Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Falköping

Fastighetsbyrån Falköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kapellsgatan 95, Mösseberg, Falköpings kommun
 • Tis 4 jun kl 19:00

Kapellsgatan 95

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
975 000 kr
152 + 210 m²
1 189 m² tomt

Villa med generösa ytor, både i bostaden och i det tillbyggda garaget. Dubbelgaraget med möjlighet till verkstadsyta är tillbyggt 1988 och ett stort plus för denna fastighet. Det byggdes med specialgolv för tung verksamhet samt förberett med stålbalk för motorlyft. Bostaden har många rum och en flexibel planlösning i ett plan i suterräng samt källarplan. Här finns ett stort renoveringsbehov. Populära Mösseberg med närhet till både naturen och stadens utbud. Här bor du med närhet till Falköpings slalombacke, Falbygdens osteria och restaurang och Mössebergs motionscentral med fina motionsspår för såväl promenad, löpning och skidåkning på vintern. Bra läge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns både förskolor samt skola i närområdet. Bara några få minuters cykelresa bort ligger centralstationen med smidiga tåg- och busskommunikationer. Varmt välkommen!

 • Plus
Nolgårdsgatan 8, Mösseberg, Falköpings kommun

Nolgårdsgatan 8

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
2 350 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
750 m² tomt

På hörntomt och med fint läge i ett barnvänligt område på Mösseberg ligger denna gedigna villa där mycket av inredningen är original. Bostaden är välvårdad och har en tilltalande planlösning i etage som präglas av härlig rymd och ljus. Ett stort vardagsrum i vinkel med fin utsikt och utgång till uteplats. Här kan du njuta av avkopplande stunder och sociala tillfällen med vänner och familj. Ett etage upp ligger den mer privata delen av bostaden med sovrum, allrum, badrum och utgång till balkong. De nedre etagen erbjuder ytterligare sällskapsyta i rum med eldstad, hobbyrum, tvättavdelning, relax med dusch och bastu, generösa förrådsutrymmen, groventré och garage. Vattenburen uppvärmning via luft/vatten. Fiber finns. Lugnt läge på Mösseberg, nära till både naturen och stadens utbud. Här bor du med närhet till Falköpings slalombacke, Falbygdens osteria och restaurang och Mössebergs motionscentral med fina motionsspår för såväl promenad, löpning och skidåkning på vintern. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns både förskolor samt skola i närområdet. Bara några få minuters cykelresa bort ligger centralstationen med smidiga tåg- och busskommunikationer. Varmt välkommen!

Yllestad Prästbolet 2, Kättilstorp, Falköpings kommun
 • Tis 4 jun kl 17:15

Yllestad Prästbolet 2

Villa
Kättilstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 520 000 kr
275 + 50 m²
6 rum
4 773 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till denna gedigna fastighet som tidigare har tjänat som prästgård och församlingsgård. Lantligt läge ca 2 mil från Falköpings stad. Den generösa boytan med sin härliga rymd och rikliga ljusinsläpp ger många möjligheter. Förslagsvis ges potential till ett magnifikt och vackert permanent boende här. Stort gårdshus med garage och förrådsmöjligheter. Vattenburen uppvärmning via jordvärme. Boningshusets utvändiga fasad är nyligen renoverad och målad. Fastigheten är fint belägen på landsbygden i byn Yllestad. Närmsta samhälle är Kättilstorp som är beläget 1 kilometer bort. Där finns en mindre lanthandel och förskola. Det är ca 2 mil till Falköpings stad och ca 1 mil till Sandhem där det går att ta sig ett dopp i Sandhemssjön. I Sandhem finns även pizzeria, livsmedelsaffär, flera badplatser och tågperrong där tåg stannar, vilket gör att du snabbt tar dig åt både Jönköping- och Falköpingshållet. Varmt välkommen!

 • Plus
Vårkumla Slättäng 4, Vårkumla, Falköpings kommun

Vårkumla Slättäng 4

Villa
Vårkumla, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
975 000 kr
58 + 210 m²
5 rum
1 420 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga med anor från 1787, en pärla som flyttades till sin nuvarande plats 1952. Denna byggnad är ett enastående exempel på byggnadsteknisk skicklighet och kulturhistorisk betydelse. Med omsorg och noggrannhet har huset bevarats genom åren, vilket gör det till ett kulturarv värdigt att bevaras för framtida generationer. Stugan är omgiven av en vacker trädgård, där du kan njuta av lugnet och den natursköna miljön. Trädgårdens baksida är särskilt fridfull, då den vetter mot en imponerande rullstensås, formad av inlandsisen för tusentals år sedan. Här finner du en skyddad oas, perfekt för avkoppling och kontemplation. Detta är inte bara ett hus, utan en resa genom tiden, där varje timmerstock bär på en historia. Den välbevarade interiören reflekterar tidlös elegans och tradition, medan modern omsorg har säkerställt ett gott skick. Om du söker ett hem med karaktär, historia och en oförglömlig atmosfär, är denna stuga det perfekta valet. Välkommen hem till en plats där historien lever och frodas. Fastigheten är besiktigad och besiktningsprotokoll finns under dokument.

Hästbacken 3, Centrum, Falköpings kommun
 • Mån 3 jun kl 16:30

Hästbacken 3

Villa
Centrum, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
975 000 kr
67 m²
3 rum
220 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva ett av de små gulliga husen vid Hästbacken i Falköping! Fastigheten har gamla anor från förra sekelskiftet och erbjuder ett charmigt och centralt boende. Huset är tillbyggt och har idag tre rum och kök. Uteplats på baksidan.

 • Plus
Hjelmarsrörsgatan 18B, Åttagård, Falköpings kommun

Hjelmarsrörsgatan 18B

Lägenhet
Åttagård, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
370 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 148 kr/mån
5 564 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva ett bekvämt boende i markplan med en egen uteplats! Bostaden om 66,5 har en praktisk planlösning med ett stort vardagsrum, kök med plats för matbord och utgång till uteplatsen, sovrum, klädkammare/förråd samt ett badrum som renoverades 2016 i föreningens regi. På Hjelmarsrörsgatan 18A bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till Ållebergsgymnasiet, förskola, idrottsanläggningar, livsmedelsaffärer samt resecentrum med tåg- och bussavgångar.

Drakarörsgatan 8, Mösseberg, Falköpings kommun

Drakarörsgatan 8

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
3 875 000 kr
136 + 137 m²
8 rum
877 m² tomt

Välkommen till denna tilltalande villa i etage, perfekt för den som söker generösa ytor och modern komfort. Belägen på den eftertraktade Mösseberg, här erbjuds en unik möjlighet att bli ägare till en stilfullt renoverad bostad. När du kliver in möts du av en välkomnande atmosfär med ljusa och luftiga ytor. Den smakfulla renoveringen har förvandlat denna villa till ett modernt hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa en harmonisk miljö. Bekväm uppvärmning via bergvärme med ny pump och fiber finns installerat. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge med familj och vänner. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningen. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ger gott om plats för både matlagning och underhållning i det moderna köket. Ny fiskbensparkett i större delen av entré-etaget. På översta etaget hittar du sovrummen, var och en utformad för att erbjuda både komfort och avskildhet. Här finns också ett badrum. De nedre etagen bjuder bl a på biorum och vinkällare. Garage med automatstyrd port. Inglasat uterum med altandäck och spabad där du kan njuta av soliga dagar och kvällar och bara koppla av eller bjuda in familj och vänner. Från spabadet och matsalen kan man även vintertid njuta av utsikt mot den upplysta slalombacken. Denna villa på Mösseberg erbjuder både närhet till natur och rekreation samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och mycket bra kommunikationer via Falköpings tågstation utmed västra stambanan. Missa inte chansen att bli ägare till denna tilltalande bostad där modern design möter harmoniskt boende. Här bor ni med ett högt och fint läge och med promenadavstånd till Falköpings slalombacke, Mössebergs djurpark, Falbygdens osteria och restaurang, pankasjön och Mössebergs motionscentral. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns förskolor och skola i närområdet. Både skola och förskola nås via cykelbana.

Gökhem Skogshyddan , Gökhem, Falköpings kommun
 • Idag kl 16:45

Gökhem Skogshyddan

Villa
Gökhem, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 850 000 kr
106 m²
4 rum
1 275 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa som ligger i ett naturskönt och skyddat läge på sluttningen av Mösseberg, där du kan uppleva lugnet och njuta av skogens sus. Här får du en unik möjlighet att se vilda djur från första parkett. Denna enplansvilla erbjuder ett bekvämt boende med allt på ett plan, vilket gör den lättillgänglig och funktionell. Stort garage med ett inrett loft ovanpå, perfekt för hobbyverksamhet eller som extra förvaringsutrymme. Dessutom finns ett gästhus på tomten, idealiskt för långväga gäster eller som ett privat arbetsrum. Praktisk jordkällare. Med sitt avskilda läge känns det som om du befinner dig långt bort från stadens stress, men ändå har du bara 8 km, eller 10 minuter med bil, till Falköpings centrum. Här har du nära till all service och bekvämligheter som staden erbjuder, samtidigt som du bor mitt i naturens lugn. Falköping har mycket bra tågkommunikationer mot bl a Göteborg, Stockholm och Jönköping. Närmaste badplats med brygga finner ni på Mösseberg som ligger ca 10 km bort. Välkommen att upptäcka ditt nya hem – en plats där du verkligen kan koppla av och njuta av livet!

 • Plus
Nolgårdsgatan 37, Mösseberg, Falköpings kommun

Nolgårdsgatan 37

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 950 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
690 m² tomt

Nu ges möjligheten att bli ägare till Nolgårdsgatan 37 som är trivsamt beläget på Mösseberg med byggår från 1963. Villan är välvårdad och har en tilltalande planlösning. Här disponerar du en total yta om 192 kvm som fördelar sig på entréplan och inrett källarplan. Kök med matplats och vardagsrummet har försetts med parkettgolv. På baksidan väntar ett uterum och på framsidan finns en stenlagd uteplats. Vidbyggt garage med el-port. Uppvärmning via pellets och solpaneler, fiber finns indraget. Bestorp är fint beläget på Mösseberg. Här bor ni med ett högt, fint läge med promenadavstånd till Mössebergsskolan, Mössebergs förskola, Falbygdens osteria, Falköpings slalombacke, pankasjön och Mössebergs motionscentral med fina motionsspår för såväl promenad, löpning, cykling och skidåkning på vintern. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Energieffektiv
Hobrogatan 15, Vilhelmsro, Falköpings kommun
 • Idag kl 15:00

Hobrogatan 15

Villa
Vilhelmsro, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
2 850 000 kr
100 m²
4 rum
725 m² tomt

Drömmer du om ett centralt och bekvämt boende med allt på ett plan? Då har du hittat rätt! Denna enplansvilla erbjuder ett ljust och praktiskt boende med en genomtänkt planlösning. Det ljusa och luftiga vardagsrummet är hemmets hjärta. Från vardagsrummet når du den härliga altanen på trädgårdens baksida – en perfekt plats för sommarens grillkvällar och avkoppling. Trevligt kök med burspråk. Tre sovrum. Helkaklat badrum. Praktisk groventré i kombination med tvättavdelningen. Vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Centraldammsugare. Fristående garage med plats för bil, verktyg och extra förvaring. Här kan du enkelt förvara trädgårdsredskap och cyklar. Lättskött trädgård med bärbuskar och fruktträd. Med sitt centrala läge har du nära till allt du behöver. Butiker, skolor, och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Varmt välkommen!

 • Plus
Ullene Trekanten , Floby, Falköpings kommun

Ullene Trekanten

Villa
Floby, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 595 000 kr
116 + 46 m²
5 rum
1 370 m² tomt

Fint beläget på landsbygden knappt 14 km utanför Falköpings stad ligger Ullene Trekanten och denna trevliga 1-plansvilla med oinredd övervåning. Perfekt hus för dig som vill bo med ett fritt och naturskönt läge men ändå ha bekvämt avstånd till stan. Här finns en lummig och fin trädgård med många perenna växter och träd. Här finns även en liten trädgårdsdamm. Bostadshuset byggdes år 1988 och har en total yta på 162kvm. Planlösningen är välplanerad och erbjuder bla. hemtrevligt kök, allrum med intilliggande vardagsrum med täjlstenskamin, 3 sovrum samt badrum. Utvändigt väntar ett stort trädäck som nås inifrån allrummet. Till bostadshuset hör en stor härlig tomt på 1370 kvm samt en större förrådsbyggnad. Fiber finns installerat. Vattenburen uppvärmning via frånluftsvärmepump. Nyare avlopp samt djupborrad brunn. Ullene Trekanten är naturskönt beläget på landsbygden och ca 14 km, till Falköping. Närheten till Ullene skogen som erbjuder många promenad och cykel vänliga vägar samt Falköping som erbjuder stort serviceutbud, centrum med shopping (6 km bort) samt resecentrum med tåg- och bussavgångar. Här bor man även med närhet till Mösseberg som har stort utbud av fritidsaktiviteter såsom slalombacke, badsjö, djurpark, fina vandringsleder samt motionscentral med fina motionsspår för såväl promenad, löpning och skidåkning på vintern

 • Plus
Ållebergsvägen 20, Centrum, Falköpings kommun

Ållebergsvägen 20

Villa
Centrum, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 500 000 kr
128 + 80 m²
6 rum
576 m² tomt

Med gångavstånd till det mesta som Falköping har att erbjuda finns nu denna trevlig villa på hörntomt till försäljning. Då mycket är original här finns ett naturligt renoveringsbehov och du kan från början sätta din egen prägel på bostaden. 1 ½ plansvilla med vidbyggt garage och källarplan som fördelar sig på följande. Entréplan med kök, matsal, vardagsrum, sovrum och badrum. Övre plan med tre sovrum, toalett och klädkammare. Källarplan med tvättavdelning, matkällare, hobbyyta, pannrum, groventré och garage. Villan ligger ett stenkast från Falköpings centrum. Inom kort avstånd finns även förskolor, skolor, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt Ållebergs center med livsmedelsaffärer och butiker. Varmt välkommen!

Floby Istorp 1, Floby, Falköpings kommun
Floby Istorp 1, Floby, Falköpings kommun, bild 2
Floby Istorp 1, Floby, Falköpings kommun, bild 3

Floby Istorp 1

Gård/Skog
Floby, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
3 750 000 kr
120 + 80 m²
3 rum
8,7 ha tomt

Välskött gård med 8,7 hektar mark varav 6,5 hektar åker och 2 hektar skog. Två skiften med kräftfiske på det ena. Bostadshuset är en mycket väl genomtänkt byggnation med gedigna materialval. Arkitektritad av Georg Larsson som sedan byggdes med virke från egen skog och är väl isolerad. Stort vidbyggt garage/verkstad om 80 kvm. Två grundplattor vid byggnationen med röd hårdbetong i garaget/verkstaden. Två olika ventilationsfläktar varav en separat till garaget/verkstaden. Innerväggar av råspont på båda sidorna med isolering emellan. Aluminiumfönster från H-fönster i Lysekil. Vattenburen uppvärmning via ny luft/vattenpump från 2023 samt baxipanna för ved och ackumulatortank. Vattenburen golvvärme i både bostad och garage/verkstad. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Finns även egen djupborrad vattenbrunn samt trekammarbrunn med infiltration. Fastigheten är belägen strax utanför Floby. Här finns livsmedelsaffär, pizzeria, förskola, skola med årskurser F-9, frisör, utomhusbad, sporthall, motionsspår och resecentrum med tåg- och bussavgångar. Tack vare västra stambanan som passerar Floby finns goda pendlingsmöjligheter.

 • Premium
Bolum Garpegården , Broddetorp, Falköpings kommun
 • Budgivning pågår

Bolum Garpegården

Villa
Broddetorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
350 000 kr
86 + 5 m²
4 rum
5 135 m² tomt

Välkommen till denna fastighet med anor från 1600-talet i natursköna Broddetorp, Falköping. Fastigheten har ursprungligen varit ett gästgiveri. Med Hornborgasjön i närheten erbjuds en unik möjlighet att bo i en historisk miljö med vackra omgivningar. Boytan är fördelad på hall, badrum, kök, vardagsrum samt två sovrum och delvis inredd vind. Generös tomtyta på 5135 kvadratmeter med en anlagd damm. Samtilga byggnader på fastigheten har stort renoveringsbehov. Enskilt avlopp som ej är godkänt. Enskilt vatten via egen brunn, vattenkvalitet okänt. Närområdet bjuder på vacker natur och möjligheter till friluftsliv året om. Ströva genom de grönskande omgivningarna eller ta en cykeltur längs sjön. För den naturintresserade är detta ett drömläge. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Margaretagatan 35, Fredriksberg, Falköpings kommun

Margaretagatan 35

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
230 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 973 kr/mån
3 866 kr/m²

Varmt välkommen till en trevlig tvåa belägen på tredje våning. Lägenhetens yta på 54 kvm är bra planerad. Bostaden erbjuder hall, kök med plats för matbord, sovrum, stort vardagsrum och badrum. Möjlighet finns till snabbt tillträde finns! På Margaretagatan 35 bor du med ett bra läge som kombinerar närheten till resecentrum med tåg- och bussavgångar, livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, skolor, förskolor, badhus, idrottsanläggningar och kort cykelavstånd till centrum med stort utbud. Varmt välkommen till visningen!

Trädgårdsgatan 26A, Centrum, Falköpings kommun
 • Mån 3 jun kl 15:30
Trädgårdsgatan 26A, Centrum, Falköpings kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 26A, Centrum, Falköpings kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 26A

Lägenhet
Centrum, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 750 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/4
3 617 kr/mån
19 444 kr/m²

Välkommen till denna tilltalande lägenhet som smakfullt har renoverats där varje detalj är genomtänkt. Bostaden om 90 kvadrat erbjuder tre rum med det lilla extra. Lägenheten ligger på fjärde våning och erbjuder härlig utsikt över taken så är detta bostaden för dig som söker ett boende med både smakfull inredning och fina detaljer med bl.a djupa fönster med stenskivor och enhetligt parkettgolv. Lägenheten är smakfullt inredd och inger ett harmonisk och stilfullt boende. De öppna ytorna skapar en känsla av rymd och möjlighet. Öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Sovrum med Walking Closet samt helkaklat badrum med golvvärme och separat tvättavdelning för att underlätta vardagsbestyren. Föreningen är välskött och du kan känna dig trygg i att bo här. Den låga månadsavgiften ger dig en ekonomisk frihet och du kan leva bekvämt. Det finns även möjligheter till gemensamma utrymmen såsom laddbox för elbil, biltvätt, tvättstuga och hobbyrum. Med sitt perfekta läge mitt i centrum har du allt du behöver inom räckhåll. Restauranger, kaféer, shopping och kulturella evenemang finns bara några steg bort. Med en välskött förening, låg månadsavgift och ett läge mitt i centrum är detta lägenheten för dig som vill kombinera det centrumnära läget och en lägenhet med det lilla extra! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Hornborga Vallbodal 1, Hornborga, Falköpings kommun

Hornborga Vallbodal 1

Villa
Hornborga, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
3 600 000 kr
191 + 46 m²
6 rum
2,1 ha tomt

Välkommen till denna välskötta lantbruksfastighet med en lätthanterlig areal om 2 hektar, med ett idylliskt lantligt läge i en attraktiv och livfull bygd. Här finner du en omsorgsfullt renoverad bostad med charmiga detaljer och moderna bekvämligheter. Det rymliga bostadshuset bjuder på en varm atmosfär och har genomgått noggranna renoveringar. En av höjdpunkterna är det vinterbonade uterummet, perfekt för avkoppling och sociala stunder året runt. Köket är inbjudande och funktionellt, badrummet tilltalar med sin helkaklade design och tvättavdelningen är praktisk och erbjuder generös yta. Utvändigt väntar en härlig trädgård med spabad för avkoppling under stjärnklara kvällar. Ett generöst altandäck erbjuder utrymme för trevliga grillkvällar och sociala sammankomster. Ett växthus kompletterar trädgården och skapar möjligheter för odling. Den äldre ladugården ger karaktär åt fastigheten och kan användas för olika ändamål, medan det gamla brygghuset bjuder på ytterligare potential. En traditionell jordkällare finns också på plats, perfekt för förvaring av hemodlade produkter. Njut av den rogivande atmosfären med ån Slafsan som slingrar förbi fastigheten. Här erbjuds en harmonisk livsstil med närhet till naturen och möjligheten att odla och skapa en egen oas. Denna lantbruksfastighet är inte bara ett hem, utan en möjlighet att leva nära naturen med modern komfort. Ta chansen att uppleva det bästa av lantlivet i denna välskötta egendom. Broddetorp samhälle är fint beläget på landsbygden med fantastisk utsikt mot Hornborgasjön. I Broddetorp finns livsmedelsaffär, pizzeria, bensinstation, skola och barnomsorg. Från Broddetorp har du ungefär lika långt till både Falköping, Skövde och Skara, ca 20 min. Badmöjligheter finns i trevliga Bjärsjö ca 5 km från samhället. För den kultur- eller naturintresserade finns mycket att se och uppleva i närområdet. Hornborgasjön med Naturum och Trandansen, Ekornavallen, Varnhems klosterkyrka, Gudhems kloster, Gullängen, Ruskela källa, Faledreven och Nycklafall om vi ska nämna några. Skidspår på vintern finns i närheten och vackra cykel- samt promenadvägar året runt. Varmt välkommen!

Dalagatan 4A, Fredriksberg, Falköpings kommun

Dalagatan 4A

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
325 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 774 kr/mån
3 846 kr/m²

Rymlig lägenhet med balkong i sydväst läge och fin utsikt. Bostaden erbjuder två sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, arbetskök med matrum, helkaklat badrum samt klädkammare. Här bor du med ett lugnt och bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt 15 minuter gångavstånd till resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Slötagatan 5B, Fredriksberg, Falköpings kommun

Slötagatan 5B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
340 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 098 kr/mån
6 733 kr/m²

Välkommen att flytta in i denna tvåa belägen på tredje våning. Lägenhetens yta på 50,5 kvm är bra planerad och har utgång till en möblerbar balkong. Bostaden erbjuder hall, kök med matplats, sovrum med flertalet inbyggda garderober, stort vardagsrum och helkaklat badrum med kombitvättmaskin. På Slötagatan 5B bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Liergatan 2, Vilhelmsro, Falköpings kommun

Liergatan 2

Villa
Vilhelmsro, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
4 700 000 kr
179 + 33 m²
6 rum
558 m² tomt

Beläget på trivsamma Vilhelmsro nås en enplansvilla med generösa ytor och gedigna materialval. Fastigheten uppfördes 2009 och har en boyta om hela 179 kvm med stora sällskapsytor som gör detta till en utomordentlig familjebostad. Ett modernt hem som präglas av fin rymd och härligt ljusinsläpp. Fastigheten har försetts med bland annat enhetligt klinkergolv med golvvärme, luftkonditionering som bidrar till en bra inomhusmiljö och fina pardörrar. Här väntar vardagsrum med kamin, två helkaklade badrum och socialt kök som har berikats med marmorskivor. Bostaden står på en lättskött och praktisk hörntomt som fint ramats in med häck och ger en insysskyddad baksida. Hög bekvämlighet via inbyggt garage med golvvärme och förrådsdel som både nås praktisk inifrån huset, via den fjärrstyrda porten eller dörren. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns installerat. Bostaden är fint belägen i området på Vilhelmsro med närhet till lekplats och förskola. I området ligger handelsområdet Ållebergs center med flertalet butiker, träningsanläggning och livsmedelsaffärer. Från området har du även promenadavstånd till Falköpings centrum med stort serviceutbud. Varmt välkommen!

Karlfeldtsgatan 25, Dotorp, Falköpings kommun
Karlfeldtsgatan 25, Dotorp, Falköpings kommun, bild 2
Karlfeldtsgatan 25, Dotorp, Falköpings kommun, bild 3

Karlfeldtsgatan 25

Villa
Dotorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
2 700 000 kr
187 + 42 m²
5 rum
721 m² tomt

På Karlfeldtsgatan 25 väntar en väl omhändertagen fastighet belägen på en hörntomt i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden. Fastigheten uppfördes 1988 och har en total yta om 229 kvm i 1½-plan som har försetts med både garage och inglasad altan. Vid entrén möts du av ett utdraget tak som skyddar mot väder och vind, och genom en dubbeldörr välkomnas du in i en trivsam bostad. Köket är stort och angränsar till ett vackert vardagsrum som är byggt i etage. Både köket och vardagsrummet är försedda med burspråk, som ger extra ljusinsläpp och en härlig atmosfär. Samtliga sovrum har garderober och det finns flera klädkammare tillgängliga för extra förvaringsutrymme. I trädgården finns flaggstång, körsbärsträd och en vinbärsbuske. För de trädgårdsintresserade finns det även möjligheter till odling. Robotgräsklipparen och laddboxen ingår i köpet. Denna bostad är utrustad med en mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning, även kallad FTX. Detta system ger en konstant tillförsel av frisk luft samtidigt som det tar bort fukt och dålig luft från huset. Värmeåtervinningssystemet är också energieffektivt, vilket bidrar till att hålla energikostnaderna nere. Fiber finns indraget i bostaden som ger snabb och stabil internetuppkoppling. Fastigheten har ett bra läge med närhet till grönområdet Fåraberget, förskola, skolor samt Ranten med flertalet affärer, restauranger samt resecentrum med buss- och tågavgångar. I området finns en lekplats och utegym. Du har inte heller långt om du vill gå på Hälsoslingan som sträcker sig runt Falköping. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Dalagatan 2B, Fredriksberg, Falköpings kommun
 • Fre 31 maj kl 13:30

Dalagatan 2B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
395 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 459 kr/mån
6 870 kr/m²

Superfin hörnlägenhet med smakfull interiör i jordnära färger. Renoverade ytskikt från 2023 som ger en ljus och enhetlig känsla. Två rum och kök med balkong och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. På Dalagatan 2B bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt 10 minuter gångavstånd till resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen!

 • Plus
Gullåkravägen 4, Floby, Falköpings kommun

Gullåkravägen 4

Villa
Floby, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
975 000 kr
114 + 71 m²
6 rum
1 114 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i Floby med byggår 1944! Här finner du ett hus med härlig rymd och gott om plats för familjen med sex rum, varav tre sovrum och möjlighet att skapa fler sovrum. På husets baksida finns stort inglasat uterum som nås från köket i huset. Uterummet erbjuder gott om plats för umgänge med familj och vänner. Här finns även en fantastisk trädgård där både utrymme för lek, odling eller bara avkoppling finns. Fiber finns installerat. Fristående garagebyggnad med gott om plats för både bilar och förvaring av cyklar, ved och trädgårdsredskap. Området kring Floby erbjuder lugn och ro samt närhet till vacker natur. Här kan du njuta av promenader i det grönskande landskapet! Floby samhälle är beläget ca 1,5 mil sydväst om Falköpings stad. I Floby finns livsmedelsaffär, pizzeria, förskola, skola med årskurser F-9, utomhusbad, sporthall, motionsspår och resecentrum med tåg- och bussavgångar. Tack vare västra stambanan som passerar Floby finns goda pendlingsmöjligheter. Ta del av det bästa som landsbygden har att erbjuda samtidigt som du har bekvämligheten av att ha Falköping nära till hands. Upptäck potentialen i denna charmiga villa och skapa ditt drömhem. Välkommen till ditt framtida hem i Floby!

 • Plus
 • Uteplats
Ängsgatan 6, Mösseberg, Falköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ängsgatan 6

Radhus
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
2 390 000 kr
145 + 65 m²
6 rum
408 m² tomt

Vid lugn gata på populära Mösseberg ligger detta fint planerade och välskötta radhus i två plan. Bostadens totala yta på 210 kvm erbjuder en bra och flexibel planlösning. Vardagsrum med fin utsikt och utgång till både balkong och uteplats. Här kan du njuta av avkopplande stunder och sociala tillfällen med vänner och familj. Den privata delen av bostaden har fyra sovrum och badrum. Entréplan med sällskapsrum, hobbyrum, tvättavdelning, toalett och gott om förvaringsmöjligheter. På balkongen vid husets framsida kan man njuta av förmiddagssol och fin utsikt över Falköping, mot Ålleberg. På husets baksida finns en lättskött trädgård, uteplats och uterum med eftermiddagssol. Vidbyggt garage med plats för en bil och förvaring. Vattenburen uppvärmning via bergvärme, energiklass C. Fiber finns. Lugnt läge med närhet till både naturen och stadens utbud. Här bor du med närhet till Falköpings slalombacke, Falbygdens osteria och restaurang och Mössebergs motionscentral med fina motionsspår för såväl promenad, löpning och skidåkning på vintern. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns både förskolor samt skola i närområdet. Bara några få minuters cykelresa bort ligger centralstationen med smidiga tåg- och busskommunikationer. Varmt välkommen!

Karlebygatan 3C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Karlebygatan 3C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
365 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 692 kr/mån
5 748 kr/m²

Trevlig lägenhet med två rum och kök. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Från köket utgång till balkong samt en fransk balkong från vardagsrummet. Tredje våning ger dig fin utsikt och rikligt ljusinsläpp. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till skolor, förskolor, och affärer. Naturen finns nära, med grönområden och promenadstråk inom bekvämt avstånd. Du har också tillgång till kollektivtrafik som tar dig snabbt till stadens centrum och resecentrum med tåg- och bussavgångar. För dig som älskar att vara aktiv finns det idrottsanläggningar och badhus inom nära räckhåll. Varmt välkommen!

Visar 1 - 25 av 51