Torsbovägen 6

Mjöbäck, Svenljunga kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 395 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
82 m²
Tomtarea
1 688 m²
Byggår
1978
Energiklass
E
Driftkostnad
74 285 kr/år

På ett trivsamt och lugnt område med begränsad genomfartstrafik kommer vi inom kort att saluföra detta väl omhändertagna hem i Mjöbäck, närmare bestämt på Torsbovägen 6.

Invändigt erbjuder hemmet bland annat på fina sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter samt en mycket anpassningsbar och flexibel planlösning. Fiber är indragen!

På entréplan finner du ett ljus kök med goda arbetsytor, vardagsrum och matplats i vinkel där en Contura kamin finns monterad och installerad, ett renoverat badrum med badkar och utgång till en uteplats skyddad under tak, en förlängning av ytorna under den varmare årstiden. Uteplatsen ligger dessutom inbäddad i lummig grönska med infravärme och möjlighet att njuta av även under regniga sommardagar. En våning upp finns familjens mer privata sfär där två klädkammare, toalett och möjlighet till tre sovrum varav det ena är av större modell och skulle lämpa sig även som ett andra allrum finns till ditt förfogande. Källarplan inhyser bland annat ett hobbyrum/ tonårsrum, en matkällare, ett duschrum med toalett samt tvättstuga i anslutning till torkrum men också fantastiska förvaringsmöjligheter!

Vidbyggt garage med en varm- respektive en kall garagesektion och exteriört bjuder detta hem på fina möjligheter. Uteplatsen är som gjort för sommarens sköna grillkvällar och den trevliga trädgården mäter hela 1688 m²- perfekt för ett parti kubb frampå kvällskvisten, barn med spring i benen eller dig med gröna fingrar som drömmer om ett trädgårdsland.

Den lilla byn Mjöbäck ligger naturskönt längst väg 154 och här finns det mängder av små sjöar och genom orten rinner Högvadsån. Det finns ett antal små och stora företag i bygden. Gnosjöandan har säkert många hört talas om men här i bygden kallar vi det för Mjöbäcksandan och i orten finns bland annat en lång tradition av husbyggare och träsnidare.
Här bor du inte långt från den lokala ICA-handlaren, den kombinerade pizza- och lunchrestaurangen eller den lilla sandstranden vid Korrasjöns badplats där du kan grilla och hoppa från bryggan.

Praktisk gång- och cykelavstånd till skolan som sträcker sig upp till årkurs två ligger idylliskt placerad i byn bredvid kyrkan, med skog och vatten nära skolgården. En känsla av Bullerbyn infinner sig på den gemytliga skolgården som delas med förskolan.

Där har du den korta sammanfattningen av detta hem och är det här som du vill sätta ditt namn på brevlådan är du varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-65 08 03