Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Josefine Seaton

Josefine Seaton

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vårvägen 7, Marby, Norrköpings kommun

Vårvägen 7

Fritidshus
Marby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
1 446 m² tomt

Tillbringa era dagar i ert alldeles egna smultronställe med Bråviken enbart en liten promenad bort. Här har ni möjlighet att bo i ett ombonat fritidshus med tillhörande gästhus som hela familjen kan nyttja även vintertid. Tomten ligger granne med skogen och trädgården bjuder på flera uteplatser, fruktträd, fina planteringar och sjöglimtar. Huset disponerar ett funktionellt kök med matplats som ansluter till vardagsrum med eldstad. Från vardagsrummet leder en altandörr ut mot de mysiga uteplatserna på husets framsida. I övrigt finns ett sovrum med plats för två bäddar, samt ett badrum med dusch och tvättmöjligheter. Kök i vinkel ger möjlighet att med enkelhet uppföra ett extra sovrum. Gäststugan disponerar ett allrum samt ett sovrum med utrymme för flera bäddar för era övernattande gäster. På tomten finns även ett cykelförråd och en redskapsbod samt en grusad uppfart för parkering. Huset har anslutit till kommunalt V/A samt har fiber framdraget till tomtgräns. Här får ni ett boende ca 10-15 min från stan med en doft av havet och känslan av att vara på landet. Välkommen att boka in dig på visning!

Höjdvägen 4, Ringarum, Valdemarsviks kommun

Höjdvägen 4

Villa
Ringarum, Valdemarsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 500 000 kr
109 m²
5 rum
3 859 m² tomt

Bo med ett högt läge och en vacker utsikt över det böljande landskapet. Huset har funnits i familjens ägo i generationer och bringat mycket glädje under åren. Senare tid har huset genomgått omfattande renoveringar med bland annat en tillbyggnad, genomgående ytskiktsrenoveringar och en höjning av taknivå på övervåningen för ökad rymd. Huset disponerar genomgående ljusa ytskikt. I husets hjärta finner ni ett fint kök med köksö och skafferi, här ansluter en matsal samt vardagsrum med utgång till husets trädgård. Entrén når ni från verandan, här finns anslutande badrum med tvättmöjligheter. Övre plan disponerar sovrum och allrum med ryggåstak och takkupor med en vidsträckt utsikt över de gröna omgivningarna. Fastigheten är belägen i Ringarum, ett attraktivt område med närhet till flera fina badsjöar. Med ca 20 min i bil tar ni er till Söderköping och även till den vackra skärgården. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Gusum Prästbacken 1, Gusum, Valdemarsviks kommun

Gusum Prästbacken 1

Villa
Gusum, Valdemarsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 200 000 kr
345 + 20 m²
9 rum
2 750 m² tomt

Välkommen till Gusum prästbacken 1 - En fantastisk fastighet som är unik i sitt slag med en anrik historia daterat tidigt 1900-tal. Bostaden har tidigare brukats som en arbetarbostad till Gusums herrgård och har varit uppdelad på fyra lägenheter. Tidigare har fastigheten även används som ett generationsboende och nyttjas idag av utav en familj för egen del. Här präglas vackra detaljer så som bröstpanel och dekorativa medaljongtapeter, kakelugnar och trägolv - allt i en välbevarad och tidsenlig karaktär med huset. Huset består sammanlagt av 9 rum och kök varav 6 sovrum och har tidigare haft en separat bostadsdel som nu öppnats upp. När ni kommer in i huset möts ni av en präktig entré med en gedigen trappa som öppnar upp mot det övre planet. Här har ni även utgång till altandäck på husets framsida. Ni finner i övrigt ett fullutrustat kök, vardagsrum och matsal med två kakelugnar, fyra sovrum varav ett med en större klädkammare och kakelugn, ett helkaklat badrum, duschrum, tvättstuga och fyra förråd. I den andra delen av huset finner ni en hall med braskamin, ett sovrum och vardagsrum med kakelugnar, ett duschrum samt matsal med utgång till altandäck. Huset är i ett genomgående fint och välhållet skick. Uppvärmning via bergvärme installerad 2016. Fastigheten omges av vacker skog och natur och en vidsträckt åkermark på tomtens västliga sida. Ni finner ett rymligt altandäck längs husets framsida och även ett på baksidan med utomhusspa och en paviljong. Intill ligger ett rogivande växthus med persikoträd och söta vindruvor, samt ett uthus i länga med utrymme för förråd, pannrum, verkstad, vedbod och ett hönshus med en rymlig hundgård utanför. Ni finner även en jordkällare. Här lever ni avskilt men ändå nära samhället i Gusum. Ett lugnt område med mycket närliggande skog och åkermark. I Gusum finner ni matbutik och affärer men också närhet till den vackra skärgården. Här ifrån tar ni er till Söderköping på ca 20 min med bil. Följer ni grusvägen som går nedanför huset så kommer man även till en busshållplats med pendlingsmöjlighet till Söderköping och Norrköping. Välkomna att boka in dig på visning!

  • Plus
Svetsaregatan 20, Hageby, Norrköpings kommun

Svetsaregatan 20

Villa
Hageby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 795 000 kr
116 + 18 m²
5 rum
584 m² tomt

Varmt välkommen till ett trivsamt enplanshus på en fin och rofylld hörntomt! Fastigheten har ett bra läge i området och omges av buskar runt husets trädgård. Huset har genomgått väsentliga renoveringar så som byta av tak och fönster samt dränering. Bra planlösning med vardagsrum och kök som leder ut till altan mot husets trädgård. Ni finner tre sovrum, klädkammare, duschrum och tvättstuga, wc-rum, ett allrum samt en groventré. Friköpt och välvårdad tomt med plan och lättskött gräsmatta, buskar och träd. Här finns även en altan under tak med ett privat läge. Här bor du utmärkt ett stenkast från Vrinneviskolan, nära såväl Vrinneviskogen som Mirum galleria. Välkommen att boka in dig på visning!

Helgeandsgatan 13, Lagerlunda, Norrköpings kommun

Helgeandsgatan 13

Lägenhet
Lagerlunda, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
3 983 kr/mån
26 148 kr/m²

Välkommen till en fin och genomgående lägenhet med anslutning till föreningens trädgård! Lägenheten disponerar ljusa och fint renoverade ytskikt. Ni finner ett ljust och modernt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Här finns utgång till en trevlig balkong med eftermiddag och kvällssol och en anslutande trapp ned mot husets trädgård. I övrigt finns goda förvaringsmöjligheter med två rymliga klädkammare. Här bor du i ett lugnt villaområde med gemensam trädgård som ger en känsla av att bo i hus. Här kan ni grilla med vänner och även odla för den som vill. Närhet till centrala Norrköping med centralstation, Ingelsta shopping, förskolor och skolor, lekpark och ca 5 minuters gångavstånd till närmsta matbutik. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong

Visar alla 5