Fastighetsbyrån Falköping

Fastighetsbyrån Falköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karlfeldtsgatan 25, Dotorp, Falköpings kommun

Karlfeldtsgatan 25

Villa
Dotorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

3 100 000 kr

187 m²

5 rum

721 m² tomt

På Karlfeldtsgatan 25 väntar en väl omhändertagen fastighet belägen på en hörntomt i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden. Fastigheten uppfördes 1988 och har en total yta om 229 kvm i 1½-plan som har försetts med både garage och inglasad altan. Vid entrén möts du av ett utdraget tak som skyddar mot väder och vind, och genom en dubbeldörr välkomnas du in i en trivsam bostad. Köket är stort och angränsar till ett vackert vardagsrum som är byggt i etage. Både köket och vardagsrummet är försedda med burspråk, som ger extra ljusinsläpp och en härlig atmosfär. Samtliga sovrum har garderober och det finns flera klädkammare tillgängliga för extra förvaringsutrymme. I trädgården finns flaggstång, körsbärsträd och en vinbärsbuske. För de trädgårdsintresserade finns det även möjligheter till odling. Robotgräsklipparen och laddboxen ingår i köpet. Denna bostad är utrustad med en mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning, även kallad FTX. Detta system ger en konstant tillförsel av frisk luft samtidigt som det tar bort fukt och dålig luft från huset. Värmeåtervinningssystemet är också energieffektivt, vilket bidrar till att hålla energikostnaderna nere. Fiber finns indraget i bostaden som ger snabb och stabil internetuppkoppling. Fastigheten har ett bra läge med närhet till grönområdet Fåraberget, förskola, skolor samt Ranten med flertalet affärer, restauranger samt resecentrum med buss- och tågavgångar. I området finns en lekplats och utegym. Du har inte heller långt om du vill gå på Hälsoslingan som sträcker sig runt Falköping. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Tallstigen 41, Stenstorp, Falköpings kommun

Tallstigen 41

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 695 000 kr

120 m²

5 rum

950 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska Eksjöhus i Stenstorp, ett perfekt hem för dig som söker en välunderhållen villa och en funktionell bostad i ett lugnt samhälle med goda kommunikationer. Bostadens yta är fördelat om på tre plan. På entréplanet möts du av en rymlig hall som leder dig vidare till det stora och öppna vardagsrummet som har mycket ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling då det är en öppen planlösning mot matsalen. På andra plan finns två mysiga sovrum och en gästtoalett. Sovrummen har fina ytskikt och mycket förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Gästtoaletten är stilren och praktisk, och ger en extra bekvämlighet under din vardag. I källarplanet finner du en fantastisk gillestuga som är perfekt för umgänge. Här finns också en rymlig tvättstuga som underlättar din vardag. Huset är utrustat med både en effektiv bergvärmepump och fiber, vilket ger en kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmning och en snabb och stabil bredbandsuppkoppling. Fastigheten har en öppen baksida som ger en härlig känsla av rymd och frihet. Här kan du njuta av solen på altanen eller grilla med vänner och familj. Här finner du allt du kan önska dig av en funktionell bostad med ett riktigt lugnt läge. Så vad väntar du på? Varmt välkommen att boka dig på visningen.

 • Uteplats
Länsmansgatan 10, Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun

Länsmansgatan 10

Villa
Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

975 000 kr

75 m²

3 rum

1 260 m² tomt

På lugn gata i trivsamt villakvarter i det familjära samhället Kinnarp/Slutarp ligger Länsmansgatan 10! Denna lättskötta villa i ett plan med källare uppfördes 1957 och har på senare tid renoverats. De nya 2-glasfönstren bidrar till energieffektiviteten och förbättrar ljudisoleringen. Entréplanet inkluderar vardagsrum, två sovrum, kök samt helkaklat badrum. Köket från Ikea är båda stilfullt och funktionellt med yta för matbord. Vardagsrummet erbjuder en mysig atmosfär med parkettgolv samt en öppen spis och det helkaklade badrummet har försetts med elektrisk golvvärme för extra komfort. Källarplanet erbjuder många utrymmen och funktioner, från praktiska ändamål som groventré och tvättavdelning med dusch till avkopplande bastu. Den stora och härliga tomten ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och inkluderar även ett redskapsskjul för förvaring av trädgårdsredskap. Från uterummet kan du enkelt ta trappan ner till en öppen altan, där du kan njuta av soliga dagar. För uppvärmning används bergvärme och braskamin. Fiber finns indraget. Kinnarp/Slutarp är en tätort i Falköping kommun som är beläget ca 11 km söder om Falköping. Här finns livsmedelsaffär, förskola, skola med årskurser F-9, pizzeria, idrottshall, bibliotek, presentshop samt sko-och klädaffär. Bra busskommunikationer åt Falköping- och Ulricehamnshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
Slötagatan 3D, Fredriksberg, Falköpings kommun

Slötagatan 3D

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

260 000 kr

43 m²

1 rum

2 857 kr/mån

6 047 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet på andra våningen med en praktisk sovalkov. Lägenheten har genomgående laminatgolv och har nyligen målats om, vilket ger en fräsch och modern känsla. I hallen finns garderober för att ge dig förvaringsutrymme för kläder och skor. Badrummet är helkaklat och utrustat med en tvättmaskin, vilket gör det bekvämt att tvätta hemma. Från vardagsrummet nås även en fransk balkong som ger utsikt mot innergården. Ljust kök med matplats för flera personer. Till lägenheten hör förråd i källarplan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, internet (fiber 100/100), grundutbud av Tv-kanaler och ip-telefoni via Telia. Nya fönster samt balkongdörr i föreningens regi. På Slötagatan 3D bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt 15 minuter gångavstånd till resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Borgunda Ubbatorp 5 & 6, Borgunda, Falköpings kommun

Borgunda Ubbatorp 5 & 6

Gård/Skog
Borgunda, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

4 950 000 kr

160 m²

6 rum

1,1 ha tomt

Sällan ges möjlighet att förvärva en fastighet likt denna! Borgunda Ubbatorp 5 & 6 har sina anor redan från 1800-talet och här erbjuds trevlig gårdskänsla med rymlig huvudbyggnad, flygelbyggnad med goda möjligheter till uthyrning eller för egenföretagaren, brygghus, lusthus och vinkällare/jordkällare. Fastigheten är fint omgärdad av vacker stenmur och tomten är svårslagen med sin fantastiska utsikt och välskötta trädgård. Huvudbyggnaden från 1800-talet är varsamt omhändertagen med hänsyn till dess ålder. Här samsas moderna lösningar med äldre bevarade detaljer för att sammantaget utgöra ett fantastiskt hem. Vad sägs som vacker inglasad veranda med snickarglädje, spegeldörrar, dekorativa eldstäder och breda plankgolv? På entréplanet finns hall, badrum med tvättmaskin, tre sovrum, sällskapsrum och renoverat kök med intilliggande köksingång. Övre plan är inredd med två sovrum. Flygelbyggnadens yta disponeras över två plan där entréplan tidigare utgjort caféverksamhet med rymligt kök samt rum för cafégäster som likväl skulle kunna användas som sovrum samt sällskapsrum. På övre plan finns en uthyrningslägenhet med kök, allrum och badrum med tvättmaskin. Både i brygghuset som är försedd med braskamin och i det fantastiska lusthuset kan man samla vänner och familj för trivsamma tillställningar. Brygghuset inrymmer även ytor för förvaring, snickeri och garage. Trädgården erbjuder prydliga grusgångar, rundel med flaggstång, välskött gräsmatta, planteringar och fruktträd. Borgunda Ubbatorp 5 & 6 är fint beläget på landsbygden med närhet till både Falköping, Skövde och Tidaholm. I Borgunda by finns förskola och närmsta skola med årskurs F-9 ligger i Stenstorp. Fastigheten är under avstyckning och efter avstyckning kommer tomtarealen utgöra ca 1 HA. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Plus
 • Uteplats
Storgatan 44, Kättilstorp, Falköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storgatan 44

Villa
Kättilstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

625 000 kr

90 m²

5 rum

980 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1½-plansvilla med källarplan och garage från 1960! Här erbjuds en total yta om 218 kvadratmeter med fem rum och kök samt garage, allt väl omhändertaget av en enda ägare. Interiören i huset är både äldre och välskött med en dekorativ öppen spis, parkettgolv och spegeldörrar. Det inglasade uterummet och altanen ger tillsammans en härlig förlängning av bostaden. Huset är beläget med angränsning till naturen på baksidan. I trädgården finns ett växthus och pallkragar där du kan odla dina egna grönsaker och örter. Dessutom sköts trädgården av en praktisk robotgräsklippare som ingår, vilket gör underhållsarbetet mycket enklare. Bostaden värms upp av bergvärme och fiber finns indraget. Villan är belägen i det familjära samhället Kättilstorp. I Kättilstorp finns en mindre lanthandel och förskola. Bor du här har du ca 2 mil till Falköpings stad med ett stort utbud av service och bekvämligheter. Dessutom ligger Sandhem bara en mil bort, där du kan ta ett uppfriskande dopp i den vackra Sandhemssjön. I Sandhem finns också en pizzeria, livsmedelsaffär, flera badplatser, skola och förskola. I Sandhem stannar Västtågen, vilket gör att du snabbt tar dig åt både Jönköping- och Falköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karlebygatan 2B, Fredriksberg, Falköpings kommun

Karlebygatan 2B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

560 000 kr

67 m²

3 rum

4 248 kr/mån

8 358 kr/m²

Här har du möjligheten att förvärva en fin 3-rumslägenhet belägen på första våning med balkong i söderläge! Boytan uppgår till 67 kvadratmeter och erbjuder en rymlig och praktisk planlösning. Köket är modernt och har en öppning till vardagsrummet som ger en social känsla till bostaden. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, vilket gör det lätt att sköta tvätten hemifrån. I de två sovrummen ges förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Bostadsrätten ligger i ett trivsamt område och passar utmärkt för dig som vill ha närhet till både stad och grönska. Till lägenheten hör ett mindre samt ett större förråd i källarplan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, internet (fiber 100/100), grundutbud av Tv-kanaler och ip-telefoni via Telia. På Karlebygatan 2B bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt 15 minuter gångavstånd till resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Skörstorp Brunnsbo , Skörstorp, Falköpings kommun
 • Mån 12 jun kl 17:00

Skörstorp Brunnsbo

Villa
Skörstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

2 275 000 kr

145 m²

5 rum

1 870 m² tomt

Skörstorp Brunnsbo är en bostad belägen mellan Falköping och Tidaholm som erbjuder en naturskön miljö. Den välkomnande grusgång leder dig fram till bostaden med sin fina inramning och pittoreska trädgård. Detta bostadshus är byggt 1940 och har en klassisk träfasad med en total yta på 155 kvm. På entréplanet finns fina rum med bevarade trägolv och spänntak, samt ett kök med inredning i massiv ek. I denna bostad är de två stora sovrummen belägna på övre plan. Tillsammans med sovrummen finns också ett separat tv-rum och ett badrum. Den stora men lättskötta trädgården erbjuder vacker och lummig växtlighet. Här finns växthus, inglasat uterum och flera olika uteplatser där du kan njuta av den härliga miljön. På tomten finns även två garage, carport, friggebod och förråd. Avlopp och vatten från 2018 och fiber finns indraget. Bussförbindelser mellan Falköping och Tidaholm med endast 150 meter till busshållplatsen. Skörstorp är kyrkbyn i Skörstorps socken i Falköpings kommun i Västergötland, belägen 13 km öster om Falköping. Skörstorps kyrka är en välbevarad medeltida rundkyrka. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Tegnérgatan 8, Dotorp, Falköpings kommun

Tegnérgatan 8

Villa
Dotorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

2 990 000 kr

143 m²

6 rum

749 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga och smakfullt inredda 1½-plansvilla, belägen i ett barnvänligt område med hörntomt. Fastigheten uppfördes 1979 och har en total yta om 163 kvm. Årsförbrukning el är 15 725 kWh totalt, uppvärmning och hushållsel. På entréplanet samspelar kök från Vedum, matplats och vardagsrum i en luftig planlösning. Vidare finns sovrum, helkaklat badrum med elektrisk golvvärme samt kombinerad groventré med tvättavdelning. På övervåningen nås ytterligare ett helkaklat badrum med elektrisk golvvärme, tre sovrum och ett allrum med utgång till en balkong. En av höjdpunkterna i denna bostad är uterummet som har försetts med infravärme och en takhöjd som sträcker sig upp till nock. Utanför uterummet finns ett härligt trädäck, perfekta stället att koppla av och njuta av sommardagar, kvällar eller för att bjuda in vänner och familj på en grillfest. Fastigheten har en lättskött trädgård som är fint omgärdad av en häck. 2019 genomfördes ett antal renoveringar, inklusive ett nytt yttertak med plåtbeklädda vindskivor. Huset målades också utvändigt och som en del av renoveringen installerades även markiser på båda gavlarna. Villan har försetts med två luft/luft-värmepumpar som ger en energieffektiv uppvärmning av huset. En av värmepumparna är nyligen installerad från 2020. Dessutom har fastigheten också en mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX). På tomten står ett fristående garage som är utrustat med en eldriven port för enkel åtkomst och bekvämlighet. Garaget ger också extra förvaringsutrymme med ett förråd. På Tegnérgatan 8 bor du med närhet till det centrala resecentrumet för både tåg och buss. Detta gör det enkelt att ta sig runt i området och även längre bort, om så önskas. I närheten finns också Ranten, som erbjuder ett flertal affärer och restauranger. För den som uppskattar naturen finns det också ett grönområdet Fåraberget, som är lätt att nå från bostaden. Här kan du koppla av och njuta av den vackra naturen som Falköping har att erbjuda. Förskolor och skolor finns också i närheten, vilket är bekvämt för familjer med barn. Träningsanläggning finns inom kort avstånd och hälsoslinga som sträcker sig runt Falköping, vilket ger möjlighet till fina promenader och löprundor. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Synnerål Skottagården , Luttra, Falköpings kommun

Synnerål Skottagården

Villa
Luttra, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

2 775 000 kr

164 m²

6 rum

2 836 m² tomt

Om du söker efter en bostad med ett utmärkt läge som erbjuder en avkopplande lantlig atmosfär samtidigt som du har tillgång till stadens bekvämligheter, så kan detta vara det perfekta valet för dig! På Synnerål Skottagården, nära Luttra by, kan du njuta av lugnet och friden som landet har att erbjuda, samtidigt som du har enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Charmigt bostadshus som är smakfullt och genomgående renoverad med den äldre charmen bevarad både in- och utvändigt. Interiören på fastigheten är väl underhållen och behåller många av dess ursprungliga detaljer, som handblåsta glas i många av fönstren, två vackra kakelugnar, fina dörrar och en veranda. På fastighetens tomt finns två ekonomibyggnader som kan användas för en mängd olika ändamål, jordkällare, utedass och även ett växthus där du kan odla dina egna grönsaker, frukter och blommor. Den charmiga trädgården har försetts med en uteplats med paviljong. Även fruktträd som äppel- och päronträd, samt bärbuskar med vinbär, krusbär och rabarber. En djupborrad brunn med en installerad filteranläggning från 2020/2021 och ett nytt tak som byttes 2020. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns indraget. Luttra är en by som ligger 3 km söder om Falköping och är beläget väster om Ålleberg. Här är det nära till handelsområdet Ållebergs center med livsmedelsbutiker och flera andra butiker och företag. Här finns också bussförbindelser. Detta gör det till en bekväm plats att bo för de som söker lugn och ro på landsbygden, samtidigt som de har tillgång till nödvändiga tjänster och bekvämligheter. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Smeby , Vartofta, Falköpings kommun

Smeby

Tomt
Vartofta, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

300 000 kr

1,1 ha tomt

Med ett högt och fint läge med vy över Ålleberg finns nu möjligeten att förvärva en attraktiv tomt. Närheten till Falköping ca 6 kilometer och till Vartofta ca 3,5 kilometer gör att tomten har ett bra läge. Tomten är på ca 1,1 ha. Möjlighet att koppla på kommunalt vatten och avlopp samt fiber via förening finns.

Bergsliden 44, Mösseberg, Falköpings kommun
 • Budgivning pågår

Bergsliden 44

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 890 000 kr

109 m²

4 rum

889 m² tomt

Här bor du med ett högt läge endast ett stenkast bort från Mössebergsparken och Kurorten. På adressen nås en fastighet med tilltalande planlösning i etage och snedtak som präglas av fint ljusinsläpp. Halvtrappor ger en känsla av öppenhet och rymd samtidigt som det skapar tydliga avgränsningar mellan olika delar av hemmet. Villan har sitt ursprungliga byggår från 1960 och har sedan dess byggts till för att skapa mer boyta och utrymme. Fastigheten har en total yta om 155 kvm och på entréplan hittar ni både ett vardagsrum och ett sovrum. En halv trappa upp finner du kök med matplats, utrustat med en funktionell kamin som skapar en varm och hemtrevlig känsla. Här finns även en praktisk toalett och två sovrum. I källarplan nås flera användbara och praktiska utrymmen såsom hobbyrum, badrum, tvättstuga, pannrum samt förråd. Den öppna altanen med tak och den stora inglasade altanen ger utmärkta möjligheter för utevistelse i alla väder. På tomten finns även ett fristående garage och en trädgårdsbod. Fastigheten har nyare pvc-fönster och fiber indraget. Villan är också utrustad med både bergvärme och en luft/luft-värmepump På Bergsliden 44 bor du med ett högt läge med närhet till det bästa som Falköping har att erbjuda. Denna fastighet ligger belägen bara en kort bit från Kurorten, vilket ger enkel tillgång till dess faciliteter och evenemang. Dessutom har du även nära till Mössebergs fritidsaktiviteter med sina vackra promenadstråk och löparslingor, slalombacke, djurpark, lekplatser samt badsjö bara en kort promenad bort. Nybyggda förskolan Trollet ligger endast ett stenkast bort. Bara några minuter ytterligare bort ligger skola, centralstationen med mycket bra tåg- och busskommunikationer samt vårdcentral och tandläkare. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
Pianogatan 18, Vilhelmsro, Falköpings kommun

Pianogatan 18

Villa
Vilhelmsro, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

4 950 000 kr

184 m²

6 rum

926 m² tomt

Välkommen till denna moderna och energismarta villa belägen på fantastisk tomt gränsande mot ängsmark i populärt område! Bostaden ligger längst in i området vilket gör att du har ett lugnt läge med lite trafik som rör sig. Lättskött hörntomt som redan berikats med flertalet växter och fruktträd. Fastigheten har en vacker vy mot Mösseberg, här kan du under sommaren njuta av vackra solnedgångar bakom berget och på vintern njuter du av härlig vy mot snöbelagd slalombacke som på kvällarna lyses upp fint med belysning! Läckert hus som stod färdigt för inflytt i slutet av 2019 med en väl genomtänkt planlösning. Här har ägare inte lämnat något åt slumpen! Boytan på hela 184,5 kvm är fördelad på två våningsplan där större delen av entréplanet har hela 2,7 m i takhöjd vilket ger en fantastisk rymd och atmosfär! Hela köket, matplatsen och vardagsrummet ger en härlig inbjudande känsla - det här är platsen för stora tillställningar! Här kan du laga mat samtidigt som du kan vara social med dina gäster. Gränsen mellan ute och inne suddas ut med de stora fönstren och de dubbla pardörrarna som från matplatsen och vardagsrummet leder ut till altandäcket på baksidan. Entréplanet erbjuder även ett sovrum alternativt lekrum för barnen, toalett/dusch samt grovéntre/tvättstuga med utgång till baksidan. På övre plan möts du av det stora öppna sällskapsrummet på ca 23 kvm med trevlig utsikt mot Mösseberg. Här finner du även tre sovrum varav ett av dem är master-bedroom med egen klädkammare. Innanför klädkammaren finns ett mindre rum med fönster där man kan placera ett skrivbord och ha som ett litet kontor. Samtliga tre sovrum har fint ljusinsläpp då de försetts med extra liggande fönster som ger en läcker detalj till inredningen. Rymligt helkaklat badrum med både dusch och badkar. Hela huset har försetts med Kährs askgolv med vattenburen golvvärme som ger en behaglig värme. Frånluftsvärmepump samt nyinstallerad solcellsanläggning ger dig en låg förbrukning och låga driftskostnader. Vidbyggt garage med motordriven port samt förråd med egen ingång som med fördel kan inredas till kontor eller för dig med egen verksamhet. Laddbox för elbil samt fiber finns installerat. Hjärtligt välkommen!

 • Uteplats
Olof Andersgatan 63, Dotorp, Falköpings kommun
 • Tor 8 jun kl 18:00

Olof Andersgatan 63

Villa
Dotorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

3 695 000 kr

146 m²

5 rum

1 263 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna välplanerade enplansvilla i vinkel med ett kanonläge! Hörntomt på återvändsgata där ingen onödig biltrafik passerar och där trädgården gränsar mot grönområde med lekplats och pulkabacke. I närheten finns rekreationsområdet Fåraberget med vacker natur att vandra i och med nyanlagd lekplats samt trivsamma ytor för gemenskap. Det här är huset som är enkelt att bo i - säljare kallar det för sitt "Easy-livinghus" vilket är en passande benämning. Du har 146 kvm samlat i ett plan med en modern öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och allrum där kaminen är centralt placerad som själva hjärtat i huset vilken ger ett behagligt värmetillskott och härlig mysfaktor. Påkostat kök från Noblessa där ägare satsat mycket på smakfull design och god kvalitet med exklusiva vitvaror med flertalet extra funktioner från välrenommerade Miele. Från vardagsrummet nås härligt altandäck i sydvästligt läge vilket gör att du kan njuta av fina sommardagar och även ta tillvara på långa fina kvällar med kvällssol och med vy mot Mösseberg. Altandäcket erbjuder en "privat" insynsskyddad del med spabad där du kan sitta ostört i lugn och ro och njuta av stjärnklara kvällar! I villan finns tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Badrum med både dusch, badkar och bastu. Villan erbjuder även ett extra rum med separat ingång, idealiskt att ha hemmakontoret eller egen verksamhet i. Garage med motordriven port. Energieffektiv uppvärmning via luft/vattenvärmepump med låga driftskostnader. Lättskött plan trädgårdstomt som sköts av robotgräsklippare som ingår i köpet. Inbjudande entré möter dig när du kommer till huset, plattsättning med tak vilket gör att du här har en fin uteplats där du kan avnjuta frukosten och ditt kaffe i morgonsolen! I närområdet finns skola och förskola, gym samt området Ranten med flertalet affärer och restauranger. Hälsoslingan som sträcker sig runt Falköping når du bara en kort promenad från huset. Önskar du lämna bilen hemma finns resecentrum i närheten med bra kommunikationer till bland annat Skövde, Jönköping, Göteborg och Stockholm. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Karleby Lillebo , Karleby, Falköpings kommun

Karleby Lillebo

Villa
Karleby, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

850 000 kr

55 m²

2 rum

1 035 m² tomt

Välkommen till Karleby Lillebo som ligger i Karleby – en idyllisk och vacker del av Västergötland! Med sin natursköna omgivning, pittoreska by och öppna landskap är detta område en pärla i regionen. Här finner du lugnet och stillheten som behövs för att koppla av och njuta av det vackra landskapet. Bostaden har genom gått flertalet renovering på senare år som blad annat: nytt avlopp, badrumrenovering, köksrenovering, byggnation av inglasad altan luft/luftvärme pump med mera. Karleby bjuder på en mängd olika aktiviteter och sevärdheter, såsom vandring och cykling i den vackra naturen, eller att uppleva den rika kulturhistorien genom besök på lokala museer och historiska platser. Om du söker en plats att bosätta dig eller bara en tillflyktsort för avkoppling och rekreation, är Karleby ett utmärkt val. Här finner du det bästa av två världar – en nära anslutning till Falköpings puls och samtidigt en rofylld och idyllisk livsstil. Varmt välkommen att boka dig på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Dotorpsgatan 66 C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Dotorpsgatan 66 C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

295 000 kr

55,5 m²

2 rum

4 367 kr/mån

5 315 kr/m²

Välkommen till denna fina hörnlägenhet med en balkong i söderläge! Trivsamma lägenhet belägen endast en halvtrappa upp från markplan. Här disponerar du en yta om ca 55 kvm som fördelar sig på två rum och kök. Bostaden har ljusinsläpp från tre väderstreck och balkong med många soltimmar, nya innerdörrar samt persienner. Hallen har försetts med marmorgolv och vardagsrummet med ett vackert parkettgolv som har slipats och lackats för att ge en extra elegant touch. Köket i lägenheten är utrustat med en diskmaskin och badrummet med en tvättmaskin för att underlätta din vardag. Förvaringsmöjligheter ges i båda hall och sovrum som har försetts med flertalet garderober. På Dotorpsgatan 66C bor du med ett bra läge med närhet till det mesta som Falköping har att erbjuda. En kort cykeltur bort nås bland annat restauranger, centrum med affärer, badhus, idrottsanläggningar, livsmedelsaffär, skolor, barnomsorg, gymnasium samt resecentrum med tåg- och bussavgångar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Backagatan 6, Slutarp, Falköpings kommun

Backagatan 6

Lägenhet
Slutarp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

400 000 kr

76 m²

3 rum

3 500 kr/mån

5 263 kr/m²

I Slutarp, strax utanför Falköping, finns det en fin trerums lägenhet med en egen altan till salu. Lägenheten är idealisk för den som söker ett bekvämt boende på första våning. Köket med matplats har renoverats och golvet i vardagsrummet pryds av parkett. Förvaringsmöjligheter ges i flertalet inbyggda garderober i hallen och i båda sovrummen. Badrummet har försetts med både tvättmaskin samt torktumlare som underlättar vardagsbestyren. Kinnarp/Slutarps samhälle är beläget en mil söder om Falköpings stad. Här finns livsmedelsaffär, pizzeria, skola med årskurser F-9, nybyggd förskola, bibliotek, sporthall, elljusspår och två butiker. Bra busskommunikation finns åt både Falköping- och Ulricehamnshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Vävaregatan 6, Floby, Falköpings kommun

Vävaregatan 6

Villa
Floby, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 250 000 kr

126 m²

4 rum

701 m² tomt

SÄNKT PRIS! Nu har jag nöjet att presentera denna souterrängvilla om totalt 180 kvadratmeter som fördelarar sig på två plan. Endast ett stenkast bort ligger Floby förskola. Villan är dessutom lugnt belägen på en återvändsgata så trafiken är minimal. Villan är väl omhändertagen och har gått igenom stora renoveringar som till exempel kök, badrum, fönsterbyte mm. Även trädgården har blivit omhändertagen där bland annat en pergola har uppförts. I Floby samhälle finns bland annat mataffär, skola, förskola, elljusspår, sporthall och utomhusbad. Dessutom ligger Floby utmed västra stambanan vilket gör att det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg åt både Göteborgs- och Stockholmshållet. Detta är en kommande försäljning men du är varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag.

 • Uteplats
Hornborga 353, Hornborga, Falköpings kommun
 • Tis 6 jun

Hornborga 353

Villa
Hornborga, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

3 100 000 kr

130 m²

6 rum

4 043 m² tomt

Med naturskönt läge invid ängar med utsikt över platåbergen och med närhet till Hornborgasjön finns denna renoverade fastighet belägen. Vatten, avlopp och fiber finns tillgängligt via föreningen och uppvärmningen är bekvämt ordnad med en luft/vattenpump. Bostadshuset, som omfattar en yta om 130 kvm, har genomgått en genomgripande renoveringar år 2018. Invändigt väntar bland annat ett generöst badrum med tvättavdelning som försetts med både dusch, badkar samt vattenburen golvvärme för extra komfort. Vardagsrum med kamin och det praktiska IKEA köket har yta för större matgrupp. Inredningen i hemmet inkluderar också synliga takbjälkar som ger en rustik charm till rummen. Trägolvet är gediget och skapar en enhetlig look, samtidigt som vackra innerdörrar ger en extra touch av elegans och stil. Ett gediget familjehus med väl genomtänkta materialval och påkostade detaljer som trots sitt traditionsenliga yttre bjuder på moderna bekvämligheter. Stora fönsterpartier som släpper in ljus, natur och skapar en fri och öppen miljö. En stor del av villan omges av ett väl tilltaget altandäck från 2020 med rogivande vyer. På tomten finns även ett fristående garage samt ett äldre brygghus med förrådsytor. För den odlingsintresserade finns ett större tunnelväxthus tillgängligt samt att den äldre ladugårdsbyggnaden har byggts om till växthus, vilket möjliggör odling i större skala. Det äldre loftet finns fortfarande kvar, liksom förrådsytor. Broddetorp samhälle är fint beläget på landsbygden med fantastisk utsikt mot Hornborgasjön. I Broddetorp finns livsmedelsaffär, pizzeria, bensinstation, skola och barnomsorg. Från Broddetorp har du ungefär lika långt till både Falköping, Skövde och Skara, ca 20 min. Badmöjligheter finns i trevliga Bjärsjö ca 5 km från samhället. För den kultur- eller naturintresserade finns mycket att se och uppleva i närområdet. Hornborgasjön med Naturum och Trandansen, Ekornavallen, Varnhems klosterkyrka, Gudhems kloster, Gullängen, Ruskela källa, Faledreven och Nycklafall om vi ska nämna några. Skidspår på vintern finns i närheten och vackra cykel- samt promenadvägar året runt. Sammanfattningsvis är detta en vacker och välutrustad fastighet i en naturskön miljö, varmt välkommen att anmäla ert intresse till denna lantliga pärla!

 • Plus
Dotorpsgatan 58A, Fredriksberg, Falköpings kommun

Dotorpsgatan 58A

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

325 000 kr

69 m²

3 rum

5 629 kr/mån

4 710 kr/m²

Belägen endast en halvtrappa upp från markplan väntar en mycket fin 3:a om 69 kvm. På adressen nås en trevlig lägenhet med välplanerad planlösning. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter i hall, rymlig klädkammare och i båda sovrummen. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen med eftermiddagssol och badrummet har försetts med tvättmaskin. Det ljusa köket har fått ett lyft med en ny diskbänk samt kyl och frys. På föreningens innegård finns en lekplats och uteplatser. Bostaden har ett bra läge med närhet till det mesta Falköping har att erbjuda såsom restauranger, centrum med affärer, badhus, idrottsanläggningar, livsmedelsaffär, skolor, barnomsorg, gymnasium samt resecentrum med tåg- och bussavgångar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Klämmestorpsvägen 13, Björsjöhage - Broholm, Mullsjö kommun

Klämmestorpsvägen 13

Fritidshus
Björsjöhage - Broholm, Mullsjö kommun
Fastighetsbyrån Falköping

475 000 kr

35 m²

2 rum

560 m² tomt

Beläget i Björsjöhage med närhet till Björsjön, Tidan och Stråken ligger en fridfull fastighet med tillgång till både båtplats och badbrygga! På Klämmestorpsvägen 13 nås ett trivsamt fritidshus med endast några minuters biltur till Kyrkekvarn som är en aktivitets- och konferensanläggning med brett utbud av aktiviteter. Fastigheten erbjuder uteplats, kök med matplats och vardagsrum med utgång till trädgården. Sovrummet har berikats med kamin som blir en snabb uppvärmningskälla. Naturnära tomt med trädgårdsbod. Vatten via förening och avlopp finns. Björsjöhage är beläget vid Björsjön/Tidan och Stråken. Ca 3,5 mil från Falköping, ca 1 mil från Mullsjö och ca 5 km till Sandhem. Stråken sträcker sig ca 24 km mellan Broholm i norr och Bottnaryd i söder och angränsar till Habo kommun, Jönköpings kommun och Mullsjö kommun i Västergötland. Längst Stråken finns flera badplatser och iläggningsplatser för fritidsbåtar. Björsjöhage - Broholm är ett trevligt område med både permanentbostäder och fritidshus. Västtågen stannar även i Mullsjö och Sandhem vilket gör att du har goda pendlingsmöjlighet med tåg här ifrån. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Pålhammarsgatan 13, Dotorp, Falköpings kommun

Pålhammarsgatan 13

Villa
Dotorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

2 350 000 kr

110 m²

4 rum

555 m² tomt

På lugn återvändsgata i trivsamt villakvarter finner vi detta trevligt renoverade hus som bara har några minuters gångväg till tåg och buss. En välvårdad enplansvilla med tilltalande planlösning där allt är bekvämt samlat på ett plan. Önskar du ytterligare boyta finns potential att inreda den nuvarande vinden med ytterligare rum. Här på Pålhammarsgatan 13 finner vi bland annat ett smakfullt inrett Marbodal kök från 2017, rymligt vardagsrum med braskamin och härligt ljusinsläpp, två till tre sovrum samt badrum från 2015 som försetts med både golvvärme, dusch samt badkar. Fristående uppvärmt garage med klinkergolv, eldriven port och verkstadsdel. Lättskött och dekorativ trädgård med flertalet träd och buskar. På villans baksida nås ett stort härligt trädäck med markis. Huset fick nya takpannor och målades om 2014. Fastigheten är ansluten till fiber. Bostaden har ett bra läge med närhet till grönområde, förskola, skolor samt Ranten med flertalet affärer, restauranger samt resecentrum med buss- och tågavgångar. I området finns en lekplats och utegym. Du har inte heller långt om du vill gå på Hälsoslingan som sträcker sig runt Falköping. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
Trinnöjegatan 7, Ranten, Falköpings kommun

Trinnöjegatan 7

Villa
Ranten, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

2 895 000 kr

174 m²

7 rum

888 m² tomt

Välkommen till Trinnöjegatan 7! På adressen väntar en välskött villa som erbjuder stora och öppna sociala utrymmen. Bostaden om hela 250 kvadratmeter fördelar sig på tre olika våningsplan. På entréplanet samspelar kök och vardagsrum i ett öppet utrymme och lämpar sig väl för större sociala sammankomster, här finns även en eldstad som är i bruk. Vidare på entréplanet nås även två sovrum, en tilltagen inglasad altan samt en gästtoalett. Det andra planet erbjuder två sovrum, en klassisk sal, en walk in closet samt ett stort badrum utrustat med både badkar och dusch. Källarplanet rymmer tvättstuga, wc, pannrum, hobbyrum, torkrum samt ett sovrum. Fastigheten värms upp bekvämt via bergvärme samt flertalet luftvärmepumpar, dessutom är fastigheten ansluten till fiber. På Trinnöjegatan 7 bor du med ett bra läge med närhet till det mesta som Falköping har att erbjuda. På några minuters gångavstånd ligger Falköping Centralstation. En kort cykeltur bort nås bland annat restauranger, centrum med affärer, idrottsanläggningar, livsmedelsaffär, skolor, barnomsorg och gymnasium. Varmt välkommen att anmäla dig på visningen.

 • Balkong
 • Uteplats
Olof Andersgatan 71, Dotorp, Falköpings kommun

Olof Andersgatan 71

Villa
Dotorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

3 595 000 kr

200 m²

6 rum

1 067 m² tomt

Välkommen till en mycket gedigen 1½-plansvilla med generösa ytor! Här bor du med låg driftkostnad och med energiklass B som står för en låg energianvändning. Extra kök på andra våning som ger möjlighet till generationsboende eller för uthyrning för den som önskar. Belägen på hörntomt i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden och bra kommunikationer. På Olof Andersgatan 71 nås ett smakfullt boende med härlig rymd och tilltalande planlösning. Fastigheten med byggår från 1979 och en total yta om hela 293 kvm har under åren genomgått större renoveringar. Det isolerade dubbelgaraget är byggt i direkt anslutning till huset och försetts med automatiska portar och ett stort förråd för extra bekvämlighet. Invändigt präglas bostaden av gedigna materialval, ljusa kulörer och öppna ytor. Villan har berikats med burspråk, braskamin och vackert parkettgolv. Entréhallen ger en välkomnande känsla som invändigt följs upp av fina sällskapsytor och genomtänkt rumsdisponering. Det väl tilltagna köket med en öppen planlösning mot matplatsen välkomnar socialt umgänge. Golvad och isolerad vind, stort isolerat uterum, altandäck och balkong med utsikt mot Mösseberg erbjuds. Uppvärmning via jordvärde med pump från 2020 och FTX-system. Tak med glaserade betongpannor från 2020. Detta fina hus kan nu bli ert i många år framöver! Fastigheten har ett bra läge med närhet till grönområdet Fåraberget, Dotorpsskolan, förskola, andra skolor samt Ranten med flertalet affärer, restauranger samt resecentrum med buss- och tågavgångar. I området finns en lekplats och utegym. Du har inte heller långt om du vill gå på Hälsoslingan som sträcker sig runt Falköping.

 • Balkong
 • Uteplats
Wetterlinsgatan 22A, Fredriksberg, Falköpings kommun

Wetterlinsgatan 22A

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

150 000 kr

61 m²

2 rum

4 859 kr/mån

2 459 kr/m²

Nytt pris! Nu ges chansen att flytta in i denna mycket trivsamma hörnlägenhet belägen på andra våning. Här disponerar du en yta om 61 effektivt utnyttjade kvm som fördelar sig på två rum och kök. Lägenheten rymmer entréhall och sovrum med garderober, kök med matplats samt vardagsrum med fiskbensparkett. Fint ljusinsläpp från fönster placerade i tre väderstreck och bostadens balkong i söderläge erbjuder många soltimmar. Stabil bostadsrättförening där värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler, internet samt bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Bostaden med ett bra läge med närhet till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Nolgatan 1, Vartofta, Falköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nolgatan 1

Villa
Vartofta, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

895 000 kr

136 m²

5 rum

1 199 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att uppleva denna villa i det familjevänliga samhället Vartofta. Fastigheten med sitt dubbelgarage och en trevlig inglasad uteplats är nu till salu. Den totala ytan på 254 kvadratmeter fördelas över tre plan vilket gör detta till en perfekt plats för att skapa minnen som varar livet ut. Huset har en trivsam planlösning som tar hänsyn till alla behov och livsstilar. Entréplanet öppnar upp med ett rymlig vardagsrum och matsalsdel, ett välutrustat kök med matplats och ett tilltaget sovrum. Från köket nås den inglasade altanen ut till trädgården, vilket är perfekt för underhållning eller avkoppling i utomhusmiljön. Andra våningen innehåller två ytterligare sovrum och ett badrum för den ultimata komforten. Källarplanet är en oas av avkoppling och rekreation med en klassisk gillestuga, tvättstuga, bastu och goda förvaringsmöjligheter. Fastigheten har en robust och lättskött tegelfasad samt en bekväm luft/luft-värmepump för optimal temperaturkontroll. Dessutom är fastigheten ansluten till fiber för att säkerställa hög hastighet och tillförlitlighet för all teknisk utrustning. Beläget endast 1 mil från Falköping stad erbjuder Vartofta ett familjärt samhälle med många fördelar. Vartoftaskolan med årskurser från F-9, förskolor och bussförbindelser till Falköping. Tveka inte att anmäla dig till visningen och ta chansen att uppleva detta fantastiska boende på nära håll. Denna villa kommer garanterat inte att vara tillgänglig länge på marknaden, så se till att agera snabbt och förverkliga din dröm om att bo i denna bostad i Vartofta. Vi syns på visningen!

 • Uteplats
Slötagatan 3C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Slötagatan 3C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

395 000 kr

53 m²

2 rum

3 519 kr/mån

7 453 kr/m²

Letar du efter en trevlig och ljus 2:a med balkong och utsikt mot Mösseberg? Då kan den här bostaden på trivsamma och omtyckta Slötagatan 3C vara precis det du söker! En välplanerad bostad på andra våning där du disponerar en yta om 53 effektivt utnyttjade kvm som fördelar sig på två rum och kök. Lägenheten rymmer hall och sovrum med flertalet garderober, vardagsrum med ett fint fiskbensparkett och kök med yta för matplats. Det helkaklade badrummet har försetts med en toppmatad tvättmaskin. Till bostadsrätten hör ett källarförråd samt en matkällare. Föreningen har 2018 satt in nya fönster samt ny balkongdörr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, internet (fiber 100/100), grundutbud av Tv-kanaler och ip-telefoni via Telia. På Slötagatan 3C bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt 15 minuter gångavstånd till resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Slötagatan 3C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Slötagatan 3C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

390 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 871 kr/mån

6 555 kr/m²

På tredje våning med adressen Slötagatan 3C väntar en bostadsrätt om två rum och kök. Bostadens höga läge bidrar till en fantastisk utsikt mot Mösseberg. Från den möblerbara balkongen kan du njuta av solen från eftermiddagen fram till solnedgången. Hall, sovrum och vardagsrum har försetts med samma gråa laminatgolv vilket ger ett enhetligt intryck. Det helkaklade badrummet har utrustats med tvättmaskin som ingår vid köp och pentryn har tillgång till en diskmaskin. Förvaringsmöjligheter ges i inbyggda garderober samt i en klädkammare. Attraktiv och välskött bostadsrättsförening där Fiber, TV och ip-telefoni ingår i avgiften. Nya fönster samt balkongdörr i föreningens regi. På Slötagatan 3C bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt 15 minuter gångavstånd till resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Höstbruksgatan 6 D, Tåstorp, Falköpings kommun

Höstbruksgatan 6 D

Lägenhet
Tåstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 575 000 kr

68 m²

3 rum

3 129 kr/mån

23 162 kr/m²

På natursköna Fåraberget ges nu möjligheten att bli ägare till ett riktigt fint boende från 2022! Läget på Höstbruksgatan 6D är lugnt och passar optimalt för barnfamiljer med närhet till förskola och stor lekplats. Invändigt erbjuds en social planlösning med fint ljusinsläpp. Kök, matplats och vardagsrum är bostadens hjärta och samspelar i en öppen planlösning. Köket med Granitbänkskiva är fullutrustat med vitvaror från Electrolux. Badrummet har försetts med kombinerad tvättmaskin och torktumlare vilket gör detta till ett hem där alla faciliteter för en bekväm vardag finns! Varje lägenhet har tillgång till en egen parkeringsplats samt förråd. I den nordostliga utkanten av Falköping finner du det lugna bostadsområdet Tåstorp. Fåraberget är ett attraktivt bostadsområde med närhet till natursköna miljöer och tätortsnära strövområden. Här bor du med närhet till stor lekplats, förskolan Junibacken samt grundskolor. Den nyanlagda lekplatsen har försetts med både, gungor, rutschkana, fotbollsplan, liten pulkabacke och sittplatser. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Albrektsgatan 1, Centrum, Falköpings kommun

Albrektsgatan 1

Villa
Centrum, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 900 000 kr

76 m²

3 rum

774 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla med källarplan som är belägen i ett lugnt område med närhet både till centrum, affärer, idrottsanläggningar och kommunikationer. Villan uppfördes 1946 och har idag en total yta om 148 kvm. På entréplanet nås vardagsrum med utgång till inglasat uterum, kök, två sovrum och toalett. I källarplanet finns bl.a helkaklat badrum i kombination med tvättavdelning, ett inrett rum, pannrum och matkällare. Bostadens inglasade uterum är rymligt och placerat i söderläge. Välskött hörntomt med trädgårdsbod, uteplats och asfalterad parkeringsyta. Garaget har försetts med motordriven port och flertalet av fönstren med markiser. Bostaden har ett bra läge för dig som önskar att ha allt inom bekvämt avstånd. På promenadavstånd finns idrottsanläggningar, bad, centrum och dess stora utbud med flertalet butiker, restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, apotek och busstation. I närheten ligger även Ranten med butiker, livsmedelsaffärer, restauranger samt resecentrum med buss- och tågavgångar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
Trädgårdsgatan 26D, Centralt, Falköpings kommun

Trädgårdsgatan 26D

Lägenhet
Centralt, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 295 000 kr

71 m²

3 rum

2 874 kr/mån

18 239 kr/m²

I den populära bostadsrättsförening Guldsmeden i centrum nås Trädgårdsgatan 26D! Bostaden är belägen två trappor upp och har en månadsavgift på endast 2874 kr. Här disponerar du en yta om 71 kvm som fördelar sig på tre rum och kök. Vardagsrum, kök och matplats ligger i anslutning till varandra och utgör en social yta. Från ett av sovrummen har du utgång till den härliga inglasade balkong som ger känslan av ett extra rum. I bostadsrätten finns förvaringsmöjligheter i garderober och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i förråd i husets källare. I källaren finns även stor gemensam tvättstuga med torkrum, hobbyrum samt parkeringsgarage med separat kö. Välskött och omtyckt förening. På Trädgårdsgatan 26D bor du med ett optimalt läge mitt i centrum för dig som önskar att ha allt inom bekvämt avstånd. Runt hörnet finns torget med flertalet butiker, restauranger, caféer, apotek och busstation. Välkommen att anmäla dig till visning!

Leabygatan 14, Fredriksberg, Falköpings kommun

Leabygatan 14

Radhus
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 500 000 kr

117 m²

4 rum

312 m² tomt

På en lugn återvändsgata nås ett välvårdat kedjehus med välskött trädgård på baksidan som delvis är insynsskyddad med uteplats. Leabygatan 14 erbjuder en boyta om 117 kvm som fördelar sig på en praktisk planlösning. På entréplanet väntar vardagsrum med parkettgolv, kök, sovrum, badrum samt groventré med tvättavdelning. Övre plan rymmer ett stort allrum, badrum samt ett sovrum. För den som önskar finns möjligheten att anpassa övre plan efter behov och flera sovrum kan skapas. På trädgårdens baksida nås en stor stenlagd uteplats med tak och här kan du njuta av den fina kvällssolen. Till fastigheten hör även ett isolerat garage med förråd. Fiber finns indraget i fastigheten. Här bor ni i ett mysigt och lummigt område skräddarsytt för barnfamiljen med närliggande lekplats. Ett stenkast bort nås skola, förskola, gymnasium samt idrottsanläggningar. En kort cykeltur tar dig snabbt till både Falköpings centrum med stort utbud och Ranten med buss- samt tågavgångar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Rälsbussgatan 11, Nedre Mösseberg, Falköpings kommun

Rälsbussgatan 11

Villa
Nedre Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 775 000 kr

109 m²

3 rum

456 m² tomt

På lugn gata i trivsamt villakvarter på nedre Mösseberg ligger Rälsbussgatan 11! På adressen nås en enplansvilla med en planlösning som är samlad på en nivå. Invändigt väntar en boyta om 109 kvm som fördelar sig på tre rum och kök. Vardagsrummet är stort och här kan villan anpassas efter näste ägarens behov och ytterligare ett sovrum kan skapas. Vidare finns dubbla badrum och i anslutning till det rymliga köket nås tvättavdelningen med praktiskt groventré. Lättskött trädgård med inglasad altan på villans baksida. Fiber finns indraget i fastigheten. Villan är belägen på nedre Mösseberg och härifrån har du närhet till resecentrum med buss- och tågavgångar, Ranten med livsmedelsaffärer, restauranger, butiker samt skola och barnomsorg. Du har också närhet till Mössebergsparken samt Mössebergs stora utbud av fritidsaktiviteter såsom slalombacke, frisbeegolf, djurpark, lekplats, badsjö, motionsspår och caféer. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Vartofta-Åsaka Björkhamra , Vartofta, Falköpings kommun

