Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rådjursvägen 25, Södra Västerdalen, Håbo kommun

Rådjursvägen 25

Radhus
Södra Västerdalen, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
2 995 000 kr
78 + 15 m²
4 rum
464 m² tomt

Inte för stort, inte för litet, utan precis lagom. Så kan man kort beskriva detta fina "lilla" kedjehus. Men här finns så mycket mer. Denna bostad genomgår just nu en rejäl renovering. Köket är nästan klart i läcker stil, alla ytskikt behöver få en ny färgpalett och en och annan list behöver sättas på plats. Badrummet och tvättstuga kan behöva en genomgång - för här lever 70-talet kvar. Mycket är gjort, men mer behöver göras. Du välkomnas via carporten till en trevlig entré. Det nya köket bjuder på rymd och ett underbart ljus, här ges plats för matlagning och större middagar. Vardagsrummet har hög mysfaktor med äkta granit på väggarna och en värmande kamin. Sovrummen ligger avskilda i varsin del av huset. Två av dem är större, med plats för dubbelsäng, det mindre rummet kan fungera som kontor eller gästrum. Badrummet innehar wc, dusch och kommod. Tvättstugan, tvättmaskin och torktumlare. Allt beläget på ett och samma plan. Med ett nybyggda förråd, ett plank mot grannen och stora träd i allmänningen blir denna hörntomt en privat, barnvänlig oas. Och med det fina uterummet, förlängs sommaren med månader. Med närhet till flera skolor borde denna bostad nästintill vara perfekt för den lilla familjen som själva vill sätta sin egen prägel på sitt hem. Oavsett om man föredrar att renovera pö om pö eller slå på stort från början, kan detta bli en fin investering för framtiden. Är ni beredd att ta vid denna renoveringsresa? Tveka inte att höra av Er! Ansvarig fastighetsmäklare, det är jag, Karin Andersson och ni når mig på 070-002 90 88 Obs! Huset är besiktigat och kommer vara dolda-fel-försäkrat Obs! Vid besiktning gjordes ny areamätning om 109 kvm (A-temp). Ej ännu inskrivet. Obs! Vid köp kan gatustenar om cirka 20 kvm ingå.

Älvkvarnsvägen 26A, Västerhagen, Håbo kommun
  • Budgivning pågår

Älvkvarnsvägen 26A

Radhus
Västerhagen, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/1
5 424 kr/mån
31 582 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus beläget på Älvkvarnsvägen i natursköna Bålsta. Här erbjuds en unik möjlighet att bo i ett barnvänligt och centralt område samtidigt som du kan njuta av lugnet och den vackra naturen. Här finner du en rymlig och välplanerad bostad med modern utrustning. Köket är stilfullt renoverat och erbjuder alla bekvämligheter för den matlagningsintresserade, här har nuvarande ägare öppnat upp från köket till vardagsrummet som är ljust och inbjudande med en utgång till den väl tilltagna uteplatsen i sydväst där du kan njuta av solen och den vackra inhägnade grönskande trädgården. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Dessutom finns ett isolerat garage för din bil, isolerat förråd som nuvarande ägare nyttjar som träningsrum och goda kommunikationer i närområdet. Den trevliga uteplatsen på framsidan ger dig möjlighet att njuta av morgonkaffet och den väl tilltagna altanen på baksidan bjuder in till sköna stunder med vänner och familj. Här finns gott om plats för en utegrupp, matplats och grillhörna där du kan sitta och umgås med dina nära och kära varma sommarkvällar. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad det bästa av två världar - naturnära boende samtidigt som du har närhet till gamla Bålsta och dess bekvämligheter såsom matbutik, restauranger, frisörer och biograf. Missa inte chansen att förvärva denna underbara bostad, perfekt för den familj som söker både trivsel och funktion!

  • Plus
  • Uteplats
Rapphönsvägen 11, Gillmarken, Håbo kommun

Rapphönsvägen 11

Radhus
Gillmarken, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
3 995 000 kr
113 + 112 m²
7 rum
540 m² tomt

För privat visning kontakta mäklare Malin på 0707601832! Välkomna till detta fantastiska kedjehus i Gillmarken, Bålsta – en perfekt plats för den aktiva familjen som söker både trivsel och bekvämlighet. Beläget i en lugn återvändsgränd, omringat av naturskönheten som området erbjuder, bjuder denna välplanerade bostad på en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Det rymliga vardagsrummet blir snabbt hemmets hjärta, en idealisk plats för avkoppling och umgänge. Eldstaden i gillestugan skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga vinterkvällar. Köket är både rymligt och praktiskt, med gott om förvaringsutrymme och utrymme för matlagning. På entréplan väntar fyra generösa sovrum, perfekta för hela familjen att trivas i. Här finns även möjlighet att skapa en hemmakontorsplats eller en lekhörna för barnen. För den som längtar efter avkoppling finns en härlig bastu i källarplan där ni kan ladda batterierna efter en lång dag. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för grillkvällar och avkoppling utomhus. Och för den som älskar att bada finns en inbyggd pool på tomten, där ni kan njuta av svalkande dopp under varma sommardagar. Vidbyggt garage med asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Dessutom har ni nära till kommunikationer, vilket gör vardagen smidigare. Och med det centrala läget har ni allt ni behöver inom bekvämt avstånd. Detta är verkligen ett drömboende för den aktiva familjen som vill ha närhet till naturen och samtidigt njuta av lugn och harmoni. Missa inte chansen att få kalla Rapphönsvägen för ert nya hem!

Fånäsvägen 16, Fånäs, Håbo kommun

Fånäsvägen 16

Villa
Fånäs, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
6 375 000 kr
112 + 76 m²
6 rum
2 164 m² tomt

För privat visning kontakta mäklare Malin på 0707601832! Nu har du chansen att flytta in i detta charmiga hus från 1948 i sydväst läge. Här finner du allt du kan tänkas behöva av bekvämlighet med närhet till Mälaren. Med sina tre plan är detta hem med sina väl utnyttjade kvadratmeter välplanerat ett hus att trivas och växa i. Blandningen av det gamla och det nya skapar en härlig atmosfär och de stora fönstren släpper in mycket ljus, vilket ger en ljuvlig och luftig känsla i hemmet. Husets många detaljer ger dess karaktär med sina kloka lösningar. Det finns en eldstad att elda i för mysiga stunder. Den påkostade inredningen i källarplan och moderna utrustningen ger en känsla av lyx och bekvämlighet. För avkoppling och relax finns bastu och bubbelkar att njuta av. Källarplanet har en egen ingång som ger möjlighet till olika ändamål. Huset ligger skyddat i sin vackra trädgård. En generös plan trädgårdstomt, som varsamt bevarats genom åren och omges av fruktträd och bärbuskar. Trädgården erbjuder gott om ytor och plats på sina drygt 2000 kvadratmeter för alla barn och vuxna att utforska. De väl tilltagna uteplatserna är placerade i olika väderstreck som erbjuder så väl skugga som sol. Den fantastiska vyn över Mälaren, områdets privata långgrunda sandstrand och möjlighet till egen båtplats är pricken över i:et. Läget med närhet till kommunikationer, skola och fritidsaktiviteter gör familjelivet enkelt. Generöst tilltaget dubbelgarage med tillhörande vind och tre parkeringsplatser skapar bekvämlighet. Detta hus är verkligen ett drömhem för familjen som vill trivas och njuta av en underbar och harmonisk omgivning i en naturnära, Mälarnära och samtidigt centralt belägen miljö. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska fastighet Säljarens egna ord: Ett hus att älska, leva och bo i. Till dig som söker ditt drömboende. 24 år av lycka och möjligheter. Detta hus har skapat och givit underbara dagar. Fina grannar, en härlig miljö och natur ger en harmoni och trygghet. Varje årstid erbjuder stor glädje, var och en på sitt sätt. Låt fantasin flöda fritt.

Sulkyvägen 11, Gillmarksbyn, Håbo kommun
  • Budgivning pågår

Sulkyvägen 11

Radhus
Gillmarksbyn, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
2 795 000 kr
106 m²
4 rum
192 m² tomt

För privat visning kontakta mäklare Malin på 0707601832! Välkomna till Sulkyvägen 11 - bostaden för dig som söker ett välplanerat mysigt hem med närhet till förskolor, skolor och natur. Här bor du i ett 2-plans radhus om fyra rum och kök i ett trivsamt eftertraktat område. Här välkomnas du av en luftig ljus hall, tre rymliga sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, nyrenoverat kök med plats för matgrupp och gott om förvaring och arbetsbänkar. För övrigt finns två badrum, ett med duschhörna och ett med badkar och en tvättstuga med tvättpelare, tvättho och gott om förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet tar du dig ut till baksidan som erbjuder en mysig altan under tak som rymmer matplats med gillhörna eller loungedel ut mot den lättskötta inhägnade tomten som vetter mot allmänning. Här har nuvarande ägare påbörjat renoveringar med nytt kök, renoverat hallen och slipat och målat trappan. Nu har du möjlighet att färdigställa renoveringen till ditt drömhem efter smak och tycke. Garage med förrådsdel finns i länga och gästparkering finns i området . Bra kommunikationer samt fina gång-och cykelvägar till förskolor och skolor f-9. Varmt välkommen att boka dig på visning redan idag, kontakta Mäklare Malin på 0707601832!

Lievägen 5, Åkerby, Håbo kommun

Lievägen 5

Villa
Åkerby, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
4 995 000 kr
130 + 52 m²
6 rum
904 m² tomt

För privat visning kontakta mäklare Malin på 0707601832! Välkommen till denna rymliga och välplanerade friliggande enplansvilla belägen i det naturnära och barnvänliga området Åkerby i Bålsta. Med sina generösa 130 kvadratmeter erbjuder detta enplanshus med fem sovrum gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. När du kliver in möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Modern utrustning i köket gör matlagningen till en fröjd, medan det mysiga vardagsrummet inbjuder till avkoppling och samkväm för hela familjen. Tomten är en riktig pärla med sin storlek på 904 kvadratmeter. Den lättskötta trädgården erbjuder gott om plats för lek och rekreation, medan den trevliga uteplatsen lockar till många soltimmar och härliga grillkvällar. Dessutom finns en friggebod på tomten för gäster eller ett hemmakontor. För den bilintresserade finns ett rymligt garage med elbilsladdare och förråd som idag nyttjas som verkstad samt ytterligare tillbyggt utrymme för cyklar. Med läget på en trygg återvändsgata kan du njuta av lugnet samtidigt som du har närhet till förskolor och skolor och till alla bekvämligheter. Kommunikationer är också lättillgängliga, vilket gör pendlingen till en smidig och enkel process. Välkommen till Lievägen - en perfekt kombination av naturnära och centralt läge, där du kan skapa minnen för livet i detta fina hem! Välkomna att kontakta Mäklare Malin på 0707601832 för visning redan idag!

Slagavägen 11, Skörby, Håbo kommun

Slagavägen 11

Villa
Skörby, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
3 700 000 kr
153 + 32 m²
5 rum
551 m² tomt

Välskött trivsam familjevilla med bra läge i lugnt område. Här är fastigheten där allt andas ordning och reda Här finns gott om plats för hela familjen, med stort vardagsrum 3-4 sovrum Isolerat vidbyggt garage och förråd, Altan/uteplats under tak i solläge Golvad vind som rymmer det mesta. Allt på Välskött tomt och trädgård med såväl fint trädgårdsland samt allehanda bär o frukter.

Skoklostervägen 12, null, Håbo kommun

Skoklostervägen 12

Villa
Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
3 400 000 kr
135 + 160 m²
7 rum
2 048 m² tomt

Kattvindar, kakelugn och knarriga golv! Välkommen till denna stora villa från tidiga 1900-talet som bär på sin ålder med charm. Här finns stor potential för dig som gillar byggnadsvård, vill ha ett spännande boende eller ta tag i ett uthyrningsprojekt. Här möts du av unika originaldetaljer så som; fina spegeldörrar, breda golvtiljor och kattvindar. Flertalet eldstäder så som; Vedspis, bakugn, kakelugn och murspisar ger en autentisk och mysig känsla samt extra värme till hela huset. Denna villa är idag fördelad med två separata lägenheter där den ena delen kan hyras ut för en extra inkomst eller använda båda som ett generöst generationsboende. Även övre plan kan inredas till ett tredje boende. Nedre plan. Lägenhet 1. Inredningsbar hall med avhängningsyta och stor förvaring. Bakugn (ej fungerande). Ett nyrenoverat badrum med golvvärme (år 2023). Stort kök med fungerande vedspis samt två fina rum, varav ett med en fin fungerande murad ugn. Nedre plan. Lägenhet 2. Stor hall med förvaring. Ett nyrenoverat badrum med golvvärme (år 2022). Stort kök i behov av renovering med vedspis (ej fungerande) samt två fina rum, varav ett med en vacker fungerande kakelugn. Övre plan: Två rejäla rum, varav ett med en fin fungerande murad ugn. Tvättstuga och badrum i behov av renovering samt två stora kattvindar som ger ytterligare utrymme för flera rum eller förvaring. Välkommen till ett hem där alla idéer inte bara är välkomna, de är själva kittet som binder samman denna charmiga odyssé. RING FÖR EN BOKAD VISNING!

Eriksgatan 34, Centrum, Enköpings kommun

Eriksgatan 34

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
1 650 000 kr
60,3 m²
2 rum
vån 2/3
4 037 kr/mån
27 363 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvårummare på våning två av tre (hiss finns). Här bor du mitt i händelsernas centrum på en eftertraktad adress med närhet till allt från grönområden och promenadstråk till bekvämligheter som shopping och restauranger. Rummen är fina, rymliga och lättmöblerade. Badrummet är delvis kaklat och innehar både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har rikt ljusinsläpp och den franska balkongen gör rummet extra trevligt. För dig som älskar soliga dagar och kvällar finns även en egen uteplats som vetter in mot gården. Trots att köket kan vara i behov av renovering erbjuder denna pärla till lägenhet en fantastisk möjlighet att bo centralt i en mycket stabil förening, vilket är grundläggande för ett bekymmersfritt boende. Välkomna! - Restauranger - runt hörnet! - 500 meter - Bibliotek och biograf. Affärer och apotek. - 500 meter - Lasarettet - 500 meter - Busstorget. Stadsbusstrafik samt bussar från/till Uppsala, Västerås mfl. - 500 meter - Stadens parker, hamn och trevliga promeandstråk - 1 km - Tåget och Resecentrum

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Herrgårdsgatan 113, Mansängen, Håbo kommun

Herrgårdsgatan 113

Lägenhet
Mansängen, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
2 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
5 231 kr/mån
28 333 kr/m²

För privat visning kontakta mäklare Malin på 0707601832! Varmt välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Herrgårdsgatan i centrala Bålsta. Med sina 81 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för en bekväm och trivsam tillvaro. Här finner du en välplanerad och modern bostad med stilrena detaljer och påkostade materialval. En trappa upp på entréplan finns nu möjlighet att förvärva denna ytterst fina lägenhet med öppen planlösning. Lägenheten består av ett stort vardagsrum och kök i ett, två smakfullt inredda sovrum, en generös klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter, stora fönster för fint ljusinsläpp och en väl tilltagen inhägnad uteplats i söderläge. Lägenheten är enhetligt målad i en fin harmonisk grön färg och har genomgående vitlackerad ekstavsparkett. Badrummet är helkaklat och har duschhörna med svängbara glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten finns även ett gallerförråd i källaren. Här bor du på behagligt promenadavstånd till Skeppsgården, den största samlingslokalen för pensionärerna i Håbo. Det är även gångavstånd till närmaste förskola. Till Kommunala skolor, F-9, Gymnasium och centrum med resecentrum är det fina cykel/gångbanor. I centrum erbjuds även Gröna Dalens fotbollsplaner, ishall, simhall, en skatepark, bibliotek, två gym, butiker, restauranger, bowlinghall och livsmedelsbutiker. Ytterligare så finns fina promenadstråk, gångavstånd till ICA Maxi och närhet till Mälaren. Dessutom finns det parkeringsplats och möjlighet att hyra elbilsladdare för dig som är miljömedveten. Denna bostad är verkligen ett perfekt val för den som söker både komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att få njuta av allt detta i en modern och välskött bostad i centrala Bålsta. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Nordsångarvägen 11, Söderskogen, Håbo kommun
Nordsångarvägen 11, Söderskogen, Håbo kommun, bild 2
Nordsångarvägen 11, Söderskogen, Håbo kommun, bild 3

Nordsångarvägen 11

Villa
Söderskogen, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
4 495 000 kr
143 + 46 m²
6 rum
1 068 m² tomt

Välkommen till detta naturnära och hemtrevliga Annebergs-Hus i hjärtat av söderskogen. Här finner du en riktig oas för den naturälskande familjen. Med en stor och lummig tomt, omgiven av grönska, kan ni njuta av lugnet och vackra solnedgångar över Mälaren både uppe och nere i bostaden. Solen strålar generöst på denna trivsamma plats, vilket ger er många soltimmar att njuta av utomhuslivet med ca 300 m till Mälaren och badplats och naturen som granne. Det fina fullt utrustade Attefallshuset på tomten om 28 kvm erbjuder extra boendeyta och ger er möjlighet att välkomna gäster eller kanske hyra ut. På baksidan finns både en inglasad altan och ett trädäck med en inbyggd vedeldad badtunna. För övrigt finns också gott om utrymme för förvaring med tre utomhusförråd. Den ljusa och luftiga interiören ger en behaglig atmosfär i hela bostaden och den inglasade balkongen ger er möjlighet att sitta ute till långt in på hösten och njuta utsikten över Mälaren. Här har ni tillfälle att sätta er egen prägel på hemmet och skapa ert drömboende. För de som älskar att bada bastu finns möjlighet till avkoppling och välbefinnande direkt i huset och även här har du en fin utsikt över Mälaren. Läget är perfekt för den aktiva familjen med närhet till naturen, vattnet och kommunikationer. Det finns även möjlighet att ladda elbilen direkt på tomten, vilket gör det både enkelt och miljövänligt att ta sig runt. Denna sjöutsikt och närheten till vatten och naturen gör detta till en unik möjlighet för er som längtar efter det perfekta hemmet. Välkommen till Nordsångarvägen 11, där drömmar blir verklighet!

  • Premium
Violvägen 3, Norra Ullevi, Håbo kommun

Violvägen 3

Radhus
Norra Ullevi, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
3 795 000 kr
146 + 38 m²
5 rum
487 m² tomt

VISNING INSTÄLLD, kontakta Mäklare Malin Vesterberg för mer information på 0707601832! Välkommen till detta stora och välplanerade kedjehus på Violvägen 3 i natursköna Norra Ullevi. Med sina 146 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Här välkomnas ni in på nedre plan i inbjudande och praktisk hall med plats för avhängning av ytterkläder. Direkt till höger om hallen finns ett badrum med badkar. Till vänster om hallen finner ni ett av husets fyra sovrum, har man behov för ytterligare ett sovrum kan ett av rummen på övre plan göras om till ett femte. Vidare kommer ni in till ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både fest och avkoppling med plats för stor soffgrupp intill de stora fönstren som ger vy över baksidan. Via vardagsrummet når ni husets mycket trevliga baksida med en väl tilltagen uteplats delvis under tak med plats för loungegrupp, matplats och grillhörna där man gärna spenderar tid under somrarna! Vidare in i huset finns ett väl tilltaget sovrum med fönster ut mot baksidan. Intill sovrum två finner ni det öppna köket med köksö och matplats, via kök kan ni även nå garaget via tvättstugan där du även kommer ut till baksidan. Från den centralt belägna trappan tar ni er upp till övervåningen där ni möts av en mysig hall som förbinder rummen på övervåningen. Här finns två stora sovrum, ett som lätt kan göras om till ett femte sovrum, till viss del under snedtak och ett helkaklat badrum med dusch! Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och är perfekt för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. Här kan du njuta av lugnet och närheten till naturen samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till kommunikationer och centrala Bålsta. Det barnvänliga läget gör detta till en idealisk plats för familjer som söker en trygg och trivsam miljö. Missa inte chansen att bli ägare till detta centralt belägna och barnvänliga kedjehus med naturnära omgivningar. Kontakta ansvarig mäklare idag för att boka in en visning!

Ängsvägen 13, Häggeby, Håbo kommun

Ängsvägen 13

Fritidshus
Häggeby, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
2 100 000 kr
81 m²
3 rum
2 271 m² tomt

Fortsätt en påbörjad renoveringsresa i en bostad om 81 kvm som omfamnas av en insynsskyddad tomt, där lugnet och avskildheten är påtaglig. Huset är väldisponerat med tre rum och kök, är nymålat och nu redo att välkomna en ny ägare. I hallen finns gott om utrymme för förvaring av skor och ytterkläder. Vardags- och matrummet skapar ett rymligt rum av naturligt ljusinsläpp. Här finns utrymme att arrangera ett generöst middagsbord för de festliga tillfällena, samtidigt som det finns gott om plats för soffa och bokhyllor. Kaminen kommer inge hög mysfaktor, lugn och ro. Köket erbjuder generösa arbetsytor, ljusa skåpluckor och mörkt kakel i modern design. Badrummet helkaklat och nyrenoverat år 2024. Husets två sovrum är stora och ljusmålade. Det ena sovrummet har altandörr mot husets baksida och det andra sovrummet vetter mot husets framsida. I bägge rummen finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Trädgården är vacker med sina stora träd och den storslagna hängbjörken. Fastigheten erbjuder avskildhet, samtidigt som det finns möjlighet till ny- eller utbyggnad. Dessutom finns flera rymliga förråd och bodar som underlättar förvaring av gräsklippare och utemöbler. Denna fastighet är idealisk som både fritids- och permanentboende och har potential att bli ett drömhem för den som söker fridfullhet eller vill förverkliga nya projekt och passioner i livet. Området andas gemenskap och välbefinnande och med bekvämt gångavstånd till bussförbindelser är det inte långt till vare sig skola eller affär. Tidigare besiktningsprotokoll ligger som arbetsdokument för fortsatt renoveringsarbete. Kan ses vid visning. Vill du ta vid? - Ring för visning 070-002 90 88 Avstånd cirka: 6 mil till Stockholm 3 mil till Enköping 3 mil Arlanda 4 mil till Uppsala 2 mil Bålsta. Här finns butiker, restauranger, apotek, sjukvård samt pendeltåget till Sthlm (ca: 30 min). Stockholm

Vinbärsstigen 3, Centrum, Håbo kommun

Vinbärsstigen 3

Villa
Centrum, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
3 000 000 kr
109,8 m²
4 rum
5 976 kr/mån

För privat visning kontakta mäklare Malin på 0707601832! Låt mig presentera Vinbärsstigen 3, ett fristående tvåplanshus i bostadsrättsform med 4 rum och kök om ca 109 kvm med inhägnad trädgård, separat förråd, växthus och trevlig uteplats i fint solläge. Här välkomnas du in i den väl tilltagna hallen med öppen planlösning mot köket och vardagsrum där det finns plats för en stor soffgrupp. I köket är det gott om yta och förvaring, här får man plats med matbord upp till 8 personer. Intill köket ligger en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och groventré. På entréplan finns även ett badrum med duschhörna. Från den välplacerade trappan tar du dig upp på övre plan där det finns tre väl tilltagna sovrum och ett badrum med badkar. Det här boendet passar dig som vill bo med närhet till både centrum och natur. Här bor du på behagligt promenadavstånd till närmaste förskola. Till Kommunala skolor, F-9 och Gymnasium och centrum med resecentrum är det fina cykel/gångbanor. Här erbjuds även närhet till Gröna Dalens fotbollsplaner, ishall, simhall och en skatepark. Förövrigt finns bibliotek, två gym, butiker, restauranger, bowlinghall och livsmedelsbutiker inom behagligt gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Granvägen 26, Krägga, Håbo kommun

Granvägen 26

Fritidshus
Krägga, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
2 380 000 kr
40 m²
3 rum
1 447 m² tomt

** RING FÖR VISNING ** Denna charmiga stuga erbjuder en idyllisk plats i närheten av Mälaren. Stugan presenterar sig som ett sagolikt fritidsboende eller ett spännande nybyggnadsprojekt med en perfekt utgångspunkt då kommunalt vatten och avlopp redan finns på plats. Kliv in och du välkomnas av ett rymligt allrum med rikt ljusinsläpp, ett mysigt vardagsrum med en öppen spis och ett litet, men mycket charmigt sovrum. Köket är öppet och kvadratsmart med ny spis/fläkt. Badrummet i enkel, men fin standard har lyfts till något extra i och med V/A anslutningen. Stugan bjuder dessutom på en fin liten källare, en dold skatt där kreativitet kan flöda fritt. Tomten är lättskött och har en naturlig sluttning vilket ger sjöglimt över Mälaren. Här finns flera vackra träd och buskar, ett gästhus och ett förråd som sätter pricken över i:et på den här fina fastigheten. Det är värt att notera att stugan har varit vinterbebodd samt att byggloven i grannskapet är generöst tilltagna, vilket kan ge en möjlighet att forma ett helt nytt boende på en redan fantastisk plats. Ta chansen att skapa ditt alldeles egna paradis, oavsett om det är genom att ge stugan nytt liv eller genom att uppföra något helt unikt. • ca: 250 meter till badstrand, grillplats, båtklubb • ca: 6-7 km till E:18 • ca: 9 km Bålsta C • Luft/Luftvärmepump • Fiber indraget Ring för visning 070-002 90 88

Vildgåsvägen 8, Västerskog, Håbo kommun
  • Sön 7 apr

Vildgåsvägen 8

Radhus
Västerskog, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
4 485 000 kr
176 m²
7 rum
429 m² tomt

