Mäklare Josefine Seaton

Josefine Seaton

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandgatan 15, Centralt, Norrköpings kommun

Sandgatan 15

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 545 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/6
4 534 kr/mån
23 769 kr/m²

Välkommen till en central och välplanerad tvåa med en stor balkong mot innergården. Lägenheten är genomgående och disponerar kök med utrymme för matplats, rymligt badrum med tvättmöjlighet, sovrum, vardagsrum som ansluter mot balkong och innergård samt en möblerbar hall med fler garderober. Tvättstuga och torkrum finns i trappuppgången. Hiss nås med en smidig belägenhet från entréplan. Välskött Riksbyggenförening med en fin innergård med grönska och möjlighet för grillning. Gården är låst för obehöriga. En perfekt lägenhet för er som vill bo centralt med närhet till bekvämligheter och bara minuters promenad till vackra Strömmen! Välkommen att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Helgeandsgatan 13, Lagerlunda, Norrköpings kommun

Helgeandsgatan 13

Lägenhet
Lagerlunda, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
3 983 kr/mån
26 148 kr/m²

Välkommen till en fin och genomgående lägenhet med anslutning till föreningens trädgård! Lägenheten disponerar ljusa och fint renoverade ytskikt. Ni finner ett ljust och modernt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Här finns utgång till en trevlig balkong med eftermiddag och kvällssol och en anslutande trapp ned mot husets trädgård. I övrigt finns goda förvaringsmöjligheter med två rymliga klädkammare. Här bor du i ett lugnt villaområde med gemensam trädgård som ger en känsla av att bo i hus. Här kan ni grilla med vänner och även odla för den som vill. Närhet till centrala Norrköping med centralstation, Ingelsta shopping, förskolor och skolor, lekpark och ca 5 minuters gångavstånd till närmsta matbutik. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Gustaf Janzéns gata 8, Sandtorp, Norrköpings kommun

Gustaf Janzéns gata 8

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 525 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/4
5 551 kr/mån
28 056 kr/m²

Varmt välkomna till en fin nyproducerad fyra med ljusa ytskikt och stor balkong! Lägenheten har en öppen och social planlösning där kök möter vardagsrummet som även ansluter till den rymliga balkongen på husets gavel. Ni finner tre sovrum varav ena med en rymlig klädkammare / förråd. Rummet går även att nyttja som ett extra sovrum. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter och en praktisk gäst-wc. Brf Sandtorp är en äkta bostadsrättsförening innehållandes 40 lägenheter där byggnaderna färdigställdes 2021. Via föreningen får du tillgång till gemensam upphöjd innegård med flera umgängesytor, cykelrum, miljöstation samt p-platser både ute och under tak enligt separat kösystem (f.n 400 kr/mån). I månadsavgiften ingår värme, vatten, fasta delen för el samt tv basutbud via IPTV. Elförbrukning samt bredband tillkommer. Sandtorp är utvecklad som stadsdel med fokus på hållbarhet, ur både miljömässigt och socialt perspektiv med närhet till innerstaden via spårvagn och bussförbindelser. För dig som hellre tar cykeln finns det fina cykelvägar från området. Här trivs redan såväl barnfamiljer som äldre i en skön natur med närhet till vackra skogar och berghällar. Sandtorp knyter samman Kneippen med Klockaretorpet i en blandad stadsbebyggelse där bostäder, skolor, arbetsplatser och stora grönområden skapar en attraktiv plats i staden. I närheten finns ICA Kvantum och Lidl endast några hundra meter bort. Förskola finns också i närheten. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Albrektsvägen 169, Söder, Norrköpings kommun

Albrektsvägen 169

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 155 000 kr
57 m²
2 rum
vån 5/8
3 703 kr/mån
37 807 kr/m²

Ljus och tilltalande lägenhet med hög standard i Brf Nya parken! Här disponeras ett rymligt kök med utrymme för en matplats, ett anslutande vardagsrum där ni tar er ut till den inglasade balkongen i lugnt sydvästläge med fin utsikt mot arenan och vattentornet, sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob, helkaklat duschrum med tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. I hallen finner ni också en stor skjutdörrsgarderob i spegelglas som ger en rymlig känsla med bra förvaringsmöjligheter. Ett perfekt boende för dig som vill flytta in med "nykänsla" och bo med en central belägenhet! I Brf Nya parken finns övernattningsrum samt garage. Centralt läge i Norrköping invid vår vackra trädallé Södra Promenaden och närhet till IFK:s hemmaplan Nya Parken. Gångavstånd till affär, kommunikationer, restauranger i citykärnan samt fina promenadstråk vid Kneippen och Strömmen. Välkommen att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4