Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isabelle Öberg

Isabelle Öberg

Om mig

Ung, driven och nytänkande Villamäklare med fullt fokus framåt! Jag värdesätter ärlighet, tydlighet och ett helhjärtat engagemang. Tillsammans skräddarsyr vi din försäljning utifrån dina önskemål och sätter en gemensam plan framåt. Oavsett om du ska sälja, köpa eller har funderingar kring bostadsmarknaden är du alltid varmt välkommen att kontakta mig! Är du nyfiken på hur jag kan göra skillnad i din nästa bostadsaffär? Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kroggärdesvägen 10, Smedby, Kalmar kommun

Kroggärdesvägen 10

Radhus
Smedby, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 800 000 kr
123 m²
5 rum
271 m² tomt

Rymligt, familjärt boende med plats för hela familjen! I närområdet finns vackra grönområden och promenastråk perfekt för avkopplande kvällspromenader eller lek med barnen. Med garage och uteplats får du gott om utrymme för förvaring och trevliga grillkvällar med nära och kära. Kroggärdesvägen 10 är den perfekta startpunkten för en ny livsstil i en lugn och trivsam miljö. Här kan du njuta av det bekväma boendet och närheten till allt som Kalmar har att erbjuda. Vänta inte, slå till och bli del av detta härliga grannskap redan idag!

Lassevägen 28, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Fre 26 apr kl 15:30

Lassevägen 28

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 950 000 kr
134 + 67 m²
6 rum
632 m² tomt

Varmt Välkommen till ett fantastiskt parhus beläget i hjärtat av Lindsdal! Denna pärla bjuder på en omsorgsfullt bevarad charm och enastående underhåll med moderna bekvämligheter och vackra färgval! Med närhet till bussförbindelser, mataffärer och skolor, erbjuds en oslagbar bekvämlighet i vardagen för hela familjen. Njut av en harmonisk livsstil med alla viktiga faciliteter bara ett stenkast bort. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Energieffektiv
Granvägen 36, Berga, Kalmar kommun
  • Tor 25 apr kl 14:15

Granvägen 36

Villa
Berga, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
2 495 000 kr
90 + 30 m²
4 rum
726 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera detta bekväma Nivishus beläget på hörntomt i familjevänliga Berga. Granvägen 36 är ett praktiskt enplanshus med vidbyggt garage som erbjuder ett hemtrevligt och socialt hus som kommer få dig att känna dig som hemma redan från första dagen. Detta hem passar perfekt för dig som värdesätter ett bekvämt boende med centralt läge. Njut av ett naturnära läge med närhet till hav, affärer, skolor och service. Vill du veta mer om bostaden? Kontakta Isabelle för mer information!

  • Plus
Brånavägen 14, Påryd, Kalmar kommun

Brånavägen 14

Villa
Påryd, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 995 000 kr
151 + 109 m²
5 rum
1 378 m² tomt

Om du är på jakt efter något utöver det vanliga, har du hittat rätt! Med en arkitektonisk struktur som utmärker sig i området och med en elegans som utstrålar ståtlighet är detta en möjlighet som sällan erbjuds på marknaden. Omsluten av naturens charm och den industriella stil som huset erbjuder bor du bekvämt med närhet till allt som önskas! Huset har dessutom genomgått flertalet större renoveringar under de senaste åren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 4