Kronvägen 8

Moskosel, Arvidsjaur Se på karta

445 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
1 235 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
42 006 kr/år

Varmt välkommen till Moskosel, byn som är omgiven av sjöar. Här finner du ett lyxigt åretrunt fritidshus eller permanentbostad där det är gott om plats för familj och vänner. Sällskapsytor som matplatsen, vardagsrum och altanen utgörs av bjuder in till trevliga stunder oavsett om ni är många som umgås eller på tu man hand. Varför inte låta bastun i källaren värma upp dig efter en tur med skotern om vintern eller efter en fisketur i Piteåälven. Det rymliga garaget som är beläget just bakom huset rymmer såväl bilar som skotrar. Garaget har bekvämligheter som el indraget till byggnaden och en praktisk garageport som öppnas och stängs med hjälp av elmotor. Mycket härligt vintertid att slippa kliva ur bilen för att öppna porten, det är bara att köra upp den med hjälp av en dosa som du kan förvara i bilen.
Villan som har ett högt och fint läge och bjuder på en fin utsikt över sjön från både matplats och altanen och det kommer verkligen vara favoritplatsen under sommartiden.

Moskosel har ett stort utbud av goda fiskevatten runtomkring hela byn och du behöver inte gå långt för att hitta fiskelyckan. I byn har det även stora satsningar på en e-butik för att kunna erbjuda livs på samma plats där du även finner Skellefteåbränslemacken. Med ett stort kreativt utbud på den fd. skolan bjuds det ofta på både konst och dansuppvisningar. Detta är verkligen en by som har framtidstro och vilja att utvecklas. Med en biltur på ca 30 min eller en tur med bussen så når du Arvidsjaurs centrum. Barnen tar sig enkelt med bussen till och från skolan och busshållplatsen ligger endast ett stenkast från bostaden.

Detta mysiga ställe vill du inte missa!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur