Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Josefine Seaton

Josefine Seaton

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun
  • Tis 7 maj kl 16:15
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 57

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 175 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 6/8
5 168 kr/mån
34 800 kr/m²

Varmt välkommen till Kungsgatan 57! Här erbjuds en ljus och fin lägenhet om 62,5 kvm med stor balkong som har vy mot Norrköpings vackra industrilandskap. Lägenheten bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med goda utrymmen för både soffgrupp och matplats. Ni finner sovrum och hall med praktisk skjutdörrsgarderob och ett helkaklat och modernt duschrum. Till lägenheten tar ni er med enkelhet upp via hiss från markplan. Praktiskt cykelförråd finns även att tillgå. Brf Färgeriet smälter fint in bland den befintliga bebyggelsen med sin gulskiftande tegelfasad och bildar ett litet torg och en ny mötesplats. Att bo här innebär att kunna äta helgfrukost på ett café ett stenkast från din port och ta en kvällspromenad längs Strömmen efter middagen. Från Färgeriet har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver. På bekvämt gångavstånd finns Resecentrum, fina promenadstråk längs Strömmen, Campus, Folkparken, mataffärer samt citykärnan med dess butiker, restauranger och uteliv att nyttja! Välkommen att bli nuinflyttad på perfekt läge - precis när det passar dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rådjursvägen 33, Bränntorp, Finspångs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Rådjursvägen 33, Bränntorp, Finspångs kommun, bild 2
Rådjursvägen 33, Bränntorp, Finspångs kommun, bild 3

Rådjursvägen 33

Fritidshus
Bränntorp, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 995 000 kr
71 m²
4 rum
2 229 m² tomt

Välkommen till Rådjursvägen 33 i natursköna Bränntorp! Här bor ni i er alldeles egna oas med ett vackert och naturnära läge med utsikt mot sjön Gryten. Husen har genomgått flera gedigna renoveringar som utförts med eftertanke och har där med ett genomgående välskött skick. Här finns goda utrymmen för hela familjen där era nära och kära kan vistas och umgås året om. Bostadshuset är ett norskt timmerhus från Röros som disponerar goda utrymmen. Ni finner kök och vardagsrum som ansluter mot varandra med öppenspis och utgång till det större altandäcket på husets baksida. Två sovrum, ett ljust kaklat badrum samt ett allrum även det med en mysig öppenspis. För era övernattande gäster har ni tre isolerade gästhus varav ena med indraget V/A och eget badrum. Rymlig tomt med ett vackert och rofyllt läge där ni har utsikt mot sjön. Här finns altaner i olika nivåer med bland annat jacuzzi och soluppvärmd dusch. Altanerna leder ned till nedre delen av trädgården som ansluter mot skog och sjö med badbrygga. På tomten finner ni bland annat odlingsbäddar i pallkragar, planteringar med perenna och lavendel, ett växthus samt ett potatisland. Huset ligger naturnära, ostört med närhet till badplats och ett rikt djurliv i hjärtat av Bränntorp. Området är trevligt och det finns gott om aktiviteter att ta sig för, enskilt eller tillsammans, och i området finns en härlig gemenskap. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som fotbollsplan, grillplats, badplats, kiosk och minigolfbana samt fina skogspartier och promenadstråk. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Skrickerum Björkkullen 1, Skrickerum, Valdemarsviks kommun
  • Borttagen före visning

Skrickerum Björkkullen 1

Villa
Skrickerum, Valdemarsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
895 000 kr
75 + 8 m²
4 rum
1 375 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Tärnstigen 5, Bränntorp, Finspångs kommun
Tärnstigen 5, Bränntorp, Finspångs kommun, bild 2
Tärnstigen 5, Bränntorp, Finspångs kommun, bild 3

Tärnstigen 5

Villa
Bränntorp, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 795 000 kr
135 + 89 m²
8 rum
2 887 m² tomt

Välkommen till Tärnstigen 5 i lugna och natursköna Bränntorp! Här finner ni ett rymligt och tillbyggt hus med goda utrymmen för hela familjen eller era övernattande gäster. Ni bor med ett lugnt och ostört läge nära natur, och tar er med en kort promenad ner till ett av områdets fina badplatser vid stora Gryten. Huset disponerar vardagsrum och kök med utgång till altan under tak och en stensatt uteplats på husets baksida. Ni finner ett helkaklat badrum och en praktisk gäst-wc, sammanlagt sex sovrum och källarplan som i övrigt disponerar en gillestuga, bastu samt förvaringsmöjligheter. Uppvärmning via bergvärme. Större dubbelgarage och uppfart med goda utrymmen för flera bilar. Huset ligger naturnära, ostört och med gångavstånd till badplatser. Mysiga promenadstråk och fina skogspartier med ett rikt djurliv i hjärtat av Bränntorp. Området är trevligt och det finns gott om aktiviteter att ta sig för, enskilt eller tillsammans i området med härlig gemenskap. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som fotbollsplan, grillplats, badplats, kiosk och minigolfbana. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Svetsaregatan 20, Hageby, Norrköpings kommun

Svetsaregatan 20

Villa
Hageby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 895 000 kr
116 + 18 m²
5 rum
584 m² tomt

Varmt välkommen till ett trivsamt enplanshus på en fin och rofylld hörntomt! Fastigheten har ett bra läge i området och omges av buskar runt husets trädgård. Huset har genomgått väsentliga renoveringar så som byta av tak och fönster samt dränering. Bra planlösning med vardagsrum och kök som leder ut till altan mot husets trädgård. Ni finner tre sovrum, klädkammare, duschrum och tvättstuga, wc-rum, ett allrum samt en groventré. Friköpt och välvårdad tomt med plan och lättskött gräsmatta, buskar och träd. Här finns även en altan under tak med ett privat läge. Här bor du utmärkt ett stenkast från Vrinneviskolan, nära såväl Vrinneviskogen som Mirum galleria. Välkommen att boka in dig på visning!

Helgeandsgatan 13, Lagerlunda, Norrköpings kommun

Helgeandsgatan 13

Lägenhet
Lagerlunda, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
3 983 kr/mån
26 148 kr/m²

Välkommen till en fin och genomgående lägenhet med anslutning till föreningens trädgård! Lägenheten disponerar ljusa och fint renoverade ytskikt. Ni finner ett ljust och modernt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Här finns utgång till en trevlig balkong med eftermiddag och kvällssol och en anslutande trapp ned mot husets trädgård. I övrigt finns goda förvaringsmöjligheter med två rymliga klädkammare. Här bor du i ett lugnt villaområde med gemensam trädgård som ger en känsla av att bo i hus. Här kan ni grilla med vänner och även odla för den som vill. Närhet till centrala Norrköping med centralstation, Ingelsta shopping, förskolor och skolor, lekpark och ca 5 minuters gångavstånd till närmsta matbutik. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong

Visar alla 6