekvämt avstånd till skola, mataffär och allt som önskas väntar detta drömboende nu på nästa ägare! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus

Visar alla 6