Kvarnvägen 12

Kjula, Eskilstuna kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 288 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
23 736 kr/år

Välkommen till Kvarnvägen 12 och denna välvårdade enplansvilla om 108 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök med kombinerat matrum. Nytt kök installerades år 2019 med praktisk lådförvaring samt en ny diskmaskin år 2022. Här finns i dagsläget 3st sovrum med platsbyggda garderober. En tvättstuga som renoverades år 2020 med praktisk lådförvaring samt en ny ytterdörr som installerades. Ett badrum med dusch samt en gästtoalett vid entrén. Rymligt vardagsrum med en öppen spis och stora fönsterpartier. Det finns en genomgång från huset till garaget, här finns det gott om plats för ytterkläder och annan typ av förvaring. Det finns även ett vapenskåp där värdesaker och andra viktiga papper kan förvaras. Garaget är ett dubbelgarage varav i den ena delen är det byggt en rymlig bastu, den går med enkelhet att bygga om till ett fint kallskafferi och eller Vinförvaring för den som inte gillar att basta.
År 2004 byttes de flesta fönsterna ut, år 2014 lades nytt tak och hängrännor byttes ut samt fiber installerades år 2021.

En friköpt tomt om 1288 kvm. Här finns det gott om plats för att anlägga en pool och/eller skapa blomsterrika rabatter och trädgårdsland för den som önskar. Det finns 2st uteplatser på tomten var av den ena är utgång från matrummet med insynsskydd och den andra utanför köksfönstret med utgång från tvättstugan. Det finns även en mindre syrenberså där man kan söka skugga en solig dag med en god bok.

Kjula är ett mycket populärt område med närhet till djur och natur. Här finns det tillgång till en matbutik, barnomsorg och en skola upp till årskurs 6. Det finns många fina anläggningar som fotbollsplaner, ute gym, paddelbana, motionsspår mm. Bra bussförbindelse till både Eskilstuna och Strängnäs. Med bil tar de ca 10 minuter till Eskilstunas centrala delar och ca 15 minuter till ett stort köpcentrum. Det är också utmärkt avstånd till expansiva Kjula logistikpark som utöver bra arbetstillfällen erbjuder ett bra utbud av restauranger. För dig som är badsugen så är det ca 10 minuters bilfärd till vackra natursköna Sundbyholms slott vid Mälaren med stora gräsytor att sola på, badplats och en båthamn med goda glassar.
Bra pendlingsmöjligheter via närliggande E20 för bilresa till Stockholm, Västerås, Örebro och andra närliggande städer.

Välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Jesper Lind

Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mäklare Jesper  Lind, Fastighetsbyrån Eskilstuna
0767200820
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas