Åkerbärsvägen 11

Lasstorp, Katrineholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
903 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1983
Driftkostnad
28 784 kr/år

Välkommen till denna trevliga villan belägen i området Lasstorp. Här finner du en 2-plans souterrängvilla med garage i huset, perfekt för den kräsna bilentusiasten. Villan är belägen längst in på en återvändsgata vilket ger lite avskildhet och lugn.
Tomten är kuperad vilket ger karaktär och ger möjlighet att skapa olika trädgårdsrum med utsikt över området. Den nyrenoverade fasaden och det nya taket gör att du kan njuta av en långvarig och hållbar lösning.
På baksidan av huset finner du en härlig inglasad altan där du kan njuta av ljumma sommarkvällar i skydd från vind och regn. På framsidan finns en öppen uteplats. Villan har en boyta på 114 kvm fördelat på 5 rum och kök.
Ett mysigt inslag i vardagen är kaminen som värmer upp huset under svalare årstider. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta och det finns gott om utrymme för alla dina tillhörigheter.
Villan har två dusch/wc vilket är mycket praktiskt och underlättar vardagen för en större familj. Här finns det mesta som en familj kan önska sig!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker

Kontakta mäklaren

Lill Johannisson

Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
Mäklare Lill Johannisson, Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
070-286 02 52
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas