Björkholmen 17

Kårsta, Vallentuna kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
80 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
2 675 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
36 482 kr/år

Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till privat visning!

Här finner du ett gediget byggt hus i lösvirke med endast en familj som ägare genom åren. Huset passar perfekt för dig som vill bo i en rofylld och mysig miljö permanent eller för dig som söker en sommarstuga nära Stockholms innerstad.
På entréplan är huset disponerad med ett platsbyggt kök med påkostade materialval och ett vardagsrum med fönster i tre väderstreck vilket ger en fin utsikt över den blomstrande trädgården. På detta plan finns även två sovrum och ett badrum. I källarplan finns en mysig gillestuga med öppen spis, ett sovrum, duschrum, tvättstuga samt två förrådsutrymmen.

Huset ligger på en liten höjd vilket ger en fin utsikt över trädgården och omgivningen när man sitter på uteplatsen vid entrén och njuter av solen. I trädgården finns plats för allt man kan önska. Stora ytor att springa runt på för barn med spring i benen, möjlighet till flera uteplatser och endast fantasin sätter stopp för dig som har gröna fingrar. För den kreativa finns en fin ateljé, men den går likväl att använda till hemmakontoret eller gästhus.

I Björkholmen bor man nära Kårsta vilket är ett litet lantligt stationssamhälle som är slutstation för Kårsta-linjen av Roslagsbanan. Området ligger väldigt naturskönt och fridfullt med gott om vackra och intressanta platser att besöka i närmiljön. Den lilla skogsjön Bergsjön nära Kårsta skola har en kommunal badplats med brygga.

Den här bostaden är försedd med Varudeklarerat – marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring.
Mer information finns via vår hemsida.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!
Ansvarig mäklare: Adam Collin 0733 49 74 00

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna

Kontakta mäklaren

Adam Collin

Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Mäklare Adam Collin, Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
+46733497400