Ett enastående tillfälle att förvärva detta magnifika kedjehus på 176 kvm om hela 7 rum och kök, komplett med uterum och en tomt i underbart söderläge. Här väntar en drömbostad som kombinerar komfort, läge och natursköna omgivningar för den större familjen eller för den som vill ha rejäla utrymmen. Det här hemmet har genomgått de största uppgraderingarna som sätter pricken över i:et på ett redan fantastiskt boende. Solceller, tak, fönster/dörrar och värmepump har blivit noggrant utbytta för att erbjuda en energieffektiv bostad som dagens köpare söker. På nedre plan finner du ett rymligt kök med ljusa luckor från 2017, ett öppet matrum, en bekväm vardagsrumsmiljö, två sovrum, kaklat badrum, tvättstuga och bastu. Den övre våningen bjuder på ytterligare två sovrum, ett tv-rum som enkelt kan omvandlas till ännu ett sovrum, badrum samt en klädkammare. Fint ljusinsläpp på bägge våningsplanen. Tomten är yteffektiv. Ett stort uterum förlänger den varma årstiden och en carport skyddar bilen om vintern. Med stor altan, verkstad, körsbärsträd, rabarber och vackra växter kan man bara konstatera att det här hemmet har allt och lite till. Denna bostad har stor potential, som med enkla förbättringar vissa av ytskikt kan bli precis den drömbostad du önskar. Dessutom bör husets effektiva sätt att producera stora mängder energi på, ses som särskilt attraktivt. Ring för visning 070-002 90 88 Välkomna!

  • Plus
Kullavägen 4, Slottskogen, Håbo kommun

Kullavägen 4

Villa
Slottskogen, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
3 550 000 kr
141 m²
6 rum
1 184 m² tomt

Välkomna till Kullavägen 4, boendet för dig som drömt om att bo lantligt med närhet till strövområden och Mälaren men ändå så pass nära att man på ca 45-55 min tar sig till närliggande städer som Stockholm, Uppsala, Enköping, Västerås och Arlanda. Denna fina enplansvilla undergick renoveringar under 2016 av tidigare ägare och erbjuder hela 5 sovrum, med möjlighet till ett sjätte om så behövs. Här finns två luft/luft värmepumpar och en braskamin. Från allrum och vardagsrum tar du dig ut till den inglasade altanen och en trappa upp har du altan mot den stora insynsskyddade tomten med gäststuga, två förråd, vedbod och träkoja som gränsar mot allmänning. På promenadavstånd finns vårdcentral, mataffär, restaurang och utomhusanläggning med pool, bastu, gym och restaurang. Varmt välkomna på visning!

Bockens väg 1, Getberget, Håbo kommun

Bockens väg 1

Villa
Getberget, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
7 200 000 kr
155 m²
5 rum
2 248 m² tomt

FÖR VISNING KONTAKTA MÄKLARE Malin Vesterberg PÅ 0707601832! Välkomna till denna underbara oas med promenadavstånd till Mälaren och naturen runt hörnet! Låt mig presentera Mysebo! Här välkomnas ni av en gedigen asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar och i dubbelgaraget finns det plats för ytterligare två bilar. Det välskötta garaget rymmer även ett väl tilltaget förråd. Den pedantiskt skötta tomten erbjuder det mesta en kräsen trädgårdsälskare kan tänka sig med sommarvatten att sköta om alla planteringar och växter och för att underlätta skötseln av gräsmattan så finns en robotgräsklippare. Här finns även ett utekök med tvättho och en utedusch. Tomten erbjuder äppelträd, päronträd, plommonträd, röda-, vita- och svarta vinbär, krusbär och växthus för odling av grönsaker. Från tomten tar du dig på ett par minuters promenad ner till badstranden och åt andra hållet ligger samfällighetens nyrenoverade brygga där det finns möjlighet att hyra båtplats om så önskas. Huvudbostaden består idag av tre sovrum, varav ett har en egen terrass och badrum med badkar, stort kök med gott om förvaring och arbetsytor, rymligt inbjudande vardagsrum med öppen spis, luftvärmepump och gott om fönster för härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet tar du dig ut till bostadens andra terrass med eftermiddagssol. Förövrigt finns ytterligare ett badrum med dusch och en tvättstuga med egen ingång. På tomten finns även en uteplats med tak, här har ni plats för grillhörna och matplats för många mysiga kvällar i familj och vänners sällskap. Fastigheten erbjuder även ett ytterst trevligt och smakfullt inrett Attefallshus med vardagsrum/sovrum med braskamin, kök och badrum med dusch och bastu. Huvudbostaden har renoverats och underhållits genom åren och i Juli 2022 installerades Solcellspaneler med 25-års garanti. Varmt välkomna på visning!