Vartofta-Åsaka Björkhamra

Villa
Vartofta, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

750 000 kr

92 m²

4 rum

2 065 m² tomt

Välkommen till Vartofta-Åsaka Björkhamra! Detta hus har renoveringsbehov såväl in- som utvändigt, vilket ger dig chansen att skapa ett hem efter egen smak. Här har nuvarande ägare har delvis dränerat och lagt nytt tak. Villan uppfördes år 1947 med en totalyta om 155 kvm. Idag väntar bland annat tre sovrum, stort och flexibelt vardagsrum och kök med yta för matgrupp. Stor och härlig tomt om 2065 kvadratmeter med vidbyggt garage. Bekväm uppvärmning via bergvärme. Vartofta är ett familjärt samhälle beläget knappt 1 mil från Falköpings stad. Här finns bland annat Vartoftaskolan som har årskurser från F-9, förskola samt bussförbindelser till Falköping. Den obemannade matbutiken 24/7 har alltid öppet och intill ligger Venezia Pizzeria. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Högalidsgatan 26, Stenstorp, Falköpings kommun

Högalidsgatan 26

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

2 800 000 kr

308 m²

9 rum

1 318 m² tomt

Unik möjlighet ges nu att förvärva Stenstorps ståtligaste villa! År 1904 uppfördes denna vackra och representativa byggnad. "Willan" som husets kallades då, erbjuder generösa ytor och tidstypiska attribut såsom generös takhöjd, högresta fönster, vackra spegeldörrar, äldre trägolv samt sju vackra kakelugnar. Husets sällskapsytor representeras på entréplan i form av matsal och vardagsrum i fil. Därtill finns entréhall, kök, fd. serveringsgång, köksingång, två sovrum samt två toaletter. På övre plan finns möjlighet till fyra sovrum, badrum och hall med utgång till balkong. I källaren finns träningsrum, hobbyrum, pannrum samt förrådsutrymmen. På tomten finns förutom bostadsbyggnaden även ett rymligt dubbelgarage som byggdes år 2013. Tomten erbjuder gräsytor som bekvämt sköts av en robotgräsklippare och en stor garageuppfart med plats för flertalet fordon. Uppvärmning sker via bergvärme och fiber finns installerat. Varmt välkommen till detta fantastiska hus med många möjligheter! Fastigheten är centralt belägen i Stenstorp med 2 minuters promenadavstånd till tågkommunikation. Tack vare västra stambanan som passerar Stenstorp har man goda pendlingsmöjligheter och man kan smidigt ta sig åt både Göteborg- och Stockholmshållet. Stenstorp erbjuder ett bra serviceutbud. Här finner du bland annat livsmedelsaffär, café, pizzeria, vårdcentral, skola, förskola, utomhusbad, fotbollsplan samt sporthall.

 • Plus
Grolanda Höverö , Grolanda, Falköpings kommun

Grolanda Höverö

Villa
Grolanda, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 575 000 kr

200 m²

6 rum

9 200 m² tomt

Välkomna till Grolanda Höverö och denna bostad som är uppförd 1900. Bostaden är rejält tilltagen och är om totalt 200 kvadratmeter. De senaste åren har fler större renoveringar av huset genomgåtts med bland annat fasadbyte på framsidan, nyrenoverat badrum, ny tvättstuga och diverse nya ytskikt i bostaden. På entréplanet finns entréhall med elektriskgolvvärme, ett sovrum, kök med plats för en matgrupp och ett vardagsrum i vinkel med eldstad och plats för en större matsalgrupp. Det andra planet rymmer totalt fyra sovrum och ett badrum som är nyrenoverat. Fastigheten är ansluten till fiber. Uppvärmning sker via två stycken luft/luftvärmepumpar från 2019. Vatten finns via en grävdbrunn och avloppet är bestående av en trekammarbrunn med infiltration som gjordes 2015. Här har du ett riktigt naturnära läge där du kan avnjuta morgonkaffet till den ljuva fågelsången. Trädgården sköts idag via en robotgräsklippare som ej ingår men begränsningskabeln kommer att vara kvar. Det tar cirka 10 minuter med bil till Floby samhälle och 20 minuter till Falköping. I Floby och Falköping finns resecentrum med buss- och tågkommunikation. Med tåg från Floby/Falköping tar det ca 1 tim till Göteborg och 2 tim 45 min till Stockholm. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen.

 • Uteplats
Margaretagatan 29B, Fredriksberg, Falköpings kommun

Margaretagatan 29B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

295 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 385 kr/mån

5 514 kr/m²

NYTT PRIS!! Varmt välkomna till en hemtrevlig tvåa på Margaretagatan 29B! Bostaden är bekvämt belägen endast en halvtrappa upp från markplan och erbjuder en välplanerad planlösning om 53,5 kvm. Här finns rymligt kök med matplats, stort sovrum, hall med inbyggda garderober, vardagsrum med utgång till möblerbar balkong med eftermiddagssol samt renoverat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Fint ljusinsläpp ges i hela bostaden från fönster placerade i två väderstreck. Till bostadsrätten hör ett stort vindsförråd samt ett mindre förråd i källarplan. Varmt välkommen! På Margaretagatan bor du med ett bra läge som kombinerar närheten till resecentrum med tåg- och bussavgångar, livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, skolor, förskolor, badhus, idrottsanläggningar och kort cykelavstånd till centrum med stort utbud.

 • Balkong
Bergsliden 27, Mösseberg, Falköpings kommun

Bergsliden 27

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping

1 595 000 kr

102 m²

4 rum

886 m² tomt

Fint beläget på Mössebergs sluttning, vid Mössebergsparken, ligger Bergsliden 27! På adressen finner vi en enplansvilla med en total yta om 143 kvm. Den tilltalande planlösningen har allt samlat på ett plan och fördelar sig på luftiga rum med ljusa ytskikt. Invändigt har väggar och tak målats och toalett samt duschrum har renoverats. Fastigheten erbjuder bland annat stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till altanen, tre sovrum samt kök med yta för matsalsmöbel. Till villan hör ett vidbyggt garage med motordriven port och förråd. Fiber finns indraget och en ny luft/vatten värmepump har installerats. På Mösseberg bor du med ett högt läge med närhet till det bästa som Falköping har att erbjuda. Nära till Mössebergs fritidsaktiviteter såsom djurpark, badsjö, slalombacke, motionsspår och caféer. Nybyggda förskolan Trollet ligger endast ett stenkast bort. Bara några minuter ytterligare bort ligger skola, centralstationen med mycket bra tåg- och busskommunikationer. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats

Visar alla 38