Kommande

Ringvägen 9

Nittorp, Tranemo Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
970 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Energiklass
C
Driftkostnad
27 212 kr/år
Kommande

På Ringvägen 9 i det natursköna lilla samhället Nittorp, har ni nu chansen att skapa hemmet ni alltid drömt om.

Här finner ni ett lagom stort, väldisponerat och hemtrevligt hus i ett plan med källare. Vattenburen uppvärmning genom bergvärme ger låga uppvärmningskostnader och till hemmet hör även ett vidbyggt garage med plats för en bil och på baksidan finns en härlig altan, delvis under tak och delvis under bar himmel. Nygårdssjön ligger endast ett stenkast bort och här får ni fina möjligheter till både bad och fiske.

Till fastigheten hör en fin trädgårdstomt om 970 kvadratmeter vilken erbjuder fina möjligheter till lek och lite trädgårdsodling.

I Nittorp är det god gemenskap och här finns det en bland annat en bra idrottsförening med både fotboll och ishockeylag för alla åldrar samt en förskola för de mindre barnen. Området präglas av vacker natur med fina vandringsleder med utplacerade vindskydd och här finns möjlighet att hyra kanoter. Fina skidspår finns att besöka både i Tranemo och Ulricehamn och vill man åka utför är Hestra ett mycket fint alternativ.

Flera större städer såsom Borås, Jönköping och Ulricehamn når ni under en timmes bilfärd. Till Göteborg tar det en biltur på 1 1/2 timme.

Låter detta som ett hem för dig? Välkommen att anmäla ditt intresse så tar ansvarig mäklare kontakt med dig när visning närmar sig.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.