Kommande

Stensborgsvägen 21

Massum, Norrtälje Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
9 300 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
37 937 kr/år
Kommande

På stensborgsvägen 21 finns nu ett fint gammalt hemman till salu. Fastigheten består av en huvudbyggnad, carport, gäststuga och förrådsbyggnad/vedförråd samt har en areal om 9 300 kvm, varav en stor del åkermark. Nuvarande ägare har använt huset som permanentbostad, men det kan även användas som fritdsbostad. Ett mycket trevligt och insynsskyddat läge samt en sagolik utsikt över åker- och ängsmark med en fantastisk kvällssol gör att du inte kan annat än att trivas här. Tomten inhägnas av en fin gärdsgård som sätter en charmig prägel på hela fastigheten. På fastigheten finns det en äldre charmig förrådsbyggnad med stort separat vedförråd samt en carport med förråd och plats för två bilar. För övernattande gäster finns det en gäststuga med trädäckad altan.

Huset fördelar sig på fem rum och kök. Köket är väldigt rymligt med en stor matplats och en magisk utsikt mot tomten och omgivningarna. Helkaklat badrum, vardagsrum, allrum och tre st sovrum. Två braskaminer och en vedspis värmer skönt en kall höst- eller vinterdag. Framför huset finns både ett uterum och en trädäckad altan. På tomten finns fruktträd och härliga gräsytor för lek spring.

Närmsta matbutik ligger i Älmsta, ca 5 km från fastigheten. I Älmsta finns det, förutom en mycket kvalitativ matbutik, även vårdcentral, apotek, restauranger, gym, bibliotek och bank. Här finns det även förskolor och skolor. Om sommaren blommar hela Väddö upp med mycket turister och olika aktiviteter. Den idylliska fiskebyn Grisslehamn finns norrut, ca 25 minuter med bil. Här finns sommartid flertalet restauranger och caféer med uteserveringar. Här kan du avnjuta färsk fisk och rökta räkor från fiskebutikerna eller varför inte en spa-dag på hotellet. I det lilla samhället finns även dansbana, fotbollsplan, medborgarhus med gymnastiksal och en marina med småbåtshamn. Från Grisslehamn går Eckerö Linjen som tar dig över till Åland på två timmar.

I området finns många olika aktiviteter att roa sig med. Upptäck Roslagens unika natur längs Roslagsleden. Vintertid när isarna ligger spegelblanka är en långfärdsskridskotur till ytterskärgården en oslagbar upplevelse. För den golfintresserade finns flera golfbanor inom korta avstånd. Minigolf hittar du i Älmsta och vid marinan i Grisslehamn samt vid Sandvikens camping. Bra paddelvatten hittar du i Singöfjärden med fantastisk skärgård. Vid Ortala By nära Älmsta arrangeras turridning på islandshäst. På Väddö Gårdsmejeri kan ni njuta av ost, egentillverkad glass och gårdens egna kött.

Bra busskommunikationer till Norrtälje samt vidare till Stockholm. Endast ca 300 meter till närmsta busshållplats.

Om du är intresserad av den här fastigheten så anmäl dig gärna till visningen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.