Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Åsa Sterner

Åsa Sterner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlebygatan 3C, null, Falköpings kommun

Karlebygatan 3C

Lägenhet
Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
365 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 692 kr/mån
5 748 kr/m²

Trevlig lägenhet med två rum och kök. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Från köket utgång till balkong samt en fransk balkong från vardagsrummet. Tredje våning ger dig fin utsikt och rikligt ljusinsläpp. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till skolor, förskolor, och affärer. Naturen finns nära, med grönområden och promenadstråk inom bekvämt avstånd. Du har också tillgång till kollektivtrafik som tar dig snabbt till stadens centrum och resecentrum med tåg- och bussavgångar. För dig som älskar att vara aktiv finns det idrottsanläggningar och badhus inom nära räckhåll. Varmt välkommen!

Storgatan 21, Kättilstorp, Falköpings kommun

Storgatan 21

Villa
Kättilstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 295 000 kr
170 + 90 m²
7 rum
1 140 m² tomt

Gedigen fastighet som renoverats med bl a ny luft/vattenpump, två helkaklade badrum, målning, delvis dränering, vvs och el. Passar bra för 1 - 2 familjer. Här väntar en tilltalande planlösning med härlig rymd, rum i fil och rikligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Bostaden har en genomgående ljus interiör och inslag av vackra bevarade detaljer som tillsammans ger en härlig karaktär och charm. Den har bland annat berikats med fiskbensparkett, fönsterbräder i sten, skjutdörrar och dekorativ öppen spis. På husets gavel är altanen med tak placerad och på övre plan nås bostadens två balkonger. Hörntomt om 1140 kvm gränsar till grönytor och intilliggande lekplats vilket är perfekt för lek och spring. Villan är belägen i det familjära samhället Kättilstorp. I Kättilstorp finns en mindre lanthandel och förskola. Bor man här har man ca 2 mil till Falköpings stad och ca 1 mil till Sandhem där det går att ta sig ett dopp i Sandhemssjön. I Sandhem finns även pizzeria, livsmedelsaffär, flera badplatser, skola och förskola. Dessutom stannar Västtågen i Sandhem, vilket gör att du snabbt tar dig åt både Jönköping- och Falköpingshållet.

Tomten 2, Torbjörntorp, Falköpings kommun

Tomten 2

Fritidshus
Torbjörntorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
575 000 kr
2 rum
2 115 m² tomt

Rött torp med vita knutar - visst är det något speciellt med det! Nu finns möjlighet att bli ny ägare till detta charmiga torp strax utanför Falköping vid kalkbrottet. Torpet har under de senare åren renoverats med bl a nytt yttertak, ny panel och nytt trägolv i rummet. Fiber finns indraget. Stor tomt med angränsande natur som ger dig lugn och ro och en fin utsikt. Nuvarande ägare beskriver detta ställe som "Mitt lilla paradis". Här kan du njuta av blommande körsbärsträd, syrener, bärbuskar och mycket mer. Endast 7 km, 9 minuter med bil, in till Falköpings Central som har mycket bra tågförbindelser både mot Göteborg, Stockholm och Jönköping. Busshållplats strax utanför tomten. Varmt välkommen!

Åkergatan 2, Vartofta, Falköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åkergatan 2

Villa
Vartofta, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 250 000 kr
111 m²
4 rum
1 234 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla belägen på en hörntomt i ett lugnt och trivsamt område. Här erbjuds en bekväm och funktionell boendemiljö som passar både små och stora familjer. Villan präglas av bra rymd med generösa ytor som skapar en trivsam atmosfär. Vardagsrummet i vinkel med öppning in mot köket ger goda möjligheter till samvaro och umgänge. Köket är välutrustat med plats för matlagning och förvaring. På den rymliga hörntomten finns gott om utrymme för lek och rekreation. Den inglasade altanen förlänger sommarkvällarna och erbjuder en fridfull plats att njuta av både sol och skugga. Villan är försedd med ett rymligt garage med eldriven port som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt plats för fordon, verktyg och andra redskap. Sammanfattningsvis erbjuder denna trevliga enplansvilla en bekväm och trivsam boendemiljö med gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Fastigheten är belägen i det familjära samhället Vartofta knappt 1 mil, ca 10 minuter med bil, från Falköpings stad. Det ör gångavstånd till Vartofta förskola och Vartoftaskolan som har årskurser från F-6. Bussförbindelser till Falköping. Varmt välkommen!

Katarinavägen 20, Gudhem, Falköpings kommun

Katarinavägen 20

Villa
Gudhem, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 975 000 kr
134 + 84 m²
6 rum
897 m² tomt

Välkommen till denna totalrenoverade och tillbyggda villa som är i ett mycket välskött skick. Med fokus på energieffektivitet har den utrustats med solceller och bergvärme, vilket inte bara minskar miljöpåverkan utan också ger dig låga driftskostnader. Beläget i ett eftertraktat område nära barnomsorg och skola, är detta det perfekta hemmet för en familj som söker bekvämlighet och närhet till service. Villan erbjuder generösa sällskapsytor och en härlig atmosfär som välkomnar dig varje dag. Det tillbyggda sällskapsrummet är ett perfekt utrymme för umgänge med vänner och familj. Med sina pardörrar som leder ut till den plattsatta uteplatsen kan du enkelt förlänga dina sociala tillställningar till trädgården och njuta av utomhuslivet i fint utformad omgivning. Inomhus kommer du att upptäcka en omsorgsfullt utformad planlösning som passar både vardagliga behov och för socialt umgänge. Den totalrenoverade interiören är modern och stilren, vilket ger dig en harmonisk och avslappnad atmosfär att trivas i. Sammanfattningsvis är detta en villa som erbjuder både komfort och funktion i en attraktiv och praktisk förpackning. Med sin energieffektivitet, närhet till service och härliga utomhusutrymmen, är detta verkligen ett hem att trivas i under många år framöver. Gudhem är ett familjärt samhälle med cykelbana in till Falköping. Ca 6 km till Falköping och ca 2 mil till Skara. I Gudhem finns livsmedelsaffär, bensinstation, skola och förskola. Varmt välkommen!

 • Energieffektiv
Margaretagatan 41, Fredriksberg, Falköpings kommun

Margaretagatan 41

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
180 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 274 kr/mån
4 286 kr/m²

Kvadratsmart lägenhet med nyrenoverat badrum, egen tvättmaskin, ett rejält kök och inglasad balkong i västerläge. Nymålade ytskikt från 2022. Perfekt bostadsrätt för dig som letar efter ditt första egna boende, studentbostad eller övernattningslägenhet. På Fredriksberg bor du med ett bra läge som kombinerar närheten till resecentrum med tåg- och bussavgångar, livsmedelsaffärer, Ållebergsgymnasiet, skolor, förskolor, badhus, idrottsanläggningar och kort cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen!

Hjelmarsrörsgatan 5C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Hjelmarsrörsgatan 5C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
170 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 367 kr/mån
4 198 kr/m²

Välkommen till en trevlig och kvadratsmart etta på Fredriksberg! Ska du flytta hemifrån eller är du i behov av en student- eller övernattningslägenhet kan denna passa perfekt. Här väntar en välplanerad och trivsam lägenheten om 40 kvm med fint ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Planlösningen rymmer charmigt kök med matplats, vardagsrum med stort fönster och utsikt mot Ålleberg, hall med garderob och klädkammare samt badrum. På Hjelmarsrörsgatan 5C bor du med ett bra läge som kombinerar kort cykelavstånd till centrum med stort utbud och närheten till Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar, livsmedelsaffärer samt resecentrum med tåg- och bussavgångar. Falköping ligger utmed västra stambanan vilket gör att man har goda pendlingsmöjligheter åt både Göteborg, Stockholm- och Jönköpingshållet. Varmt välkommen!

Skörstorp Brunnsbo , Skörstorp, Falköpings kommun

Skörstorp Brunnsbo

Villa
Skörstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 795 000 kr
145 + 10 m²
5 rum
1 870 m² tomt

Skörstorp Brunnsbo är en mycket välvårdad fastighet belägen mellan Falköping och Tidaholm som erbjuder en naturskön miljö. Den välkomnande grusgång leder dig fram till bostaden med sin fina inramning och pittoreska trädgård. Detta bostadshus är byggt 1940 och har en klassisk träfasad med en total yta på 155 kvm. På entréplanet finns fina rum med bevarade trägolv och spänntak, samt ett kök med inredning i massiv ek. I denna bostad är de två stora sovrummen belägna på övre plan. Tillsammans med sovrummen finns också ett separat tv-rum och ett badrum. Den stora men lättskötta trädgården erbjuder vacker och lummig växtlighet. Här finns växthus, inglasat uterum och flera olika uteplatser där du kan njuta av den härliga miljön. På tomten finns även två garage, carport, friggebod och förråd. Avlopp och vatten från 2018 och fiber finns indraget. Bussförbindelser mellan Falköping och Tidaholm med endast 150 meter till busshållplatsen. Skörstorp är kyrkbyn i Skörstorps socken i Falköpings kommun i Västergötland, belägen 13 km öster om Falköping. Skörstorps kyrka är en välbevarad medeltida rundkyrka. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Nygatan 7A, Centrum, Falköpings kommun

Nygatan 7A

Lägenhet
Centrum, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
975 000 kr
68,7 m²
2 rum
vån 1/3
4 487 kr/mån
14 192 kr/m²

Välkommen till Nygatan 7A! Smakfullt renoverad lägenhet på första våning och med ett charmigt läge i Gamla stan. Här bor du centralt och har allt inom bekvämt avstånd. Rymlig lägenhet om 68,7 kvm som fördelar sig på två rum och kök samt badrum med egen tvättmaskin. Nygatan 7A har ett optimalt läge i centrum ett stenkast ifrån stora torget med närhet till trevlig torghandel, butiker, restauranger, caféer, apotek och busskommunikation. Varmt välkommen!

 • Plus
Repslagaregatan 37, Centrum, Falköpings kommun
Repslagaregatan 37, Centrum, Falköpings kommun, bild 2
Repslagaregatan 37, Centrum, Falköpings kommun, bild 3

Repslagaregatan 37

Lägenhet
Centrum, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
775 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/4
5 638 kr/mån
11 923 kr/m²

En mycket välvårdad och ljus lägenhet fint belägen i Falköpings centrum med inglasad balkong på tredje våning med fin utsikt över Gamla stan. Lägenheten erbjuder en praktisk planlösning med kök, sovrum, klädkammare, badrum med egen tvättmaskin och ett rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong. Här bor du centralt och bekvämt med hiss och portkod i en välskött och trivsam förening anpassad för medlemmar som är 55+. Gemensamma sällskapsrum på flera våningsplan, gästrum att hyra och härlig trädgård med uteplatser, paviljong, boulebana. Källarplan rymmer tvättstuga, snickarverkstad, rymligt förråd, cykelrum, förvaring av däck till din bil och möjlighet till en egen extra frys. Föreningen har gästparkering med laddare för elbil, egna parkeringsplatser och garage för uthyrning i mån av plats och med möjlighet att ladda elbil. Runt hörnet finns torget med trevlig torghandel, flertalet butiker, restauranger, caféer, apotek och bra kommunikationer med buss. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Hiss
Tallstigen 45, Stenstorp, Falköpings kommun

Tallstigen 45

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 475 000 kr
112 + 8 m²
6 rum
923 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa med fint läge i samhällets utkant. Generös tomtyta som angränsar till naturen samt närhet till lekplats. Den östra gaveln har fått ny panel 2023 samt nytt fönster. Fiber finns framdraget. Bostaden fördelar sig på två plan. Entréplan med vardagsrum, tv-rum, kök med matrum, två sovrum och badrum. Övre plan med möblerbar hall, två sovrum samt toalett. Fastigheten har en öppen baksida som ger en härlig känsla av rymd och frihet. Här kan du njuta av solen på uteplatsen och umgås med vänner och familj. Stenstorp erbjuder ett bra serviceutbud. Här finner du bland annat livsmedelsaffär, pizzeria, vårdcentral, bibliotek, skola, förskola, utomhusbad, fotbollsplan och sporthall. Tack vare västra stambanan som passerar Stenstorp har man goda kommunikationsmöjligheter med tåg och kan smidigt ta sig åt både Göteborg- och Stockholmshållet. Endast 11 minuter till Skövde och 9 minuter till Falköping. Varmt välkommen till visning!

 • Uteplats
Hornborga Vallbodal 1, Hornborga, Falköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hornborga Vallbodal 1

Villa
Hornborga, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
3 600 000 kr
191 + 46 m²
6 rum
2,1 ha tomt

Välkommen till denna välskötta lantbruksfastighet med en lätthanterlig areal om 2 hektar, med ett idylliskt lantligt läge i en attraktiv och livfull bygd. Här finner du en omsorgsfullt renoverad bostad med charmiga detaljer och moderna bekvämligheter. Det rymliga bostadshuset bjuder på en varm atmosfär och har genomgått noggranna renoveringar. En av höjdpunkterna är det vinterbonade uterummet, perfekt för avkoppling och sociala stunder året runt. Köket är inbjudande och funktionellt, badrummet tilltalar med sin helkaklade design och tvättavdelningen är praktisk och erbjuder generös yta. Utvändigt väntar en härlig trädgård med spabad för avkoppling under stjärnklara kvällar. Ett generöst altandäck erbjuder utrymme för trevliga grillkvällar och sociala sammankomster. Ett växthus kompletterar trädgården och skapar möjligheter för odling. Den äldre ladugården ger karaktär åt fastigheten och kan användas för olika ändamål, medan det gamla brygghuset bjuder på ytterligare potential. En traditionell jordkällare finns också på plats, perfekt för förvaring av hemodlade produkter. Njut av den rogivande atmosfären med ån Slafsan som slingrar förbi fastigheten. Här erbjuds en harmonisk livsstil med närhet till naturen och möjligheten att odla och skapa en egen oas. Denna lantbruksfastighet är inte bara ett hem, utan en möjlighet att leva nära naturen med modern komfort. Ta chansen att uppleva det bästa av lantlivet i denna välskötta egendom. Broddetorp samhälle är fint beläget på landsbygden med fantastisk utsikt mot Hornborgasjön. I Broddetorp finns livsmedelsaffär, pizzeria, bensinstation, skola och barnomsorg. Från Broddetorp har du ungefär lika långt till både Falköping, Skövde och Skara, ca 20 min. Badmöjligheter finns i trevliga Bjärsjö ca 5 km från samhället. För den kultur- eller naturintresserade finns mycket att se och uppleva i närområdet. Hornborgasjön med Naturum och Trandansen, Ekornavallen, Varnhems klosterkyrka, Gudhems kloster, Gullängen, Ruskela källa, Faledreven och Nycklafall om vi ska nämna några. Skidspår på vintern finns i närheten och vackra cykel- samt promenadvägar året runt. Varmt välkommen!

Repslagaregatan 37 , Centrum, Falköpings kommun

Repslagaregatan 37

Lägenhet
Centrum, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
750 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/4
5 638 kr/mån
11 538 kr/m²

Nu ges möjligheten att bo med ett optimalt läge mitt i centrum, perfekt för dig som är 55 + och önskar ha allt inom bekvämt avstånd! Beläget i Gamla stan nås Repslagaregatan 37. En trevlig lägenhet på fjärde våning med inglasad balkong som ger dig fin utsikt. Här disponerar du en yta om 65 effektivt utnyttjade kvm som fördelar sig på två rum och kök. En ljus och trevlig lägenhet med utsikt över stan. Här bor du i en välskött och trivsam förening med hiss och portkod. Gemensamma sällskapsrum på flera våningsplan. Härlig trädgård med uteplatser, paviljong, boulebana samt gästrum att hyra. Källarplan rymmer tvättstuga, snickarverkstad och förråd. Bostadsrätten ligger fint belägen i Falköpings centrum med utsikt över Gamla stan. Runt hörnet finns torget med trevlig torghandel, flertalet butiker, restauranger, caféer, apotek och bra busskommunikationer. Varmt välkommen!

 • Hiss
Hasselgatan 29, Mösseberg, Falköpings kommun

Hasselgatan 29

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
3 975 000 kr
175 + 50 m²
6 rum
1 023 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Mösseberg, där bekvämlighet och naturskön omgivning möts i en perfekt harmoni! Denna enplansvilla ligger majestätiskt på sluttningen av Mösseberg, precis nedanför slalombacken och inbäddad i en fin naturkuliss. Huset är en tillbyggd enplansvilla som imponerar med generösa sociala ytor, alla smidigt fördelade på ett plan. Här har omsorgsfull planering möjliggjort ett praktiskt och funktionellt boende, vilket gör det till det perfekta valet för den som önskar en bekväm och tilltalande livsstil. Renoveringarna har gett huset en modern och smakfull atmosfär. Varje detalj är noga utvald för att skapa en enhetlig och stilfull helhet. Här möts du av en trivsam atmosfär och hög kvalitet i varje vrå. Det är ett hem där både öga och själ kan vila och njuta av det vackra intrycket. Huset är i utmärkt skick och står som ett vackert exempel på en bostad som tål att synas i kanterna. Med fokus på både estetik och funktionalitet blir detta hem en fristad där du kan leva och trivas. Stora fönster släpper in det naturliga ljuset och ger en panoramautsikt över den omkringliggande naturen som smyckar sluttningen av Mösseberg. Ytterligare ett plus är dubbelgaraget med sin vidbyggda carport samt den breda garageuppfarten, samtliga med generös yta. Denna enplansvilla på Mösseberg är inte bara ett hem utan en livsstil. Kom och upplev hur det är att bo i ett hus där varje detalj är genomtänkt och där naturen är en integrerad del av din vardag. Ett fantastiskt läge, praktiska lösningar och en tidlös design gör detta hem till en pärla på sluttningen av Mösseberg. Välkommen till en ny nivå av boende!

Drakarörsgatan 6, Mösseberg, Falköpings kommun

Drakarörsgatan 6

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
3 250 000 kr
150 + 45 m²
5 rum
829 m² tomt

På lugn återvändsgata och med kanonläge på populära Mösseberg ligger denna gedigna villa i ett plan som är totalrenoverad invändigt. Ljus och öppen planlösning med stilren inredning. Vattenburen uppvärmning med en ny luft/vatten värmepump från 2020. Villan erbjuder fina sällskapsytor och genomtänkt rumsdisponering vilket gör detta till en utomordentlig familjebostad. Vidbyggt garage. Ett högt beläget boende endast ett stenkast bort från slalombacken. Fastigheten gränsar till grönytor vilket är perfekt för lek och spring. Gästhus på tomten. Här bor ni med ett högt och fint läge. Promenadavstånd till Falköpings slalombacke, Mössebergs djurpark, Falbygdens osteria och restaurang, pankasjön och Mössebergs motionscentral. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns förskolor och skola i närområdet. Varmt välkommen!

Trädgårdsgatan 26A, Centrum, Falköpings kommun

Trädgårdsgatan 26A

Lägenhet
Centrum, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
850 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/4
2 596 kr/mån
14 050 kr/m²

Vill du bo centralt, billigt och bekvämt? Här ges nu tillfälle att förvärva en ljus och välvårdad gavellägenhet endast två trappor upp i populära Centrumhuset. På Trädgårdsgatan 26 A bor du med ett optimalt läge mitt i centrum för dig som önskar att ha allt inom bekvämt avstånd. Runt hörnet finns torget med flertalet butiker, restauranger, caféer, apotek och busstation. Välskött och omtyckt förening med god ekonomi. Det finns även möjligheter till gemensamma utrymmen såsom laddbox för elbil, biltvätt, tvättstuga och hobbyrum. Fiber finns installerat. Varmt välkommen till visning!

Per Larsgatan 12, Kyrkerör, Falköpings kommun

Per Larsgatan 12

Villa
Kyrkerör, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
4 100 000 kr
221 + 93 m²
8 rum
1 073 m² tomt

Välkommen till detta praktfulla hem med anor från 1924, där historiens charm och modern komfort sammanflätas på ett fint sätt. Detta gedigna hus har genomgått renoveringar som respekterar den äldre arkitekturens karaktär och unika detaljer, vilket skapar en atmosfär av tidlös elegans och välkomnande värme. Du möts av en pampig entré som hälsar dig välkommen till detta hem med öppna armar. Matsalen är en av de pärlor som detta hem stoltserar med. Med sin generösa yta är detta rum den perfekta platsen för festliga middagar och samlingar med nära och kära. Ett betydande tillskott till detta hus är de nya fönstren som har noggrant utvalts för att bibehålla den autentiska atmosfären samtidigt som de erbjuder moderna bekvämligheter som energieffektivitet och ljuddämpning. Dessa fönster binder samman det förflutna med nutiden på ett subtilt och smakfullt sätt. Med en generös yta passar detta hem utmärkt för den stora familjen som söker harmoni och utrymme att växa. Dess olika utrymmen kan enkelt anpassas för socialt umgänge. Dessutom erbjuder huset möjligheten att avsätta delar av bostaden för representation eller verksamhet, där den historiska elegansen kan användas för att skapa en minnesvärd och professionell miljö. Bostaden sträcker sig genom två bostadsvåningar, en inredd källarvåning samt en vindsvåning. Vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Hörntomt med en lummig trädgård och en fin och skyddad uteplats vid husets baksida. Ett centralt läge i ett vackert område med äldre bebyggelse och närhet till centrum, restauranger, affärer, bra kommunikationer, skolor, barnomsorg och grönområde.

Rangatan 9, Nedre Mösseberg, Falköpings kommun

Rangatan 9

Villa
Nedre Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
4 250 000 kr
169 + 31 m²
6 rum
758 m² tomt

Välkommen till denna enastående villa i två plan, där varje aspekt är utformad med exceptionell smak och noggrannhet. Med en inspirerande hotellrumskänsla som måste upplevas på plats. Varje detalj har valts med omsorg för att skapa en plats där du kan njuta av komfort och elegans på samma gång. Generösa ytor både för socialt umgänge och den privata delen. En av höjdpunkterna är bostadens master bedroom med ingång till ett fantastiskt dressing room. Ribbor i valnöt är en återkommande och läcker detalj i inredningen. Energisnål villa med energiklass B. Solceller samt laddare för elbil finns. Denna fastighet har en central placering som ger dig närhet till både kommunikation och Mössebergs vackra fritidsaktiviteter. Här bor du endast ett stenkast bort från centralstationen med smidiga tåg- och busskommunikationer, vilket gör det lätt för dig att ta dig runt i området och resten av staden. Samtidigt har du också närhet till Mössebergs vackra promenadstråk, löparslingor, slalombacke, badsjö och andra fritidsaktiviteter. Försäljningen av denna fastighet förbereds. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

 • Energieffektiv
Bäckedalsgatan 16, Mösseberg, Falköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bäckedalsgatan 16

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
2 255 000 kr
164 + 27 m²
7 rum
460 m² tomt

Beläget på Mössebergs sluttning med vacker utsikt mot Ålleberg ligger Bäckedalsgatan 16! Ett trivsamt suterränghus utmed återvändsgata som endast haft en ägare. Villan, som ursprungligen byggdes 1972, genomgick en tillbyggnad år 1979. Med en boyta på 164 kvm erbjuder denna bostad en välplanerad och rymlig planlösning. Invändigt möts du av smakfull interiör med tre härliga sällskapsytor, fyra sovrum och dubbla badrum. Här erbjuds flera möjligheter att njuta av utsikten mot Ålleberg oavsett om du befinner dig i huset eller i trädgården. Först och främst har du en rymlig balkong som sträcker sig utmed vardagsrummet. På villans gavel finner du en stenlagd uteplats och i trädgården nås ytterligare en uteplats. Till fastigheten hör även ett garage. På Mösseberg bor ni med ett högt fint läge med vackra grönområden. Här bor du med närhet till Falköpings slalombacke, Falbygdens osteria och restaurang och Mössebergs motionscentral med fina motionsspår för såväl promenad, löpning och skidåkning på vintern. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns både förskolor samt skola i närområdet. Bara några få minuters cykelresa bort ligger centralstationen med smidiga tåg- och busskommunikationer. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Eriksgatan 8, Kyrkerör, Falköpings kommun

Eriksgatan 8

Villa
Kyrkerör, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
2 900 000 kr
218 + 114 m²
9 rum
1 185 m² tomt

Välkommen till Eriksgatan 8, där du har möjlighet att bli ägare till ett stort tegelhus med hörntomt och ett centralt läge! Detta generöst tilltagna hus sträcker sig över tre våningsplan och erbjuder en imponerande yta om hela 332 kvm. Det är perfekt för dig som önskar mycket utrymme och har behov av anpassningsbara rum, oavsett om det är för en stor familj eller för arbete och hobbyverksamhet. Huset välkomnar dig med en praktisk carport samt ett garage utrustat med dörr och eldriven port. Invändigt väntar bland annat rymligt sällskapsrum i vinkel med god yta för olika möbleringar. Köket, som är från IKEA, erbjuder inte bara en praktisk layout utan också en utsikt mot vackra Mösseberg. Här finns även fem bekväma sovrum, allrum med takhöjd upp till nock och ljus gillestuga. Från framsidan kan du njuta av en inbyggd balkong med en fin utsikt, medan trädgårdens baksida bjuder på generösa soltimmar att avnjuta. Här finner du även ett altandäck med en uppmurad grill, vilket gör det till den perfekta platsen att bjuda in vänner och familj till grillkvällar. På Ranten får du alltså fördelen av att bo med bekväm närhet till olika faciliteter och bekvämligheter som gör vardagen smidig och praktisk. Förskola samt grundskola ligger endast ett stenkast bort. Rantens centrum ligger också inom bekvämt räckhåll, bara några minuters promenad från ditt hem. Här hittar du ett utbud av matbutiker. Den centrala stationen erbjuder smidiga tåg- och busskommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt både inom staden och till andra destinationer. Här ifrån har du gångavstånd till centrum vilket innebär att du har omedelbar tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Åsarp Gamla Prästgården , Åsarp, Falköpings kommun
 • Budgivning pågår

Åsarp Gamla Prästgården

Villa
Åsarp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
3 750 000 kr
270 + 84 m²
11 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till denna vackra och gedigna f.d. prästgård från 1880. Med sina historiska detaljer och charmiga atmosfär är detta hem en unik möjlighet att bo i en bit av historien. En grusgång, flankerad av en allé, tar dig fram till prästgårdsbyggnaden. När du närmar dig möts du av en vacker entré med pardörrar som bjuder in dig till denna enastående bostad. Den tjänade som prästbostad fram till 2001. Utöver huvudbyggnaden inkluderas även en ekonomibyggnad med ett rymligt dubbelgarage, vedbod och generös förrådsyta. Totalt sträcker sig ytan över imponerande 354 kvm i två plan samt källare och bjuder på en luftig och rymlig planlösning med generöst tilltagna salar och rum. När du kliver in möts du av detaljer som visar på dess ålder och karaktär. Fönsterbrädorna i kalksten ger en känsla av elegans och de vackra innerdörrarna, fiskbensparkett samt trägolv kompletterar husets genuina stil. Den parkliknande trädgården har flera trevliga platser att njuta av utomhuslivet samt många gamla vackra träd. En trädgårdsdamm samt ett lusthus erbjuder en plats för avkoppling och social samvaro. För den trädgårdsintresserade finns även ett trädgårdsland och bärbuskar. Bergvärme. Garage i källarplan. I Åsarp samhälle finns bland annat mataffär, idrottshall, elljusspår, frisör, grundskola och förskola. För historieintresserade ligger Ekehagens forntidsby i närheten. Åsarp samhälle är strategiskt beläget med närhet till flera större städer. Falköping ligger bara cirka 2 mil bort, vilket ger dig tillgång till ytterligare shoppingmöjligheter, restauranger och andra faciliteter. Ätran slingrar sig vackert genom samhället. Även Ulricehamn 3 mil bort och erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och en vacker sjö. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Storgatan 10, Kättilstorp, Falköpings kommun
Storgatan 10, Kättilstorp, Falköpings kommun, bild 2
Storgatan 10, Kättilstorp, Falköpings kommun, bild 3

Storgatan 10

Villa
Kättilstorp, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 175 000 kr
179 + 133 m²
923 m² tomt

Denna fastighet med ursprung från 1936 var från början ett handelshus men har nu förvandlats till en bostad med en total yta om hela 312 kvm. En av de mest imponerande delarna av fastigheten är den stora paradvåningen på det övre planet. Med salsliknande rum, högt i tak och stora fönster, kan denna våning erbjuda ett imponerande utrymme för underhållning och sociala sammanhang. På entréplanet finns en separat lägenhet om två rum och kök samt en aktivitetsyta/förråd som kan användas efter behov. Fastigheten har behållit många av dess ursprungliga drag, med detaljer som trägolv, spegeldörrar och generösa fönster som ger ett autentiskt utseende. Denna fastighet med dess mångsidiga planlösning är en fantastisk möjlighet för de som söker en unik och rymlig bostad med en historia. Balkong och altan finns i anslutning till husets trädgård. Nya takpannor 2019. Vattenburen uppvärmning via pellets. Larm finns installerat. Fastigheten är belägen i det familjära samhället Kättilstorp. I Kättilstorp finns en mindre lanthandel och förskola. Bor man här har man ca 2 mil till Falköpings stad och ca 1 mil till Sandhem där det går att ta sig ett dopp i Sandhemssjön. I Sandhem finns även pizzeria, livsmedelsaffär, flera badplatser, skola och förskola. Dessutom stannar Västtågen i Sandhem, vilket gör att du snabbt tar dig åt både Jönköping- och Falköpingshållet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Trädgårdsgatan 26D, Centralt, Falköpings kommun

Trädgårdsgatan 26D

Lägenhet
Centralt, Falköpings kommun
Fastighetsbyrån Falköping
1 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
3 104 kr/mån
18 239 kr/m²

I den populära bostadsrättsförening Guldsmeden i centrum nås Trädgårdsgatan 26D! Bostaden är belägen två trappor upp och har en månadsavgift på endast 2874 kr. Här disponerar du en yta om 71 kvm som fördelar sig på tre rum och kök. Vardagsrum, kök och matplats ligger i anslutning till varandra och utgör en social yta. Från ett av sovrummen har du utgång till den härliga inglasade balkong som ger känslan av ett extra rum. I bostadsrätten finns förvaringsmöjligheter i garderober och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i förråd i husets källare. I källaren finns även stor gemensam tvättstuga med torkrum, hobbyrum samt parkeringsgarage med separat kö. Välskött och omtyckt förening. På Trädgårdsgatan 26D bor du med ett optimalt läge mitt i centrum för dig som önskar att ha allt inom bekvämt avstånd. Runt hörnet finns torget med flertalet butiker, restauranger, caféer, apotek och busshållplats. Välkommen att anmäla dig till visning!

Visar alla 23