Lavön 664

Lavön, Orust kommun Se på karta

5 150 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
2689 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
26 452 kr/år
Antal besök
8 932
Dagar på Hemnet
12

Detta är ett fritidshus för dig som letar efter den perfekta platsen för en avkopplande stund i en underbar miljö. Tomten ramas vackert in av de fyra byggnaderna och här har du sol från morgon till kväll.

Huset har genomgående fina materialval och ger en väldigt skön och hemtrevlig känsla direkt när du stiger in. Har finns tre sovrum varav två av dem är belägna på vindsvåningen med snedtak. På vindsvåningen finns även ett utrymme utmärkt för allrum. Utöver det bjuder huset på ett funktionellt kök i perfekt storlek med det du behöver, ett rymligt badrum, stort sovrum med plats för dubbelsäng samt stora sociala ytor med plats för soffgruppen och matssalsgruppen. Det fina burspråket med sina stora fönster är en given plats för att avnjuta middagen på.

Den generösa gäststugan som har två separata sovdelar ger goda möjligheter till enskilda övernattningar. Den större delen har dessutom indraget vatten (kallt) med wc och köksdel med diskho och kylskåp. Allt för att göra det så bekvämt som möjligt för övernattande gäster.
Utöver gäststugan bjuder vindsvåningen på ordentligt med sängplatser och ett litet allrum. 12 gäster sover med lätthet över i de olika rummen och stugan.

Utöver en stor plan trädgård som inbjuder till lek med barnen finns även väldigt uppskattad vedeldad bastu där du från laven kan njuta av utsikten över Malö Strömmar. Swimspat som finns nedsänkt i altanen är ytterligare ett lyxigt plus där man kan bada året runt och njuta till fullo.

De sista solstrålarna insuper man från berget där man kan se solnedgången i västerhavet. En syn som ger minnen för livet.

Lavön är en skyddad plats men mycket känsla av hav och bohuslän. Här finns fina promenadstråk runt ön och flera badställen av varierande karaktär.
På en kort promenads avstånd når man färjeläget i Tuvesvik och kan ta färjan över till Gullholmen och Härmanö för fina promenader ut mot Härmanö huvud eller ett dopp vid Vintervallens sandsstrand. Från Tuvesvik når man även Kärringsön med all sin karaktär och idylliska fiskarsamhälle.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Erik Wahlbro

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Erik Wahlbro, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
0739-23 83 83