Långrevsgatan 1

Mockebo, Oskarshamns kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 375 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
697 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
42 506 kr/år

SE HIT! Välkomna till denna härliga villa om 132 + 60 kvm på Långrevsgatan 1 - en mycket attraktiv och fint renoverad bostad i centralt villaområde med havet alldeles intill!

I denna bostad har inget lämnats åt slumpen - allt är väl genomtänkt och planerat. Ljus och luftig planlösning och bra sällskapsytor på entrévåningen. Här erbjuds även badrum, ett stort sovrum samt modernt inrett kök. Allt med genomgående fina materialval med snygga svarta granitskivor i kök och badrum. Trivsam källare med stort badrum som innehåller både hörnbadkar och duschplats. Nedre plan bjuder även på bra förvaringsutrymmen, tvättstuga samt gillestuga som idag används som allrum. Lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö.
Vi sparade det bästa till sist, vilket är bostadens fantastiska altandäck med tre utgångar på entréplan samt stor uteplats med ett härligt swimspa!. Allt är väl tilltaget och här kan man med enkelhet umgås med nära och kära.

Här bor ni på härlig hörntomt i ett barnvänligt område och dess fantastiska skärgård och natur alldeles runt hörnet. Området har ett utbud av både barnomsorg, skolar och lekplatser. Skärgården är idyllisk med vackert vatten och fina badklippor. Ett bostadsområde med nybyggda moderna villor i kombination med äldre bevarade hus. Här finns även strövområden med härlig grönskande natur, motionsslingor samt utegym.

Ett exklusivt och modernt boende som måste upplevas på plats! Välkomna att boka er på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Gustafsson, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Daniel Hällblad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
Mäklare Daniel Hällblad, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
073- 867 18 50

Visningstider

  • 14
    okt
    Lör 14 okt kl. 10:15–10:45
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.