Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Wahlbro

Erik Wahlbro

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uppegårdsvägen 62, Kopper, Stenungsunds kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Uppegårdsvägen 62

Lägenhet
Kopper, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 700 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 533 kr/mån
21 384 kr/m²

Välkommen till Uppegårdsvägen 62, där du hittar denna fantastiska bostadsrätt om 79 kvm. Här har ni en lägenhet i riktigt fint skick där ni bara kan flytta in och börja njuta. Här får du ett hem som erbjuder en genomtänkt planlösning, moderna bekvämligheter och ett läge som gör vardagen bekväm och trivsam! Det första som möter dig är en stor och inbjudande hall som ger en hemtrevlig känsla direkt vid entrén. Här har ni med bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Vidare har ni vackert och ljust kök med vita skåpluckor, fin vitrindel, rostfria vitvaror och bra med arbetsytor och gott om förvaring. Köket har även plats för matbord och stolar, vilket gör det perfekt för att laga mat och umgås med familj och vänner. Ett stort och trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp som rymmer både soffa och matgrupp. Här kan du njuta av mysiga kvällar med familjen eller bjuda in vänner för en trevlig samvaro. Utanför vardagsrummet har du den trevliga balkongen som är en underbar plats att koppla av. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och det finns plats för en cafégrupp. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och har flera platsbyggda garderober. Här får du en lugn och rogivande plats för en god natts sömn. Det mindre sovrummet är perfekt som sovrum med enkelsäng och arbetsplats eller som hemmakontor. Badrummet är modernt inrett med toalett, dusch, kommod, spegelskåp, handfat och golvvärme. För bästa möjliga bekvämlighet finns både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Denna lägenhet är idealisk för dig som söker ett bekvämt och modernt boende med alla bekvämligheter nära till hands. Den välplanerade ytan ger dig möjlighet att skapa ett hem som passar just dina behov och önskemål. Här får du känslan av att varje kvadratmeter sitter på exakt rätt ställe. Här bor du i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Området på Uppegård är populärt och familjevänligt, med förskolor, lekparker och lummiga innegårdar. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare, Erik Wahlbro 073-923 83 83, för mer information och för att boka en visning.

  • Plus
  • Balkong
Nordviksberg 15B, Skärhamn, Tjörns kommun

Nordviksberg 15B

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 350 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/2
6 115 kr/mån
27 976 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet på Nordviksberg, där skärgårdens charm smälter samman med modern komfort. Denna ljusa bostad om fyra rum och kök erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet, belägen i utkanten av pittoreska Skärhamn. En ljus och rymlig lägenhet med tre sovrum och en välplanerad layout som maximerar utrymme och ljus. Det öppna köket och vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär med sina sobra färgval och stora fönster som släpper in generöst med dagsljus. Det moderna köket är stilrent och utrustat med alla nödvändigheter för ett bekvämt vardagsliv. Här finner du eleganta ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet når du den stora uteplatsen i sydväst, perfekt för soliga dagar och ljumma kvällar. Här kan du njuta av sköna grillkvällar eller bara koppla av med en god bok. Här finns två mindre sovrum som är idealiska för barn eller som hemmakontor, båda med plats för enkelsäng och skrivbord. Det stora sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och har en praktisk klädkammare. Helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinker. Här finns dusch, kommod och spegelskåp men också både tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagen. Nordviksberg erbjuder en idyllisk boendemiljö omgiven av den vackra bohuslänska naturen. Här samsas bostadsrätter och pittoreska villor i en harmonisk miljö. Som boende har du tillgång till grillplatser och gemensamhetsutrymmen, perfekt för sociala tillställningar. Dessutom finns en gästlägenhet i bostadsrättsföreningen för att välkomna besökande vänner och familj. Till lägenheten hör en egen parkeringsplats precis utanför huset samt ett praktiskt förråd i en närliggande byggnad, vilket ger dig extra förvaringsutrymme. Nordviksberg ligger i utkanten av Skärhamn, en västkustpärla med ett brett utbud av restauranger, kultur och all service du kan behöva. Här finns skolor, förskolor, Nordiska Akvarellmuseet, flertalet restauranger, välsorterad matbutik, bank, apotek, bageri, fiskaffär och Systembolag – allt inom bekvämt räckhåll. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare, Erik Wahlbro 073-923 83 83, för mer information eller visning.

  • Uteplats
Nedre Trätte 476C, Svanesund, Orust kommun

Nedre Trätte 476C

Fritidshus
Svanesund, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 495 000 kr
70 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till detta idylliska fritidshus på Orust, en riktig sommarpärla med fantastisk utsikt över det rogivande havet. Här spenderar du fridfulla och härliga somrar, omgiven av havet, naturen och dina nära och kära. Detta är platsen för dig som längtar efter enkla och stressfria dagar vid kusten. Endast 50 minuter från Göteborg Boarean är uppdelad på huvudbyggnaden som är 55 kvm och ett gästhus om 15 kvm, utöver det finns även ytterligare ett gästhus på 12 kvm. Fritidshuset är perfekt anpassat som fritidsboende, den välplanerade ytan på 55 kvadratmeter som inrymmer kök, sovrum, vardagsrum, matplats samt sovloft med ståhöjd och badrum. Den generösa takhöjden och en charmig braskamin skapar en inbjudande och hemtrevlig känsla. Vitmålade timmerväggarna invändigt och de stora fönstren mot havet bidrar till den mysiga atmosfären. Utöver huvudbyggnaden finns även två gäststugor på tomten, perfekt för att välkomna vänner och familj. Den större på 15 kvm med stora fönsterpartier och pardörrar har fin utsikt mot havet. Sen finns dessutom ytterligare en gäststuga på 12 kvm som också den rymmer en dubbelsäng. Med dessa två extra hus finns upp mot 10 sovplatser att disponera. Den stora terrassen erbjuder sol hela dagen och en underbar utsikt över kobbar, skär och hav. Vill du koppla extra mycket kan du njuta av ett bad i den vedeldade badtunnan. Här finns gott om plats för lek, umgänge och trevliga middagar utomhus. En perfekt plats för avkoppling. Endast 50 meter från huset finns en småbåtshamn där du har en egen båtplats, vilket ger dig möjlighet att enkelt utforska de omgivande vattnen och öarna. Områdena runt huset bjuder in till skogspromenader, cykelturer och kajakpaddling till närliggande öar med salta klippbad. Du kan bada från bryggan i småbåtshamnen eller så har du flera badplatser på bekvämt avstånd. Den lugna och avskilda platsen är perfekt för återhämtning från vardagens stress. Mataffär och annan service hittas i Varekil endast 3 km bort eller i Svanesund, 6 km bort. Där hittar ni mataffärer, bank, pizzeria. I Svanesund finns en populär och barnvänlig badplats, småbåtshamn och färjan till fastlandet. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare, Erik Wahlbro 073-923 83 83, för mer information och för att boka en visning.

  • Plus
Ravinvägen 2 Lgh 302, Ellös, Orust kommun
Ravinvägen 2 Lgh 302, Ellös, Orust kommun, bild 2
Ravinvägen 2 Lgh 302, Ellös, Orust kommun, bild 3

Ravinvägen 2 Lgh 302

Lägenhet
Ellös, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 190 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 817 kr/mån
50 345 kr/m²

Välkommen till denna fina och fräscha lägenhet högst upp i huset med storslagen utsikt. Den här lägenheten har allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Bostadsrättsföreningen accepterar både fysiska och juridiska personer, så här kan även företag köpa lägenheter och kanske låta sina anställa koppla av. Vill ni har ni möjligheten att hyra ut lägenheten via föreningens hotellverksamhet. Då kan ni, när ni själva inte är där, få en inkomst och på så sätt minska era egna boendekostnader! Hotellet tar hand om hela uthyrningen, från bokning till städ. Läs mer på www.hotelvarvet.se. Här finns även trevlig och hyllad restaurang.. Inte nog med att ni har en fin uteplats med utsikt över havet så har denna lägenhet även en balkong mot baksidan och på så vis kan ni följa solen hela dagen och även skydda dig mot vinden blåsiga dagar. Från balkongen på entrésidan kan du njuta av de fantastiska solnedgångarna. Från lägenheten har du direkt närhet till en omtyckt badplats. Det är bara en kort promenad för att sen dyka ner i det friska, salta havsvattnet. Utöver det fantastiska läget har du tillgång till en exklusiv spaanläggning i huset. Koppla av och skäm bort dig själv medan du njuter av poolen, bastun och jacuzzin. Här får man som boende i huset rabatterat pris om man vill nyttja faciliteterna. Lägenheten är smart planerad med ingång via glasdörren på framsidan, en öppen planlösning med vardagsrum och köksdel i ett. Innanför hittar du det helkaklade badrummet med dusch och längre in ett sovrum med plats för dubbelsäng. Sovrummet är ljust tack vara altandörren som leder ut mot balkongen där du kan njuta av morgonsolen. Köket har alla bekvämligheter man kan tänka sig som kyl med frysfack, kombinerad ugn och mikro, spishäll och diskmaskin. Föreningen har nyligen installerat laddstolpar så nu finns möjligheten att ladda elbilen. I Ellös finns allt man behöver och lite till, Med en charmig småbåtshamn, flera vackra badplatser, restauranger och affärer med all den service du behöver kan du leva en underbar livsstil året runt. Allt detta finns inom bekvämt gångavstånd från din nya lägenhet. Från Ellös har du nära till flera skärgårdspärlor, färjan till Kärringön och Gullholmen ligger bara 10 minuter bort med bil eller buss. Lägenheten kan säljas möblerad om så önskas. Om du söker en unik fritidsbostad är detta verkligen något för dig. Kontakta ansvarig mäklare, Erik Wahlbro 073-923 83 83, nu för mer information eller visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Amazonkajen 3B, Mossholmen, Tjörns kommun
  • Tor 8 aug kl 17:30

Amazonkajen 3B

Lägenhet
Mossholmen, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 500 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/4
8 080 kr/mån
47 368 kr/m²

Denna underbara lägenhet erbjuder en strålande havsutsikt och ligger på första parkett till det glittrande havet. Njut av havets lugn och den oändliga horisonten som sträcker sig framför dina ögon. Har du dessutom båtdrömmar finns möjligheten att överta båtplats i mossholmens marina. Balkongen är ditt privata paradis där du kan avnjuta solen från eftermiddagen och hela kvällen medan den sakta sänker sig ner i havet. Dessutom är den delvis inglasad med ett praktiskt vikparti för att du ska kunna njuta av utsikten oavsett väder. Med stora fönster mot havet fylls lägenhet med ljus och havet känns ständigt närvarande. Den fräscha lägenheten erbjuder fina materialval och en genomtänkt design. Du hittar tre rymliga sovrum för lugna nätters sömn och ett stort allrum med öppen planlösning mot köket för trivsamma sammankomster. Det stilrena köket lockar till matlagning och här finns alla bekvämligheter som spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin, och inbyggnadsmicro samt kyl- samt frysskåp i fullhöjd. Luckorna är vita och släta, bänkskiva i svart granit är ett vackert inslag i köket och har vitt kakel ovanför. Det stora helkaklade badrummet går i grått och inger ett lugn och det är dessutom utrustat med både dusch och badkar. Här finns även en praktisk tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Inte nog med det finns även en helkaklad gästtoalett för extra komfort. Väntar du besökande med båt kan de lägga till precis utanför huset och blir du badsugen kan du enkelt gå ner till föreningens egna badplats utanför huset. Mossholmen ligger idylliskt mellan Bleket och Klädesholmen, med fina promenadstråk längs havet och närhet till flera restauranger samt en ICA-butik på Klädesholmen. Det finns åtskilliga badplatser inom gångavstånd och på mossholmen finns en fin sandstrand som är barnvänlig, Klädesholmen badplats är bara över bron och vid Bleket finns en stor kommunal badplats. Blekets bastuförening finns även för de som är intresserade av att basta och kunna hoppa direkt ner i havet. Här finns det mesta du kan önska dig av en skärgårdsdröm. Detta är inte bara en lägenhet, det är ett praktiskt boende mitt i ett riktigt paradis på västkusten. Välkommen till din nya oas vid havet på Mossholmen! Kontakta Erik Wahlbro, 073-923 83 83, redan nu för mer information om försäljningen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lövsångarevägen 7, Myggenäs, Tjörns kommun

Lövsångarevägen 7

Villa
Myggenäs, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 195 000 kr
123 + 150 m²
5 rum
806 m² tomt

Välkommen till populära och behagliga Myggenäs, där detta fantastiska hus väntar på att bli ditt nya hem. Här bor ni mitt i ett trevligt område, inom bekvämt avstånd till butiker, skolor, lekplatser, marinor och naturen. Detta rymliga hus erbjuder gott om plats för hela familjen med flera sovrum, ett mysigt allrum, ett hobbyrum och ett generöst garage. Tomten är plan och lättskött, perfekt för lek och trädgårdsdrömmar. Dessutom har ni ett ljust och fint uterum med skjutglaspartier från golv till tak som förlänger sommarkvällarna. Husets planlösning är praktiskt utformad med tre sovrum, allrum, ett stort helkaklat badrum, en gäst-WC, vardagsrum och kök på entréplan. Källaren rymmer en stor gillestuga som kan delas av med vikdörrar, en rymlig tvättstuga, duschrum, två stora rum, verkstad och gott om förrådsutrymme under garaget. Här finns potential att anpassa källaren efter era behov. Myggenäs är en uppskattad och vacker plats, med flera fina lekplatser, belysta motionsspår, utegym, fotbollsplan samt en F-5 skola. Nära huset hittar ni även Myggenäs och Almösunds marinor för båtentusiasterna och ytterligare en kort promenad bort ligger Almöns sandstrand och hopptorn för badälskaren. Med goda kommunikationer till både Stenungsund och Göteborg, erbjuder Myggenäs pendelbussar med regelbundna avgångar till Göteborgs centrum från Myggenäs korsväg. Detta är en kommande försäljning men är detta huset för er så tveka inte på att höra av er redan nu! Säljaren önskar lämna huset framåt sommaren. Varmt välkommen att kontakta Erik Wahlbro, 073-923 83 83, för mer information eller bokning av visning

  • Plus
Markärrsvägen 1, Höviksnäs, Tjörns kommun

Markärrsvägen 1

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
7 355 kr/mån
27 708 kr/m²

Nu finns möjlighet att bosätta sig i en lägenhet med Höviksnäs bästa läge. Här har ni en fräsch lägenhet i markplan på gaveln av huset. Lägenheten om 3 rum och kök är smart planerad med öppet mellan kök och vardagsrum så matplatsen blir en länk mellan utrymmena och soffgruppen har en självklar plats i lägenheten. De stora sovrummet rymmer enkelt dubbelsängen och nattduksborden, här finns även 5 garderober för god förvaring. Det mindre sovrummet rymmer en enkelsäng och skrivbord. Helkaklat och frsächt badrum i ljusa sobra färger, här finns allt ni behöver med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc, kommod och spegelskåp. Entréhallen har praktisk klinker på golvet och fler garderober och plats för hatthyllan utöver det. Lägenhetens placering i området blir optimal då man har sovrummet mot morgonsolen så rummet är svalt och skönt på sommarkvällarna. Här i änden på huset och området har du även solen från tidig eftermiddag till sen kväll på uteplatsen så det är inte för intet de boende kallar just detta hus för solsidan. Uteplatsen som har utgång från vardagsrummet är har betongplattor för enkel skötsel och är så pass stor att man enkelt kan ha ett par pallkragar för odling. Balkongen från lägenheten ovanför agerar som tak för uteplatsen vilket blir ett perfekt väderskydd för kanske en sovande bebis i vagn precis utanför vardagsrummet. Från uteplatsen har man även en utsikt över området och lekplatsen. Höviksnäs är ett populärt område för både barnfamiljer och äldre. I föreningen är det blandade åldrar. I direkt närhet till området finns Tångeröds förskola och en kort bit på cykelvägen kommer man till Fridas hage som är en F-5 skolan och bortom den finns högstadiet 6-9 på Häggvallsskolan. Går man istället åt andra hållet på cykelvägen kommer ner till det vackra gamla delen av Höviksnäs där det finns en stor småbåtshamn och även en av Tjörns kanske finaste badplatser Låka ligger inte långt från lägenheten. Parkeringen till lägenheten finns i direkt anslutning till entrén och förrådsbyggnaden ligger ett få meter från uteplatsen. Så här har vi verkligen ett praktiskt och bekvämt boende i en härlig miljö. Letar du ett problemfritt och lättskött boende men inte vill kompromissa med uteplats och närheten till havet så är detta helt rätt för dig. Kontakta mäklare Erik Wahlbro direkt för mer information och visning.

  • Uteplats
Ravinvägen 2 Lgh 110, Ellös, Orust kommun

Ravinvägen 2 Lgh 110

Lägenhet
Ellös, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 588 kr/mån
37 748 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet med direkt närhet till havet. Njut av den vackra utsikt varje dag och upplev en bekymmersfritt boende. Om ni inte kan eller vill spendera all ledig tid här kan lägenheten enkelt hyras ut via hotellverksamheten som tar hand om allt från bokningar till städning. Den här lägenheten har allt du behöver för att skapa ditt drömhem vid havet. Läget är oslagbart och här har du direkt närhet till en omtyckt badplats där ni kan dyka ner i det friska, salta havsvattnet. Här kan du verkligen leva livet vid havet och njuta av de fantastiska solnedgångarna från den stora altanen. Gäster bokar enkelt sin övernattning via www.hotellvarvet.se och hotellet tar hand om hela förloppet inkl städning. Väljer man att hyra ut sin lägenhet får man ca 30-35% av intäkterna beroende på hög- eller lågsäsong. Att hyra ut lägenheten är upp till varje ägare men kan ge en god extra intäkt när man själv inte kan nyttja lägenheten. I byggnaden finns även en trevlig och hyllad restaurang. Hotellet har även en fin spaavdelning som du som boende i föreningen kan nyttja till fördelaktiga priser. Koppla av och skäm bort dig själv medan du njuter av poolen, bastun och jacuzzin. Detta är en plats där du kan återhämta dig och känna dig som om du befinner dig på ett lyxigt spa-hotell. Läs mer om spaavdelning och restaurangen på länken ovan. I lägenheten möts du av en modern och smart planerad yta som erbjuder bekvämligheter utöver det vanliga. Vardagsrummet och köket som är i en öppen planlösning är smakfullt inredda och erbjuder gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Köket har alla bekvämligheter man kan tänka sig som kyl och frys, kombinerad ugn och mikro, spishäll och diskmaskin, här finns dessutom en tvättmaskin. Rummet präglas av den höga takhöjden och de stora fönsterpartierna mot den stora egna altanen. Sovplatserna hittar du en trappa upp på ett trevligt och rymligt sovloft. Idag finns här stor garderob och två dubbelsängar. Självklart finns här även ett stilrent badrum med helkaklade väggar i ljusa toner med både dusch, wc, kommod. Allt är utformat för att du ska trivas och kunna njuta av din nya livsstil vid havet. Föreningen har nyligen installerat 6 st laddstolpar så nu finns möjligheten att ladda bilen. I Ellös finns allt man behöver och lite till, Med en charmig småbåtshamn, flera vackra badplatser, restauranger och affärer med all den service du behöver kan du leva en underbar livsstil året runt. Allt detta finns inom bekvämt gångavstånd från din nya lägenhet. Om du söker en unik fritidsbostad är detta verkligen något för dig.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Stala-Kärra 1:20, null, Orust kommun
Stala-Kärra 1:20, null, Orust kommun, bild 2
Stala-Kärra 1:20, null, Orust kommun, bild 3

Stala-Kärra 1:20

Tomt
Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
800 000 kr
1,1 ha tomt

Här erbjuds en möjlighet att bygga ditt eget hus på en stor och naturskön tomt. Här finns ett positivt förhandsbesked på nybyggnation av två enbostadshus. Detta ger er stora möjligheter att antingen bygga två hus till familjen, bygga ett generationsboende, bygga två hus och stycka tomten och sälja eller bara bygga ett hus för er själva och njuta av den stora fina tomten. Tomten är på hela 10 900 kvm och ligger i en liten sluttning. På toppen får man ett fantastiskt läge med sol större delen av dagen. Lugnet och tystnaden är påtaglig här. Grannar finns i närheten men inte i direkt närhet så man kan få vara helt för sig själv. På tomten går en luftburen starkströmsledning vilket ska grävas ner i tomtgräns innan byggnation. Detta ombesörjs av ny ägare. Avlopp och vatten finns inte idag och utan det är nya enskilda lösningar som gäller. Fiber finns i området för påkoppling. Området bjuder på många fina promadstråk. Från Myrebacken tar du dig lätt till Varekil där du hittar matbutik, fiskaffär, bank och varekils skola med årskurs F-6. En kort bit från tomten hittar du Vrälands korset där du enkelt ta bussen till Stenungsund, Uddevalla eller Göteborg. I närheten ligger även populära Orust återbruk som är en second-hand affär samt härliga bageriet Herr Bröd. Vill du har mer information eller är du intresserad av en visning vänligen kontakta ansvarig mäklare, Erik Wahlbro, på 073-923 83 83.

  • Premium

Visar alla 9