Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ödängsvägen 9, Fårbo, Oskarshamns kommun
  • Tor 2 maj kl 11:30

Ödängsvägen 9

Villa
Fårbo, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 475 000 kr
125 m²
5 rum
1 088 m² tomt

Välkomna till denna lugn återvändsgata i Fårbo! Nu har ni möjligheten att förvärva denna fina 1½ plansvilla där man får en hemtrevlig känsla redan vid inträdet av huset. Bostaden erbjuder en familjevänlig planlösning då det finns tre bra sovrum, två badrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till ett härligt inglasat uterum - Här kan många timmar spenderas och blir nästan som ett extrarum till bostaden. I öppen planlösning med vardagsrummet ligger bostadens tilltagna kök där materialvalen valts med omsorg och arbetsytorna är väl tilltagna för en trivsam matlagning! Här finns gott om plats för den större familjen att samlas till middag. En trappa upp och man hamnar i ytterligare ett allrum som kan användas till vad som passar just er familj. Den sobra färgsättningen följer bostadens alla rum och skapar en rogivande känsla. Trädgården bjuder in till en härlig lekyta på plan gräsmatta som även rymmer plats för odling för hon och han med gröna fingrar. Ett extra plus för den odlingsintresserade är växthuset och den lilla odlingsträdgården som de nuvarande säljarna har skapat. Här bor ni med barnvänligt läge med skog och natur som grannar med allt som behövs i närheten. I Fårbo finns både affär och gatukök med generösa öppettider, barnomsorg, skola och närhet till badsjö - Välkommen till ert nya hem på Ödängsvägen 9!

  • Plus
Hantverksgatan 31C, Centralt, Oskarshamns kommun

Hantverksgatan 31C

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
325 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 1/4
1 447 kr/mån
12 846 kr/m²

Välkommen till Hantverksgatan 31C och första våningen! Här erbjuds nu en mycket mysig etta om 25,3 kvm med billig avgift. Du välkomnas in i en praktisk hall med plats för förvaring. Via hallen når du bostadens allrum där utrymme för både soffgrupp och säng finns. Nuvarande ägare har även låtit platsbygga en arbets-/matplats som ansluter väl till bostadens köksdel. Bostaden är välplanerad och likaså köket som är utrustat med fläkt, spis och kyl med frysfack. Vissa möbler i bostaden kan ingå i köpet, men detta genom överenskommelse. Missa inte chansen till detta fina hem som du direkt kan flytta in och börja trivas i! Här bor du i en trevlig förening och från hemmet har du bekvämt gångavstånd till det mesta såsom stadens puls, grönområden med motionsspår samt hamninloppet och havet. - Vi ses på visning!

Ängsvägen 7, Humlekärrshult, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ängsvägen 7

Villa
Humlekärrshult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 475 000 kr
91 + 90 m²
4 rum
702 m² tomt

Varmt välkomna till Ängsvägen 7 och detta välplanerade hus fördelat över ett plan med källare. Här möts ni av en fräsch bostad i bra skick med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med vackra planteringar och stensättningar. Inte nog med detta, denna härliga familjevilla erbjuder även ett flertal uteplatser i skönt solläge samt ett mycket uppskattat och även inglasat uterum med skjutbara fönsterpartier. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och matsal är beläget i härlig symbios med varandra. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här fyra sovrum fördelade på båda planen, badrum, wc, tilltaget vardagsrum på källarplan samt en ljus och praktisk tvättstuga. Tomtens baksida är perfekt yta för spring och lek men även för hon eller han med gröna fingrar. Precis utanför huset finns en friggebod med bastu och utomhusdusch. Stora bra renoveringar som dränering, nya fönster, nytt vatten och avlopp, bergvärmepump, nydragen el, nya badrum och nytt kök för att nämna några stora fördelar! Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende - Välkomna på visning!

  • Plus
Metkroksvägen 9, Påskallavik, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Metkroksvägen 9

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
995 000 kr
73 + 73 m²
3 rum
1 341 m² tomt

Välkomna till Metkroksvägen 9, vägen är en lugn och barnvänlig återvändsgata i mysiga Påskallavik! Gedigen träbeklädd 1-plansvilla med källare, totalyta om 73 kvm + 73 kvm. Inglasad altan med utgång till trädgård som har både spabad samt en mindre vanlig pool, här kan det badas året om. Planlösningen fördelar sig på 4 rum och kök, varav två sovrum på entréplan samt en praktisk gillestuga i källaren som kan användas som antingen gästrum eller tv-rum. Entréplanet bjuder även in till ett lagom stort vardagsrum med värmande braskamin och ett kök man kan trivas och umgås i. Källarplanet erbjuder flera ytterligare praktiska utrymmen såsom ett flertal förråd, tvättstuga och verkstad. Till huset hör en carport med plats för en bil. Här är det renoverat med nya fönster, bergvärme, bra yttertak, fiber och ny dränering runt delar av huset. Stor tomt som vetter mot naturen och skogen i barnvänligt och lugnt område med närhet till förskola, skola F-9, matvarubutik, naturområden och havet. Här kan man njuta av årets alla årstider. Nuvarande ägare har gröna fingrar och flertalet tulpansorter finns planterade i trädgården.

Flivik Askbäcken, Flivik, Oskarshamns kommun
Flivik Askbäcken, Flivik, Oskarshamns kommun, bild 2
Flivik Askbäcken, Flivik, Oskarshamns kommun, bild 3

Flivik Askbäcken

Villa
Flivik, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
4 475 000 kr
218 + 27 m²
9 rum
894 m² tomt

På Flivik Askebäck möts vi av fågelsång. Här får naturen spela huvudrollen, på en plats som talar till alla sinnen! Vi är stolta som får förmedla denna lantliga idyll precis vid havet! Nu kan vi välkomna er till detta vackra hus målat i rött med vita fönster och dörrar färgsatta i episkt blått. Huset ligger på höjden och på baksidan njuter man av det vackra blänkande havet som ligger precis intill. Bara några flip-flop-steg och man är nere vid havet för ett dopp. Mycket av den gamla charmen finns bevarad i ena delen av huset medans den andra delen är lite mera moderniserad, bästa av alla världar när gammalt möter nytt. En unik möjlighet att förvärva en vacker rymlig villa precis vid vattnet! Fastigheten har en egen gångstig ner till havet via ett servitut som även tillåter båtuppläggningsplats.

  • Premium
Älgstigen 8, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Älgstigen 8

Villa
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 450 000 kr
155 + 49 m²
7 rum
140 m² tomt

Välkommen till detta imponerande radhus på Älgstigen 8 i natursköna Oskarshamn. Med sina generösa 155 + 49 kvadratmeter är detta hem stort och välplanerat, perfekt för den växande familjen eller för den som älskar rymd och komfort. Här möts du av modern utrustning och stilfulla detaljer som ger en känsla av lyx och elegans. Den öppna planlösningen på tre plan ger gott om utrymme för såväl umgänge som avskildhet. På entréplanet finner du ett ljust kök, perfekt för den passionerade kocken, samt en mysig braskamin i vardagsrummet som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Uteplatsen är en riktig pärla med trädäck, pool och många soltimmar att njuta av. Här kan du avnjuta sommarens ljumma kvällar eller bjuda in till trevliga grillkvällar med vänner och familj. Dessutom ligger bostaden i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser och grönområden, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljen. Med många sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen och gäster. Här finns också möjlighet att använda något av rummen som arbetsrum eller hobbyrum, beroende på behov. Denna villa har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren, vilket ger en extra trygghet för den nya ägaren. Med moderna bekvämligheter som luft/luft värmepump och nya fönster kan du njuta av ett energieffektivt och bekvämt boende. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem i en naturnära och barnvänlig miljö. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Norrtornsvägen 13, Norrtorn, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norrtornsvägen 13

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/3
5 085 kr/mån
11 706 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad med wow känsla! En särskilt trivsam och luftig 3:a med genomgående ljusinsläpp och en stor och härlig inglasad balkong som bjuder in till mysiga tillfällen med vänner och familj. Bostaden är påkostad med ett modernt kök, genomgående fiskbensmönstrat laminatgolv, fullt utrustat badrum samt ett eget tvättrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även två välplanerade och rogivande sovrum. Gott om garderober finns det även i bostaden. Öppna ytor och stora fönsterpartier skapar en luftig atmosfär. Detta är ett boende för dig eller er som söker något utöver det vanliga. Lyxigt rymlig bostad med väldisponerade och sociala ytor. Bostaden bör upplevas på plats - Välkomna på visningen till tredje våningen på Norrtornsvägen 13!

  • Balkong
Törnholmsvägen 18, Mysingsö, Oskarshamns kommun

Törnholmsvägen 18

Lägenhet
Mysingsö, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 570 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 463 kr/mån
19 030 kr/m²

På mysiga och barnvänliga Mysingsö ligger denna trivsamma, ljusa och mycket bra planerade lägenhet med huskänsla. Här erbjuds nu en rymlig hörnlägenhet om 3 ROK på Törnholmsvägen 18 - Välkomna! Interiören inkluderar stora ytor för umgänge där kök, matplats och vardagsrum är belägna i öppen planlösning med varandra. Här bjuds det på generöst med ljusinsläpp från härligt burspråk samt utgång till ett mycket uppskattade uterummet med stora skjutbara fönsterpartier som vetter mot lägenhetens baksida och naturen. Bostaden erbjuder även två bra sovrum, båda med god förvaring. Badrummet är i lagom storlek och helkaklat samt praktiskt uppdelat i två avdelningar - badrum och tvättavdelning, vilket brukar vara väldigt uppskattat. Utanför entrén finns även ett rymligt förråd som även kan nyttjas som kontor eller gästrum. De boende i föreningen har alla varsin carport och möjlighet att hyra ytterligare en parkering, det finns även en tvätthall, trädgårdsredskap att nyttja och en övernattningslägenhet att hyra till dina gäster. Här på Mysingsö bor ni med havet alldeles utanför dörren. Området är attraktivt, lugnt och mysigt med både nybyggda villor, äldre bevarade sommarstugor samt bostadsrättsvillor med trädgård – något för alla. På bekvämt avstånd ligger Gunnarsö som mål för sommarens badutflykter och fina promenadstråk. Gunnarsö erbjuder även camping, uthyrning av stugor samt en mycket trevlig restaurang som är öppen under sommarmånaderna. Inom närområdet finns många bra förskolor att välja på samt Kristinebergsskolan med klasser från lågstadiet till högstadiet. Bra kommunikationer med buss till och från skolan. Hela vägen från Mysingsö finns även en fin cykelbana som går hela vägen till skolan samt centrum. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Oskarshamnsvägen 2, Kristdala, Oskarshamns kommun
  • Budgivning pågår

Oskarshamnsvägen 2

Villa
Kristdala, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 495 000 kr
305 + 95 m²
11 rum
2 250 m² tomt

Nu ges chansen att uppfylla er dröm om att få bo i ett vackert hus i fantastisk miljö. Varmt välkomna till Kristdala och Oskarshamnsvägen 2! Husets uppenbara charm bedårar besökaren! Det rara och idylliska präglar både hus och tomt. En stor och lummig trädgård, i stor utsträckning insynsskyddad. Bostaden uppfördes anno 1900 och har under de senaste åren successivt renoverats i tidstypisk stil! Ett omfattande arbete har gjorts av de nuvarande ägarna och varje liten detalj är genomtänkt - Resultatet är en fröjd för såväl kropp som själ. Tack vare det känns huset genuint och äkta. Här möts ni av stora härliga sällskapsrum, med många fönster och fantastiskt ljusinsläpp. Perfekt för stora middagar med familj och vänner. Trädgården följer årets växlingar - Omsluten, prunkande och väldoftande. För att fånga solen under dagens alla timmar finns flera uteplatser att välja mellan, tex att njuta av kaffet på den inglasade altanen. Med sina generösa ytor och det lantliga läget passar huset perfekt för barnfamiljen eller om ni bara vill ha gott om utrymme. Säljarna har vårdat bostaden med kärlek under sina år, och nu söker vi nästa ägare som vill förvalta och förädla denna fantastiska bostaden. Varmt välkomna på en minnesvärd visning av ett ögonskönt hus i en idyllisk miljö!

  • Plus
Ängsvägen 16, Humlekärrshult, Oskarshamns kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00

Ängsvägen 16

Villa
Humlekärrshult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 675 000 kr
157 + 95 m²
5 rum
769 m² tomt

Välkomna till Humlekärrshult och Ängsvägen 16! Detta välplanerade hus fördelat över ett plan med souterrängkällare. Här möts ni av en fräsch bostad i bra skick med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med vackra planteringar och stensättningar. Inte nog med detta, denna härliga familjevilla erbjuder även ett flertal uteplatser i skönt solläge. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här fyra sovrum fördelade på båda planen, två badrum samt en ljus och praktisk tvättstuga. Tomtens baksida vetter mot natur och skog vilket gör den helt insynsskyddad. Bra yta för spring och lek men även för hon eller han med gröna fingrar. På tomten finns också ett praktiskt garage med plats för en bil. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende - Välkomna på visning!

  • Plus
Cedströms väg 8, Rödsle, Oskarshamns kommun

Cedströms väg 8

Villa
Rödsle, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 350 000 kr
117 + 112 m²
4 rum
485 m² tomt

Välkomna till Cedströms väg 8 - Denna villa om 117 + 112 kvm är en välplanerad 1-planskedjevilla med rymlig källare och många sovrum, som gör fastigheten perfekt för den växande eller redan stora familjen. På entrévåningen finns idag tre bra sovrum, badrum och wc samt ett praktiskt kök med anslutning till rymlig matsalsdel med överblick över bostadens vardagsrum. En halvtrappa ner och man når det luftiga och tilltagna vardagsrummet med utgång till den grönskande baksidan och härliga uteplatsen med sol hela dagen. Källarvåningen är nästan lika stor som entréplanets och erbjuder ett stort allrum samt ytterligare ett sovrum - perfekt för tonåringen eller när övernattande gäster kommer på besök. Inte nog med detta här finns ytterligare en wc, bastu och tvättstuga samt förråd. Villan som är belägen i härliga Rödsleområdet ligger med gångavstånd till bland annat skola, barnomsorg och grönskande promenadstråk. Missa inte detta tillfälle. Boka er på visning redan idag!

Klintvägen 26, Orrängen, Oskarshamns kommun

Klintvägen 26

Villa
Orrängen, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 495 000 kr
160 + 45 m²
6 rum
971 m² tomt

Välkomna till denna härligt belägna villa på Klintvägen 26 - en mycket attraktiv och fint renoverad bostad i centralt villaområde med grönskande natur alldeles i närheten! I denna bostad har inget lämnats åt slumpen - allt är väl genomtänkt och planerat. Ljus och luftig planlösning och bra sällskapsytor som är fördelat över 2 ½ plan. Trivsam villa där första planet bjuder in från tre olika entrér. Här hittar ni bra förvaringsutrymmen, tvättstuga, wc samt ett allrum som är väl tilltaget och dessutom pryds rummet av en värmande braskamin - inred och anpassa rummet till vad som passar just er familj! Ta trappan upp och man når det mer sociala planet. Här ligger vardagsrummet i öppen planlösning med köket och här kan stora middagar hållas med nära och kära. Härifrån nås även bostadens inglasade balkong som vetter mot framsidan. Hela bostaden genomsyras av sobra kulörer och skapar en rogivande känsla. På detta plan hittar man även två lagom stora sovrum samt ett helkaklat badrum med bubbelbadkar. Ta ytterligare en trappa upp och även här möts man av två ljusa och rymliga sovrum med charmiga snedtak, ett utav dem med härliga takfönster. Trädgården är i lagom storlek och utrymme finns för såväl lek som för den med gröna fingrar - Här finns både buskar, träd och blomster att njuta av samt ett växthus att odla i. På tomten finns även ett mycket uppskattat trädäck med poolhus och pool där man kan njuta av solen och svalkande dopp. Bra yttre renoveringar med nyare tak, ny puts och nya fönster. Här är det även bra uppvärmning med smidig fjärrvärme och en värmande braskamin. Orrängen är ett populärt område för alla faser i livet. Här finns närhet till natur, skolor och förskola. Området har en blandning av nybyggd och äldre bebyggelse varav de flesta är villor. Som boende bor man granne med Oskarshamns Arena som har ett utbud av både ishall, simhall, café och restaurang samt idrottsplatsen i precis anslutning. Inom gångavstånd når man Oskarshamns stadskärna med ett utbud av butiker. Välkomna!

  • Plus
Norrbackavägen 28, Norrtorn, Oskarshamns kommun
  • Mån 29 apr kl 15:30

Norrbackavägen 28

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 052 kr/mån
7 734 kr/m²

I natursköna Norrtorn finner ni denna både kvadratsmarta och mysiga tvåa om 64 kvm på första våningen! Vardagsrummet och köket är båda i lagom storlek och här kan man lätt bjuda in till sociala tillställningar med nära och kära. Tack vare sitt rofyllda gårdsläge erbjuder sovrummet ett tyst och ostört sovklimat. Lägenheten passar perfekt för såväl singeln som paret, och sovrummet har plats för en dubbelsäng. Här finns också smart förvaring i form av en rymlig klädkammare som nås från hallen. Skicket är väldigt gott och hemmet har inretts på ett enhetligt sätt där stilen löper genom hela bostaden. Lägenhetens rymliga och inglasade balkong är belägen i behagligt läge vilket betyder att du kan njuta av den hela dagen. Här bor man bekvämt med både diskmaskin och tvättmaskin. Detta smakfullt inredda hem måste upplevas på plats! Missa inte chansen till detta ljuvliga hem som ni direkt kan flytta in och börja trivas i! Här bor ni i en trevlig förening och från hemmet har ni bekvämt gångavstånd till det mest tänkbara såsom stadens puls, grönområden samt hamninloppet och havet. Vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
Värdshusgatan 2C, Centralt, Oskarshamns kommun

Värdshusgatan 2C

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
945 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/2
3 833 kr/mån
21 477 kr/m²

Välkomna till denna otroligt fina bostad som erbjuder något alldeles extra. En lägenhet nybyggd år 2019 med en hemtrevlig atmosfär och en stor uteplats i bra läge. Uteplatsen är rymlig med utrymme för både möbler och grill. Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilfulla materialval, ljusa väggar och vacker tröskelfri parkettgolv. Tack vare den öppna planlösningen och fönsterpartier i två olika väderstreck speglas lägenheten av vackert ljusinsläpp. Bostaden disponeras med stora öppna sociala ytor och ett väldisponerat sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Stilrent kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt. Ett bekvämt boende med närhet till allt man kan önska sig. Välkomna på visning till Värdhusgatan 2c!

  • Uteplats
Åsgatan 4, Kristdala, Oskarshamns kommun

Åsgatan 4

Villa
Kristdala, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 475 000 kr
122 + 92 m²
5 rum
1 696 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga friliggande enplansvillan med källare beläget på en trygg återvändsgata - Närmare bestämt Åsgatan 4! Här kan du njuta av solen på den trevliga uteplatsen som erbjuder många soltimmar. Perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar med vänner och familj. Denna hörntomt erbjuder även en barnvänlig miljö där dina små kan leka och utforska tryggt. Inne i villan möts du av en mysig atmosfär. Här finns en charmiga braskaminen som placerats mellan köket och matsalen - Perfekt för att skapa en varm och inbjudande känsla under kalla vinterkvällar. Dessutom är villan utrustad med solpaneler, vilket ger dig en hållbar och energisnål lösning. Med sina generösa ytor erbjuder denna villa många sovrum, perfekt för den större familjen eller för att ha gäster på besök. Vardagsrummet bjuder in till en slående takhöjd och stora ytor med plast för såväl matgrupp som soffgrupp. Belägen i Kristdala, är detta ett perfekt läge för dig som söker en lugn och fridfull livsstil. Missa inte chansen att få äga denna underbara villa!

Björngatan 9, Centralt, Oskarshamns kommun

Björngatan 9

Villa
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 475 000 kr
164 + 106 m²
7 rum
2 533 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska friliggande villa på Björngatan 9! Här erbjuds ni en imponerande bostad med generösa utrymmen och en genomtänkt planlösning över tre plan. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa! Väl inne i huset möts ni av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Här har man verkligen prioriterat öppna ytor och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det ger en känsla av harmoni och välbehag. Vardagsrummet är bostadens största rum med plats för såväl soffgrupp som matsalsgrupp samt att det pryds av en värmande öppen spis. Öppna upp det fina dubbeldörrarna och man når det mysiga uterummet som fullkomligt badar av ljus. Från uterummet når man de väl uppskattade altandäcket med pool. Detta suterränghus har också den praktiska fördelen med ett garage som kan nås från insidan av bostaden. Aldrig mer behöver ni bekymra er om dåligt väder när ni ska kliva in i bilen. Låt oss även prata om den stora och lummiga tomten som bjuder in till utomhussysselsättningar och avkoppling under varma sommardagar. Ta ett dopp i den inbjudande poolen eller njut av trädgårdens grönskande prakt från det mysiga växthuset. Denna bostad är verkligen något alldeles extra och erbjuder en unik livsstil för den som uppskattar bekvämlighet och komfort. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem i Oskarshamn!

Klarabergsvägen 12, Humlekärrshult, Oskarshamns kommun

Klarabergsvägen 12

Villa
Humlekärrshult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 950 000 kr
141 + 123 m²
6 rum
788 m² tomt

Nu har vi en bostad till salu med chans för att sätta just er egna prägel på boendet! Här hittar ni en 1 ½-plansvilla med källare i souterrräng om hela 141 + 123 kvm med plats för både den stora familjen som den lilla. Till fastigheten hör ett garage med utrymme för en bil samt en garageuppfart med plats för ytterligare en bil om så önskas - Välkomna till Klarabergsvägen 12! Välkomna in till en trevlig och välplanerad villa belägen i mysigt bostadsområde och på återvändsgata. Huset bjuder på ljust och praktiskt kök tillsammans med en rymlig matplats för hela familjen. Ett tilltaget vardagsrum med matsalsdel i gemensam planlösning samt vacker värmande öppen spis. Från vardagsrummet finns utgång till en härlig uteplats som vetter mot grönska och natur. På samma våningsplan finner vi även ett tre sovrum, en korridor med god förvaring samt ett badrum och en gästtoalett. Ta trappan upp och vi når det övre planet som bjuder in till ett allrum samt ett rogivande sovrum med charmiga snedtak. Här finns även en praktisk klädkammare för hela familjens förvaring. Perfekt övervåning för tonåringen eller när övernattningsgäster hälsar på. Källarplanet i souterräng bjuder in till en gillestuga som är stor nog att kunna inreda för vad som passar just er. Trädgården är lättskött och vätter mot lugn skog ock grönska. Välkomna att boka er på visning!

Fabriksvägen 1, Figeholm, Oskarshamns kommun

Fabriksvägen 1

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
4 975 000 kr
272 m²
7 rum
3 926 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera något utöver det vanliga - I havsamhället Figeholm med Sör-ån alldeles intill ligger denna vackra fastighet anno 1760 - Välkomna till Fabriksvägen 1! Tänk er en varm sommardag, ta båten direkt vid fastigheten från ån som rinner ut i småbåtshamnen i Figeholmsviken och dess underbara skärgård. Hemma vid bostaden umgås man på den generösa umgängesytan och badar i poolen på sommaren och i spabadet såväl på sommaren som på vintern. Den stora lummiga tomten tillåter många umgängesmiljöer, här kan man exempelvis fiska från den gamla och vackra stenbron. Fastigheten har många olika fruktträd med stora odlingsbara möjligheter. En riktig idyll! I källaren finns det en pub som svalkar på sommaren om man vill fly undan från solen en stund och njuta av en kall dryck! Att kliva in i bostaden är en fröjd för ögat - man blir varm i både kropp och själ. Här finns en tydlig genomgående röd tråd. De tidsenliga spröjsade fönsterna, fina trägolv i original samt alla vackra kakelugnar och öppna spisar som pryder rummen och detta är bara några få saker nämnda. Under åren 2010-2014 gjordes en stor renovering där fastigheten moderniserades i tidstypisk anda, då rustades även samtliga kakelugnar upp. Låt oss prata lite om husets planlösning som är väl genomtänkt. På entréplanet ligger alla sociala ytor där man gärna umgås i större sällskap och har härliga tillställningar. Här hittas även den helt ljuvliga punchverandan som med sina vackra dubbeldörrar öppnar upp till fastighetens baksida med sitt stora trädäck med pool och spabad. I bostadens kök kan man välja om man vill bjuda gästerna på pizza från vedspisen med tillhörande bakugn eller någon annan mat gjord på den extra stora gasolspisen - Här finns alla möjligheter! På övervåningen möter man den mer rogivande delen med många sovrum, samtliga med ljuvliga och värmande kakelugnar. Till fastigheten hör även ett gårdshus om ca 70 kvm. Här finns värmesystemet som ansluter till huvudbyggnaden via en kulvert. Värmekällorna som finns är en luft/vatten värmepump från -20, en pellets och vedpanna med el-patron från 2015. Ackumulatortankar finns om ca 3 Kbm. I gårdshusets mittendel finns ett generöst förvaringsutrymme i två plan. Den yttre delen är i nuläget inrett som loppis men passar även för olika typer av försäljning som gårdscafé , snickarbod eller förvaring. Här har ni bostaden som har precis allt och lite till. Många historier som kan berättas, bland annat att Ivar Kruger vistades i fastigheten på 1920-talet då Figeholms bruk tillverkade tändstickor. Nu har ni möjlighet att skapa flera historier och minnen! På andra sidan vägen finns ett stort nybyggt stall med tillhörande mark där den hästintresserade har möjlighet att hyra en plats eller alternativt köpa en andel om man har intresse av det. I Figeholm finns inom gångavstånd alla bekvämligheter som affär, restaurang, skola och barnomsorg. Längs med kustremsan finns en fin strandpromenad och till havs finns det många kobbar och skär att uppleva i Misterhults skärgård!

Stora vägen 42, Bockara, Oskarshamns kommun

Stora vägen 42

Villa
Bockara, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
795 000 kr
135 + 28 m²
5 rum
990 m² tomt

Vi välkomnar er nu till denna ljusa och hemtrevliga familjevilla på grönskande tomt mitt i Bockara, närmare bestämt på Stora vägen 42! Tilltalande planlösning med den mer sociala delen på entréplanet och den rogivande delen och samtliga sovrum på det övre planet. Ett av dem pryds av en vacker kakelugn från när huset byggdes. Här hittas även två tilltagna badrum på vardera planen, vilket är lyx för en barnfamilj. Från köket som går i jordnära toner finns gott om utrymme för kocken att briljera och perfekt med öppen planlösning med matsalen där det bjuds in till matplatser för den större familjen. Här kan man njuta av en värmande brasa i den öppna spisen. Bostaden har även mycket goda förvaringsmöjligheter, i hallen finns plats för goda avhängningsmöjligheter och här finns även en garderob där allas ytterkläder ryms. Här har man bytt all el, isolerat vinden och bytt vatten och avloppsledningarna inne i huset för att nämna några andra fördelar. Utsidan är väl anpassad för barnlek och aktiviteter men också för er med gröna fingrar. På den stenlagda uppfarten ryms två eller flera bilar. Till fastigheten hör även en garage, uthus och förråd. Om detta är något för er - Välkomna att boka er på visning!

Slingervägen 21, Humlekärrshult, Oskarshamns kommun

Slingervägen 21

Villa
Humlekärrshult, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 095 000 kr
88 + 88 m²
3 rum
900 m² tomt

Nu kan vi varmt välkomna er till Slingervägen 21 och detta välplanerade hus fördelat över ett plan med källare. Här möts ni av en fräsch bostad med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med såväl planteringar som stensättningar. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende. Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här hela fyra sovrum i bra storlek fördelade på båda planen, badrum, wc samt en ljus och praktisk tvättstuga. Till bostaden hör också ett rymligt garage samt en asfalterad uppfart med plats för minst två bilar. Tomtens baksida är lättskött och bra yta för hon eller han med gröna fingrar. På tomten finns också en bod för familjens utomhusförvaring. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende - Välkomna på visning!

Solbackavägen 22, Centralt, Oskarshamns kommun

Solbackavägen 22

Villa
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 950 000 kr
146 + 56 m²
6 rum
481 m² tomt

Här erbjuds en rymlig tvåplansvilla i omtyckta Kikebo. Stort inglasat uterum och gräsmatta med sol hela dagen. Härlig och lättskött trädgård som gränsar mot natur. Här har barnen mycket plats för lek och bus. Här har man renoverat hela huset både invändigt och utvändigt med bland annat nya fönster, nytt tak, praktisk fjärrvärme, nymålad puts och dubbla garage som ger goda parkeringsmöjligheter! Välkomna in på Solbackavägen 22 där ni möts av ett praktisk klinkergolv som leder er vidare in till ett tilltaget allrum med värmande braskamin och utgång till trädgården. På andra sidan hittas en bar samt plats för ett önskvärt möblemang - inred rummet med vad som passar just er familj. Härifrån når man även de stora inglasade uterummet med anslutning till stor uteplats och trädgård. På entréplanet finns även ett badrum med bubbelbadkar, sovrum samt tvättstuga och en uppskattad klädkammare. Via tvättstugan når man ett av bostadens två garage. En trappa upp och vi når bostadens övre plan där vacker fiskbensparkett leder oss in i de stora vardagsrummet med härliga fönsterpartier som gör att rummet fullkomligt badar i ljus. Här hittas även utgång till balkong som vetter mot husets lugna baksida. I öppen planlösning ligger matsalen med plats för större sällskap. Köket är modernt inrett och följer samma röda tråd som övriga huset. Här finns många skåp och lådor för en god förvaring. Här finns ytterligare två rum som i dagsläget används som sovrum, båda i bra storlek och goda förvaringsmöjligheter. Ytterligare ett badrum finns även på det här planet. Om detta låter som något för er - Välkomna att boka er på visning!

Varvsgatan 9, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Varvsgatan 9

Övrigt
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
6 000 000 kr
476 m²
1 345 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet i gott skick med en vacker utsikt över hamninloppet och hela vägen ut till Blå Jungfrun från flera av lägenheterna. Många av hyresgästerna har bott i många år och alla har antingen en balkong, terrass eller tillgång till innergårdens trädgård. Hyreshusenheten består av fyra byggnader varav två av dom är ihopbyggda. I huvudhuset finns det 5 st lägenheter. I det ena som är ihopbyggt med huvudhuset finns en uthyrd lokal och ett stort förråd/verkstad. På innergården finns det en förrådslänga med gemensam tvättstuga och ett gårdshus som rymmer en 4-rums lägenhet. Taket är nytt och putsen är lagad. Även framsidan är nymålad. Två nyinstallerade luft/vatten värmepumpar med en oljepanna som extra stöd. Intäkterna är 619 200 kr/år och utgifterna har under senaste året varit ca. 145 000 kr. Det finns inga vakanser för tillfället. Lägenhetsnummer Antal rum Bostadsarea Hyra 1101. 1,5. 41,2. 5800 kr/mån. 1105. 4. 93,1. 8100 kr/mån. 1202. 2,5. 69,6. 7100 kr/mån. 1203. 4. 105. 9900 kr/mån. 1204. 4. 97. 10100 kr/mån. lokal. 70. 2100 kr/mån (kallhyra). stuga. 4. 70. 8500 kr/mån.

Marenvägen 5, Gröndal, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Marenvägen 5

Villa
Gröndal, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
3 395 000 kr
130 + 70 m²
5 rum
945 m² tomt

Attraktivt beläget i härliga och populära Gröndal ligger denna familjevänliga fastighet på grönskande tomt på en lugn återvändsgata - Välkomna till Marenvägen 5! Här bor ni i ett enplanshus med källare om hela 130 kvm + 70 kvm med både pool och jacuzzi samt närhet till lekplats, ett flertal förskolor samt skola och ett stenkast bort ligger havet. Till fastigheten hör en carport med utrymme för en bil samt en garageuppfart med plats för flera bilar. Bostaden har även en oinredd vind med stor potential. Nu till insidan av huset - här möts ni av ett varmt och välskött hem i två plan. Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra och här kan ni umgås i stora sällskap. På entréplanet finns därtill fyra rogivande sovrum med plats för en god förvaring i alla och badrum i neutral färgsättning. Låt oss prata lite mer om det magiska vardagsrummet med fantastisk takhöjd, härliga ytor för umgänge, värmande braskamin samt utgång till bostadens soliga uteplats med både pool och spabad. Tar vi trappan ner når vi bostadens tilltagna gillestuga med plats för ett valfritt möblemang - ett perfekt utrymme där hela familjen kan samlas. Här hittar ni även en modern tvättstuga med wc samt ytterligare en entré samt pannrum/förråd. Detta boende lämnar inget åt slumpen. Även trädgården är väl omhändertagen av nuvarande ägare och här finns vackra blommor och ljuvlig grönska för årets alla årstider. Tomten är passande för såväl lekande barn som för hon eller han med gröna fingrar. Välkomna att boka er på visning!

Björkåsavägen 11, Södertorn, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björkåsavägen 11

Villa
Södertorn, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
2 825 000 kr
110 + 84 m²
6 rum
940 m² tomt

Varmt välkomna till Björkåsavägen 11 och detta välplanerade tegelhus fördelat över 1 ½ plan med källare. Här möts ni av en fräsch bostad i bra skick med en härlig atmosfär. Fastigheten ligger i ett trivsamt och barnvänligt villakvarter på återvändsgata och tomten bjuder in till en lagom stor trädgård med härligt stora gräsytor för spring och lek. Inte nog med detta, denna härliga familjevilla erbjuder även ett flertal uteplatser i skönt solläge. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende i många år framöver! Planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig anslutning med varandra. Från vardagsrummet, med värmande braskamin når man det fantastiska inglasade rum med stora skjutbara fönsterpartier som blir som en extra detalj till huset. Bostadens ytskikt är färgsatt i sobra kulörer och ger en lugn och härlig känsla. I övrigt erbjuds här fyra sovrum fördelade på båda planen, två badrum, samt en ljus och praktisk tvättstuga och en del förråd för ännu mer förvaring. Här har man gjort stora investeringar som nytt tak, nya fönster, dränering och installation av bergvärmepump för att nämna några stora fördelar! Tomtens baksida är inringad av grönskande häckar och gör den näst intill insynsskyddad. Bra yta för spring och lek men även för hon eller han med gröna fingrar. Till huset hör också ett rymligt garage för en bil eller ytterligare förvaring. Här har ni helt enkel villan med allt vad som behövs för ett trivsamt boende - Välkomna på visning!

  • Plus
Värdshusgatan 6D, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Imorgon kl 11:00

Värdshusgatan 6D

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
1 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/2
6 442 kr/mån
20 203 kr/m²

Nu har vi fått äran att förmedla denna centrala trerummare i markplan! Här har du en egen uteplats på föreningens innergård och förrådsmöjligheter i direkt anslutning till lägenheten. Lägenheten är nyproducerad 2019 och i mycket gott skick. Genom hela bostaden ligger ett slitstarkt parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Bra förvaringslösningar i hall, sovrum samt kök och ett tilltaget badrum där även en tvättavdelning ryms. Från Värdshusgatan har du endast någon minuts promenad till Lilla Torget och du bor lugnt och stilla men mitt i centrum. Missa inte detta guldläge! Anmäl ditt intresse redan nu.

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 33