Kaprifolgatan 16

Marieberg, Motala Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
750 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
32 311 kr/år

Välkomna till Kaprifolgatan 16, ett 1 1/2-planshus med lugnt och högt läge på återvändsgata i barnvänliga Mariebergsområdet. Huset är ett LB-hus uppfört år 1975. Under åren 2015-2019 har flertalet större renoveringar genomförts såsom byte av tak, byte av fönster till 3 -glas, byte av värmesystem, renovering badrum övre plan samt ändring i planlösning, renovering ytskikt, spadbad och utekök med mera. Huset värms upp via frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen i samtliga rum förutom wc/tvätt på nedre plan där det istället är elburen golvvärme. Dessutom finns två luft/-luftvärmepumpar med AC.

Husets 138 kvadratmeter är fördelade på två våningsplan i en flexibel planlösning. På nedre plan finns kök med matplats och utgång till frukostveranda, rymligt vardagsrum i vinkel med utgång till uteplats, ett sovrum samt wc/tvätt. För er som önskar ett extra rum finns möjlighet att dela upp vardagsrummet i två rum. En trappa upp finns övre hall, nyrenoverat duschrum samt två sovrum varav ett med balkong, garderobsvägg och egen klädkammare. Utvändigt finns uteplats med spabad och utekök på baksidan där ni har sol stor del av dagen och kvällen, balkong i samma härliga solläge samt en uteplats vid köket med förmiddagssol. Lättskött trädgårdmed häckar och gräsyta. Friliggande garage med förrådsdel. Utanför garaget finns även en asfalterad uppfart med utrymme för två bilar.

Marieberg är ett omtyckt villaområde med högt och fritt läge samt närhet till Vättern. På gångavstånd finner Ni förskolor, skola, vårdcentral, eljusspår och fotbollsplan i Råssnäs, restauranger i Varamon, lekparker, båtplatser, mataffär, bussförbindelser med mera. Under sommarhalvåret kan Ni njuta av närheten till Varamon som är Nordens största insjöbad, Pariseviken med sandstrand och långgrund botten samt Råssnäsbadet med hopptorn och badbrygga.

Huset är besiktigat, se protokoll under fliken Dokument.

Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Motala