Mäklare Josefine Seaton

Josefine Seaton

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gråbergsgatan 43, Vilbergen, Norrköpings kommun
  • Kommande

Gråbergsgatan 43

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 445 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
5 118 kr/mån
16 802 kr/m²

Nu finner ni en generös trea med stor inglasad balkong i söderläge och en mycket välskött förening. Lägenheten disponerar vardagsrum, två sovrum, ett rymligt och ljust duschrum som är renoverat i samband med stambyte, en praktisk gäst-wc och klädkammare samt ett rymligt och ljust kök med utrymme för matplats. HSB Brf Vilbergen är en välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter där mycket ingår i avgiften. Föreningen har många faciliteter i form av tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym och bokningsbar relaxavdelning. Goda kommunikationsmöjligheter och fri parkering finns tillgänglig i hela området. Goda bussförbindelser. Bostaden har ett perfekt läge i hjärtat av Vilbergen med närhet till Vilbergens Centrum, natursköna Vrinneviskogen och en kort promenad bort finner ni till Norrköpings citykärna med restauranger, affärer och uteliv. Välkommen att kontakta mäklare vid intresseanmälan och visning!

  • Balkong
Svetsaregatan 20, Hageby, Norrköpings kommun
  • Kommande

Svetsaregatan 20

Villa
Hageby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 895 000 kr
116 + 18 m²
5 rum
584 m² tomt

Nu finner ni ett välskött enplanshus på en fin och rofylld hörntomt! Fastigheten har ett bra läge i området och omges av buskar runt husets trädgård. Huset har genomgått väsentliga renoveringar så som byta av tak och fönster samt dränering. Bra planlösning med vardagsrum och kök som leder ut till altan mot husets trädgård. Ni finner tre sovrum, klädkammare, duschrum och tvättstuga, wc-rum, ett allrum samt en groventré. Friköpt och välvårdad tomt med plan och lättskött gräsmatta, buskar och träd. Här finns även en altan under tak med ett privat läge. Här bor du utmärkt ett stenkast från Vrinneviskolan, nära såväl Vrinneviskogen som Mirum galleria. Välkommen att kontakta mäklare för intresseanmälan!

Åselstadsvägen 150, Åselstad, Norrköpings kommun
  • Kommande

Åselstadsvägen 150

Villa
Åselstad, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 595 000 kr
62 m²
3 rum
1 402 m² tomt

Välkommen till lugna och natursköna Åselstad med bara några minuter söder om Norrköpings centrum! Oavsett om du ska använda fastigheten som den är eller om du har för avsikt att bygga nytt är detta en fridfull och avkopplande plats att bosätta sig på. Fin och välhållen tomt om 1402 kvm med insynsskyddad skogsdel gränsande till allmänning på baksidan. På framsidan finner ni mestadels äng med fruktträd, syren, jasmin, fläder och rosor. Sjöglimt både på främre och bakre delen av tomten. Boendet är trivsamt med två sovrum, vardagsrum och matplats i öppen planlösning. Ni finner även ett kaklat badrum med badkar, tvättmaskin och golvvärme. I huset finns både täljstenskamin och vedspis, effektiva komplement till husets uppvärmning som bidrar till hög mysfaktor. Detaljplan tillåter byggnadsarea på upp till 250 kvm per tomt varav huvudbyggnad maximalt 150 kvm. Högst två våningar. Fiber är ansluten till fastigheten. Villaföreningen äger all mark utanför den egna tomten. Här finns gemensam brygga, strand och fiskerätt i sjön. Det finns även gemensam lekpark, fotbollsplan och boulebana. Här har ni enbart några minuters bilfärd till centrala Norrköping och gångavstånd till spårvagn, förskola och skola. Välkommen att kontakta mäklare för intresseanmälan!

Visar alla 3