Drakarörsgatan 9

Mösseberg, Falköpings kommun Se på karta

2 275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
996 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
62 044 kr/år

Nu ges chansen att förvärva ett högt beläget boende endast ett stenkast bort från slalombacken och med vy över Falköping. På Drakarörsgatan 9 finner du denna enplansvilla med källarplan där du har möjlighet att skapa en villa efter dina egna drömmar då villan är i behov av renovering. Med en känsla för ljus, funktion och kvalité har denna fastighet från 1965 genomgått en ombyggnation 1977.

Villan har en boarea om 145 kvadratmeter som fördelar sig på ett vardagsrum med rickligt ljusinsläpp, tre tilltagna sovrum, två badrum och ett kök med takfönster. Utöver detta finns ett källarplan om 120 kvadratmeter, ett friliggande garage och ett gästhus.

Fastigheten gränsar till grönytor och intilliggande lekplats vilket är perfekt för lek och spring, dessutom är fastigheten belägen på en hörntomt om 996 kvm.

På Drakarörsgatan 9 bor ni med ett högt och fint läge. Här har man även promenadavstånd till Falköpings slalombacke, Mössebergs djurpark, Falbygdens osteria och restaurang, pankasjön och Mössebergs motionscentral. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns förskolor och skola i närområdet. Både skola och förskola nås direkt via cykelbana utan att behöva passera någon bilväg.

Vi vill ge dig en så bra visningsupplevelse som möjligt! Anmäl dig så kan vi anpassa visningen efter hur många som kommer och hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar. Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping

Kontakta mäklaren

Jonas Ragnarsson

Fastighetsbyrån Falköping
Mäklare Jonas Ragnarsson, Fastighetsbyrån Falköping
073 769 24 00
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas