Ugglegatan 34

Nylund/Amerika, Värnamo kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
185 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
794 m²
Byggår
1977
Energiklass
D
Driftkostnad
43 373 kr/år

Barnen springer ut och in, leker i gräset och äter bullar i lekstugan! Här finns kompisar i var och vartannat hus, vilket har lockat många barnfamiljer till området. Själva kan ni luta er tillbaka i en solstol på altanen och njuta av barnens skratt. Förresten, har ni startat grillen än?

På Ugglegatan 34 har vi nu glädjen att förmedla härlig familjevilla med både inglasat uterum och insynsskyddat trädäck. Planlösningen är som gjord för en enkel vardag och med plats för festligheter både inne och ute. Entréplan bjuder sociala ytor så som rymlig kök, allrum i vinkel och inglasat uterum. En trappa upp finner vi det mer privat där allrummet binder samma två mysiga sovrum och ett helkaklat badrum. Här bjuds en flexibel planlösning med möjlighet att skapa fler sovrum på övre plan.

Utomhus ser vi fina stenläggningar kring huset, en stor uppfart med plats för flera fordon samt garage. Fotbollsplan, pulkabacke och lekpark finns på andra sidan av det stilrena staketet från Wernamo Design. I området både elljusspår för motion och promenader samt anläggs skidspår vintertid.
Nylund är ett populärt och lugnt bostadsområde som attraherar både äldre och yngre samt nära skolor för olika åldrar.

Huset värms upp med hjälp av bergvärme och tegelfasaden har ett litet underhållsbehov, vilket gör att ni får tid över till annat.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarteamet

Kontakta mäklaren

Anders Englund

Mäklarteamet
Mäklare Anders Englund, Mäklarteamet
0705486826