Fiskargränd 2

Klädesholmen, Tjörn Se på karta

12 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
73 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
125 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1859
Driftkostnad
28 726 kr/år
Antal besök
14 641
Dagar på Hemnet
13

På Klädesholmen kan drömmarna om villan i klassisk och pittoresk skärgårdsmiljö bli verklighet. Nu ges nämligen chansen att förvärva detta hus med hundraåriga anor. Här bor och lever du med utsikt över hav och klippor, egen brygga, bod på arrende med utrymme för allt som har med båtliv att göra alternativt en fantastisk plats för kräftskivor och socialt umgänge.

Huset ligger placerat så man har morgonsol samt kvällssol, fantastisk utsikt från flertalet fönster. Huset är välhållet och med många äldre detaljer som två kakelugnar, två vedspisar, genomgående plankgolv, takrosett, en fantastiskt glasveranda och så mycket mer. På ovanvåningen finner vi två sovrum men det finns ytterligare sängplatser i dem två stora krypvindarna.

Bostadshuset har friköpt tomt om 125 kvm. Tillhörande stor 2-våningsbod har ett markarrende på 80 kvm. Egen 18 m lång brygga med djuphamn har ett vattenarrende på 126 kvm (betalt till 2032-12-31).

Klädesholmen erbjuder en livsmedelsbutik vilken är öppen året runt, två restauranger och ett hotell.
En badplats med hopptorn, strand och bryggor finns på promenadavstånd. Här ges även simskola varje år.
Härliga badvikar är belägna inom nära räckhåll runt ön. Ön har ett sillmuseum (Sillebua). Ett uppskattat event som sker årligen på ön är "Sillens dag" som lockar många besökare.

Närhet finns till förskola, skola samt kommunikationer in till Göteborg.
Utöver närhet till havet och naturen erbjuder Tjörn diverse aktiviteter såsom golf, ridhus, tennisbana, kajakturer, seglarklubb, ishall och vackra strövområden. Ön erbjuder även ett stort utbud av affärer och restauranger, samt vårdcentral och träningsmöjligheter.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.