Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Josefine Seaton

Josefine Seaton

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Myrmalmsvägen 17C, null, Finspångs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Myrmalmsvägen 17C

Lägenhet
Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
245 000 kr
32,9 m²
vån 3/3
3 191 kr/mån
7 447 kr/m²

Välkommen till en fin vindslägenhet med fin och grön utsikt över villaområdet! Lägenheten har ett genomgående fint skick. Ni finner ett trevligt köksutrymme med takfönster, ett helkaklat duschrum som är ljust och fint samt ett större sällskapsrum med utrymmen för både säng soffa och skrivbord. Här bjuds på en fin utsikt över takåsarna! Lägenheten erbjuder både vindsförråd samt källarförråd. Vindsförrådet ligger med smidig belägenhet på samma våningsplan, granne till lägenheten. I denna byggnad finner ni även föreningens tvättstuga. Välskött förening med lugnt lägenheter. Möjlighet till bilplats inom föreningen. Inom gångavstånd finns förskola, affärer, pizzeria och badplats. Närhet till goda bussförbindelser. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Gustaf Janzéns gata 8, Sandtorp, Norrköpings kommun

Gustaf Janzéns gata 8

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 495 000 kr
86 m²
4.5 rum
vån 2/3
7 001 kr/mån
29 012 kr/m²

Varmt välkomna till en fin nyproducerad fyra med ljusa ytskikt och stor balkong! Lägenheten har en öppen och social planlösning där kök möter vardagsrummet som även ansluter till den rymliga balkongen på husets gavel. Ni finner tre sovrum varav ena med en rymlig klädkammare eller alternativt förråd. Rummet går även att nyttja som ett extra sovrum. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter och en praktisk gäst-wc. Brf Sandtorp är en äkta bostadsrättsförening innehållandes 40 lägenheter där byggnaderna färdigställdes 2021. Via föreningen får du tillgång till gemensam upphöjd innegård med flera umgängesytor, cykelrum, miljöstation samt p-platser både ute och under tak enligt separat kösystem (f.n 400 kr/mån). I månadsavgiften ingår värme, vatten, fasta delen för el samt tv basutbud via IPTV. Elförbrukning samt bredband tillkommer. Sandtorp är utvecklad som stadsdel med fokus på hållbarhet, ur både miljömässigt och socialt perspektiv med närhet till innerstaden via spårvagn och bussförbindelser. För dig som hellre tar cykeln finns det fina cykelvägar från området. Här trivs redan såväl barnfamiljer som äldre i en skön natur med närhet till vackra skogar och berghällar. Sandtorp knyter samman Kneippen med Klockaretorpet i en blandad stadsbebyggelse där bostäder, skolor, arbetsplatser och stora grönområden skapar en attraktiv plats i staden. I närheten finns ICA Kvantum och Lidl endast några hundra meter bort. Förskola finns också i närheten. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Koppängen 2, null, Norrköpings kommun

Koppängen 2

Villa
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 695 000 kr
101 m²
4 rum
4 480 m² tomt

Känn er som hemma i denna fridfullt belägna fastighet omgiven vidsträckta åkermarker och natursköna skogar som er närmsta granne! Här njuter ni av ett lantligt läge och har samtidigt en bekväm färdsträcka på cirka 30 minuter till Norrköpings citykärna. Fastigheten bjuder på en hög trivselfaktor med väldisponerade utrymmen anpassade för hela familjen. Välrenoverat ekkök med matplatsdel som ansluter till vardagsrummet i en öppen planlösning. Ni finner tre sovrum, ett duschrum och en praktisk tvättstuga / groventré. Utgång till husets altandäck finner ni ifrån vardagsrummet med härlig eftermiddags och kvällssol. Här kan ni koppla av och njuta att det vackra naturlandskapet och om ni har tur får ni åskåda de betande rådjuren på åkern. Stor friköpt tomt om 4 480 kvm där ni finner en ladugårdsbyggnad som för närvarande nyttjas till förvaring, ett hundhus med inhägnad hundrastgård och en friggebod. Grusad uppfart för parkering med utrymme för fler bilar samt en laddbox. Fiber är indragen till fastigheten. Välkommen att kontakta mäklare för att lämna intresse!

Askhagsvägen 5A, null, Norrköpings kommun

Askhagsvägen 5A

Lägenhet
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
650 000 kr
52,9 m²
2 rum
vån 2/2
4 371 kr/mån
12 287 kr/m²

Välkommen till en trevlig tvåa med fina ytskikt! Lägenheten är belägen högst upp i huset och är ljus och genomgående. Ni finner ett modernt kök med utrymme för matplats, ett renoverat och helkaklat badrum, rymligt vardagsrum samt sovrum med förvaring. Här finns möjlighet med flexibelt inflytt för den som vill! I naturnära Kimstad bor ni med bekvämt pendelavstånd både från Norrköping och Linköping med bil eller pendeln. Här finns även bland annat mataffär och pizzeria, förskolor, skola samt flera aktiva sportföreningar för både barn och vuxna. Välkommen att boka in dig på visning!

Bandygränd 21, Kaffebacken, Norrköpings kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00

Bandygränd 21

Lägenhet
Kaffebacken, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
895 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
2 497 kr/mån
21 829 kr/m²

Högst upp i huset med en fin utsikt över området finner ni denna trivsamma etta! Lägenheten är ljus och välplanerad. Ni finner ett rymligt vardagsrum med utrymme för både soffa och sängavdelning. Här har ni fin utsikt över området utan någon insyn. Stilrent kök med ljusa luckor och utrymme för ett matbord, badrum med ljusa ytor samt hall med ett praktiskt förråd. Lägenheten är perfekt för dig som ska flytta hemifrån, studerar eller önskar en övernattningslägenhet med ett eftertraktat och bra läge med en låg avgift. Omtyckt HSB förening som är skuldfri, där medlemmarna har tillgång till bl.a. övernattningsrum, hobbyrum, motionsrum/gym och bastu. Här finns även flera lekplatser samt trevliga grönområden. Goda möjligheter till parkering. Inom föreningen finns p-platser med elstolpe, laddplats för elbil samt garage som hyrs ut mot ersättning och via kösystem. Det finns lediga p-platser för 200 kr/mån (utan el) I avgiften ingår grundutbud TV, bredband, fast del för el, vatten och värme Promenadavstånd till city och goda kommunikationer med kollektivtrafiken till city, Ingelsta och Vrinnevisjukhuset. Nära till natur och motionsspår i Vrinnevi. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Gusum Prästbacken 1, Gusum, Valdemarsviks kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Gusum Prästbacken 1

Villa
Gusum, Valdemarsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 200 000 kr
345 + 20 m²
9 rum
2 750 m² tomt

Välkommen till Gusum prästbacken 1 - En fantastisk fastighet som är unik i sitt slag med en anrik historia daterat tidigt 1900-tal. Bostaden har tidigare brukats som en arbetarbostad till Gusums herrgård och har varit uppdelad på fyra lägenheter. Tidigare har fastigheten även används som ett generationsboende och nyttjas idag av utav en familj för egen del. Här präglas vackra detaljer så som bröstpanel och dekorativa medaljongtapeter, kakelugnar och trägolv - allt i en välbevarad och tidsenlig karaktär med huset. Huset består sammanlagt av 9 rum och kök varav 6 sovrum och har tidigare haft en separat bostadsdel som nu öppnats upp. När ni kommer in i huset möts ni av en präktig entré med en gedigen trappa som öppnar upp mot det övre planet. Här har ni även utgång till altandäck på husets framsida. Ni finner i övrigt ett fullutrustat kök, vardagsrum och matsal med två kakelugnar, fyra sovrum varav ett med en större klädkammare och kakelugn, ett helkaklat badrum, duschrum, tvättstuga och fyra förråd. I den andra delen av huset finner ni en hall med braskamin, ett sovrum och vardagsrum med kakelugnar, ett duschrum samt matsal med utgång till altandäck. Huset är i ett genomgående fint och välhållet skick. Uppvärmning via bergvärme installerad 2016. Fastigheten omges av vacker skog och natur och en vidsträckt åkermark på tomtens västliga sida. Ni finner ett rymligt altandäck längs husets framsida och även ett på baksidan med utomhusspa och en paviljong. Intill ligger ett rogivande växthus med persikoträd och söta vindruvor, samt ett uthus i länga med utrymme för förråd, pannrum, verkstad, vedbod och ett hönshus med en rymlig hundgård utanför. Ni finner även en jordkällare. Här lever ni avskilt men ändå nära samhället i Gusum. Ett lugnt område med mycket närliggande skog och åkermark. I Gusum finner ni matbutik och affärer men också närhet till den vackra skärgården. Här ifrån tar ni er till Söderköping på ca 20 min med bil. Följer ni grusvägen som går nedanför huset så kommer man även till en busshållplats med pendlingsmöjlighet till Söderköping och Norrköping. Välkomna att boka in dig på visning!

  • Plus
Helgeandsgatan 13, Lagerlunda, Norrköpings kommun

Helgeandsgatan 13

Lägenhet
Lagerlunda, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/2
3 983 kr/mån
26 148 kr/m²

Välkommen till en fin och genomgående lägenhet med anslutning till föreningens trädgård! Lägenheten disponerar ljusa och fint renoverade ytskikt. Ni finner ett ljust och modernt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Här finns utgång till en trevlig balkong med eftermiddag och kvällssol och en anslutande trapp ned mot husets trädgård. I övrigt finns goda förvaringsmöjligheter med två rymliga klädkammare. Här bor du i ett lugnt villaområde med gemensam trädgård som ger en känsla av att bo i hus. Här kan ni grilla med vänner och även odla för den som vill. Närhet till centrala Norrköping med centralstation, Ingelsta shopping, förskolor och skolor, lekpark och ca 5 minuters gångavstånd till närmsta matbutik. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong

Visar alla 7