Örnvägen 5

Norra Västerdalen, Håbo kommun Se på karta

4 690 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
101 m²
Biarea
101 m²
Tomtarea
870 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
66 913 kr/år

VISNING! mån 30/1 kl.18-18.30 <3
Varmt välkomna till Örnvägen 5, bostaden för familjen som vill bo med närhet till skolor, strövområden, skog och centrum med resecentrum.

På övre plan erbjuds en öppen planlösning med stor välkomnande entré, från entrén kommer du sedan in i det väl tilltagna köket med stor inbjudande köksö och matplats för bord upp till 10 personer. Från köket tar du dig ut från två ställen till den fina altanen som delvis är under tak. I anslutning till matplatsen har du det inbjudande vardagsrummet med plats för den stora soffan så familj och vänner kan mysa vid braskaminen. För övrigt så finns här tre sovrum med gott om förvaring och ett badrum med värme i golvet, dusch och toalett.
Bostaden har genomgående stora fönster för mycket ljusinsläpp och till altan från matplatsen är det stora skjutdörrar som får matplatsen att upplevas som större den tiden på året då man öppnar upp för att nyttja de varma sommarmånaderna under taket på den fina altanen.

Från entrén via trappan tar du dig ner till källarplanet som idag består av ett väl tilltaget sällskapsrum i vinkel, som idag nyttjas som sovalkov, här har du plats för en stor soffgrupp där familjen kan umgås och mysa framför den värmande braskaminen. För övrigt finns det en rymlig tvättstuga med dusch och bastu, tvättstugan genomgår i skrivande stund en renovering, här finns också ett stort hobbyrum,
wc med golvvärme och en nyrenoverad källarentré.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta

Kontakta mäklaren

Malin Vesterberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
Mäklare Malin Vesterberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
070-760 18 32