Granitvägen 3, Skörby, Håbo kommun

Granitvägen 3

Radhus
Skörby, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
2 795 000 kr
118,5 m²
5 rum
6 114 kr/mån
23 586 kr/m²

För privat visning kontakta mäklare Malin på 0707601832! I populära Skörby på Granitvägen 3, bor du i ett väldisponerat BR Parhus som välkomnar dig in i den väl tilltagna hallen med öppen planlösning mot köket med gott om yta och förvaring, här får man plats med matbord upp till 6 personer. Vid köket ligger en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho, här har du en ny värmepanna som byttes av föreningen 2022. Enligt föreningsinformation är det 5 rum och kök men nyttjas idag som 6 rum och kök. På väg från köket in till vardagsrummet finns ett badrum med duschhörna och under trappan finns en stor garderob med gott om förvaringsmöjligheter. Från det väl tilltagna vardagsrummet tar du dig ut till altanen med plats för loungegrupp, grillhörna och en trevlig tomt i solläge. På nedre plan har ett förråd inretts till ett extra sovrum/kontor med en egen dörr ut till baksidan. En trappa upp ligger fyra sovrum och ännu ett badrum med dusch. På den asfalterade uppfarten finns det plats för fler bilar och i carporten finns det en elbilsladdare. Här bor du med närhet till förskola och på behagligt cykelavstånd på gång/cykelbana tar sig barnen till grundskolan. För övrigt är det gott om grönområden, Skörby stall, strövområde med grillplats mot Logistik Bålsta och till nyöppnade DAGAB tar du dig lätt på gång/cykelbana. På promenadavstånd tar du dig till busshållplats som tar dig till Resecentrum på ca 10 min. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Hälledagsvägen 11, Kalmarsand, Håbo kommun

Hälledagsvägen 11

Radhus
Kalmarsand, Håbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta
3 200 000 kr
148 + 12 m²
5 rum
7 997 kr/mån
21 622 kr/m²

För privat visning kontakta mäklare Malin på 0707601832! Tänk dig att vakna på morgonen, klä på dig morgonrocken, kliva i tofflorna och ta en kort promenad på några minuter ner till Mälaren för ett morgondopp. Föreställ dig då också att du efter det härliga badet kunna sitta och njuta morgonkaffet i solen på den stora terrassen! Nu har du möjlighet att göra just det då BR-kedjehuset längst in på återvändsgatan i Kalmarsand finns till försäljning. Låt mig presentera Hälledagsvägen 11, en väldisponerad och pedantiskt skött bostad i två plan om 148 kvm med 5 rum och kök, på högt läge med utsikt över Mälaren. På entréplan har du öppen planlösning och väl tilltaget med arbetsytor i det fina Ballingslövköket, det är smakfullt inrett med fina varma färger, infällda spotlights i kökstaket, generösa fönster som genererar ljusinsläpp, stor matplats, gott om sällskapsytor med ekparkett och värme i golvet, från vardagsrummet tar du dig ut till terrassen. Här har du även ett duschrum med klinker, kakel och golvvärme och en tvättstuga med centraldammsugare. Från entréplan via trappan kommer du upp i det mysiga TV-rummet med fönster för härligt ljusinsläpp och med ekparkett, har man behov av ett fjärde sovrum så har man möjlighet att ändra till det. För övrigt finner du tre sovrum med gott om fönster för ljusinsläpp och ekparkett. I det stora sovrummet längst in med sjöglimt mot Mälaren har du möjlighet att göra garderoben till en dröm för den klädintresserade genom att öppna upp till det intilliggande förrådet för en stor walk-in closet. Vidare så har du ytterligare en garderob och ett stort badrum med både badkar och separat duschhörna, klinker, kakel och golvvärme. Den väl tilltagna terrassen i bästa sydvästläge bjuder in till många härliga utomhus häng med familj och vänner, här har du plats för loungegrupp, matgrupp, grillplats och solhörna. Bostaden har en uppvuxen Tuja runt ena sidan av tomten för insynsskydd. I anslutning till terrassen finns ett isolerat förråd med gott om plats för förvaring av bland annat utemöbler. På garageuppfarten med carport får du plats med 2-3 bilar. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 20