Mäklare Anders Englund

Anders Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vråenvägen 17, Vråen, Värnamo kommun
 • Tor 5 okt kl 16:30

Vråenvägen 17

Lägenhet
Vråen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 295 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 992 kr/mån
14 800 kr/m²

Välkommen till Vråenvägen 17! En ljus, välplanerad och trivsam bostad om tre rum och kök med vackert ljusinsläpp och utmärkt läge på Vråen. Fräscht kök i vitt med utgång till inglasad balkong. Stort öppet allrum med burspråk och genomgående fina parkettgolv. Källarförråd ingår. På Vråenvägen 17 bor du med närhet till vårdcentral, affär och motionsspår med belysning året om samt grillplats i anslutning till spåret. Ett okomplicerat boende i toppskick! Varmt välkommen att boka er till visning!

 • Plus
Vallgatan 10 B, Centralt/Kärleken, Värnamo kommun
 • Ons 11 okt kl 16:30

Vallgatan 10 B

Lägenhet
Centralt/Kärleken, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 645 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
6 330 kr/mån
22 534 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla och centrala trea i markplan! Boendet bjuder på ett enhetligt ekgolv och en öppen lösning med allrum och kök i ett. När hösten nalkas slår vi oss ner i det inglasade uterummet och under sommarens grillkvällar är trädäcket i söder den givna platsen. Två sovrum och ett större helkaklat badrum med gott om förvaring samt egen tvättmaskin. Även föreningen tillhandahåller tvättstuga med tillhörande torkrum. Vidare erbjuder Brf Kärleken bland annat garage, träningslokal, relaxavdelning samt andra gemensamma samlingsplatser. Gästlägenhet finns också möjlighet att hyra om du har gäster som kommer på besök. På Vallgatan bor du med närhet till allt man kan önska. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
 • Hiss
Smultronvägen 1A, Rörstorp, Värnamo kommun

Smultronvägen 1A

Villa
Rörstorp, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 195 000 kr
114 + 59 m²
5 rum
761 m² tomt

Välkommen till Rörstorp och Smultronvägen 1 A! Här erbjuds en gedigen tegelvilla från 1954 om 173 kvm varav källare 59 kvm. 5 rum och kök, 3 sovrum, allrum/matrum med kamin och inglasad altan. Garage i huskroppen med el-port och villan värms upp med hjälp av fjärrvärme. Villan står på en mindre och lättskött trädgårdstomt med fruktträd och buskar. Varmt välkommen att boka dig till visning!

Ugglegatan 76, Nylund, Värnamo kommun
 • Idag kl 16:15

Ugglegatan 76

Villa
Nylund, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 975 000 kr
103 + 135 m²
4 rum
896 m² tomt

På Ugglegatan 76 erbjuder vi nu en spännande möjlighet att skapa ert drömboende av denna oslipade diamant med härlig trädgård och stenlagd uteplats. Här bjuds en gedigen familjevilla med kanonläge och lättskött fasad. Vi möter ett rymligt kök med plats för matbord, tre sovrum samt allrum med ekgolv och utgång till stenlagd uteplats. Trädgården är rejäl och plan, perfekt för både kubb och olika slags bollar eller odling och avkoppling. Här finns även vidbyggt garage och elbilsladdare. En trappa ner finner vi ytterligare ett allrum, där hösten välkomnas framför öppna spisen. Vidare gott om förvaring, hobbyrum, dusch och bastu, WC och tvättstuga. Ett boende med lite modernisering invändigt har potential att bli en riktig juvel! Varmt välkomna att boka er till visningen!

 • Plus
Hov Bråckegård 1, Nederby, Värnamo kommun

Hov Bråckegård 1

Villa
Nederby, Värnamo kommun
Mäklarteamet
3 500 000 kr
210 m²
6 rum
3 070 m² tomt

Här bjuds ett vackert och välbevarat hus från sent 1800-tal med rogivande vyer och många möjligheter. Fastigheten består av huvudbyggnad, sidobyggnad med lägenhet och stort dubbelgarage. I köket möts vi av den robusta lantliga känslan, smyckat med stenskivor och en platsbyggdsittbänk för barnen att krypa upp i. Vi blickar ut genom köksfönstret där lönnlövens färger vittnar om att en vacker höst som stundar. Här är det en fröjd att förbereda kvällens grillning och duka på den stenlagda uteplatsen, bara ett steg ut från köket. Som det anstår äldre hus så finns flertalet sovrum i olika storlekar och former. Vidare allrum på två plan och dubbla ljusa badrum klädda i klinker och kakel samt tvättstuga, praktiskt belägen på entréplan. Trädgården rymmer gott om plats för både lek och odling för den som så önskar. Lägg därtill dubbelgarage med elbilsladdare och lägenhet i sidobyggnaden som vid uthyrning kan ge tacksamt tillskott på huskontot. Värnamo når ni på dryga fem minuter med bil samt är hela sträckan försedd med cykelväg. Detta boende är perfekt för er som vill bo med pendlingsavstånd till det mesta och samtidigt ha ett öppet landskap utanför fönstret, det bästa av två världar helt enkelt! Varmt välkomna att boka er till visning!

Birger Jarlsgatan 18, Malmen, Värnamo kommun
 • Tor 5 okt kl 17:00

Birger Jarlsgatan 18

Lägenhet
Malmen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 075 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 523 kr/mån
18 696 kr/m²

På trivsamma Malmen finns nu chansen att förvärva en ljus tvåa i markplan. Här bor du på 57,5 välplanerade kvadrat med vackert ljusinsläpp och ekgolv. Den öppna planlösningen skapar rymd i allrummet och därifrån tar vi klivet ut till en insynsskyddad uteplats. Brf Malmen är en trevlig och stabil bostadsrättsförening med låga avgifter samt erbjuder föreningen gemensam tvättstuga, samlingslokal och övernattningslägenhet. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Fräkenvägen 4, Borgen, Värnamo kommun

Fräkenvägen 4

Villa
Borgen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
4 975 000 kr
157 m²
5 rum
910 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade enplansvilla byggd 2009. Med sina fyra sovrum och rymliga allrum, är detta ett boende med plats för familjeliv, både till vardags och fest. Köket har sin egen svär och är samtidigt snyggt sammanflätat med allrummet, där gjutjärnskaminen står stolt, med funktion och stil. Det inglasade uterummet är försett med både golvvärme och luftvärmepump vilket förlänger njutarsäsongen. Utanför en väl formgiven trädgård som grönskar i värmen och som står grön även när snön lägger sig vit. Vidare finns två helkaklade badrum, båda renoverade ljust och stilrent samt ytterligare ett allrum att bruka efter behov. Ett modernt hem att trivas i med närhet till stan och aktiviteter samt Borgen Outdoor, en friluftsanläggning som bjuder plats för löpning, discgolf, cykling, orientering, wakeboard, längdskidor och mycket mer. Varmt välkomna att boka er till visning!

Rastavallsvägen 15, Bor, Värnamo kommun

Rastavallsvägen 15

Villa
Bor, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 825 000 kr
94 + 145 m²
3 rum
1 076 m² tomt

I familjevänliga Bor har vi nu möjlighet att erbjuda en gedigen enplansvilla med källare på lugn återvändsgata. Här finns gott om plats för familjen, både ute och inne! Entréplanet bjuder ett ljust kök och rymligt allrum med en stilren gjutjärnskamin i centrum, vidare två sovrum och badrum. Tar vi den unika trappan ner finns även där möjlighet att tända en brasa när kylan gör intåg. Rastavallsvägen 15 är ett lättskött boende och husen från 70-talet är dessutom de mest praktiska, med sina rymliga bo- och biytor. Trädgården i väster har alla möjligheter, ett härligt inglasat uterum som förlänger utesäsongen, trädäck för de soligare dagarna och grönytor för spring i benen. Det finns även plats för odling och gröna intressen. Till husets praktiska sida hör bland annat dubbelgarage och tegelfasad samt värms huset upp med hjälp av bergvärme. Varmt välkommen att boka er till visning!

