Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagadalsvägen 9, Fårbo, Oskarshamns kommun

Hagadalsvägen 9

Villa
Fårbo, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
795 000 kr
76 + 70 m²
3 rum
1 402 m² tomt

Drömmer ni också om att bosätta er i det lugna villakvarteret där barnen kan springa fritt i området så har ni nu möjlighet till detta välskötta hus på Hagadalsvägen 9 och dessutom på stor hörntomt! Huset som fördelar sig på ett plan samt källare om hela 76 kvm boarea samt 70 kvm biarea kan benämnas som den perfekta familjevillan. Bostadshuset inrymmer på entréplan en rymlig hall med plats för såväl avhängning som ett nättare möblemang, kök med plats för matbord för hela familjen samt vardagsrum med ett rikligt ljusinsläpp. Vidare genom huset entréplan når man två rogivande sovrum och en WC. En trappa ner till källarplanet och man hamnar i fastighetens gillestuga med utrymme för soffgrupp eller annat önskvärt möblemang. Källarplanet bjuder även in till ytterligare utrymmen som badrum, tvättstuga samt förråd, matkällare och även ett pannrum med en effektiv luft/vatten värmepump. Trädgården är lummig med många härliga träd och buskar. Här kan barnen leka och springa fritt och njuta av tomtens stora gräsytor. Bostaden bjuder även intill ett mysigt uterum samt en lummig altan att njuta av solens strålar. Till fastigheten hör ett praktiskt dubbelgarage samt ett tilltaget förråd. Nytt tak -10 och nyare dränering är två andra fördelar. Välkomna!

Norrtornsvägen 29 LGH 1202, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrtornsvägen 29 LGH 1202

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
950 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/3
5 215 kr/mån
11 176 kr/m²

Välkomna till denna mycket rymliga, sociala och ljusa bostad på våning tre i populära Norrtorn! Här har ni en helt nyrenoverad bostad och dess 85 kvadratmeter känns väldigt väldisponerade vilket gör att ni aldrig behöver trängas. Dess välkomnande och ljusa hall är verkligen något extra och mycket uppskattat då den ger utrymme att på ett fint sätt kunna välkomna och även säga hejdå till vänner och bekanta. Lägenheten är en genomgångslägenhet och har fönster i tre väderstreck vilket ger extra ljus och rymd och bidrar till en väldigt trevlig boendemiljö. Balkongen som nås via köket ger er många härliga kvällar att umgås och njuta av lugnet utanför. Bostaden bjuder på två rogivande sovrum, ett med utmärkta förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober samt att i lägenheten finns en inredd klädkammare som verkligen förhöjer. Bredvid klädkammaren ligger badrummet som är bekvämt utrustat med en tvättmaskin. Vardagsrummet och köket ligger i anslutning till varandra, vilket är ett plus i kanten om man vill umgås och laga härliga middagar tillsammans. Välkomna att boka er på visning om detta känns som boendet ni söker!

  • Balkong
Törnholmsvägen 47, Mysingsö, Oskarshamns kommun
  • Tis 30 jul kl 11:00

Törnholmsvägen 47

Lägenhet
Mysingsö, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 545 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/1
5 463 kr/mån
19 074 kr/m²

Nu kan vi varmt Välkomna dig till detta välplanerade BR- radhus om 3 ROK och dessutom på hörntomt endast ett stenkast från havet - Välkomna till Törnholmsvägen 47 på Mysingsö! Vi bjuder nu in till detta väl underhållna och fräscha radhus som är beläget med skog och natur precis runt knuten. Området är lugnt, helt bilfritt och passar för både barnfamiljen som för seniorer. Mitt i området finns en fin lekplats för de små. Här har ägaren skapat en fint arbetad trädgård med uteplatser på både entrésidan och skogs-sidan. På skogssidan som är bostadens baksidan och i anslutning till uteplatsen ligger även det mycket uppskattade inglasade uterummet med skjutbara fönsterpartier där tilltagen möbel ryms för vad som passar just dig. Bostadens insida har en bra planlösning med ett ljust och luftigt vardagsrum, socialt kök med plats för flera matgäster samt två rogivande sovrum ett utav dem med god förvaring i form av garderober. Här bjuds det även in till ett nyrenoverat och fräscht badrum kombinerad tvättavdelning med skön golvvärme. Här bor du omgiven av fantastisk natur, och där skärgården blir din vardag - Låter detta som något för dig är du Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Flivik Askbäcken, Flivik, Oskarshamns kommun
Flivik Askbäcken, Flivik, Oskarshamns kommun, bild 2
Flivik Askbäcken, Flivik, Oskarshamns kommun, bild 3

Flivik Askbäcken

Villa
Flivik, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
3 950 000 kr
218 + 27 m²
9 rum
894 m² tomt

På Flivik Askebäck möts vi av fågelsång. Här får naturen spela huvudrollen, på en plats som talar till alla sinnen! Vi är stolta som får förmedla denna lantliga idyll precis vid havet! Nu kan vi välkomna er till detta vackra hus målat i rött med vita fönster och dörrar färgsatta i episkt blått. Huset ligger på höjden och på baksidan njuter man av det vackra blänkande havet som ligger precis intill. Bara några flip-flop-steg och man är nere vid havet för ett dopp. Mycket av den gamla charmen finns bevarad i ena delen av huset medans den andra delen är lite mera moderniserad, bästa av alla världar när gammalt möter nytt. En unik möjlighet att förvärva en vacker rymlig villa precis vid vattnet! Fastigheten har en egen gångstig ner till havet via ett servitut som även tillåter båtuppläggningsplats.

  • Premium
Faluddsvägen 2, Mockebo, Oskarshamns kommun

Faluddsvägen 2

Villa
Mockebo, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
4 800 000 kr
183 + 88 m²
6 rum
1 045 m² tomt

En mycket bra familjevilla med fantastiska ytor - Vi kan nu varmt Välkomna er till Faluddsvägen 2 i Saltvik! Detta är en unik möjlighet att förvärva en arkitektritad villa med riktigt härliga ytor och ett attraktivt läge ett stenkast från havet. Mycket gedigen och välplanerad souterrängvilla med en boarea om ca 183 kvm som i dagsläget fördelas på 6 rok, varav 4 sovrum. Dessutom finns mycket fina biytor om ca 88 kvm. Huset värms upp via bergvärme vilket borgar för låga uppvärmningskostnader. En annan riktigt bra bonus med detta hem är det ljusa och rymliga uterummet med vacker havsutsikt. Två fräscha och helkaklade badrum varav det ena med bastu. Fastigheten är ansluten till fibernät. Den lättskötta hörntomten som det faktiskt är bjuder in med en generös uppfart samt två garageplatser. Ett natur- och havsnära läge med havet precis nedför huset samt skola, förskola och centrum på behagligt avstånd. Välkomna på Visning!!

Tvärviksvägen 10, Mysingsö, Oskarshamns kommun
  • Tis 30 jul

Tvärviksvägen 10

Villa
Mysingsö, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
3 750 000 kr
102 + 47 m²
4 rum
1 340 m² tomt

Högt beläget, omringat av fina barrträd finns nu möjligheten att förvärva ett eget litet paradis med en skyddad baksida där du kan njuta av gröna gräsytor, pool och uterum som omfamnas av härlig soltrall. Vi välkomnar er till Tvärviksvägen 10 i Mysingsö! Denna enplansvilla med källardel förvärvades av nuvarande ägare 2015 och genom åren har löpande underhåll skett på fastigheten. Bostadens övervåning är husets sällskapsdel och här finns vardagsrum, kök och matplats i öppen anslutning till varandra så att många gäster kan samlas samtidigt. Här finns även ett vackert badrum i svart och vitt som är utrustat med både badkar och duschkabin. Master Bedroom med utgång till egen uteplats och bra garderobsförvaring. Från detta plan når man den fantastiska trädgården. Runt huset sträcker sig en härlig soltrall med plats för både loungemöbel och matbord. Här har man god uppsikt över badande barn och vuxna i poolen som är försett med högt pooltak så att man även kan bada tidigt på säsongen. På andra sidan poolen finns ett mysigt uterum att krypa in framåt kvällskvisten när det börjar bli lite småkyligt. Bostadens källarvåning är utrustad med mer personliga delar så som tvättstuga, badrum med bastu och två rum som kan nyttjas efter just era behov. Rummen kan förslagsvis nyttjas som sovrum, tv-rum, kontor, gästrum eller varför inte till förvaring. På fastighets stora grusuppfart finns det plats för flera fordon. Varmt välkomna till Tvärviksvägen 10!

  • Plus
Skrikebo Stubbelid 1, Skrikebo, Oskarshamns kommun

Skrikebo Stubbelid 1

Gård/Skog
Skrikebo, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 500 000 kr
130 m²
5 rum
9 ha tomt

Välkomna till Skrikebo Stubbelid 1 och detta vackra hus med sin äldre bevarad charm samt dess lummiga naturtomt och Svartsjön där man kan fiska kräftor alldeles utanför! Drömmen kan nu gå i uppfyllelse för den som söker en riktig sommaridyll och med rofyllt läge. Mycket av den gamla charmen finns bevarad men chansen finns också att få sätta just sin egna prägel på huset. Ljuvlig veranda, rum med vackraste kakelugnen, vedspis samt sovrum med charmigt snedtak. Själva grundhusets planritning utgör sig på två plan med källare och tillsammans får man en total boyta på 130 kvadratmetrar. Gården är på 9 hektar med hälften skog och hälften betesmark och det finns rymliga ekonomibyggnader i form av en ladugård, gästhus, fårhus och andra bra förrådsutrymmen! Det ingår både jakt och fiske på gården. Gå ut på morgonen och bara njuta av den fantastiska naturtomten med träd, buskar och skogen alldeles bredvid. Ett smultronställe i all sin enkelhet för umgänge eller bara koppla av och lyssna på fågelkvitter.

Vallgatan 6, Kristdala, Oskarshamns kommun

Vallgatan 6

Villa
Kristdala, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
750 000 kr
110 m²
4 rum
1 009 m² tomt

Välkommen till Kristdala och Vallgatan 6! Nu ges möjlighet att förvärva denna gedigna och rymliga villa med grönskande trädgård, extra förrådsutrymmen och garage. Här finns två bra sovrum, stora sällskapsytor och utmärkta förvaringsmöjligheter. Bostaden har ett generöst ljusinsläpp med ett högt fritt läge och närliggande grönområde. Från vardagsrummet når man det social och trivsamma uterummet som nästan blir en förlängning av vardagsrummet - Här kan många timma spenderas! Belägen i Kristdala, är detta ett perfekt läge för dig som söker en lugn och fridfull livsstil. Missa inte chansen att få äga denna fina villa!

  • Plus
Björngatan 9, Centralt, Oskarshamns kommun

Björngatan 9

Villa
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 475 000 kr
164 + 106 m²
7 rum
2 533 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska friliggande villa på Björngatan 9! Här erbjuds ni en imponerande bostad med generösa utrymmen och en genomtänkt planlösning över tre plan. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa! Väl inne i huset möts ni av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Här har man verkligen prioriterat öppna ytor och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det ger en känsla av harmoni och välbehag. Vardagsrummet är bostadens största rum med plats för såväl soffgrupp som matsalsgrupp samt att det pryds av en värmande öppen spis. Öppna upp det fina dubbeldörrarna och man når det mysiga uterummet som fullkomligt badar av ljus. Från uterummet når man de väl uppskattade altandäcket med pool. Detta suterränghus har också den praktiska fördelen med ett garage som kan nås från insidan av bostaden. Aldrig mer behöver ni bekymra er om dåligt väder när ni ska kliva in i bilen. Låt oss även prata om den stora och lummiga tomten som bjuder in till utomhussysselsättningar och avkoppling under varma sommardagar. Ta ett dopp i den inbjudande poolen eller njut av trädgårdens grönskande prakt från det mysiga växthuset. Denna bostad är verkligen något alldeles extra och erbjuder en unik livsstil för den som uppskattar bekvämlighet och komfort. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem i Oskarshamn!

Virbo ÖSTERDAL 2, Dragskär, Oskarshamns kommun
Virbo ÖSTERDAL 2, Dragskär, Oskarshamns kommun, bild 2
Virbo ÖSTERDAL 2, Dragskär, Oskarshamns kommun, bild 3

Virbo ÖSTERDAL 2

Fritidshus
Dragskär, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
475 000 kr
30 m²
3 rum
360 m² tomt

Välkommen till detta smultronställe strax norr om Dragskär med Misterhults skärgård med alla dess öar och vackra natur precis runt knuten! Arrendestugan är mysig i all sin enkelhet med solcellssdriven belysning, gasoldrivna vitvaror, en mysig braskamin som värmer stugan och utedass. Till arrendet hör även en brygga som nyttjas gemensamt, en stor flytbrygga som följer med stugan, ett förråd med diverse verktyg som följer med köpet. På platsen finns det ytterligare en arrendestuga och en tredje stuga som tillhör markägaren. Till stugan tar man sig enklast med båt från Dragskär där det finns en tillhörande brygga med båtplats. Man kan även ta en promenad genom skogen som tar ca. 20 minuter så det inte går att köra med bil fram till stugan.

