Båtlänningen 4

Näsviken, Hudiksvalls kommun Se på karta

1 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
935 m²
Byggår
1889
Driftkostnad
35 924 kr/år
Antal besök
2 131
Dagar på Hemnet
2

En egen oas med brygga vid Södra Dellens inlopp och en rymlig famljevilla med anor från slutet av 1800-talet, visst låter det intressant?

På adressen Båtlänningen 4 kan familjen hitta hem, i ett hus med en fin mix av äldre charm och moderna attribut. Här infrias drömmen om att bo nära vatten, då tomten sträcker sig enda ner till kanalkanten med möjlighet till egen brygga. Lägg till en spännande trädgård utan insyn, där nuvarande ägare gjort iordning en härlig miljö med planteringar, trädäck i nivåer och plats för skönt häng ljumma sommarkvällar.

Villan har renoverats löpande under åren med bekväm bergvärme installerad, modernt kök och delvis nya ytskikt. Tre sovrum och en fristående, vinterbonad gäststuga finns att tillgå. Det här hemmet är riktigt mysigt och passar dig som värdesätter ett gediget hus med timmerstomme och gamla fina plankgolv samtidigt som du får ett underbart läge vid vattnet. Nära både ut i naturen och in till stan. En kort promenad bort kan du dessutom bada i Södra Dellen vid populär badstrand. Ett rejält dubbelgarage finns att nyttja som ännu ett plus i kanten.

Vi förmedlar även en intilliggande obebyggd tomt om 1 140 kvm för dig som vill köpa till mer mark (Veda 2:4)

Detta är en kommande försäljning och säljstart planeras inom kort. Mer information och bilder kommer. Ta gärna kontakt med fastighetsmäklaren redan nu för att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Kajsa Barkholt Nord

Hoome Mäkleri
Mäklare Kajsa Barkholt Nord, Hoome Mäkleri
0764926952

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.