 • Plus
Tättingvägen 52, Vråen, Värnamo kommun

Tättingvägen 52

Lägenhet
Vråen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/1
4 203 kr/mån
17 986 kr/m²

Välkomna till populära Tättingvägen och närmre bestämt nummer 52. Här bjuds en bostadsrätt i radhusform om 72 kvm. Ett lättskött och bekvämt boende i markplan med dubbla uteplatser och egen täppa. Planlösningen och det genomgående bokgolvet är en bas väl värd att uppskatta och originalköket medför en underbar retrokänsla eller en fantastisk möjlighet att skapa något eget. Här bor du med ett naturnära och barnvänligt läge, ett stenkast från motionsspåret. Med närhet till förskola, skola och dagligvaruhandel samt kommunikationer. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Jonglörvägen 41, Hornaryd, Värnamo kommun
Jonglörvägen 41, Hornaryd, Värnamo kommun, bild 2
Jonglörvägen 41, Hornaryd, Värnamo kommun, bild 3

Jonglörvägen 41

Radhus
Hornaryd, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 190 000 kr
143 + 17 m²
5 rum
384 m² tomt

Här bjuds ett lättskött boende i barnvänligt kvarter med närhet till lekplats, förskola och skola. Med hörnläge ligger detta radhus om 143 kvm med sina fyra sovrum, dubbla badrum samt ett ljust allrum med stora fönster. Från allrummet tar vi klivet ut till lummig trädgård, vackert växthus och trädäck. På Jonglörvägen 41 finns flera vardagspraktiska fördelar, inte minst tvättavdelningen som är strategiskt placerad bredvid köket och groventrén som gör det möjligt att stiga rakt in efter en lerig fotbollsmatch eller en härlig dag på stranden. Missa inte chansen till detta hemtrevliga boende med omtyckt läge på Hornaryd! Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Premium
Rolstorp Strandängen 2, Rolstorp, Värnamo kommun

Rolstorp Strandängen 2

Villa
Rolstorp, Värnamo kommun
Mäklarteamet
4 995 000 kr
155 + 60 m²
5 rum
1 071 m² tomt

Nu finns chansen till ett riktigt drömhem med utsikt över Vidösterns vackra vattenspegel och endast 10 minuters bilfärd från Värnamo! Tänk att kunna ta ett dopp före frukost som sedan avnjuts på soldränkt trädäck och att få möta solnedgången i badtunnan, det är en dröm som kan bli er vardag! Vill ni leva i en oas av harmoni med vatten och natur är detta boende något för er. Huset är i gott skick, och för en köpare så väntar ett välplanerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och tilltalande planlösning. Köket bjuder vackra stenskivor i granit, stilren klinker med golvvärme och vackert burspråk. I det vinterbonade uterummet med luftvärmepump kan ni inta festliga middagar året om och även se rofyllt regn möta vattenytan en vanlig tisdag i november. Vidare finns tre sovrum och dubbla badrum klädda i kakel och klinker med möjlighet till både dusch och lyxigt bubbelbad. När gästerna kommer på besök har de en självklar plats med underbar utsikt från annexet där allrum och två sovalkover finns. Praktiska plus är garage med fjärrstyrd port, 3-glasfönster och vindskivor klädda i plåt för enklare underhåll. Dessutom tvättades taket och belades polyuretan, så sent som 2020. Här har inget har lämnats åt slumpen, kom och upplev detta magiska boende med enastående utsikt! Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Götavägen 22 B, Ovanför Viadukten, Värnamo kommun
 • Tor 12 okt kl 16:30

Götavägen 22 B

Lägenhet
Ovanför Viadukten, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
2 974 kr/mån
21 583 kr/m²

Lägenheten erbjuder en boyta om 60 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök med balkong i västerläge. Till några av höjdpunkterna hör vacker fiskbensparkett, väldigt fin utsikt och bra förvaringsmöjligheter. Brf Backen är en välskött, stabil och solid förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevligt innergård. I månadsavgiften om 2974 kronor ingår tv, vatten och värme. Parkeringsplats finns att hyra för 100kr/månad. På Götavägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Inom en kort promenad når du matbutiker, kommunikationer, vårdcentral och centrum. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Ringvägen 10, Rörstorp, Värnamo kommun

Ringvägen 10

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Mäklarteamet
975 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 806 kr/mån
13 000 kr/m²

Här bjuds en trivsam trea på 75 kvm med en rymlig inglasad balkong i söder. Kök i mörkt trä med gott om bänkyta och förvaring, här finns både hel kyl och hel frys samt diskmaskin och plats för matbord vid fönstret. I både allrum och sovrum möts vi av ljusa jordnära färger som skapar ett härligt lugn. Vidare en helkaklad separat WC med stilrena svarta detaljer samt ett duschrum med tvättställ och utrymme för en tvättmaskin. Brf Rörestorpshus Nr 1 är en välskött och stabil förening med god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. På Ringvägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Närhet till matbutiker, skola, förskola, lekplatser, vackra promenadstråk och vårdcentral samt promenad- och cykelavstånd till centrum. Varmt välkomna att boka er till visningen!

Ugglegatan 34, Nylund/Amerika, Värnamo kommun

Ugglegatan 34

Villa
Nylund/Amerika, Värnamo kommun
Mäklarteamet
3 795 000 kr
185 + 65 m²
5 rum
794 m² tomt

Barnen springer ut och in, leker i gräset och äter bullar i lekstugan! Här finns kompisar i var och vartannat hus, vilket har lockat många barnfamiljer till området. Själva kan ni luta er tillbaka i en solstol på altanen och njuta av barnens skratt. Förresten, har ni startat grillen än? På Ugglegatan 34 har vi nu glädjen att förmedla härlig familjevilla med både inglasat uterum och insynsskyddat trädäck. Planlösningen är som gjord för en enkel vardag och med plats för festligheter både inne och ute. Entréplan bjuder sociala ytor så som rymlig kök, allrum i vinkel och inglasat uterum. En trappa upp finner vi det mer privat där allrummet binder samma två mysiga sovrum och ett helkaklat badrum. Här bjuds en flexibel planlösning med möjlighet att skapa fler sovrum på övre plan. Utomhus ser vi fina stenläggningar kring huset, en stor uppfart med plats för flera fordon samt garage. Fotbollsplan, pulkabacke och lekpark finns på andra sidan av det stilrena staketet från Wernamo Design. I området både elljusspår för motion och promenader samt anläggs skidspår vintertid. Nylund är ett populärt och lugnt bostadsområde som attraherar både äldre och yngre samt nära skolor för olika åldrar. Huset värms upp med hjälp av bergvärme och tegelfasaden har ett litet underhållsbehov, vilket gör att ni får tid över till annat. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
Engelbrektsgatan 9, Vråen / Släggan, Värnamo kommun

Engelbrektsgatan 9

Lägenhet
Vråen / Släggan, Värnamo kommun
Mäklarteamet
645 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 453 kr/mån
14 828 kr/m²

Välkomna till denna fräscha etta med låg hyra i populär förening! Här bjuds ett ljust kök och helkaklat badrum med golvvärme. Vidare ett rymligt rum med sovalkov och walk in closet. På Engelbrektsgatan bor du med gångavstånd till centrum, promenadstråk och mataffärer. Föreningen har skapat en fantastiskt trevlig utemiljö med fler olika uteplatser, grillplats, planeringar och fina lekplatser. Varmt välkomna att boka dig till visning!

Myragatan 34, Västhorja, Värnamo kommun
 • Imorgon kl 16:30

Myragatan 34

Villa
Västhorja, Värnamo kommun
Mäklarteamet
3 975 000 kr
138 + 36 m²
6 rum
928 m² tomt

Låt oss äntligen presentera en gedigen men även vacker tegelvilla på Västhorja! Denna enplansvilla om 138 kvadrat har ett utmärkt läge och gott om plats för familjen, hela fyra sovrum. Köket ligger idealiskt avskärmat och sitter samtidigt sömlöst ihop med allrummet, där kakelugnen höjer mysfaktorn under årets kyligare månader. Burspråket i köket skapar ett otroligt fint ljusinsläpp och från köket, tar vi med kaffekoppen i handen, klivet ut i ett inglasat uterum för att slå oss ner en stund. Vidare finns två fräscha helkaklade badrum med duschhörna, en behändig tvättavdelning och garage med förråd. Häcken ramar in trädgården där ståtliga träd, sådär lagom uppväxta, skapar lummigt insynsskydd och vacker grönska. Grönytorna är plana och perfekta för lek och alla slags bollar eller en omgång kubb. Önskar ni odla finns även goda möjligheter och yta för det. Trädäcket som vi når via allrummet är platsen där vi avnjuter eftermiddagskaffet. Huset har lättskött fasad och underhållsfria 3-glasfönster, ni kan med gott samvete spendera semestern i en solstol. Varmt välkomna att boka er till visningen!