  • Premium
Länsmansgatan 7, Centralt, Oskarshamns kommun

Länsmansgatan 7

Villa
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
4 500 000 kr
273 + 153 m²
10 rum
1 128 m² tomt

Med en grönskande och härlig tomt i idylliska kvarter mitt i Oskarshamn kan vi nu stolt presentera denna kontinuerligt och omsorgsfullt renoverade 1920-talsvilla i väldigt gott skick. Huset har fina originalsnickerier såväl interiört som exteriört och ljuset strömmar in genom vackra tidsenliga fönster och ljuvligt burspråk. När skymningen väl fallit är det mysigt att tända en brasa i öppna spisen i ett utav vardagsrummen. Här har ni boendet med det lilla extra för den stora familjen - Välkomna till Länsmansgatan 7! Vackra dörrar öppnar upp till denna ståtliga villa där kvadratmetrarna nyttjas på allra bästa sätt. På entréplanet är vardagsrum, matsal och kök i anslutning till varandra och här kan man med enkelhet bjuda in till större tillställningar. Master bedroom som även det ligger på första våningen ger ett rogivande intryck och har en förtjusande kakelugn som pryder rummet. Här finns även en stor tvättavdelning som underlättar i vardagsbestyret samt ett snyggt inrett badrum. Övervåningen är ett privat plan med fyra tilltagna sovrum där den sobra färgsättningen är återkommande och våningsplanen genomsyrar en röd tråd. Källaren inrymmer ett gästrum, arbetsrum, badrum och bastu - här lämnas verkligen inget åt slumpen. Bostaden har även en utbyggnad med egen entré, lite som en lägenhet i huset - perfekt för uthyrning för den som önskar. Den prunkande men ändå lättskötta trädgårdens baksida är skyddad från insyn och känslan av utomlands infinner sig. Här, mitt i oasen har man placerat den stora uteplatsen där det får plats såväl loungegrupp som matgrupp - helt magiskt att avnjuta ljumna sommarkvällar på. Inte nog med detta bostaden erbjuder även en lika stor altan med utgång från köket samt balkong på övervåningen. Oskarshamn har en levande stadskärna med butiker, caféer och restauranger och bara en kort promenad når man även hamnområdet med ett utbud av det mesta. Tvärs över gatan från bostaden ligger Norra skolan med både låg- och mellanstadiet.

  • Plus
Fabriksvägen 1, Figeholm, Oskarshamns kommun

Fabriksvägen 1

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
4 975 000 kr
272 m²
7 rum
3 926 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera något utöver det vanliga - I havsamhället Figeholm med Sör-ån alldeles intill ligger denna vackra fastighet anno 1760 - Välkomna till Fabriksvägen 1! Tänk er en varm sommardag, ta båten direkt vid fastigheten från ån som rinner ut i småbåtshamnen i Figeholmsviken och dess underbara skärgård. Hemma vid bostaden umgås man på den generösa umgängesytan och badar i poolen på sommaren och i spabadet såväl på sommaren som på vintern. Den stora lummiga tomten tillåter många umgängesmiljöer, här kan man exempelvis fiska från den gamla och vackra stenbron. Fastigheten har många olika fruktträd med stora odlingsbara möjligheter. En riktig idyll! I källaren finns det en pub som svalkar på sommaren om man vill fly undan från solen en stund och njuta av en kall dryck! Att kliva in i bostaden är en fröjd för ögat - man blir varm i både kropp och själ. Här finns en tydlig genomgående röd tråd. De tidsenliga spröjsade fönsterna, fina trägolv i original samt alla vackra kakelugnar och öppna spisar som pryder rummen och detta är bara några få saker nämnda. Under åren 2010-2014 gjordes en stor renovering där fastigheten moderniserades i tidstypisk anda, då rustades även samtliga kakelugnar upp. Låt oss prata lite om husets planlösning som är väl genomtänkt. På entréplanet ligger alla sociala ytor där man gärna umgås i större sällskap och har härliga tillställningar. Här hittas även den helt ljuvliga punchverandan som med sina vackra dubbeldörrar öppnar upp till fastighetens baksida med sitt stora trädäck med pool och spabad. I bostadens kök kan man välja om man vill bjuda gästerna på pizza från vedspisen med tillhörande bakugn eller någon annan mat gjord på den extra stora gasolspisen - Här finns alla möjligheter! På övervåningen möter man den mer rogivande delen med många sovrum, samtliga med ljuvliga och värmande kakelugnar. Till fastigheten hör även ett gårdshus om ca 70 kvm. Här finns värmesystemet som ansluter till huvudbyggnaden via en kulvert. Värmekällorna som finns är en luft/vatten värmepump från -20, en pellets och vedpanna med el-patron från 2015. Ackumulatortankar finns om ca 3 Kbm. I gårdshusets mittendel finns ett generöst förvaringsutrymme i två plan. Den yttre delen är i nuläget inrett som loppis men passar även för olika typer av försäljning som gårdscafé , snickarbod eller förvaring. Här har ni bostaden som har precis allt och lite till. Många historier som kan berättas, bland annat att Ivar Kruger vistades i fastigheten på 1920-talet då Figeholms bruk tillverkade tändstickor. Nu har ni möjlighet att skapa flera historier och minnen! På andra sidan vägen finns ett stort nybyggt stall med tillhörande mark där den hästintresserade har möjlighet att hyra en plats eller alternativt köpa en andel om man har intresse av det. I Figeholm finns inom gångavstånd alla bekvämligheter som affär, restaurang, skola och barnomsorg. Längs med kustremsan finns en fin strandpromenad och till havs finns det många kobbar och skär att uppleva i Misterhults skärgård!

Krokstorp 2, Krokstorp, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krokstorp 2

Villa
Krokstorp, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
295 000 kr
79 + 52 m²
2 rum
1 559 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus som en gång i tiden var ett missionshus. Tack vare sitt ursprung så finns här en härlig rymd och ljus i huset som ger stora möjligheter till den som förvärvar denna pärla som med lite tid och arbete kan bli ditt härliga smultronställe! Här har man nära till Krokstorpesjöns fina badplats och den vackra natur som omgärdar den!

Björkåsavägen 11, Södertorn, Oskarshamns kommun
  • Ons 31 jul

Björkåsavägen 11

Villa
Södertorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 700 000 kr
110 + 84 m²
6 rum
940 m² tomt

Varmt välkomna till Björkåsavägen 11 och detta välplanerade tegelhus fördelat över 1 ½ plan med källare. Här möts ni av en fräsch bostad i bra skick med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter på återvändsgata och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med härligt stora gräsytor för spring och lek. Inte nog med detta, denna härliga familjevilla erbjuder även ett flertal uteplatser i skönt solläge. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende i många år framöver! Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig anslutning med varandra. Från vardagsrummet, med värmande braskamin når man det fantastiska inglasade rum med stora skjutbara fönsterpartier som blir som en extra detalj till huset. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här fyra sovrum fördelade på båda planen, två badrum, samt en ljus och praktisk tvättstuga och en del förråd för ännu mer förvaring. Här har man gjort stora investeringar som nytt tak, nya fönster, dränering och installation av bergvärmepump för att nämna några stora fördelar! Tomtens baksida är inringad av grönskande häckar och gör den näst intill insynsskyddad. Bra yta för spring och lek men även för hon eller han med gröna fingrar. Till huset hör också ett rymligt garage för en bil eller ytterligare förvaring. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende - Välkomna på visning!

  • Plus
Strandstigen 5, Figeholm, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Strandstigen 5

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 950 000 kr
54 m²
2 rum
684 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna charmiga fastighet på en härlig tomt med havet bara ett stenkast bort! Här har nuvarande ägare tagit väl hand om fastigheten genom åren och interiören liksom exteriören går allt i en röd och harmonisk tråd. Invändigt löper ett ljust trägolv genom hela entréplanet och alla väggarna går i jordnära färger. Bostaden erbjuder hela tre stycken sovrum. Ett placerat på nedervåningen och detta med utgång till den uppskattade altanen som är en stor del av huset - Här ryms gott och väl matbord, loungegrupp och solsängar om så önskas. Inte nog med detta, här kan man även njuta av det härliga utespabadet. Bostadens vardagsrum och kök är i lagom storlek och båda bjuder in till umgänge med vänner och familj. Här på Strandstigen 5 bor man på en lagom stor trädgård med såväl träd som buskar och fina planeringar. Till fastigheten hör ett praktiskt garage och framför ryms med enkelhet två bilar om så önskas. I Figeholm finns allt man behöver som affär, restaurang, skola, barnomsorg, fin havspromenad, badplats, välskött båtklubb och en vacker skärgård! Välkomna!

