Bruksvägen 14

Munkedals kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Biarea
89 m²
Tomtarea
978 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
41 714 kr/år

Med ett stenkast från Örekilsälven finns nu möjlighet att förvärva denna villa på 106+89 kvm fördelat i 1.5-plan plus källare.
Huset är fördelat i 5 rok där entréplan erbjuder sovrum, kök, toalett samt två rum i fil som kan nyttjas till vardagsrum och matsalsdel. Härifrån har ni även utgång till balkongen där ni kan avnjuta kaffet medan ni tittar ut över älven. Vidare till övre plan finner ni badrum, sovrum samt allrum som även detta kan nyttjas till extra sovrum vid behov. Ned till källaren finns ytterligare badrum med dusch, jacuzzi och bastu, garage, goda förvaringsmöjligheter samt tvättstuga med värmepanna (luft/vatten) för låga driftkostnader.

Tomten är lättskött med gräsmatta som sträcker sig runt huset, perfekt för lek och umgänge och inte kostar på för många timmar i underhåll!
Från fastigheten har ni krypavstånd till Örekilsälven som erbjuder både svalkande bad och laxfiske på sommaren! Ni har även möjlighet att direkt hoppa på Bohusleden som går längs älven för fina promenader i vacker natur. Centrala Munkedal med skolor, förskola, matbutiker, gym, pizzerior, kommunikationer och allmän service nås med en kort promenad.

Ni har även Munkedals Folkpark i området som under sommarhalvåret har diverse trevliga evenemang med artister och underhållning!

E6:an och dess pendlingsmöjligheter nås med endast ett par minuter bilfärd som snabbt tar er vidare norr och söderöver, Torp köpcentrum tar ca 12 min med bil.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakta mäklaren

Rickard Rönnberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare Rickard Rönnberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
0723-11 19 62