Fibbetorp Solvåg 107

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
102 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 375 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
36 445 kr/år

Inbäddad i grönska ligger denna underbara fastighet nära naturreservatet Fibbetorpsskogen. Trädgården är full av växtligheter med måttlösa mängder av blommande arter. Fördelen med den natursköna tomten är att den inte kräver någon expertise för att omhändertagas utan allting är välplanerat och sköter sig själv med lite underhålls hjälp. Magiska fruktträd, bärbuskar och blommor kantas av små gångar och passager som leder till nästa lummiga dunge. Upp emot skogsbrynet ligger en mysig grillplats. Det finns även ett växthus och flertalet markbäddar som ligger på naturreservatets mark men som nyttjas av ägarna. Villan ligger omgiven av skog och naturmark med bara 400 meters promenad till Åsbosjön. Och nu kan den här extraordinära platsen bli din.

Med smakfullhet är huset renoverat med en fin balans mellan modernitet och sekelskiftesstil. Villan har två fantastiska kakelugnar som är godkända att elda i och värmer upp huset ordentligt. Likaså täljstenskaminen i sovrummet. Köket är renoverat 2005 men har uppdaterad induktionshäll och ugn. På ovanvåningen finns två tilltagna sovrum och ett kontor som ligger med utsikt i tre väderstreck. Öppet vardagsrum och matsal med utgång till inglasad altan och ett trädäck i västligt läge. Alla rummen har genomgående trägolv och i ett av sovrummen finns en vedspis.

På tomten finns en gäststuga som är byggd 2010 med ett sovloft. Stugan är isolerad och har 3-glas fönster. Passar perfekt för den som jobbar hemifrån, vill skicka ut tonåringen eller har gäster emellanåt. Uthuset har nytt tak -15 och består av mindre garage, vedbod, carport och ett loft som används som förvaringsutrymme. Ett charmigt utedass finns, som både är isolerat och har el indraget.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg