Kommande

Husby Slottsvägen 77

Mogata, Söderköpings kommun Se på karta

3 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
2 137 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
29 995 kr/år
Kommande

Lev ett behagligt liv med närhet till kusten på Udden! Här kan ni njuta av skärgården både sommar och vintertid på en mycket omtyckt plats som har goda pendlingsmöjligheter till Söderköping, Norrköping, Linköping och Valdemarsvik. Trevligt hus om 1 plan som disponerar en öppen planlösning för gemenskap mellan kök och vardagsrum. Här ifrån tar ni er även ut till ett större altandäck som omger huset med möjlighet till flera uteplatser och viss sjöglimt. Ni finner sammanlagt fyra sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Golvvärme finns i hela huset. Fiber indragen.

Friköpt naturtomt med gräsmatta och bergknalle. Här finns ett isolerat gästhus med plats för era äldre barn eller övernattande gäster. Här finns även ett isolerat garage samt en grusad uppfart för parkering.

Här bor ni ett stenkast från Slätbaken, fem minuter ner till bryggor, båtplats, sjöbod och bastu. Via natursamfälligheten får du tillgång till brygg och båtplats samt två egna y-bommar som följer med huset. Området, som ligger mellan Mem där första slussen in till Göta kanal finns och Stegeborgs slottsruin som bevakar inloppet till Slätbaken, är ett perfekt utgångsläge för såväl året-runt boende eller endast som sommarnöje där tillgång till hav, båtliv, intressant historia och skärgårdsnatur finns lättillgängligt.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Josefine Seaton

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Josefine Seaton, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0725-380055

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.