 • Plus
Ed Villan Åsbroäng 2, Vid sjön Furen, Värnamo kommun

Ed Villan Åsbroäng 2

Villa
Vid sjön Furen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 975 000 kr
134 + 40 m²
6 rum
1 488 m² tomt

Varmt välkommen till detta drömställe endast ett stenkast från sjön Furen. Här omges man av vacker natur och härliga vyer över Furen. Ja, helt klart en omgivning som är som balsam för själen! Här erbjuds en välplanerad 1½-plansvilla om 6 rum och kök med öppen planlösning, 4 sovrum, groventré och bastu. Gott om plats för den stora familjen med rejäla sällskapsutrymmen och med utgång till stenlagd uteplats med sjöutsikt. Huset värmes upp med hjälp av jordvärme och öppen spis. Stor tomt om ca 1 500 kvm med ett isolerat yttre förråd om ca 10 kvm. Allmän badplats finns inom 300 m med gång och cykelväg. Ridskola ca 500 m bort. Varmt välkomna att boka er till visningen!

 • Plus
Hjälshammar Lyckebo 1, Hjälshammar, Värnamo kommun

Hjälshammar Lyckebo 1

Villa
Hjälshammar, Värnamo kommun
Mäklarteamet
6 350 000 kr
196 + 31 m²
6 rum
2 507 m² tomt

Rymligt, smakfullt och otroligt välplanerat, ja det är bara några utav villans alla fördelar! Varmt välkommen till Hjälshammar Lyckebo 1! Vi har nu glädjen att förmedla denna unika Lindén Villa om 196 väldisponerade kvadratmetrar fördelat på 6 rum och kök. Här möts man av öppna ytor, högt i tak, härligt ljusinsläpp och genomgående exklusiva materialval. Planlösningen är perfekt för familjeliv och umgänge då flera separata sällskapsytor finns att välja mellan. Dessutom finns den härliga terrassen som en given samlingsplats både till vardag och fest. Här njuter man av komforten och effektiviteten av bergvärme i kombination med golvvärme i alla utrymmen. Det finns gott om förvaringsutrymmen samt en rejäl tvättstuga precis i anslutning till det vidbyggda garaget. Rejäl trädgårdstomt om ca 2 000 kvm med gott om plats för lek och odling. Här erbjuds bland annat ett rejält växthus, lekstuga, sandlåda och en lekställning med gungor och rutschkana. Läget är naturskönt med härliga gröna ängar och sjöutsikt med möjlighet till båtplats! Här cyklar du till stan på anlagd cykelväg på knappa 10 minuter. Ett riktigt drömboende!! Varmt välkommen med intresseanmälan!

 • Plus
Klarbärsvägen 4, Rörstorp, Värnamo kommun

Klarbärsvägen 4

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 175 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
4 980 kr/mån
14 157 kr/m²

Här kommer ni till dukat bord! Ett boende om tre rum och kök som är renoverat så sent som 2020. Lägenheten är uppdaterad med bland annat nytt kök, nya golv, nya ytskikt och ny planlösning med allrum mot balkong mm. På Klarbärsvägen bor man med ett bra läge, granne till Skogsfållen, lekplats och grönområde. Varmt välkomna att boka er till visningen!

 • Plus
Herrestad Berget skola 1, Herrestad, Värnamo kommun

Herrestad Berget skola 1

Villa
Herrestad, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 875 000 kr
190 + 20 m²
7 rum
6 171 m² tomt

Välkommen till Herrestad och detta moderna boende endast ett stenkast från Herrestadssjön! En villa som uppdaterats löpande då man totalrenoverat entréplan samt bytt tak, ny panel och tilläggsisolering, belysning och trädäck utomhus m.m. Stor tomt om ca 6 000 kvm med bland annat garage, vedbod, jordkällare, förråd och lekstuga. Varmt välkomna att boka er till visning!

Visar alla 20