Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elis Gustafsson

Elis Gustafsson

Om mig

Genom ett starkt personligt engagemang och ett stort driv, är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar! En bostadsaffär handlar ett nytt kapitel. Att för mig som mäklare få hjälpa dig med den här processen är för mig mycket ärofyllt! Därför är det av stor vikt för mig att du ska känna dig trygg under hela processen! Om du går i säljtankar, funderar på vad värdet av din bostad är eller har andra frågor som rör dig och din bostadssituation, är du välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klunkens Backe 3, Berga, Kalmar kommun

Klunkens Backe 3

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
795 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 4/7
4 936 kr/mån
12 137 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2-rumslägenhet belägen på fjärde våningen i den omtyckta HSBs Brf Jätten i Kalmar. Här finner du en välplanerad bostad med god gemenskap i föreningen. Lägenheten erbjuder en härlig boyta på 65.5 kvadratmeter och en genomtänkt planlösning som skapar en luftig och trivsam atmosfär. Här finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. En trevlig inglasad balkong i österläge. HSBs Brf Jätten i Kalmar är känt för sin trevliga atmosfär och goda gemenskap. Föreningen välkomnar alla till en harmonisk och trygg miljö där grannar tillsammans skapar en trivsam boendemiljö. Närområdet bjuder på vacker natur och närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Med solpaneler på taket bidrar föreningen till en mer hållbar boendemiljö, samtidigt som du har tillgång till grönområden att njuta av. Välkommen att upptäcka denna fina bostadsrätt med bra planlösning och en gemenskap att trivas i!

  • Hiss
Matrosgatan 6, Getingen, Kalmar kommun

Matrosgatan 6

Radhus
Getingen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
3 500 000 kr
97 m²
4 rum
5 294 kr/mån
36 082 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och charmiga 4-rumslägenhet belägen i den populära bostadsrättsföreningen HSBs Brf Radhus i Kalmar. Med möjligheten att sätta din egen prägel på boendet, erbjuder detta hem en perfekt plattform för dig att skapa ditt drömboende. Boendet inrymmer en boyta på 97 kvadratmeter och har fördelen av en källare samt ett garage för bekväm och praktisk förvaring. Denna bostadsrätt erbjuder en trädgård med gräsmatta, där du kan njuta av vackra dagar utomhus och skapa trevliga stunder. Området Getingen i Kalmar är känt för sin charm och sin trevliga atmosfär. Här finner du vackra promenadstråk, lekplatser och närhet till citykärnan. Med goda förbindelser och närhet till det mesta, är detta ett perfekt läge för dig som vill ha ett bekvämt boende mitt i stadspulsen. Ta chansen att bo i detta trivsamma och familjevänliga område, där du kan sätta din egen prägel på ditt hem. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning - vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nya drömboende!

  • Uteplats
Sagovägen 29, Berga, Kalmar kommun

Sagovägen 29

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 129 kr/mån
10 317 kr/m²

Välkommen till en fin tvårummare med inglasad balkong i fritt läge! Här erbjuds ett ljust och trivsamt hem, samtliga rum är rymliga. Planlösningen är smidig och väldisponerad och på dessa 63 kvadratmeter har du gott om förvaringsutrymmen. I källaren finner vi två förråd, ett större samt en mindre matkällare. Bostaden är i bra skick med fina detaljer som holländskt parkettgolv i vardagsrummet och badrum som renoverades 2010. Balkongen ligger i västerläge och passar perfekt för dig som vill avnjuta kvällssolen med utsikt mot ett trevligt grönområde. Med en kort promenad finner vi Berga Centrum där allt du kan tänkas behöva finns i form av mataffär, apotek, gym och frisör. På Sagovägen 29 bor du i en stabil Riksbyggen-förening. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Här erbjuds ett flertal gemensamhetsanläggningar, som bastu, gym och tennisbana och lekplats. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Oxhagsvägen 4B, Oxhagen, Kalmar kommun

Oxhagsvägen 4B

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 150 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 058 kr/mån
18 254 kr/m²

Fräsch och renoverad 2:a med ljus och social planlösning. Lägenheten är genomgående med ett rymligt sovrum i öster samt ett stort vardagsrum med utgång till balkong i väster med kvällssol. Köket är rymligt med plats för stor matplats och socialt trevlig placerad köksö. Här bor du riktigt bekvämt, lugnt med närhet till centrala delarna av Kalmar samt Giraffen och allt de har att erbjuda. Våning tre utan insyn.

