Dalängsvägen 15

Kvissleby, Sundsvalls kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
223 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
942 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
62 011 kr/år

På eftertraktade Dalängsvägen, alldeles intill grönskan, ges nu möjligheten att förvärva denna tidsenliga arkitektritade familjevilla om hela 265 kvm totalt fördelat i två plan (223 + 42 kvm) belägen på grönskande tomt med total insynsskyddat läge.

- Arkitektritad om totalt 265 kvm
- Insynsskyddad och unik trädgårdsmiljö mot skogsparti
- Effektiv uppvärmning med bergvärme
- Relaxavdelning för extra njutning
- Välskött & välbevarade detaljer

Dalängsvägen 15 har under årens gång vårdats väl och under en längre tid bebotts av samma familj. En egen oas nära allt du behöver!
På senare år har ytskikten uppdaterats utan att radera ut husets ursprung och den genomtänkta planlösningen har bevarats. Spatiöst kök med utrymme för hela familjen och utrustning för riktigt god matlagning. Dubbla ugnar, fullstor kyl och frys, bänksskiva i natursten samt en köksö som ger en sociala känsla. Attribut som underbar öppen spis med tegel på båda våningsplanen, härlig rymd, trägolv och social planlösning karaktäriserar boendet som utöver det bjuder på stora umgängesytor, tre rymliga sovrum att slå sig till ro i och massvis av förvaringsmöjligheter. Gillestuga med faciliteter man kan önska, perfekt för tonåringen eller gästen att nyttja. Här finns rum och ytor för alla tillfällen.

Trädgården är en klass för sig där otaliga år av omvårdnad gett resultatet i en åldrig och uppvuxen trädgård där ljuvliga rabatter, buskage och träd inramar dom öppna ytorna och skapar en insynsskyddad oas. Stort altandäck i etage med grillplats och stor loungdel, segeltak samt parasol. För att hålla nere driftkostnaderna har man bland annat bekvämligheter så som bergvärme. Löpande underhåll har skett av fastigheten genom åren.

Här bor du med närhet till Kvissleby som länge varit ett populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härligt barnvänliga omgivningar med närhet skidbacke, badhus och badplats, dagis och skola. Lägenhetens placering ger dig även närhet till systembolag, golfbana, matbutik, bank, vårdcentral, folktandvård och närservice. Med gångavstånd från bostaden når du närmaste kommunikationer med bussförbindelse till Sundsvalls stadskärna likaså närområdena Juniskär, Skottsund och Njurundabommen. Här bor du också med god närhet till E4:an där du enkelt kan färdas vidare mot norra och södra Sverige.

Där du trivs.
Där är ditt hem.
Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Felix Krantz

Hoome Mäkleri
Mäklare Felix Krantz, Hoome Mäkleri
070-360 04 09