Mäklare Geraldine Andersson

Geraldine Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlslundsgatan 6, Mösseberg, Falköpings kommun

Karlslundsgatan 6

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 775 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
855 m² tomt

Välkommen att uppleva atmosfären och genuin hemkänsla på Karlslundsgatan 6! Fastigheten är belägen på en lugn gata på populära Mösseberg med utsikt mot Ålleberg och närhet till Mössebergsskolan nås en hemtrevlig tegelvilla. Fastigheten uppfördes 1968 och har en total yta om 184 kvm som fördelar sig på entréplan med hall i vinkel, tre sovrum, kök, badrum och vardagsrum med öppen spis och utgång till inglasad altan med fin utsikt. Källarplan med gillestuga, badrum, tvättavdelning, garage, pannrum och förrådsutrymmen. Inramad trädgård med träd och buskar samt rabatter. Fiber finns installerat. På Mösseberg bor du med ett högt läge med närhet till det bästa som Falköping har att erbjuda! Nära till Mössebergs fritidsaktiviteter med djurpark, badsjö, slalombacke, motionsspår och caféer. Förskola samt grundskola ligger endast ett stenkast bort och Falbygdens ost nås genom en kort promenad. Bara några få minuter bort ligger centralstationen med smidiga tåg- och busskommunikationer. Varmt välkommen med din anmälan till visningen!

Smula Brunabergsslätt , Åsarp, Falköpings kommun

Smula Brunabergsslätt

Gård/Skog
Åsarp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 875 000 kr
45 + 25 m²
4 rum
7 ha tomt

Smula Brunabergsslätt är en charmig gårdsfastighet belägen nära Vartofta, Kinnarp/slutarp samt Åsarp. Fastigheten sträcker sig över ca 7 hektar och är uppdelad på tre skiften med bl.a blandskog, åker samt bete. Genom fastigheten så rinner Ätran påväg söder ut. På fastigheten finns ett bostadshus med den äldre charmen bevarad såsom lägre takhöjd, synliga takbjälkar och delvis gediget trägolv. Inglasad altan och ett generöst trädäck med friliggande bastubyggnad. Maskinhall/garage. Stallbyggnad med 3 boxar. Huset byggdes ursprungligen under 1800 talet men renoverades och byggdes ut år 1990. Boytan fördelas på hall, vardagsrum, kök, badrum med tvättmöjligheter samt ett mindre sovrum. Övre plan rymmer två sovrum och hall. Det idylliska läget på landsbygden gör Smula Brunabergsslätt till ett utmärkt alternativ för den som söker lugn och ro med närhet till naturen. Samtidigt ligger närliggande städer och samhällen inom bekvämt avstånd, vilket innebär att bekvämligheter och service är lättillgängliga. Fastighetens maskinhall/garage är perfekt för den fordonsintresserade samt ger yta för övrig hobby och förvaring. Mysig inramad trädgård med äppelträd och plommonträd. Fastigheten ligger fint beläget på landsbygden med närhet till flera samhällen, däribland Falköping och Kinnarp/Slutarp. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att det finns bra pendlingsmöjligheter med tåg åt både Göteborgs-, Stockholm och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Trinnöjegatan 12, Ranten, Falköpings kommun

Trinnöjegatan 12

Lägenhet
Ranten, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
325 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 156 kr/mån
5 804 kr/m²

På omtyckta Ranten finns nu en charmig och rymlig tvåa på första våning till salu med en yta om 56 kvm. Ytan är fördelad på vardagsrum med generös yta och utgång till balkong. Kök med matplats. Sovrum med klädkammare och renoverat badrum. Lugnt länge vid Grönelundsparken samt nära till affärer och kommunikationer. Mycket trivsam lägenhet i välskött förening. Internet och grundutbud av TV- kanaler via Comhem ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

Lilla Torestorp, Håkantorp, Falköpings kommun
  • Budgivning pågår

Lilla Torestorp

Fritidshus
Håkantorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
150 000 kr
30 m²
2 rum

Välkomna till Lilla Torestorp och detta mysiga röda fritidshus. Stugan är cirka 30 kvm stor och omges av arrenderad natur- och tomtmark. Invändigt erbjuder stugan en hall, allrum med dekorativ öppen spis (ej i bruk), enklare kök och ett sovrum. El finns indraget i stugan men vatten samt avlopp saknas. Intill stugan finns tillhörande skjul med mulltoa (el) och redskapsbod. Lilla Torestorp är naturskönt beläget och här kan man njuta av lugn och ro. Närmsta samhälle med livsmedelsaffär är Gudhem som är beläget ca 5 km bort. Närmsta större stad är Falköping och ligger ca 10 km bort. För den kultur- eller naturintresserade finns mycket att se och uppleva i närområdet. Hornborgasjön med Naturum och Trandansen, Ekornavallen, Varnhems klosterkyrka, Gudhems kloster, Gullängen, Ruskela källa, Faledreven och Nycklafall om vi ska nämna några. Varmt välkommen på visning!

Karlebygatan 2A, Fredriksberg, Falköpings kommun

Karlebygatan 2A

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/3
4 933 kr/mån
8 081 kr/m²

Välkommen att flytta in i denna mycket trivsamma hörnlägenhet med tilltalande planlösning och fin utsikt mot Mösseberg! Här disponerar du en yta om 86 effektivt utnyttjade kvm som fördelar sig på fyra rum och kök. Välskött bostad belägen på andra våning med ljusinsläpp från tre väderstreck. Vardagsrummet med sin breda öppning in till matrummet ger dig en generös och trevlig social yta. Den möblerbara balkongen med markis erbjuder eftermiddagssol samt kvällssol. Attraktiv och välskött bostadsrättsförening där Fiber, TV och ip-telefoni ingår i avgiften. På Karlebygatan 2 A bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Segerstad Lilla Pickagården , Stenstorp, Falköpings kommun

Segerstad Lilla Pickagården

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 575 000 kr
120 + 51 m²
6 rum
5 180 m² tomt

Mellan natursköna Broddetorp och Segerstad finns Lilla Pickagården. Bostaden ligger högt beläget vilket gör att man har milsvid utsikt mot Segerstad och Stenstorp från tomten. Den välkomnande framfarten leder dig fram till bostaden med sin fina inramning och pittoreska lummiga trädgård. Detta bostadshus är byggt 1974 och har en klassisk träfasad och med en total yta på 120 kvm i ett plan. Allrum med plats för matbord och öppen planlösning med kök. Rum med utgång till en inglasad altan. Fyra sovrum samt badrum och gästtoalett. Tvättavdelning med groventré. På tomten finns även ett större garage och carport. Nyare papptak och solceller finns installerade. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Alströmsvägen 4, Torbjörntorp, Falköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Alströmsvägen 4

Villa
Torbjörntorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
975 000 kr
120 + 120 m²
4 rum
830 m² tomt

I det trevliga lilla samhället Torbjörntorp, strax utanför Falköping, finner ni denna 1-plansvilla med källarplan. Entréplan med renoverat kök, rymligt vardagsrum med kamin, helkaklat badrum, toalett och tre bra sovrum. En trappa ner finns ett sällskapsrum med öppen spis (ej godkänd), hobbyrum, tvättstuga med bastu och förrådsmöjligheter. Vidbyggt garage och altan i söderläge. Fastigheten har delvis gjorda och påbörjade renoveringar. Bra läge i lugnt område med närhet till förskola. Några få minuters bilfärd till närmsta mataffär och Falköping med stort serviceutbud. Varmt välkommen på visning!

Margaretagatan 27B, Fredriksberg, Falköpings kommun

Margaretagatan 27B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
175 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 628 kr/mån
3 271 kr/m²

På Margaretagatan 27 B ligger denna tvåa med en välplanerad planlösning. Bostaden är belägen på första våning och är om 53,5 kvadratmeter. Entréhall, kök med plats för matbord, rymligt sovrum, badrum med tvättmaskin och vardagsrum med utgång till balkong mot innergård. På Margaretagatan bor du med ett bra läge som kombinerar närheten till resecentrum med tåg- och bussavgångar, livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, skolor, förskolor, badhus, idrottsanläggningar och kort cykelavstånd till centrum med stort utbud. Varmt välkommen på visning!

Falekvarna Björkelund , Falekvarna, Falköpings kommun

Falekvarna Björkelund

Villa
Falekvarna, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 675 000 kr
124 + 58 m²
5 rum
1 020 m² tomt

Falekvarna Björkelund är den perfekta bostaden för dig som vill bo lite utanför Falköping med närhet till naturen och med vacker utsikt över Falbygden. Ett trivsamt suterränghus som byggdes 1971. Med en total yta på 182 kvm på två plan erbjuder denna bostad en välplanerad och rymlig planlösning. Fastigheten är delvis renoverad med bl.a dränering samt helkaklat badrum. Invändigt möts du av smakfull interiör med bl.a vardagrum, fyra sovrum och dubbla badrum, nyrenoverad tvättstuga. Här erbjuds flera möjligheter att njuta av utsikten från balkongen eller lugnet på trädäcket på baksidan av trädgården. Garage i källarplan. Ansluten till vatten, avlopp och fiber via förening. Varmt välkommen på visning!

Wetterlinsgatan 22B, Fredriksberg, Falköpings kommun

Wetterlinsgatan 22B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
150 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 446 kr/mån
2 655 kr/m²

Belägen på andra våning nås en trivsam tvårumslägenhet med balkong som erbjuder många soltimmar. Planlösningen om 56,5 kvm rymmer ljust kök med matplats och vardagsrum med fiskbensparkett. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober i både hall och sovrum samt i en klädkammare. Välskött förening med FTX-system. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, bostadsrättstilläggsförsäkring samt grundutbud av tv-kanaler, internet och telefoni. Till bostadsrätten hör ett stort vindsförråd samt ett mindre förråd i källarplan. På Wetterlinsgatan 22B bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt 15 minuter gångavstånd till resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karlfeldtsgatan 25, Dotorp, Falköpings kommun

Karlfeldtsgatan 25

Villa
Dotorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
2 950 000 kr
187 + 42 m²
5 rum
721 m² tomt

På Karlfeldtsgatan 25 väntar en väl omhändertagen fastighet belägen på en hörntomt i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden. Fastigheten uppfördes 1988 och har en total yta om 229 kvm i 1½-plan som har försetts med både garage och inglasad altan. Vid entrén möts du av ett utdraget tak som skyddar mot väder och vind, och genom en dubbeldörr välkomnas du in i en trivsam bostad. Köket är stort och angränsar till ett vackert vardagsrum som är byggt i etage. Både köket och vardagsrummet är försedda med burspråk, som ger extra ljusinsläpp och en härlig atmosfär. Samtliga sovrum har garderober och det finns flera klädkammare tillgängliga för extra förvaringsutrymme. I trädgården finns flaggstång, körsbärsträd och en vinbärsbuske. För de trädgårdsintresserade finns det även möjligheter till odling. Robotgräsklipparen och laddboxen ingår i köpet. Denna bostad är utrustad med en mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning, även kallad FTX. Detta system ger en konstant tillförsel av frisk luft samtidigt som det tar bort fukt och dålig luft från huset. Värmeåtervinningssystemet är också energieffektivt, vilket bidrar till att hålla energikostnaderna nere. Fiber finns indraget i bostaden som ger snabb och stabil internetuppkoppling. Fastigheten har ett bra läge med närhet till grönområdet Fåraberget, förskola, skolor samt Ranten med flertalet affärer, restauranger samt resecentrum med buss- och tågavgångar. I området finns en lekplats och utegym. Du har inte heller långt om du vill gå på Hälsoslingan som sträcker sig runt Falköping. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Smeby , Vartofta, Falköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Smeby

Tomt
Vartofta, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
300 000 kr
1,1 ha tomt

Med ett högt och fint läge med vy över Ålleberg finns nu möjligeten att förvärva en attraktiv tomt. Närheten till Falköping ca 6 kilometer och till Vartofta ca 3,5 kilometer gör att tomten har ett bra läge. Tomten är på ca 1,1 ha. Möjlighet att koppla på kommunalt vatten och avlopp samt fiber via förening finns.

Dotorpsgatan 66 C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Dotorpsgatan 66 C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
295 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 367 kr/mån
5 315 kr/m²

Välkommen till denna fina hörnlägenhet med en balkong i söderläge! Trivsamma lägenhet belägen endast en halvtrappa upp från markplan. Här disponerar du en yta om ca 55 kvm som fördelar sig på två rum och kök. Bostaden har ljusinsläpp från tre väderstreck och balkong med många soltimmar, nya innerdörrar samt persienner. Hallen har försetts med marmorgolv och vardagsrummet med ett vackert parkettgolv som har slipats och lackats för att ge en extra elegant touch. Köket i lägenheten är utrustat med en diskmaskin och badrummet med en tvättmaskin för att underlätta din vardag. Förvaringsmöjligheter ges i båda hall och sovrum som har försetts med flertalet garderober. På Dotorpsgatan 66C bor du med ett bra läge med närhet till det mesta som Falköping har att erbjuda. En kort cykeltur bort nås bland annat restauranger, centrum med affärer, badhus, idrottsanläggningar, livsmedelsaffär, skolor, barnomsorg, gymnasium samt resecentrum med tåg- och bussavgångar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Slötagatan 3C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Slötagatan 3C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 234 kr/mån
5 566 kr/m²

Letar du efter en trevlig och ljus 2:a med balkong och utsikt mot Mösseberg? Då kan den här bostaden på trivsamma och omtyckta Slötagatan 3C vara precis det du söker! En välplanerad bostad på andra våning där du disponerar en yta om 53 effektivt utnyttjade kvm som fördelar sig på två rum och kök. Lägenheten rymmer hall och sovrum med flertalet garderober, vardagsrum med ett fint fiskbensparkett och kök med yta för matplats. Det helkaklade badrummet har försetts med en toppmatad tvättmaskin. Till bostadsrätten hör ett källarförråd samt en matkällare. Föreningen har 2018 satt in nya fönster samt ny balkongdörr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, internet (fiber 100/100), grundutbud av Tv-kanaler och ip-telefoni via Telia. På Slötagatan 3C bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar samt 15 minuter gångavstånd till resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Högalidsgatan 26, Stenstorp, Falköpings kommun

Högalidsgatan 26

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
2 800 000 kr
308 + 107 m²
9 rum
1 318 m² tomt

Unik möjlighet ges nu att förvärva Stenstorps ståtligaste villa! År 1904 uppfördes denna vackra och representativa byggnad. "Willan" som husets kallades då, erbjuder generösa ytor och tidstypiska attribut såsom generös takhöjd, högresta fönster, vackra spegeldörrar, äldre trägolv samt sju vackra kakelugnar. Husets sällskapsytor representeras på entréplan i form av matsal och vardagsrum i fil. Därtill finns entréhall, kök, fd. serveringsgång, köksingång, två sovrum samt två toaletter. På övre plan finns möjlighet till fyra sovrum, badrum och hall med utgång till balkong. I källaren finns träningsrum, hobbyrum, pannrum samt förrådsutrymmen. På tomten finns förutom bostadsbyggnaden även ett rymligt dubbelgarage som byggdes år 2013. Tomten erbjuder gräsytor som bekvämt sköts av en robotgräsklippare och en stor garageuppfart med plats för flertalet fordon. Uppvärmning sker via bergvärme och fiber finns installerat. Varmt välkommen till detta fantastiska hus med många möjligheter! Fastigheten är centralt belägen i Stenstorp med 2 minuters promenadavstånd till tågkommunikation. Tack vare västra stambanan som passerar Stenstorp har man goda pendlingsmöjligheter och man kan smidigt ta sig åt både Göteborg- och Stockholmshållet. Stenstorp erbjuder ett bra serviceutbud. Här finner du bland annat livsmedelsaffär, café, pizzeria, vårdcentral, skola, förskola, utomhusbad, fotbollsplan samt sporthall.

  • Plus

Visar alla 15