  • Balkong
Fogdegatan 1C, Lindö, Kalmar kommun

Fogdegatan 1C

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 150 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/4
1 338 kr/mån
31 944 kr/m²

Välkommen till en charmig bostadsrätt belägen på Lindö i populära Kalmar. Här erbjuds en praktiskt planerad 1:a om 36 kvadratmeter i föreningen BRF Simpan 14. Med närhet till centrum samt vackra promenadstråk i omgivningarna finns här alla möjligheter till en bekväm och aktiv livsstil. Detta objekt passar perfekt för dig som söker en bostad med låg avgift och vill bo i en obelånad förening. Utan onödiga extrakostnader kan du njuta av lugnet och tryggheten här på Lindö. Boendet är beläget på första våningen med egen ingång, bostaden präglas av en genomtänkt planlösning. Här finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. De ljusa och trivsamma ytorna bjuder in till kreativitet och personlig inredning, perfekt för att skapa ditt drömboende. I närområdet finns vackra grönområden och härliga promenadvägar att utforska, perfekt för dig som gillar att vara aktiv och njuta av naturen. Med närheten till centrum har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, från shopping och restauranger till service och kommunikationer. Missa inte denna unika chans att förvärva en prisvärd bostad i en populär del av Kalmar. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag! Vi ser fram emot att guida dig genom denna spännande process tillsammans. Välkommen till ditt nya hem på Lindö!

Kungsgårdsvägen 34A, Skälby, Kalmar kommun

Kungsgårdsvägen 34A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
4 993 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkommen till denna renoverade 3-rumslägenhet belägen i populära Skälby, Kalmar. Här erbjuds en trivsam bostad i Riksbyggens Bostadsrättsförening Hagtorpet med hiss och en fantastisk gemenskap. Med en boyta på 68 kvadratmeter finns gott om plats för dig att kalla det här stället för hemma. Lägenheten ligger på första våningen av tre och erbjuder en bekväm och praktisk planlösning. En härlig inglasad balkong i söderläge. Skälby är ett lugnt område med närhet till grönområden och service. Njut av promenader i naturen eller ta en kort resa till centrum för shopping och restauranger. Härifrån tar du dig enkelt till allt som staden har att erbjuda. Denna bostad har genomgått en stilren renovering som ger en modern touch och en känsla av harmoni. Upptäck möjligheterna och skapa ditt drömboende tillsammans med oss. Välkommen att utforska denna renoverade pärla i Skälby – din framtida oas i Kalmar!

  • Balkong
  • Hiss
Lidhemsvägen 9E, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Sön 21 apr kl 17:00
Lidhemsvägen 9E, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Lidhemsvägen 9E, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Lidhemsvägen 9E

Lägenhet
Lindsdal, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 300 000 kr
55 m²
2 rum
4 905 kr/mån
23 636 kr/m²

Välkommen till denna härliga tvårumslägenhet som förenar modern elegans med praktisk funktionalitet! Denna stilfulla marklägenhet, uppförd 2016, lämnar inget åt slumpen utan är noga utvald för att skapa en perfekt balans mellan form och funktion. Det första vi möts av är det ljusa köket som öppnar upp med förstärkt takhöjd och stora fönster, komplett med moderna apparater och generöst med förvaring. Ljusgrått kök och en matplats för 6-8 personer skapar en perfekt plats för samvaro. Vardagsrummet fortsätter den eleganta stilen med den vita ekparketten och en utgång till den första uteplatsen. Sovrummet är en fristad av lugn med gott om plats för en dubbelsäng och fem garderober för optimal förvaring. Det imponerande badrummet till höger om hallen bjuder in till avkoppling och effektivitet. Med klarglasväggar i duschhörnan, golvvärme och stilfullt vitt kakel blir varje stund här en fröjd. Utomhus väntar två underbara platser att njuta av. Den stenlagda uteplatsen på entrésidan inkluderar en liten täppa och separat förråd. Den andra terrassen på baksidan, under tak och i söderläge, bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Föreningen Majavallen består av 25 bostadsrätter, fördelade på 8 byggnader, färdigställdes 2016 och utgör en modern och välskött gemenskap. Varje lägenhet åtnjuter förmån av en tillhörande parkeringsplats och ett förråd. Uppvärmning via fjärrvärme inkluderas i månadsavgiften, liksom bredband och TV från Telia. Lindsdal är en charmig stadsdel i Kalmar, känd för sin vänliga atmosfär och närheten till både stadsliv och natursköna områden. Beläget strax utanför Kalmar erbjuder Lindsdal bekvämligheterna av lokala butiker och grönområden samtidigt som det ger enkel tillgång till citykärnan via buss. En harmonisk plats där gemenskap möter bekvämlighet.

  • Premium
  • Uteplats
Vänskapens Väg 21C, Ljusstaden, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr

Vänskapens Väg 21C

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
4 710 kr/mån
21 627 kr/m²

Välkommen till denna moderna etagelägenhet i populära Ljusstaden som är en pärla med hög standard och en ljus och öppen atmosfär. Lägenheten är väldigt välplanerad som både erbjuder mycket ljus och gott om förvaringsmöjligheter. Den har två rymliga balkonger, en som bjuder på morgonsol och en annan som ger eftermiddags- och kvällssol, vilket ger möjlighet att njuta av solen vid olika tider på dagen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket skapar en luftig och ljus känsla. Två sidor av bostaden har fönster som släpper in naturligt ljus från olika värdestreck, vilket ger en ljust och härligt rum. Köket är modernt och välutrustat. Badrummet är helkaklat och har tvättpelare, vilket är praktiskt och platsbesparande. På övre våningen finns idag två sovrum, men det finns möjlighet att omstrukturera och skapa tre bra sovrum om så önskas. Till lägenheten hör ett utvändigt förråd och en carport till dessa ingår i månadsavgiften. Föreningen har tecknat ett förmånligt abonnemang för bredband och kabel-tv med Telia (fiber). Ett tillägg på 299 kr/mån för detta tillkommer på månadsavgiften. Slutligen, området Ljusstaden är ett lugnt område beläget med närhet till natur, kommunikationer, förskolor och service, vilket gör det till en bekväm och attraktiv plats att bo på. Kontakta mäklare för visning!

  • Plus
  • Balkong
Kungsgårdsvägen 66 C, Skälby, Kalmar kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Kungsgårdsvägen 66 C, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 66 C, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 66 C

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 695 000 kr
89,7 m²
3 rum
vån 2/3
6 677 kr/mån
18 896 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och mycket trevliga gaveltrea i utmärkt skick belägen endast ett stenkast från omtyckta Skälby! Bostaden erbjuder två våningar med en stor balkong där du kan njuta av kvällssolen, perfekt för avkoppling och trevliga stunder utomhus. Med fönster i tre olika väderstreck får du ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten som ger en behaglig känsla och bidrar till ett trivsamt boende. Redan vid första ögonkastet kommer du att uppskatta de ljusa ytskikten och det vackra parkettgolvet som sträcker sig genom hela bostaden och ger en fräsch och stilren känsla. Endast några steg in i lägenheten möts du av ett generöst rum som kombinerar vardagsrum och kök. Den öppna planlösningen ger dig massor av utrymme att inreda och utforma lägenheten på olika sätt, helt enligt dina önskemål och behov. Här kan du skapa en bekväm sällskapsdel med en mysig soffgrupp samtidigt som du har gott om plats för matbord och köksutrustning. Den mångsidiga planlösningen ger dig friheten att anpassa utrymmet efter din livsstil. Lägenheten är belägen i ett lugnt och naturnära område, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Du kan ta långa promenader eller löpturer i området och uppskatta den friska luften och lugnet som naturen erbjuder. Dessutom erbjuder området goda kommunikationsmöjligheter, vilket gör det enkelt att ta sig runt och få tillgång till de bekvämligheter och service du behöver i vardagen. Du har gångavstånd till mataffärer. Det är bekvämt att ha allt du behöver inom räckhåll. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

  • Premium
  • Balkong
Silkeborgsgatan 4, Tegelviken, Kalmar kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Silkeborgsgatan 4

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
750 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/6
2 412 kr/mån
19 231 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt belägen i populära Tegelviken, Kalmar. Här erbjuds en charmig bostad med en klädkammare som ger extra förvaringsmöjligheter, perfekt för den som gillar ordning och reda. Bostaden är belägen på våning 3 av 6 och erbjuder en härlig inredd inglasad balkong där du kan njuta av din morgonkaffe eller varför inte ta en stunds avkoppling på kvällen. Området Tegelviken är känt för sin trevliga atmosfär och närhet till naturen. Med närhet till grönområden och promenadstråk kan du enkelt kombinera stadsliv med naturupplevelser. Riksbyggen Brf Kalmarhus 13 är en välskött förening som erbjuder trygghet och gemenskap. Med hiss i fastigheten är det smidigt att ta sig upp till lägenheten. Med närhet till service, butiker och kommunikation är detta ett perfekt boende för dig som vill ha bekvämligheten runt hörnet. Sammanfattningsvis erbjuds här en välplanerad bostad med en inglasad balkong och en praktisk klädkammare i en trivsam förening i populära Tegelviken. Varmt välkommen att boka din visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sjötrollets väg 54, Björkenäs, Kalmar kommun

Sjötrollets väg 54

Radhus
Björkenäs, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 850 000 kr
111,5 m²
4 rum
8 184 kr/mån
16 592 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma boende beläget på en väldigt rymlig hörntomt. Bostaden sträcker sig över två plan och erbjuder ett modernt och bekvämt boende med generösa utrymmen. På bottenvåningen finner vi bostadens sociala ytor så som ett nyrenoverat kök, idealiskt för matlagning och umgänge med vänner och familj. Här finns gott om arbetsytor och plats för ett stort köksbord. Ett luftigt vardagsrum med utgång till bostadens baksida med ett härligt inglasat uterum och ett stort trädäck. I anslutning till uteplatsen finns även ett härligt spabad. Bottenvåningen erbjuder också en tvättstuga och ett badrum. På övervåningen finner du tre mysiga sovrum, perfekta för avkoppling och återhämtning. Här finns även ett större badrum och en praktisk klädkammare. Området, Riksbyggen BRF Sjötrollet, erbjuder en bekväm och modern boendemiljö med närhet till grönområden och lekplatser. För den som söker gemenskap och aktiviteter finns det också kvartershus med samlingslokaler och andra bekvämligheter. Med närhet till affärer, skolor och service är detta ett perfekt val för den som vill ha en bekväm och naturnära boendemiljö. Välkommen på visning!

Långa vägen 23, Vimpeltorpet, Kalmar kommun

Långa vägen 23

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
3 069 kr/mån
32 636 kr/m²

På den fridfulla Långa vägen välkomnas du till denna underbara bostad med väldigt låg avgift. Här får du uppleva det bästa av två världar - det bekväma och trygga livet i en bostadsrättsförening kombinerat med friheten och komforten av att bo som i en villa. Byggd år 2017, fortsätter denna bostad att stråla av nyhetens behag och erbjuder en modern standard som imponerar på varje nivå. Du håller även väldigt låga el kostnader då föreningen satt in solceller på taken. Bostaden bjuder på en ljus och luftig atmosfär där det rymliga köket blir hjärtat i hemmet. Det generösa sovrummet mot baksidan av bostaden. Ett stort helkaklat badrum adderar till komforten med egen tvättmaskin och torktumlare. Med två uteplatser i olika väderstreck får du möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll. Praktiskt bekvämligheter inkluderar en egen carport samt förråd precis utanför. Beläget intill det omtyckta kvarteret Visaren och grannar med Kalmar's vackraste naturreservat, erbjuder detta hem närhet till både avkoppling och stadsliv. Med Värsnäs charmiga badstränder öster om kvarteret, finns det alltid möjligheter till friluftsliv och rekreation. 10 minuter gångavstånd från kommande bad och friskvårdanläggning.

  • Uteplats
Frejagatan 5A, Bremerlyckan, Kalmar kommun
  • Borttagen före visning

Frejagatan 5A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 550 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 644 kr/mån
31 633 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Drottning Kristinas väg 7B, Oxhagen, Kalmar kommun

Drottning Kristinas väg 7B

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 798 kr/mån
15 431 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet på andra våningen i HSB:s omtyckta föreningen BRF Opalen! Här har du en trivsam och ljus lägenhet med fint ljusinsläpp från den inglasad balkong. Lägenheten är i genomgående gott skick med fint kök med bra arbetsyta samt förvaring. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med österläge där du kan njuta av morgonsolen. I området finner du ett bra utbud av närservice i form av Giraffens köpcentrum där flera stora livsmedelsbutiker, kläd,- och sportbutiker, restauranger, gym samt apotek finns. Här har du mycket goda möjligheter till både storhandel och shopping samtidigt som du har en närhet till naturen och fina promenadstråk. Den omtyckta föreningen är mycket välskött och lågt belånad. Till föreningens gemensamhetsutrymmen hör cykelrum, tvättstugor, eget gym, föreningslokal samt hobbyrum. Här finns också trevliga innergårdar med parkkänsla, inklusive lekparker, planteringar samt grillplatser. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Axel Oxenstiernas väg 5, Oxhagen, Kalmar kommun

Axel Oxenstiernas väg 5

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 464 kr/mån
16 179 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet som bjuder på en behaglig atmosfär i ett lugnt område. Här kan du njuta av generöst ljusinsläpp i vardagsrummet samt en mysig balkong med en härlig orientering mot sydväst. Lägenheten är välutrustad med bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Boende i denna bostadsrättsförening, Riksbyggen Brf Kalmarhus 15, får ta del av en välmående förening med välunderhållna fastigheter och fina gemensamma utrymmen. Här finns tillgång till praktiska faciliteter såsom förråd, cykelrum och tvättstugor, samt möjlighet att hyra gästrum och p-platser. Föreningen har även genomfört flera förbättringar och underhållsarbeten under de senaste åren för att säkerställa trivsel och komfort för sina medlemmar. Den naturnära miljön runt Kalmar erbjuder en kvalitativ livsstil med närhet till grönområden och samtidigt bekvämt avstånd till stadens service och kommunikationer. Med promenad- eller cykelavstånd till Kvarnholmen och närliggande områden är det enkelt att utforska omgivningarna och njuta av alla dess fördelar. Det aktiva föreningslivet och det vackra området skapar en trivsam och glad vardagsmiljö för alla åldrar.

  • Balkong
  • Hiss
Ståthållaregatan 60B, Johannesborg, Kalmar kommun

Ståthållaregatan 60B

Lägenhet
Johannesborg, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 358 kr/mån
22 547 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på första våningen i Johannesborg. Lägenheten är planerad på ett praktiskt sätt med sina 53 kvadratmeter och har ett vackert fiskbensparkettgolv i vardagsrummet. En rymlig inglasad balkong i östläge förbättrar boendet, och lägenheten har genomgått en nyrenovering med retrostil. Det södra området är populärt och ligger ungefär 15 minuters cykelavstånd från stadens centrum. Området är känt för sina trevliga promenadstråk och grönområden och ger närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som det erbjuder en lugn plats att bo på. Det är en optimal plats för dem som önskar närhet till stadslivet samtidigt som de värdesätter naturnära omgivningar. Lägenheten är ansluten till en stabil Riksbyggen-förening med låg belåning. Föreningen har redan genomfört viktiga renoveringar, såsom tak, stammar och fönster. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Sagovägen 33, Berga, Kalmar kommun

Sagovägen 33

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
800 000 kr
68 m²
2 rum
4 206 kr/mån
11 765 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska gaveltvåa på markplan i den omtyckta BRF Trollet på Sagovägen! Här erbjuds ett ljust och trivsamt hem med fräscha ytskikt, ett hemtrevligt kök och ett stort vardagsrum med vacker ekparkett. Dessutom har du förmånen att njuta av en härlig inglasad balkong i perfekt solläge. När du kliver in välkomnas du av en rymlig hall med generösa avhängningsmöjligheter och plats för garderob och förvaringsmöbel om så önskas. Direkt till vänster i hallen hittar du lägenhetens förråd, rymligt och praktiskt för extra förvaring. Vardagsrummet imponerar med sin bra storlek, rymmer både soffgrupp och matsalsmöbel. Tack vare lägenhetens gavelläge strömmar ljuset in genom fönster i två väderstreck och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen, ett extra rum att njuta av från tidig vår till sen höst. Sovrummet är rymligt och rymmer en dubbelsäng, sängmöbel och förvaringsmöbel. Här finns även flera inbyggda garderober längs ena väggen, vilket ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Det rymliga badrummet erbjuder bekvämligheter som handfat med kommod, spegel, duschkabin och tvättmaskin. Fönstret släpper in härligt dagsljus och skapar en trivsam atmosfär. Sagovägen är omtyckt för sitt strategiska läge, med närhet till dagligvaruhandel, cykelvägar som smidigt tar dig in till centrum och utmärkta bussförbindelser längs med Norra vägen. Området präglas av en välmående och stabil Riksbyggen-förening med god ekonomi, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Detta är verkligen ett hem att trivas i, med bekvämlighet, ljus och en härlig balkong. För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att guida dig genom denna underbara bostad!

  • Balkong
Skräddaretorpsvägen 23A, Skälby, Kalmar kommun

Skräddaretorpsvägen 23A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 445 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 878 kr/mån
18 291 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea som erbjuder ett bekvämt och mångsidigt boende! Med två separata entréer är den här bostaden idealisk för den som söker flexibilitet och möjlighet att anpassa utrymmena efter sina behov. Lägenheten är i genomgående bra skick med fräscha ytskikt och en härlig inglasad balkong. Snyggt och rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Badrummet är fräscht och har kakel och klinker i gott skick samt en praktisk tvättmaskin. I vardagsrummet ligger ett härligt parkettgolv som är nyslipat och stora fönsterpartier förser rummet med gott om ljus. Sovrum med gott om förvaring tack vare en större skjutgarderob. Härifrån når vi även den inglasade balkongen i ett österläge. En extra fördel med denna bostad är gäst-WC:n. Lägenheten är belägen i Skälby, ett område med närhet till centrum och goda bussförbindelser. Du har bekvämt avstånd till stadens puls samtidigt som du kan njuta av ett lugnt och trivsamt boende i ett lugnt område med närhet till grönområden. Nära till Hansa city via gångbron. Föreningen uppfördes 1965 och 1967, består av 237 bostadsrätter med 245 P-platser. Gemensamma faciliteter inkluderar cykelrum, tvättstugor, föreningslokal med kök, gästrum och bastu. Uteområdet har pergola och grillplatser. Förråd och matkällare finns till varje lägenhet. Tidigare renoveringar inkluderar takbyte, stambyte och badrumsrenovering, samt fönsterbyte. Föreningen har en stabil ekonomi, och detaljer kan ses i årsredovisningen.

  • Balkong
Norrlidsvägen 48, Norrliden, Kalmar kommun

Norrlidsvägen 48

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
575 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 034 kr/mån
9 055 kr/m²

På andra våningen finner du denna välkomnande tvåa, komplett med en underbar, helt insynsskyddad inglasad balkong. Med ett smart utformat sovrum, ett generöst vardagsrum och ett ljust rymligt kök, har du möjligheten att göra ditt boende personligt. Ett fräscht badrum renoverat i samband med stambytet och en rymlig klädkammare tillför extra komfort till denna bostad. Detta förenas med fördelen av en bra placering inom föreningen, vilket ger en bekväm livsstil. Föreningen präglas av stabilitet och lugn med en välskött ekonomi. Månadsavgiften inkluderar uppvärmning, vatten och bredband. För medlemmarnas bekvämlighet finns en gemensam tvättstuga med flera tvättmaskiner och grovtvättutrustning. Föreningen har aktivt förbättrat den yttre miljön, med vackra stenlagda gårdar och välskötta planteringar mellan husen. Här finns en stor lekpark samt en gemensam grillplats Strax norr om Kalmar stad växer nya bostadsområden intill äldre. Nära till affärer, vård och skolor, utan att förlora stadspulsen. Naturnära fritid med möjlighet för barnens aktiviteter. Föreningsliv skapar gemenskap, med promenadstråk, skidspår, lekplatser, bastu och vinterbad. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokad visning.

  • Balkong
Adelgatan 5A, Funkabo, Kalmar kommun

Adelgatan 5A

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 944 kr/mån
16 370 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga trerummare på populära Adelgatan! Här erbjuds en hörnlägenhet med fint ljusinsläpp från tre väderstreck samt en insynsskyddadbalkong i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. En väldisponerad lägenhet med mysigt sovrum där det finns gott om plats samt förvaring, ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck samt ett stort kök med gott om arbetsyta och plats för matbord. Här bor man familjevänligt och naturnära med förskola, skola och matbutiker i närområdet, gångavstånd ner till havet och cykelavstånd in till både centrum, Hansa city samt universitet. Här bor du även ekonomiskt fördelaktigt med en välskött föreningen med god ekonomi! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Malmbrogatan 2C, Malmen, Kalmar kommun

Malmbrogatan 2C

Övrigt
Malmen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar
1 350 000 kr
69,5 m²
3 rum
4 995 kr/mån

Vi presenterar nu en lokal i en välskött HSB-förening helt utan lån! Lokalen har verkligen ett utmärkt läge för den som värdesätter närheten till stadskärnan. Ingång ifrån markplan handikappanpassat. Det finns kök och toalett. Lätt att möblera med tre bra rum som av nuvarande ägare använts som mottagning för akupunkturbehandlingar. Man har tillgång till föreningens faciliteter. Finns gott om parkeringsplatser i närheten.

  • Plus

Visar alla 21