Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fighultsvägen 9, Figeholm, Oskarshamns kommun
 • Ons 29 mar kl 10:30
Fighultsvägen 9, Figeholm, Oskarshamns kommun, bild 2
Fighultsvägen 9, Figeholm, Oskarshamns kommun, bild 3

Fighultsvägen 9

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

1 295 000 kr

111 m²

4 rum

1 272 m² tomt

Drömmer ni också om att bosätta er i det lugna villakvarteret där barnen kan springa fritt i området så har ni nu möjlighet till detta välskötta hus på Fighultsvägen 9 i början av Figeholm. Huset som fördelar sig på ett plan samt källare om rymliga 111 kvm boarea samt 111 biarea kan benämnas som den perfekta familjevillan. Bostadshuset inrymmer på entréplan en rymlig hall med plats för såväl avhängning som möblemang, kök med plats för matbord för hela familjen samt vardagsrum som fullkomligt badar i ljus och dessutom med utgång till trivsam uteplats. Vidare genom huset entréplan når man tre rogivande sovrum, ett med utgång till husets baksida. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, dusch och tvättmaskin. En trappa ner till källarplanet och man hamnar i fastighetens gillestuga med öppen spis med keddy-insats samt plats för soffgrupp eller annat önskvärt möblemang. Källarplanet bjuder även in till en korridor med ytterligare utrymmen som badrum med ingång till bastu samt flera förråd och även ett teknikrum. Trädgården är lummig och känns väldigt privat på baksidan. Här kan barnen leka och ni kan njuta av gräsytor och altanen. Det finns träd, buskar och vacker blomster att lägga ögonen på. Till fastigheten hör ett praktiskt garage och framför ryms med enkelhet två bilar om så önskas. Välkomna!

 • Premium
Strandvägen 6, Kolberga, Oskarshamns kommun
 • Tis 28 mar kl 11:00

Strandvägen 6

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

3 150 000 kr

182 m²

9 rum

1 026 m² tomt

Välkomna till denna härligt belägna villa på Strandvägen 6 - en mycket attraktiv och fint renoverad bostad i centralt villaområde med havet alldeles i närheten! I denna bostad har inget lämnats åt slumpen - allt är väl genomtänkt och planerat. Ljus och luftig planlösning och bra sällskapsytor på entrévåningen. Här erbjuds även wc, tre sovrum samt ett modernt inrett kök. Allt med genomgående fina materialval. Trivsam souterrängkällare med badrum, bra förvaringsutrymmen, tvättstuga samt allrum som är vältilltaget och kan användas till vad som just passar er! Hela bostaden genomsyras av sobra kulörer och skapar en rogivande känsla. En fin trätrappa upp och även här möts man av jordnära toner i de båda sovrummen samt ett tilltaget och fräscht badrum med charmigt snedtak. Vi sparade det bästa till sist, vilket är bostadens fantastiska altandäck med utgång från vardagsrummet samt stor balkong med härlig utsikt. Allt är väl tilltaget och här kan man med enkelhet umgås med nära och kära. Här bor ni på en lagom stor tomt i ett barnvänligt område och dess fantastiska skärgård och natur alldeles runt hörnet. På den grusade uppfarten ryms med enkelhet ett flertal bilar om så önskas. Området har ett utbud av både barnomsorg, skolar och lekplatser. Skärgården är idyllisk med vackert vatten och fina badklippor. Ett bostadsområde med nybyggda moderna villor i kombination med äldre bevarade hus. Ett exklusivt och modernt boende som måste upplevas på plats! Välkomna att boka er på visning.

 • Plus
Saltviksvägen 48, Mockebo, Oskarshamns kommun

Saltviksvägen 48

Villa
Mockebo, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

3 550 000 kr

155 m²

5 rum

1 385 m² tomt

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och väldisponerade villa om 155 + 56 kvm i barnvänliga Mockebo! Här välkomnas ni av ett fantastiskt hem med rum för hela familjen och en imponerade utemiljö med stor altan samt pool som inbjuder till både lek och festligheter. Huset har man renoverat stilrent med fina val av både golv och tapeter - Välkomna till Saltviksvägen 48! När ni kliver in möts ni av en ljus hall som övergår i en inre hall som leder in till entrévåningens härliga matsal/kök, vardagsrum och badrum. Den sociala ytan i matsalen med värmande öppen spis angränsar till både kök och vardagsrummet och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Från köket tar ni er ut till den omsorgsfullt behandlade utemiljön med ett altandäck som erbjuder en härlig pool samt yta för loungegrupper och matbord där ni kan njuta fullt ut av varma sommardagar på en näst intill insynsskyddad baksida. En trappa upp ligger ett allrum som blir det perfekta tv-rummet, tre rymliga sovrum och ett lyxigt badrum som renoverades 2022. Lägg där till en källarvåning med tvättmöjligheter, flera praktiska utrymmen och goda förvaringsmöjligheter. Här erbjuds även parkering, garage, förråd och ytterligare gräsytor på bostadens framsida. Detta är verkligen ett hem utöver det vanliga!

Kyrkogårdsgatan 14F, Centralt, Oskarshamns kommun
 • Tor 23 mar kl 10:30

Kyrkogårdsgatan 14F

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

475 000 kr

39 m²

1 rum

2 720 kr/mån

12 179 kr/m²

Välkomna till eftertraktade Kyrkogårdsgatan och till denna välplanerade enrummare! Bostaden är behagligt belägen på andra våningen och med fönster i två väderstreck. Perfekt läge med centrum, Oscarsgymnasiet och Arena Oskarshamn med ishall, simhall och gym precis runt hörnet! Bostaden erbjuder genomgående ljusinsläpp och tidlösa ytskikt. Man välkomnas in i ett snyggt kök med gott om förvarings- och arbetsytor, helkaklat badrum och ett stort vardagsrum/allrum med lättmöblerade ytor och inte minst en inglasad balkong i soligt läge. I lägenheten finns även en praktisk tvättmaskin. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Norrbackavägen 12, Norrtorn, Oskarshamns kommun
 • Ons 22 mar kl 10:30

Norrbackavägen 12

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

795 000 kr

82 m²

3 rum

4 811 kr/mån

9 695 kr/m²

Välkomna till Norrbackavägen 12 och lugnet nära staden. Högst upp i huset kliver man in i denna välplanerad 3:a med ett rikligt ljusinsläpp från ett flertal fönster i två väderstreck. Rymligt vardagsrum som ger plats för umgänge i goda vänners lag då det ryms såväl soffgrupp som matsalsgrupp. I anslutning till vardagsrummet når ni bostadens härliga inglasade balkong med många soltimmar. Hemmets kök som är ljust och fräscht bjuder in till goda arbetsytor för en trivsam matlagning. Badrummet är helkaklat med egen tvättmaskin som underlättar vardagen. Samtliga rum är i bra storlek och så även de båda sovrummen där det ryms en dubbelsäng om så önskas. Norrtorn stoltserar med många härliga grönområden och närhet till natur, hav och centrum. I föreningen finns det möjlighet att hyra garage och öppen parkeringsplats.

 • Plus
 • Balkong
Kvadratgränd 40, Kokosnöten, Oskarshamns kommun

Kvadratgränd 40

Villa
Kokosnöten, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

1 995 000 kr

130 m²

5 rum

189 m² tomt

I hjärtat av Kokosnötens barnvänliga idyll erbjuds nu detta boende i två plan med ett fördelaktigt läge. Här rymmer 130 kvm bekvämt den större familjen med öppna ljusa sällskapsytor på entréplanet och fyra sovrum på det övre planet. På det nedre planet hittas även ett smakfullt renoverat badrum och på övre planet ett med badkar. Stilrent och tidlöst renoverat kök från 2018 med alla utrustning som kan underlätta i en familjs vardagsliv. Vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge med nära och kära samt med utgång till inglasad altan i soligt läge. Genomgående välskött och trevligt hus med lummigt uppvuxen och ostörd trädgårdstomt. Till bostaden hör ett garage med eldriven port som hittas i anslutning till parkeringen. Trevligt familjeboende med ett mysigt läge i lugnt område utan genomfartstrafik. Generationsskifte blandar här äldre familjer med nyinflyttade barnfamiljer och skapar en trevlig grannsämja. Närhet till lekplatser, grönområden och fina promenadstråk - Välkomna till Kvadratgränd 40!

Länsmansgatan 9B, Centralt, Oskarshamns kommun
 • Tor 23 mar kl 16:00

Länsmansgatan 9B

Övrigt
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

3 400 000 kr

200 m²

1 005 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet med 3 uthyrda lägenheter! Fastigheten har ett bra läge nära till skola, barnomsorg, havet och centrum. I huset finns det två lägenheter om 3 ROK och en lägenhet om 1 ROK. Hyresintäkter vid full uthyrning är 256 800 kr. Driftskostnaderna för 2022 var 88 350 kr. Fördelningen av driftskostnaden finns under fliken ekonomi.

 • Plus
Jakobstorpsvägen 10, Misterhult, Oskarshamns kommun

Jakobstorpsvägen 10

Villa
Misterhult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

795 000 kr

146 m²

5 rum

1 188 m² tomt

I ett bostadsområde i Misterhult kan vi nu presentera denna hyresfastighet med två hyreslägenheter, närmare bestämt på Jakobstorpsvägen 10. Lägenheterna är i två olika storlekar, en 2 ROK samt en 3 ROK. Till varje lägenhet finns en härlig uteplats att avnjuta solen på. Hyran är 5 000 kr/månaden för 3 ROK och 3 700 kr/månaden för 2 ROK. Intäkter vid full uthyrning på ett år 104 400 kr. Driften ligger på ca. 15 500 kr / år för sopor, sotning och VA. Man kan även köpa Kolarevägen 3 och Jakobstorpsvägen 12 från samma ägare.

Kolarevägen 3, Misterhult, Oskarshamns kommun

Kolarevägen 3

Villa
Misterhult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

795 000 kr

146 m²

5 rum

1 065 m² tomt

Välkomna till Misterhult och Kolarevägen 3! Här erbjuds det nu ett parhus med två uthyrda lägenheter. De ena är en 2 ROK medan den andra är något större och är en 3 ROK. Till de båda lägenheterna hör det en möblerbar uteplats som nås från vardera vardagsrum. Hyran är 4 700 kr/månaden för 3 ROK och 3 700 kr/månaden för 2 ROK. Intäkter vid full uthyrning på ett år 100 800 kr. Driften ligger på ca. 15 000 kr / år för sopor och VA. Man kan även köpa Jakobstorpsvägen 10 och Jakobstorpsvägen 12 från samma ägare.

Fabriksvägen 14A, Figeholm, Oskarshamns kommun
 • Ons 22 mar kl 16:00

Fabriksvägen 14A

Övrigt
Figeholm, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

2 700 000 kr

247 m²

1 099 m² tomt

Vacker och välskött hyresfastighet nära havet i mysiga Figeholm! Fastigheten består av fyra fräscha lägenheter om två rum med kök som alla är uthyrda! Bra uppvärmningsform med en fullt nyservad bergvärmepump. Hyresintäkterna är 238 260 kr/år. Årsförbrukning av el 2021 var 14 275 KWH Årsförbrukning av el 2022 var 22 421 KWH, bergvärmepumpen var trasig mellan april - december vilket gjorde att förbrukningen blev högre. Nu är förbrukningen på normal nivå igen i paritet med 2021. Total driftskostnad: 58 429 kr/år.

 • Plus
Klubbgatan 8, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Klubbgatan 8

Villa
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

1 995 000 kr

108 m²

4 rum

1 014 m² tomt

Perfekt familjevilla i populära Kristineberg med närhet till affär, skola, barnomsorg, promenadstråk och framförallt havet! Varmt välkomna till denna villa på återvändsgata i härliga Kristineberg! En stenlagd gång tar oss in från vägen och här finner vi detta välplanerade och praktiskt hem. Entréplanet är skräddarsytt för sällskapsliv, där köket har fin kontakt med vardagsrum och matrum. Här finns gott om plats för umgänge med familjen och vännerna samtidigt som bostaden erbjuder flera platser för stunder i enskildhet. Entréplanet rymmer även en hall med goda avhängningsmöjligheter för alla familjemedlemmars ytterkläder, ljust och fräscht badrum samt tre lagom stora sovrum. Inte nog med detta här finns även en tilltagen uteplats som kan nås från både vardagsrum, kök och master bedroom och som dessutom pryds av en braskamin - perfekt för kyligare kvällar! Nedervåningen - en plats att dra sig tillbaka till. Förutom den rymliga gillestuga med sin öppen spis som förhöjer mysfaktorn finns även ett rum som kan användas som sovrum för tonåringen eller när det kommer övernattande gäster på besök. Här finns även ett flertal klädkammare, tvättstuga utrustad med tvättmaskin och dusch samt bastu. Perfekt familjevilla i två plan som man kan växa i! För er med gröna fingrar så är det här den perfekta trädgården då odlingsmöjligheterna är goda. Tomten är om hela 1014 kvm och här finns även gott om plats för spring och lek och allt som hör därtill. Låter detta som drömboendet för er är ni Välkomna att boka er på visning!

Norrbackavägen 28, Norrtorn, Oskarshamns kommun
 • Borttagen före visning

Norrbackavägen 28

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

695 000 kr

79,5 m²

3 rum

4 537 kr/mån

8 742 kr/m²

Ta klivet in i en välplanerad och ljus 3 ROK högst upp i huset och med naturläge! Med solig balkong och rikligt ljusinsläpp ligger den här fina lägenheten på Norrbackavägen 28. Här får ni en välplanerad bostad där kök och vardagsrum ligger i öppen anslutning till varandra och ger en social planlösning som dessutom förlängs med den ljuvliga inglasade balkongen. Hemmet har också två fina sovrum, båda med plats för dubbelsäng och garderobsförvaring. Badrummet är i bra storlek och även utrustad med tvättmaskin vilket förenklar vardagslivet. Inte nog med detta, lägenheten har dessutom ytterligare två klädkammare för familjens all förvaring. Om detta låter som något för just er - Välkomna att boka er på visning!

 • Balkong
Tallvägen 2, Södertorn, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tallvägen 2

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

745 000 kr

59,8 m²

2 rum

2 750 kr/mån

12 458 kr/m²

I ett tilltalande hus mitt i Södertorn finner ni denna både kvadratsmarta och mysiga tvåa om 59,8 kvm. På tredje våningen når ni denna lägenhet på Tallvägen 2! Vardagsrummet och köket är båda i lagom storlek och här kan man lätt bjuda in till sociala tillställningar med nära och kära. Lägenheten passar perfekt för såväl singeln som paret, och sovrummet har plats för en dubbelsäng. Här finns också smart förvaring i form av hela sju platsbyggda garderober med tillhörande överskåp. Skicket är väldigt gott och hemmet har renoverats på ett enhetligt sätt där stilen löper genom hela bostaden. Lägenhetens rymliga och även inglasade balkong är belägen i behagligt läge vilket betyder att du kan njuta av balkongen hela dagen. Här bjuds det även in till ett ljust och praktiskt badrum med tvättmaskin. Här bor ni i en trevlig förening och från hemmet har ni bekvämt gångavstånd till det mest tänkbara såsom stadens puls, grönområden med motionsspår samt havet. - Vi ses på visning!

 • Balkong
Majestensvägen 31, Högsby, Högsby kommun
 • Sön 23 apr kl 13:00

Majestensvägen 31

Villa
Högsby, Högsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

1 495 000 kr

91 m²

4 rum

1 315 m² tomt

På en grönskande tomt precis vid vattnet ligger detta charmiga hus som fördelar sina 91 + 83 kvm i två plan med källare. De totalt 174 kvm fördelar sig över alla tre våningsplanen på totalt 11 rum specificerat på 2-3 sovrum, vardagsrum, kök, två badrum samt en tvättstuga och 3 rum i källaren. Välkomna till Majestensvägen 31 där man bor med naturen och Emån men även kommunikationer och serviceutbud precis inpå knuten. Bostaden som ligger på en naturtomt är renoverad men den genuina, gamla känslan har bevarats. Bostadens ingång når man från uterummet och entréplanet består av de mer sociala rummen som vardagsrum med vacker kakelugn och fiskbensparkett där såväl soffgrupp som matgrupp ryms. På entréplanet hittas även köket som renoverats i jordnära toner där härliga middag kan spenderas familj och vänner. Det övre planet andas lugn och bjuder in till två rogivande sovrum, det ena med utgång till balkong. Badrum hittas på båda planen, ett med jacuzzi och ett med dusch, bara att välja. På källarplanet möts man av ett allrum med värmande braskamin och plats för möblemang. Tvättstuga och goda förvaringsutrymmen hittas också på källarplanet. Till huset hör ett fristående garage med plats för bil samt förvaring. Garaget är även förberett för inkoppling av elbil. Andra fördelar är att bostaden är försedd med bergvärme. Tomten är tilltagen, närmare bestämt 1315 kvm och härifrån når man bostadens uteplats med härligt spabad där varma bad kan avnjutas. Vid varma dagar finns även möjlighet till ett dopp i bostadens pool. Privat visning kan bokas vid intresse- kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
Södra vägen 41, Svalliden, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Södra vägen 41

Villa
Svalliden, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

3 150 000 kr

150 m²

5 rum

1 498 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera detta stora och charmiga hus, byggt 1949 med massvis av möjligheter - Välkomna till Södra Vägen 41! I bostaden har man bevarat mycket av husets äldre karaktär men hittat helt rätt balans och tillsatt moderna finesser - "Gammalt möter nytt". Huset är stort och rymmer källare med ett flertal förråd, stor tvättstuga samt ytterligare en entré. En trappa upp från källaren och vi når bostadens entréplan med fantastiskt nyrenoverat kök och badrum (2022) samt rymligt vardagsrum med ny braskamin. Här har verkligen varje liten del valts med omsorg och en harmonisk känsla infinner sig på detta plan. Det övre planet har tre rymliga sovrum, samtliga med en god förvaring, ett tilltaget allrum med värmande öppen spis samt ett badrum i jordnära toner. Från övervåningens master bedroom når man även en möblerbar balkong som vetter mot bostadens lugna baksida. Vinden är oinredd så där sätter bara fantasin gränser. På tomten finns en stor gräsmatta för spring och lek samt odling om så önskas. Lagom stort garage samt grusad uppfart för ett flertal bilar finns också. Ett hus som måste ses! Varmt välkommen!

Kristdalavägen 17, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Kristdalavägen 17

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

1 750 000 kr

82 m²

5 rum

1 151 m² tomt

På Kristdalavägen 17 bor man på lugn gata med en grönskande baksida och stor altan. Här samsas entréplanets sociala ytor på absolut bästa sätt med mer rogivande ytor på övervåningens privata del. Ett praktiskt kök med goda arbetsytor bereder plats för kockens bravader innan middagen avnjuts i matsalsdel i anslutning till köket. Inte nog med detta, här erbjuds även badrum med dusch i kombination med tvättstuga och ett allrum som kan användas till vad som passar just er. Vardagsrummet bjuder in till en modern och värmande braskamin med två av övervåningens sovrum pryds av två vackra kakelugnar. Eldstäderna tillsammans med de två nya luftvärmepumparna bidrar till den låga driftskostnaden där huset endast förbrukar 9 766 kwh/året! Stor del av tomten är grönskande gräsytor – perfekta för lek och spring samt den obligatoriska studsmattan. Bostaden ligger bekvämt med med plats för många bilar på den grusade uppfarten. På fastighetens utsidan är det nytt tak med isolerad vind, nya fönster, nymålad fasad och en stor härlig altan med bra solläge! Mysigt läge med nära till både skola, barnomsorg, affär och havet! Om detta låter som något för just eran familj - Välkomna att boka er på visning!

Norrbackavägen 6, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 6

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

895 000 kr

103 m²

5 rum

6 520 kr/mån

8 689 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda en unik femrummare om 103 kvm i markplan med två balkonger med access till grönområde. Bostadsrätten är försedd med 4 sovrum, 2 badrum, rymligt vardagsrum samt ett kök med plats för större matbord. I Norrtorn bor man i ett grönt område med en kort promenad från Oskarshamns Centrum. I området finns flera lekplatser, bra med parkeringsmöjligheter samt både gång och cykelvägar till centrum och skola/barnomsorg.

 • Balkong
 • Uteplats
Hammarsköldsvägen 22, Fårbo, Oskarshamns kommun

Hammarsköldsvägen 22

Villa
Fårbo, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

1 475 000 kr

117 m²

5 rum

1 095 m² tomt

Välkomna till Hammarsköldsvägen 22 i Fårbo! Här kan vi nu erbjuda en nyrenoverad villa i 1-plan med genomtänkt och mycket lyckad planlösning. Stort inbjudande vardagsrum med fina sociala utrymmen, effektiv luftvärmepump och även med utgång till uteplats under tak. Här finns ytterligare ett allrum med värmande braskamin samt tre bra sovrum - perfekt för barnfamiljen! Ett helt nyrenoverat badrum med kombinerad tvättavdelning, wc och ett kök i alldeles lagom storlek. Här finns även en mycket god förvaring i form av platsbyggda garderober i nästan samtliga rum, även det ett stort plus för barnfamiljen. Grönskande trädgård i soligt söderläge och fina lekytor. Insynsskyddad uteplats där solen skiner båda dag och kväll samt ytterligare utrymme på framsidan där man kan njuta av morgonsolen. Stenlagd uppfart, garage samt rymliga förråd. Varmt välkommen på visning!

Jakobstorpsvägen 12, Misterhult, Oskarshamns kommun

Jakobstorpsvägen 12

Villa
Misterhult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

795 000 kr

145 m²

5 rum

986 m² tomt

Vi Välkomnar er nu till en välskött villa på Jakobstorpsvägen 12 i Misterhult. En träbeklädd enplansvilla om hela 135 kvm med två entréer, två kök, två badrum samt två utgångar till bostadens baksidan och trädgård. Fastigheten har tidigare använts som två bostäder men i dagsläget används den endast som en enfamiljsvilla. Förutom de redan nämnda rummen finns här också hela tre sovrum i bra storlek. I bostadens mycket tilltagna vardagsrum med trägolv kan en vägg sättas upp om två bostäder önskas igen. I vardagsrummet finns en mycket välplacerad braskamin vilken värmer större delar av huset tillsammans med luftvärmepumpen som är placerad vid entrén. Från det större köket når man fastighetens tvättstuga som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Huset ligger på en återvändsgata och även på en hörntomt vilket ofta brukar vara passande för barnfamiljer - Välkomna! Man kan även köpa Kolarevägen 3 och Jakobstorpsvägen 10 från samma ägare.

Solvändan 42, Gröndal, Oskarshamns kommun

Solvändan 42

Lägenhet
Gröndal, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

1 395 000 kr

72 m²

3 rum

4 314 kr/mån

19 375 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en av trerummarna i markplan i nyproducerade Brf BoKlok Seglet! Bostaden disponerar sina 72 kvm via två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett stort och tilltaget badrum med tvättmöjligheter. Genom hela bostaden ligger ett ljust parkettgolv och väggarna är vita. Unikt för en trerummare i Oskarshamn är att bostaden har två uteplatser i två olika väderstreck. En på framsidan i anslutning till entrén och en på baksidan med uteplats samt en gräsplätt som är omringad av en avenbokshäck. I anslutning till entrén på framsidan har bostaden även sitt förråd, perfekt till förvaring av tillexempel barnvagn eller liknande. Här i Gröndal bor du med närhet till serviceutbud, kommunala förbindelser, skola F-9, förskolor samt en kortare promenad till både havet och centrum. Är hus inte någonting för dig men du vill ändå ha möjlighet till uteplatser? Då är detta bostaden du söker. Här är det bara att flytta in och bo, utan att behöva tänka på renovering under de närmaste åren. Välkommen att boka dig på visning!

 • Uteplats
Nya vägen 3B, Bockara, Oskarshamns kommun

Nya vägen 3B

Övrigt
Bockara, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

1 275 000 kr

178 m²

1 018 m² tomt

Gediget hyreshus som rymmer två stora lägenheter där lägenheten på bottenplanet är helt nyrenoverad -22. I källaren finns det förråd, pannrum med bergvärmepump och tvättstuga. Hyresintäkterna uppgår till 162 552 kr/år. Bra läge nära skolan. Det finns även möjlighet att köpa Vetevägen 15A-K och Nya vägen 3A.

Nya vägen 3A, Bockara, Oskarshamns kommun

Nya vägen 3A

Övrigt
Bockara, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

1 750 000 kr

194 m²

1 462 m² tomt

Välskött hyreshus som rymmer tre lägenheter i två olika plan. På entréplanet finns det två treor med egen uteplats och på övervåningen en fyra med balkong. I källaren finns det även goda förvaringsutrymmen för fastighetsägaren, förråd till lägenheterna, pannrum där bergvärmepumpen ryms och tvättstuga. Intäkterna uppgår till 234 888 kr/år och driften till 70 216 kr/år. Det finns även möjlighet att köpa Vetevägen 15A-K och Nya vägen 3B.

Vetevägen 15A, Bockara, Oskarshamns kommun

Vetevägen 15A

Övrigt
Bockara, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

4 500 000 kr

598 m²

2 990 m² tomt

Populärt hyreshus med ett bra läge nära skolan i Bockara. Här bor hyresgästerna bekvämt i ett plan med egen uteplats. Här finns det tio lägenheter uppdelade i två längor med fem lägenheter i vardera länga. I den tredje längan ryms förråd, tvättstuga och el-central. Fastigheten har genomgått stora renoveringar som nytt tak, fönster och dörrar. Intäkter 588 636 kr/år. Kostnader 70 152 kr/år. Det finns även möjlighet att köpa Nya vägen 3A och Nya vägen 3B.

Norrbackavägen 20, Norrtorn, Oskarshamns kommun
Norrbackavägen 20, Norrtorn, Oskarshamns kommun, bild 2
Norrbackavägen 20, Norrtorn, Oskarshamns kommun, bild 3

Norrbackavägen 20

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

695 000 kr

64 m²

2 rum

3 747 kr/mån

10 859 kr/m²

Fräsch 2:a på markplan i lugna Norrtorn. Här bor du endast en kortare promenad från staden och allt den har att erbjuda, men även nära naturen. Nu finns tillfället att förvärva denna ljusa och yteffektiva 2:a om ca 64 kvm med inglasad balkong i populära Norrtorn! På på våning ett och med ett genomgångsläge skapas här ett ljusflöde som gör sig påmint i genom hela bostaden. Med en genomtänkt planlösning och välplanerade kvadratmeter bjuder bostaden in till möjlighet för socialt umgänge med familj och vänner. Badrummet är snyggt inrett och färgsatt i jordnära toner och följer samma röda tråd som övriga lägenheten. Genomgående laminatgolv, stilfullt kök och fina ytskikt gör bostaden optimal för att bara flytta in och börja trivas. Inte nog med detta, här finns även en walk in closet för alla er förvaring - Varmt välkommen på visning till Norrbackavägen 20!

 • Premium
 • Balkong
Ugglevägen 14G, Orrängen, Oskarshamns kommun

Ugglevägen 14G

Lägenhet
Orrängen, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

310 000 kr

33 m²

1 rum

2 619 kr/mån

9 394 kr/m²

Välkommen till Ugglevägen 14G! Här bor du på 33 mycket kvadratsmarta metrar som ger möjlighet till både sängmöbel och soffgrupp i allrummet. I entrén finner man goda förvaringsmöjligheter från rummets alla garderober samt i bostadens kokvrå finns bra med plats för det man behöver. Ljus bostad med stora och många fönster. Från bostaden har man närhet till Oskarshamns nya handelsområde där flertalet affärer samt matbutik finnes. Gångavstånd är det även till Arena Oskarshamn och centrum med dess restauranger och butiker. Härifrån Ugglevägen är vägen inte heller lång till Oskarsgymnasiet och bussförbindelser. Välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 25