Solum 235

Kovland, Sundsvalls kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
2 126 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
34 397 kr/år

Varmt välkommen till denna familjevillan om 138 kvm som disponeras på 5 rum varav 3 sovrum.

Hemmet har en öppen och trivsam planlösning med trevliga och tidlösa materialval. När du kliver in i bostaden välkomnas du av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen ligger hemmets ljusa och praktiska kök. Vita luckor kombineras där med vitt kakel, vilket ger ett rent och prydligt intryck. Gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt väldigt goda arbetsytor som skapar ett kök perfekt för god matlagning. I köket kan två personer enkelt laga mat tillsammans utan att behöva trängas.
Det generösa vardagsrummet är perfekt vid sociala tillställningar och erbjuder gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet tar du dig smidigt ut på den stora inglasade uterummet, här finns plats för flera sittgrupper. För den som hellre vill sitta under bar himmel för att fånga soltimmarna så tar du dig smidigt ut till altanen och den generösa gräsmattan. På altanen finns plats för grill och sittgrupp. Hemmet erbjuder även ett rymligt garage med dubbelport.

I Kovland finns populära Vallens förskola och grundskolan, bra idrottsförening, matvaruaffär, ishall, idrottsanläggning, folkpark med dans och aktiviteter samt pizzeria och gatukök mm.

Där du trivs.
Där är ditt hem.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Jonathan Jutbo

Hoome Mäkleri
Mäklare Jonathan Jutbo, Hoome Mäkleri
070-360 03 95