Gårdsjögatan 37

Närlunda, Askersund Se på karta

1 150 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
75 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
957 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
24 787 kr/år
Antal besök
8 526
Dagar på Hemnet
20

Med ett fint och trevligt läge ligger denna röda 1 1/2-plans villa. Trädgården är lättskött och omges fint av en häck som skapar trivsel och insynsskydd. På tomten finns en garagelänga med plats för en bil, vedbod samt ett förråd. Intill finns en lillstuga som kan nyttjas som gästhus eller förråd.

På entréplan möts man av en stor hall likt en glasveranda. Vidare in ligger köket med spis, vedspis, diskmaskin samt kyl med frysfack. Från köket nås matrummet där en större öppning mot vardagsrummet bidar till trevliga sällskapsytor. Ett av dessa rum går att göra om till sovrum. Badrummet har våtrumsmatta, duschkabin, wc samt tvättmaskin. På övre plan finns bostadens två sovrum, varav i det ena finns utgången till balkongen. Utanför sovrummen finns ett mindre allrum. Huset värms upp via elpatron med vattenburen värme samt kökspanna och luftvärmepump (ca -15).

Närhet finns till vårdcentral och matbutiker såsom Ica samt Coop. I området finns Närlundaskolan åk F-6 samt Sjöängsskolan åk 7-9. Ca 2 km bort ligger Askersund hamn med mysiga restauranger och fin miljö vid Vättern.

Fastigheten är besiktigad, energideklarerad och dolda-felförsäkrad.

Varmt välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro