Mäklarteamet

Mäklarteamet

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vråenvägen 17, Vråen, Värnamo kommun
 • Imorgon kl 16:30

Vråenvägen 17

Lägenhet
Vråen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 295 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 992 kr/mån
14 800 kr/m²

Välkommen till Vråenvägen 17! En ljus, välplanerad och trivsam bostad om tre rum och kök med vackert ljusinsläpp och utmärkt läge på Vråen. Fräscht kök i vitt med utgång till inglasad balkong. Stort öppet allrum med burspråk och genomgående fina parkettgolv. Källarförråd ingår. På Vråenvägen 17 bor du med närhet till vårdcentral, affär och motionsspår med belysning året om samt grillplats i anslutning till spåret. Ett okomplicerat boende i toppskick! Varmt välkommen att boka er till visning!

 • Plus
Vallgatan 10 B, Centralt/Kärleken, Värnamo kommun
 • Ons 11 okt kl 16:30

Vallgatan 10 B

Lägenhet
Centralt/Kärleken, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 645 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
6 330 kr/mån
22 534 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla och centrala trea i markplan! Boendet bjuder på ett enhetligt ekgolv och en öppen lösning med allrum och kök i ett. När hösten nalkas slår vi oss ner i det inglasade uterummet och under sommarens grillkvällar är trädäcket i söder den givna platsen. Två sovrum och ett större helkaklat badrum med gott om förvaring samt egen tvättmaskin. Även föreningen tillhandahåller tvättstuga med tillhörande torkrum. Vidare erbjuder Brf Kärleken bland annat garage, träningslokal, relaxavdelning samt andra gemensamma samlingsplatser. Gästlägenhet finns också möjlighet att hyra om du har gäster som kommer på besök. På Vallgatan bor du med närhet till allt man kan önska. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
 • Hiss
Tovhult Fridhem 1, Bredaryd, Värnamo kommun

Tovhult Fridhem 1

Villa
Bredaryd, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 250 000 kr
89 m²
3 rum
1,1 ha tomt

Tovhult Fridhem 1 lever upp till vad namnet lovar - ett hem där du kan få frid. Välkommen till öppet boende med naturen som närmsta granne, där ljuset flödar in från djupa, spröjsade fönster. Här väntar ett totalrenoverat hus, omgivet av grönska och vackra ekonomibyggnader, på sin nya ägare. Huvudbyggnaden, med sina tre rum och kök samt badrum, är helt ombyggd, smakfullt inredd och värms upp med luftvatten. Från det stora köket och allrummet tar du dig ut till en uteplats och den stora trädgården som rymmer gröna intressen, spring och lek samt en väl tilltagen grusplan där du får plats med alla möjliga sorters fordon så som exempelvis lastbil, släpvagn och hästtransport. Bilen kan du ställa i carporten, skyddad från regnet. För dig med häst finns dessutom ett nyrenoverat litet stall samt ett lösdriftstall så att även hästen kan ta skydd från regnet, eller solen för den delen om den svenska sommaren visar sig från sin bästa sida. Den lilla charmiga stugan kan du ha som kontor så att du kan jobba hemifrån eller kanske till och med driva eget? Eller så har du den som gäststuga när nära och kära hälsar på. Nu kan drömmen om ett liv på landet bli sann. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Ängagatan 5B, Öster, Värnamo kommun
 • Imorgon kl 16:15
Ängagatan 5B, Öster, Värnamo kommun, bild 2
Ängagatan 5B, Öster, Värnamo kommun, bild 3

Ängagatan 5B

Villa
Öster, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 795 000 kr
90 + 60 m²
3 rum
623 m² tomt

På omåttligt populära Öster i Värnamo väntar nu en 1,5-plansvilla med stor potential på sina nya ägare! Här erbjuds chansen att sätta sin egen prägel på 3 rum och kök om 90 kvm med balkong och källare. En perfekt möjlighet för familjen som vuxit ur lägenheten eller för den med gröna intressen som bara längtar efter en alldeles egen trädgård. Tomten ligger i ett skyddat läge och här kan barnen springa och leka fritt runt huset bland fina buskar och frukttyngda träd. Huset erbjuder gott om förvaringsutrymmen och för den växande familjen finns möjlighet till ytterligare ett sovrum. Fastigheten erbjuder dessutom ett dubbelgarage som rymmer bilar, motorcyklar, verktyg, trädgårdsredskap eller andra intressen. Vattenburen uppvärmning med golvvärme och en ny luft/vattenvärmepump håller nere elförbrukningen och man har påbörjat ett successivt byte från 2-glas till 3-glasfönster för ytterligare energieffektivisering. "Maskinparken" har de senaste åren uppdaterats med ny tvättmaskin, spis samt kyl & frys i kombination. På Öster har du nära till allt! Ja, på bara några minuter når du såväl centrum, med ett gott utbud av affärer och restauranger, som vackra Apladalen med dess förtrollande natur, välbevarade historia, djurpark och fantastiska lekplats. Även skolor, sporthall, simhall och matbutiker når du med det berömda "stenkastet" så förutsättningarna är goda för att få ihop livspusslet till en stimulerande vardag. Skulle den svenska sommaren överraska med varmare temperaturer så kan du välja mellan Osuddens badplats vid sjön Vidöstern eller Prostjön som erbjuder badplats, grillplatser och en fin promenad runt sjön. Framtiden väntar på Ängagatan 5B. Varmt välkommen att anmäla er till visning! TIPS! - Låt mig värdera din nuvarande bostad helt kostnadsfritt så att ni får ett bättre beslutsunderlag för ert köp. - Kontakta din bank för lånelöfte redan nu. - Lär känna mig på www.maklarteamet.se Kontakta mig när som helst: Thomas Lundell Reg. Fastighetsmäklare Mäklarteamet [email protected] 0370-188 54

 • Premium
 • Balkong
Hasselvägen 14, Rydaholm, Värnamo kommun

Hasselvägen 14

Villa
Rydaholm, Värnamo kommun
Mäklarteamet
795 000 kr
120 + 55 m²
1 215 m² tomt

I Rydaholm finner du detta gedigna hus på Hasselvägen 14! Ett välplanerat hus med flertalet sovrum och sällskapsutrymmen. Tomt med hörnläge med ett stenkast från fin lekplats och nära till såväl förskola, skola och mataffär. Huset ligger längst ner på en ändgata, så det är en trygg och lugn gata för barnfamiljen. Varmt välkommen att anmäla er till visning! TIPS! - Låt mig värdera din nuvarande bostad helt kostnadsfritt så att ni får ett bättre beslutsunderlag för ert köp. - Kontakta din bank för lånelöfte redan nu. - Lär känna mig på www.maklarteamet.se Kontakta mig när som helst: Anton Andersson Reg. Fastighetsmäklare Mäklarteamet [email protected] 0370-188 58

Smultronvägen 1A, Rörstorp, Värnamo kommun

Smultronvägen 1A

Villa
Rörstorp, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 195 000 kr
114 + 59 m²
5 rum
761 m² tomt

Välkommen till Rörstorp och Smultronvägen 1 A! Här erbjuds en gedigen tegelvilla från 1954 om 173 kvm varav källare 59 kvm. 5 rum och kök, 3 sovrum, allrum/matrum med kamin och inglasad altan. Garage i huskroppen med el-port och villan värms upp med hjälp av fjärrvärme. Villan står på en mindre och lättskött trädgårdstomt med fruktträd och buskar. Varmt välkommen att boka dig till visning!

Västermogatan 29 B, Karlsdal / Centralt, Värnamo kommun

Västermogatan 29 B

Lägenhet
Karlsdal / Centralt, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 975 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
4 973 kr/mån
24 085 kr/m²

Välkommen hem till Västermogatan 29 B. En tilltalande bostadsrätt i två plan med radhuskänsla. Lättskött boende med 3 rum och kök, fördelat på 82kvm med inglasad altan och täppa. I avgiften om 4973kr ingår vatten, värme, internet, källarförråd och parkeringsplats. Tvättstuga, cykelförråd och redskapsskjul finns också i den stabila och välskötta HSB-föreningen. För den som uppskattar ett smidigt och centralt boende där man direkt kan ställa in sina möbler och trivas, må detta vara ett ideal. Välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Ugglegatan 76, Nylund, Värnamo kommun

Ugglegatan 76

Villa
Nylund, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 975 000 kr
103 + 135 m²
4 rum
896 m² tomt

På Ugglegatan 76 erbjuder vi nu en spännande möjlighet att skapa ert drömboende av denna oslipade diamant med härlig trädgård och stenlagd uteplats. Här bjuds en gedigen familjevilla med kanonläge och lättskött fasad. Vi möter ett rymligt kök med plats för matbord, tre sovrum samt allrum med ekgolv och utgång till stenlagd uteplats. Trädgården är rejäl och plan, perfekt för både kubb och olika slags bollar eller odling och avkoppling. Här finns även vidbyggt garage och elbilsladdare. En trappa ner finner vi ytterligare ett allrum, där hösten välkomnas framför öppna spisen. Vidare gott om förvaring, hobbyrum, dusch och bastu, WC och tvättstuga. Ett boende med lite modernisering invändigt har potential att bli en riktig juvel! Varmt välkomna att boka er till visningen!

 • Plus
Bokåkravägen 1, Vitarör, Värnamo kommun

Bokåkravägen 1

Övrigt
Vitarör, Värnamo kommun
Mäklarteamet
17 000 000 kr
1,3 ha tomt

Lagerlokal om 1 944 kvm med tillhörande kontor i lokalen, samt två toaletter och med anslutning till omklädningsrum och matsal. Kontor/omklädningsrum 144 kvm samt ytterligare 144 kvm på våning två, som i dagsläget är obebyggt och används till lager. Lagertält på gården om ytterligare 200 kvm. Tältet byggdes 2021. Stor lastkaj om 144 kvm med elektrisk lastbrygga och stor asfalterad yta. Tomtareal på ca 13 000 kvm med stora avställningsytor. Lagerbyggnaden har fyra portar. Varav en 5 000 mm x 4 600 mm och tre portar 3 000 mm x 3 000 mm. Vägghöjd 4,8 meter och nockhöj 7,9 meter. Nyinstallerade solceller 2023. Elbils-laddare finns installerat i anslutning till parkeringsplatserna. Lagerinredning kan köpas.

Hov Bråckegård 1, Nederby, Värnamo kommun

Hov Bråckegård 1

Villa
Nederby, Värnamo kommun
Mäklarteamet
3 500 000 kr
210 m²
6 rum
3 070 m² tomt

Här bjuds ett vackert och välbevarat hus från sent 1800-tal med rogivande vyer och många möjligheter. Fastigheten består av huvudbyggnad, sidobyggnad med lägenhet och stort dubbelgarage. I köket möts vi av den robusta lantliga känslan, smyckat med stenskivor och en platsbyggdsittbänk för barnen att krypa upp i. Vi blickar ut genom köksfönstret där lönnlövens färger vittnar om att en vacker höst som stundar. Här är det en fröjd att förbereda kvällens grillning och duka på den stenlagda uteplatsen, bara ett steg ut från köket. Som det anstår äldre hus så finns flertalet sovrum i olika storlekar och former. Vidare allrum på två plan och dubbla ljusa badrum klädda i klinker och kakel samt tvättstuga, praktiskt belägen på entréplan. Trädgården rymmer gott om plats för både lek och odling för den som så önskar. Lägg därtill dubbelgarage med elbilsladdare och lägenhet i sidobyggnaden som vid uthyrning kan ge tacksamt tillskott på huskontot. Värnamo når ni på dryga fem minuter med bil samt är hela sträckan försedd med cykelväg. Detta boende är perfekt för er som vill bo med pendlingsavstånd till det mesta och samtidigt ha ett öppet landskap utanför fönstret, det bästa av två världar helt enkelt! Varmt välkomna att boka er till visning!

Västra Torp Gölen 2, Forsheda, Gislaveds kommun
 • Budgivning pågår

Västra Torp Gölen 2

Villa
Forsheda, Gislaveds kommun
Mäklarteamet
325 000 kr
140 m²
5 rum
1 785 m² tomt

Här har du chansen att köpa ett charmigt hus med naturen som närmsta granne. I Västra torp gölen 2 har personen som älskar naturen och lugn och ro funnit sitt hem. Förutom skogen och den vackra naturen runt huset finns sjön Bolmen några minuters cykelfärd bort. Huset är charmigt och betydligt större än första intrycket. Tre sovrum och två allrum. Från huset till färjelägret i Sunnaryd är det ca 3,5 km. Med färjan kommer man över till Bolmsö. Varmt välkommen på visning!

Birger Jarlsgatan 18, Malmen, Värnamo kommun
 • Imorgon kl 17:00

Birger Jarlsgatan 18

Lägenhet
Malmen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 075 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 523 kr/mån
18 696 kr/m²

På trivsamma Malmen finns nu chansen att förvärva en ljus tvåa i markplan. Här bor du på 57,5 välplanerade kvadrat med vackert ljusinsläpp och ekgolv. Den öppna planlösningen skapar rymd i allrummet och därifrån tar vi klivet ut till en insynsskyddad uteplats. Brf Malmen är en trevlig och stabil bostadsrättsförening med låga avgifter samt erbjuder föreningen gemensam tvättstuga, samlingslokal och övernattningslägenhet. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Fräkenvägen 4, Borgen, Värnamo kommun

Fräkenvägen 4

Villa
Borgen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
4 975 000 kr
157 m²
5 rum
910 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade enplansvilla byggd 2009. Med sina fyra sovrum och rymliga allrum, är detta ett boende med plats för familjeliv, både till vardags och fest. Köket har sin egen svär och är samtidigt snyggt sammanflätat med allrummet, där gjutjärnskaminen står stolt, med funktion och stil. Det inglasade uterummet är försett med både golvvärme och luftvärmepump vilket förlänger njutarsäsongen. Utanför en väl formgiven trädgård som grönskar i värmen och som står grön även när snön lägger sig vit. Vidare finns två helkaklade badrum, båda renoverade ljust och stilrent samt ytterligare ett allrum att bruka efter behov. Ett modernt hem att trivas i med närhet till stan och aktiviteter samt Borgen Outdoor, en friluftsanläggning som bjuder plats för löpning, discgolf, cykling, orientering, wakeboard, längdskidor och mycket mer. Varmt välkomna att boka er till visning!

Rastavallsvägen 15, Bor, Värnamo kommun

Rastavallsvägen 15

Villa
Bor, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 825 000 kr
94 + 145 m²
3 rum
1 076 m² tomt

I familjevänliga Bor har vi nu möjlighet att erbjuda en gedigen enplansvilla med källare på lugn återvändsgata. Här finns gott om plats för familjen, både ute och inne! Entréplanet bjuder ett ljust kök och rymligt allrum med en stilren gjutjärnskamin i centrum, vidare två sovrum och badrum. Tar vi den unika trappan ner finns även där möjlighet att tända en brasa när kylan gör intåg. Rastavallsvägen 15 är ett lättskött boende och husen från 70-talet är dessutom de mest praktiska, med sina rymliga bo- och biytor. Trädgården i väster har alla möjligheter, ett härligt inglasat uterum som förlänger utesäsongen, trädäck för de soligare dagarna och grönytor för spring i benen. Det finns även plats för odling och gröna intressen. Till husets praktiska sida hör bland annat dubbelgarage och tegelfasad samt värms huset upp med hjälp av bergvärme. Varmt välkommen att boka er till visning!

 • Plus
Tättingvägen 52, Vråen, Värnamo kommun

Tättingvägen 52

Lägenhet
Vråen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/1
4 203 kr/mån
17 986 kr/m²

Välkomna till populära Tättingvägen och närmre bestämt nummer 52. Här bjuds en bostadsrätt i radhusform om 72 kvm. Ett lättskött och bekvämt boende i markplan med dubbla uteplatser och egen täppa. Planlösningen och det genomgående bokgolvet är en bas väl värd att uppskatta och originalköket medför en underbar retrokänsla eller en fantastisk möjlighet att skapa något eget. Här bor du med ett naturnära och barnvänligt läge, ett stenkast från motionsspåret. Med närhet till förskola, skola och dagligvaruhandel samt kommunikationer. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Jonglörvägen 41, Hornaryd, Värnamo kommun
Jonglörvägen 41, Hornaryd, Värnamo kommun, bild 2
Jonglörvägen 41, Hornaryd, Värnamo kommun, bild 3

Jonglörvägen 41

Radhus
Hornaryd, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 190 000 kr
143 + 17 m²
5 rum
384 m² tomt

Här bjuds ett lättskött boende i barnvänligt kvarter med närhet till lekplats, förskola och skola. Med hörnläge ligger detta radhus om 143 kvm med sina fyra sovrum, dubbla badrum samt ett ljust allrum med stora fönster. Från allrummet tar vi klivet ut till lummig trädgård, vackert växthus och trädäck. På Jonglörvägen 41 finns flera vardagspraktiska fördelar, inte minst tvättavdelningen som är strategiskt placerad bredvid köket och groventrén som gör det möjligt att stiga rakt in efter en lerig fotbollsmatch eller en härlig dag på stranden. Missa inte chansen till detta hemtrevliga boende med omtyckt läge på Hornaryd! Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Premium
Rolstorp Strandängen 2, Rolstorp, Värnamo kommun

Rolstorp Strandängen 2

Villa
Rolstorp, Värnamo kommun
Mäklarteamet
4 995 000 kr
155 + 60 m²
5 rum
1 071 m² tomt

Nu finns chansen till ett riktigt drömhem med utsikt över Vidösterns vackra vattenspegel och endast 10 minuters bilfärd från Värnamo! Tänk att kunna ta ett dopp före frukost som sedan avnjuts på soldränkt trädäck och att få möta solnedgången i badtunnan, det är en dröm som kan bli er vardag! Vill ni leva i en oas av harmoni med vatten och natur är detta boende något för er. Huset är i gott skick, och för en köpare så väntar ett välplanerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och tilltalande planlösning. Köket bjuder vackra stenskivor i granit, stilren klinker med golvvärme och vackert burspråk. I det vinterbonade uterummet med luftvärmepump kan ni inta festliga middagar året om och även se rofyllt regn möta vattenytan en vanlig tisdag i november. Vidare finns tre sovrum och dubbla badrum klädda i kakel och klinker med möjlighet till både dusch och lyxigt bubbelbad. När gästerna kommer på besök har de en självklar plats med underbar utsikt från annexet där allrum och två sovalkover finns. Praktiska plus är garage med fjärrstyrd port, 3-glasfönster och vindskivor klädda i plåt för enklare underhåll. Dessutom tvättades taket och belades polyuretan, så sent som 2020. Här har inget har lämnats åt slumpen, kom och upplev detta magiska boende med enastående utsikt! Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Solgatan 12, Rydaholm, Värnamo kommun

Solgatan 12

Radhus
Rydaholm, Värnamo kommun
Mäklarteamet
895 000 kr
132 m²
4 rum
329 m² tomt

Välkommen till Solgatan 12! Här bjuds ett smidigt boende som passar både den större och mindre familjen. Huset är beläget på en återvändsgata och intill finns en trevlig lekplats. Tre sovrum, två allrum och liten, lättskött trädgård. Närhet till såväl mataffär och skola samt förskola. TIPS! - Låt mig värdera din nuvarande bostad helt kostnadsfritt så att ni får ett bättre beslutsunderlag för ert köp. - Kontakta din bank för lånelöfte redan nu. - Lär känna mig på www.maklarteamet.se Kontakta mig när som helst: Anton Andersson Reg. Fastighetsmäklare Mäklarteamet [email protected] 0370-188 58

Götavägen 22 B, Ovanför Viadukten, Värnamo kommun
 • Tor 12 okt kl 16:30

Götavägen 22 B

Lägenhet
Ovanför Viadukten, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
2 974 kr/mån
21 583 kr/m²

Lägenheten erbjuder en boyta om 60 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök med balkong i västerläge. Till några av höjdpunkterna hör vacker fiskbensparkett, väldigt fin utsikt och bra förvaringsmöjligheter. Brf Backen är en välskött, stabil och solid förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevligt innergård. I månadsavgiften om 2974 kronor ingår tv, vatten och värme. Parkeringsplats finns att hyra för 100kr/månad. På Götavägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Inom en kort promenad når du matbutiker, kommunikationer, vårdcentral och centrum. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Norra Esplanaden 16, null, Växjö kommun

Norra Esplanaden 16

Övrigt
Växjö kommun
Mäklarteamet
22 000 000 kr
1 477 m² tomt

Kommersiell fastighet med butik/kontor, industri samt lägenheter i mycket gott skick och i ett centralt läge i Växjö med anslutning till större vägar. Större outnyttjad byggrätt finns till fastigheten. Butik/kontor och industrilokalen är för närvarande vakant. Uthyrningsbar yta på 1123 kvm fördelat på 549 kvm på 6 stycken lägenheter, industrilokal på 410 kvm samt 164 kvm kontor/butikslokal.

 • Plus
Ringvägen 10, Rörstorp, Värnamo kommun

Ringvägen 10

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Mäklarteamet
975 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 806 kr/mån
13 000 kr/m²

Här bjuds en trivsam trea på 75 kvm med en rymlig inglasad balkong i söder. Kök i mörkt trä med gott om bänkyta och förvaring, här finns både hel kyl och hel frys samt diskmaskin och plats för matbord vid fönstret. I både allrum och sovrum möts vi av ljusa jordnära färger som skapar ett härligt lugn. Vidare en helkaklad separat WC med stilrena svarta detaljer samt ett duschrum med tvättställ och utrymme för en tvättmaskin. Brf Rörestorpshus Nr 1 är en välskött och stabil förening med god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. På Ringvägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Närhet till matbutiker, skola, förskola, lekplatser, vackra promenadstråk och vårdcentral samt promenad- och cykelavstånd till centrum. Varmt välkomna att boka er till visningen!

Torggatan 7, Rydaholm, Värnamo kommun

Torggatan 7

Villa
Rydaholm, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 075 000 kr
88 + 88 m²
3 rum
1 089 m² tomt

Välkommen till ett mycket välskött hus på Torggatan 7! Huset har under de senaste åren gått igenom stora renoveringar, av nuvarande och tidigare ägare. Det nybyggda garaget på 66 kvm är det senaste i raden! Perfekt för barnfamiljen med sin närhet till skola och förskola! Nära ICA och bara några minuter ifrån elljusspåret! Varmt välkommen på visning!

Ugglegatan 34, Nylund/Amerika, Värnamo kommun

Ugglegatan 34

Villa
Nylund/Amerika, Värnamo kommun
Mäklarteamet
3 795 000 kr
185 + 65 m²
5 rum
794 m² tomt

Barnen springer ut och in, leker i gräset och äter bullar i lekstugan! Här finns kompisar i var och vartannat hus, vilket har lockat många barnfamiljer till området. Själva kan ni luta er tillbaka i en solstol på altanen och njuta av barnens skratt. Förresten, har ni startat grillen än? På Ugglegatan 34 har vi nu glädjen att förmedla härlig familjevilla med både inglasat uterum och insynsskyddat trädäck. Planlösningen är som gjord för en enkel vardag och med plats för festligheter både inne och ute. Entréplan bjuder sociala ytor så som rymlig kök, allrum i vinkel och inglasat uterum. En trappa upp finner vi det mer privat där allrummet binder samma två mysiga sovrum och ett helkaklat badrum. Här bjuds en flexibel planlösning med möjlighet att skapa fler sovrum på övre plan. Utomhus ser vi fina stenläggningar kring huset, en stor uppfart med plats för flera fordon samt garage. Fotbollsplan, pulkabacke och lekpark finns på andra sidan av det stilrena staketet från Wernamo Design. I området både elljusspår för motion och promenader samt anläggs skidspår vintertid. Nylund är ett populärt och lugnt bostadsområde som attraherar både äldre och yngre samt nära skolor för olika åldrar. Huset värms upp med hjälp av bergvärme och tegelfasaden har ett litet underhållsbehov, vilket gör att ni får tid över till annat. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Östergårdsvägen 8, Bor, Värnamo kommun
 • Budgivning pågår

Östergårdsvägen 8

Villa
Bor, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 795 000 kr
98 + 128 m²
4 rum
1 093 m² tomt

Med sina väldisponerade ytor på entréplan och källare samt den stora tomten får man här en trevlig villa för både den mindre och större familjen. Gångavstånd till både matbutik, skola och lekplats/grönområde. En besiktad villa där också större renoveringar som byte av tak och värmesystem gjorts. Varmt välkommen på visning!

Engelbrektsgatan 9, Vråen / Släggan, Värnamo kommun

Engelbrektsgatan 9

Lägenhet
Vråen / Släggan, Värnamo kommun
Mäklarteamet
645 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 453 kr/mån
14 828 kr/m²

Välkomna till denna fräscha etta med låg hyra i populär förening! Här bjuds ett ljust kök och helkaklat badrum med golvvärme. Vidare ett rymligt rum med sovalkov och walk in closet. På Engelbrektsgatan bor du med gångavstånd till centrum, promenadstråk och mataffärer. Föreningen har skapat en fantastiskt trevlig utemiljö med fler olika uteplatser, grillplats, planeringar och fina lekplatser. Varmt välkomna att boka dig till visning!

Visar 1 - 25 av 36