Nodéns väg 12

Nåntuna, Uppsala Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127,7 m²
Tomtarea
1 021 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
51 921 kr/år
Antal besök
4 824
Dagar på Hemnet
4

Bo nära naturen strax utanför Uppsalas stadskärna med vackra promenadstråk i Lunsen och längs Mälaren. Inbäddat i villaområdet, på ostört läge alldeles invid allmänning finner ni detta renoverade enplanshus där merparten av alla ytskikt setts över; här har ni precis ommålad fasad, nymålade innerväggar, nyinlagt vitpigmenterat parkettgolv och vitvaror från år 2018.

Funktionellt hus med tilltalande planlösning; rejält kök med matplats och god förvaring, stort vardagsrum i vinkel med vacker kakelugn, två rejäla våtutrymmen där båda är helkaklade samt utrustade med dusch och wc, fyra rejäla sovrum med platsbyggd förvaring och hall med avhängningsyta.

Dagens bästa soltimmar fångas upp av stort altandäck i sydväst som omges av prydligt staket. Gott om plats för möblemang, egna planteringar samt grillbestyren. Man har även fördelen av att njuta av ett fint pooldäck, detta är beläget i ytterkant av tomten med servitut för nyttjande.

Gräsbeklädd, lättskött sluttningstomt med gott om plats för egna planteringar, barnens lek och parkeringsmöjligheter för flertalet bilar. Njut av att bo i fridfulla Lugnet, ett område med möjlighet till båtplats där ni kan njuta av det bästa från två världar; I populära och barnrika Nåntuna finns bl a många fina lekplatser, vacker natur och omtyckt mataffär. I Sunnersta finns bl a Lunsenskogen att ströva runt i, båtlivet vid Ekoln att njuta av och många attraktiva badplatser. Flertalet naturreservat är bevarade i området och nyttjas gärna av de som tycker om friluftsliv, ”Gula stigen” finns en liten bit bort, "Gipen" med skid- och löpspår, fotbollsplan. Närområdet erbjuder även bra förskolor och skolor (bl a 15 minuters cykelväg till Engelska skolan), fina restauranger med sjöutsikt, vackra strövområden och goda kommunikationer oavsett om du cyklar, kör bil eller föredrar buss.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 16
    maj
    Sön 16 maj
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.