Saltviksvägen 111, Saltvik, Oskarshamns kommun

Saltviksvägen 111

Villa
Saltvik, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 750 000 kr
145 m²
5 rum
996 m² tomt

Vacker 30-talsvilla med moderna lösningar i tidstypisk stil! Här har man renoverat tak, fasad, fönster och installerat en effektiv frånluftsvärmepump som några stora fördelar. Interiören är ljus med en bra tvättstuga, rymligt kök, goda sällskapsutrymmen två badrum och tre sovrum! Dubbelgarage, stor lummig trädgård med bra förrådsutrymmen och ett värmande spabad är andra goda fördelar. Allt det här hittar ni på Saltviksvägen 111! Välkomna till Saltvik och dess fantastiska skärgård och natur alldeles runt hörnet. Här bor man med gång- och cykelavstånd till det mesta. Saltvik är ett barnvänligt område med ett utbud med både barnomsorg, skolar och lekplatser. Skärgården är idyllisk med vackert vatten och fina badklippor. Ett bostadsområde med äldre bevarade hus i kombination av nybyggda moderna villor.

Sandkullagatan 22, Figeholm, Oskarshamns kommun

Sandkullagatan 22

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 275 000 kr
88 + 88 m²
3 rum
748 m² tomt

Vill ni bo i vackra och lugna Figeholm - Nu finns möjligheten att flytta in i en ljus och härlig villa, vackert belägen nära havet om 88 plus 88 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök i ett plan med källare. ! Här finns rummen som man ofta saknar samt att det finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel om så skulle önskas. Här på Sandkullagatan 22 har ni nu möjlighet att förvärva en fin familjevilla, med bra läge i Figeholm! Huset invändigt är försett med bra ytor med bland annat två sovrum på samma våningsplan. Här ligger även vardagsrummet med sin vackra öppna spis och tillhörande matrum - perfekt för större tillställningar och sociala sammanhang. På entréplanet finns även ett fräscht renoverat badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Källare under hela huset med många praktiska extra utrymmen och även ett gästrum finns men behov av renovering när ni får övernattande gäster på besök. Här är det nytt tak, nya fönster och fiber installerat. Lagom stor och grönskande trädgård som består av både träd och buskar. Perfekt för lekande barn eller ni med gröna fingrar. Läget är barnvänligt och lugnt med cykel/gångväg till förskola och skola upp till F-2. I centrum av Figeholm ligger en fin småbåtshamn med ett trettiotal gästplatser. Granne med gästhamnen ligger Figeholms sjöfartsmuseum. Här finns också livsmedelsbutik, postombud och restaurang. Vill man ta sig till stranden ligger badplatsen Breviken bara stenkastet bort. Här finns även camping. Varmt välkomna på visning och planera för ett framtida härligt boende!

  • Plus
Granåsavägen 9, Åsa, Oskarshamns kommun
  • Ons 31 jul

Granåsavägen 9

Villa
Åsa, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 595 000 kr
154 + 28 m²
7 rum
1 263 m² tomt

Med ett bra läge och med närhet till det mesta Välkomnar vi er nu till denna moderna och charmiga familjevilla på Granåsavägen 9! Här erbjuds en välplanerad enplansvilla med inredd vindsvåning och ett härligt inglasat uterum och grönskande trädgård på lugn återvändsgata. I bostaden välkomnas vi in i det härliga vardagsrummet som med sina generösa sällskapsytor, fungerande braskamin, stora fönsterparti samt gott om plats för både soffgrupp och matgrupp är en given samlingspunkt. I genomgående planlösning finner vi ett praktiskt kök som är stort och luftigt med tilltagna arbetsytor som underlättar i matlagningen. En trappa upp o vi når bostadens övre plan med snedtak som bjuder på ett väl tilltaget allrum och ett härligt ljusinsläpp tack vare dess takfönster som även ger rummet karaktär. Bostaden erbjuder totalt tre sovrum fördelade på de båda planen. Till huset hör även ett praktisk garage samt en längre uppfart med plats för minst två bilar. Ny el och fiber är installerat. Här lämnas inte något åt slumpen! I detta natursköna område bor man med närhet till både skolor, barnomsorg, hav, matbutiker och på bara en kvarts promenad når man city. Är detta något som låter lockande är ni varmt Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
Älgstigen 8, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Älgstigen 8

Villa
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 450 000 kr
155 + 49 m²
7 rum
140 m² tomt

Välkommen till detta imponerande radhus på Älgstigen 8 i natursköna Oskarshamn. Med sina generösa 155 + 49 kvadratmeter är detta hem stort och välplanerat, perfekt för den växande familjen eller för den som älskar rymd och komfort. Här möts du av modern utrustning och stilfulla detaljer som ger en känsla av lyx och elegans. Den öppna planlösningen på tre plan ger gott om utrymme för såväl umgänge som avskildhet. På entréplanet finner du ett ljust kök, perfekt för den passionerade kocken, samt en mysig braskamin i vardagsrummet som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Uteplatsen är en riktig pärla med trädäck, pool och många soltimmar att njuta av. Här kan du avnjuta sommarens ljumma kvällar eller bjuda in till trevliga grillkvällar med vänner och familj. Dessutom ligger bostaden i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser och grönområden, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljen. Med många sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen och gäster. Här finns också möjlighet att använda något av rummen som arbetsrum eller hobbyrum, beroende på behov. Denna villa har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren, vilket ger en extra trygghet för den nya ägaren. Med moderna bekvämligheter som luft/luft värmepump och nya fönster kan du njuta av ett energieffektivt och bekvämt boende. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem i en naturnära och barnvänlig miljö. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Cedströms väg 8, Rödsle, Oskarshamns kommun

Cedströms väg 8

Villa
Rödsle, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 295 000 kr
117 + 112 m²
4 rum
485 m² tomt

Välkomna till Cedströms väg 8 - Denna villa om 117 + 112 kvm är en välplanerad 1-planskedjevilla med rymlig källare och många sovrum, som gör fastigheten perfekt för den växande eller redan stora familjen. På entrévåningen finns idag tre bra sovrum, badrum och wc samt ett praktiskt kök med anslutning till rymlig matsalsdel med överblick över bostadens vardagsrum. En halvtrappa ner och man når det luftiga och tilltagna vardagsrummet med utgång till den grönskande baksidan och härliga uteplatsen med sol hela dagen. Källarvåningen är nästan lika stor som entréplanets och erbjuder ett stort allrum samt ytterligare ett sovrum - perfekt för tonåringen eller när övernattande gäster kommer på besök. Inte nog med detta här finns ytterligare en wc, bastu och tvättstuga samt förråd. Villan som är belägen i härliga Rödsleområdet ligger med gångavstånd till bland annat skola, barnomsorg och grönskande promenadstråk. Missa inte detta tillfälle. Boka er på visning redan idag!

Klarabergsvägen 12, Humlekärrshult, Oskarshamns kommun

Klarabergsvägen 12

Villa
Humlekärrshult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 950 000 kr
141 + 123 m²
6 rum
788 m² tomt

Nu har vi en bostad till salu med chans för att sätta just er egna prägel på boendet! Här hittar ni en 1 ½-plansvilla med källare i souterrräng om hela 141 + 123 kvm med plats för både den stora familjen som den lilla. Till fastigheten hör ett garage med utrymme för en bil samt en garageuppfart med plats för ytterligare en bil om så önskas - Välkomna till Klarabergsvägen 12! Välkomna in till en trevlig och välplanerad villa belägen i mysigt bostadsområde och på återvändsgata. Huset bjuder på ljust och praktiskt kök tillsammans med en rymlig matplats för hela familjen. Ett tilltaget vardagsrum med matsalsdel i gemensam planlösning samt vacker värmande öppen spis. Från vardagsrummet finns utgång till en härlig uteplats som vetter mot grönska och natur. På samma våningsplan finner vi även ett tre sovrum, en korridor med god förvaring samt ett badrum och en gästtoalett. Ta trappan upp och vi når det övre planet som bjuder in till ett allrum samt ett rogivande sovrum med charmiga snedtak. Här finns även en praktisk klädkammare för hela familjens förvaring. Perfekt övervåning för tonåringen eller när övernattningsgäster hälsar på. Källarplanet i souterräng bjuder in till en gillestuga som är stor nog att kunna inreda för vad som passar just er. Trädgården är lättskött och vätter mot lugn skog ock grönska. Välkomna att boka er på visning!

Stora vägen 42, Bockara, Oskarshamns kommun

Stora vägen 42

Villa
Bockara, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
795 000 kr
135 + 28 m²
5 rum
990 m² tomt

Vi välkomnar er nu till denna ljusa och hemtrevliga familjevilla på grönskande tomt mitt i Bockara, närmare bestämt på Stora vägen 42! Tilltalande planlösning med den mer sociala delen på entréplanet och den rogivande delen och samtliga sovrum på det övre planet. Ett av dem pryds av en vacker kakelugn från när huset byggdes. Här hittas även två tilltagna badrum på vardera planen, vilket är lyx för en barnfamilj. Från köket som går i jordnära toner finns gott om utrymme för kocken att briljera och perfekt med öppen planlösning med matsalen där det bjuds in till matplatser för den större familjen. Här kan man njuta av en värmande brasa i den öppna spisen. Bostaden har även mycket goda förvaringsmöjligheter, i hallen finns plats för goda avhängningsmöjligheter och här finns även en garderob där allas ytterkläder ryms. Här har man bytt all el, isolerat vinden och bytt vatten och avloppsledningarna inne i huset för att nämna några andra fördelar. Utsidan är väl anpassad för barnlek och aktiviteter men också för er med gröna fingrar. På den stenlagda uppfarten ryms två eller flera bilar. Till fastigheten hör även en garage, uthus och förråd. Om detta är något för er - Välkomna att boka er på visning!

Slingervägen 21, Humlekärrshult, Oskarshamns kommun

Slingervägen 21

Villa
Humlekärrshult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 095 000 kr
88 + 88 m²
3 rum
900 m² tomt

Nu kan vi varmt välkomna er till Slingervägen 21 och detta välplanerade hus fördelat över ett plan med källare. Här möts ni av en fräsch bostad med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med såväl planteringar som stensättningar. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här hela fyra sovrum i bra storlek fördelade på båda planen, badrum, wc samt en ljus och praktisk tvättstuga. Till bostaden hör också ett rymligt garage samt en asfalterad uppfart med plats för minst två bilar. Tomtens baksida är lättskött och bra yta för hon eller han med gröna fingrar. På tomten finns också en bod för familjens utomhusförvaring. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende - Välkomna på visning!

Varvsgatan 9, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Varvsgatan 9

Övrigt
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
6 000 000 kr
476 m²
1 345 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet i gott skick med en vacker utsikt över hamninloppet och hela vägen ut till Blå Jungfrun från flera av lägenheterna. Många av hyresgästerna har bott i många år och alla har antingen en balkong, terrass eller tillgång till innergårdens trädgård. Hyreshusenheten består av fyra byggnader varav två av dom är ihopbyggda. I huvudhuset finns det 5 st lägenheter. I det ena som är ihopbyggt med huvudhuset finns en uthyrd lokal och ett stort förråd/verkstad. På innergården finns det en förrådslänga med gemensam tvättstuga och ett gårdshus som rymmer en 4-rums lägenhet. Taket är nytt och putsen är lagad. Även framsidan är nymålad. Två nyinstallerade luft/vatten värmepumpar med en oljepanna som extra stöd. Intäkterna är 619 200 kr/år och utgifterna har under senaste året varit ca. 145 000 kr. Det finns inga vakanser för tillfället. Lägenhetsnummer Antal rum Bostadsarea Hyra 1101. 1,5. 41,2. 5800 kr/mån. 1105. 4. 93,1. 8100 kr/mån. 1202. 2,5. 69,6. 7100 kr/mån. 1203. 4. 105. 9900 kr/mån. 1204. 4. 97. 10100 kr/mån. lokal. 70. 2100 kr/mån (kallhyra). stuga. 4. 70. 8500 kr/mån.

Marenvägen 5, Gröndal, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Marenvägen 5

Villa
Gröndal, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
3 395 000 kr
130 + 70 m²
5 rum
945 m² tomt

Attraktivt beläget i härliga och populära Gröndal ligger denna familjevänliga fastighet på grönskande tomt på en lugn återvändsgata - Välkomna till Marenvägen 5! Här bor ni i ett enplanshus med källare om hela 130 kvm + 70 kvm med både pool och jacuzzi samt närhet till lekplats, ett flertal förskolor samt skola och ett stenkast bort ligger havet. Till fastigheten hör en carport med utrymme för en bil samt en garageuppfart med plats för flera bilar. Bostaden har även en oinredd vind med stor potential. Nu till insidan av huset - här möts ni av ett varmt och välskött hem i två plan. Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra och här kan ni umgås i stora sällskap. På entréplanet finns därtill fyra rogivande sovrum med plats för en god förvaring i alla och badrum i neutral färgsättning. Låt oss prata lite mer om det magiska vardagsrummet med fantastisk takhöjd, härliga ytor för umgänge, värmande braskamin samt utgång till bostadens soliga uteplats med både pool och spabad. Tar vi trappan ner når vi bostadens tilltagna gillestuga med plats för ett valfritt möblemang - ett perfekt utrymme där hela familjen kan samlas. Här hittar ni även en modern tvättstuga med wc samt ytterligare en entré samt pannrum/förråd. Detta boende lämnar inget åt slumpen. Även trädgården är väl omhändertagen av nuvarande ägare och här finns vackra blommor och ljuvlig grönska för årets alla årstider. Tomten är passande för såväl lekande barn som för hon eller han med gröna fingrar. Välkomna att boka er på visning!

Visar 1 - 25 av 34