Bockekullevägen 23

Kullavik, Kungsbacka kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 079 m²
Driftkostnad
43 483 kr/år

I omtyckta Kullavik med närhet till hav, kommunikationer och skolor finner vi detta hus från tidigt 1900-tal med ett underbart läge och prunkande stor trädgård. Det gula trähuset med gröna knutar har mycket charm och stort potential. Den vackra glasverandan, de spröjsade fönstren och en vedeldad spis förhöjer huset karaktär och känsla.
Huset ligger inbäddat i grönska på en vacker och lekvänlig tomt. En perfekt trädgård med insynsskyddade ytor med både plan gräsmatta och berg i dagen.

I närområdet finns förskola och skola. Vid Kullaviks centrum finns matbutik och restaurang. Inom kort avstånd erbjuds flera fina badplatser och härliga klippor, samt Kyviks och Kullaviks båthamn. Här ordnas seglarskola för både barn och vuxna och ute på piren erbjuds en sommaröppen restaurang. Goda kommunikationer erbjuds med expressbussarna både till Göteborg och Kungsbacka.

Huset är i mycket stort renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul. Huset är kulturminnesmärkt av Kungsbacka kommun. Se bifogad länk.

https://bebyggelseregistret.raa.se/bbr2/byggnad/visaFoto.raa?byggnadId=21420000034412&page=foto

För information så finns parkslide i utkanten av tomten.
Huset är idag uthyrt. Tillträde möjligt från september månad.

Ny visning kommer i nuläget att ske i mitten av augusti månad.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Kontakta mäklaren

Maria Bergström

Bjurfors Väster
Mäklare Maria Bergström, Bjurfors Väster
031-68 69 72