Mäklare Anders Englund

Anders Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegvägen 40, Forsheda, Värnamo kommun
  • Tis 9 apr kl 16:00
Tegvägen 40, Forsheda, Värnamo kommun, bild 2
Tegvägen 40, Forsheda, Värnamo kommun, bild 3

Tegvägen 40

Lägenhet
Forsheda, Värnamo kommun
Mäklarteamet
895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/1
5 544 kr/mån
11 329 kr/m²

Lägenheterna på Tegvägen började byggas 1991. Denna lägenheten var av original fram tills slutet 2021. Då tog en ny ägare över och sedan dess har lägenheten genomgått en totalrenovering. Från nya ytskiskt, omdragen el, till nytt kök, tvättstuga och badrum. Även altanen och ett tillbyggt trädäck har gjorts iordning. Föreningen står för en elpanna, och säljarna har själva kompletterat med ett vattenburet värmesystem. (CTC luft/luft värmepump) Säljarna äger utedelen. Detta har lett till en lägre driftskostnad. Ett boende där man direkt kan ställa in sina möbler och trivas. Är du intresserad? Välkommen att höra av dig till oss på Mäklarteamet!

  • Premium
  • Uteplats
Engelbrektsgatan 25, Släggan/Vråen, Värnamo kommun
  • Mån 8 apr kl 16:15
Engelbrektsgatan 25, Släggan/Vråen, Värnamo kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 25, Släggan/Vråen, Värnamo kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 25

Lägenhet
Släggan/Vråen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 275 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
4 718 kr/mån
15 938 kr/m²

På populära och trivsamma Släggan finns nu chansen att förvärva denna fräscha lägenhet om tre rum och kök. Vi kliver in i en rymlig hall med gott om plats för förvaring. I det välplanerade parallellköket, renoverat 2019, har du allt nära tillhands. Beskrivs bäst i orden: praktiskt och snyggt. De mörka tonerna nertill skapar en harmonisk känsla ihop med klassiskt vitt kakel som sträcker sig upp till tak vid den moderna fläkten. Härifrån tar vi klivet ut till en härlig balkong i frukostläge med stor potential att må väl. Vidare bjuds dubbla sovrum, en rymlig klädkammare och ett ljust allrum. Samtliga rum binds samman av ett enhetligt och tåligt laminatgolv. Badrummet å andra sidan är klätt i stilrent kakel och klinker. Läget på Vråen gör att du snabbt når både butiker och natur samt har närhet till både skola och förskola. Brf HSB Släggan är en välskött förening som erbjuder goda tvättmöjligheter i gemensam tvättstuga med nya maskiner 2022. Varmt välkomna att boka er till visningen!

  • Premium
Aprikosvägen 31, Gröndal, Värnamo kommun
Aprikosvägen 31, Gröndal, Värnamo kommun, bild 2
Aprikosvägen 31, Gröndal, Värnamo kommun, bild 3

Aprikosvägen 31

Villa
Gröndal, Värnamo kommun
Mäklarteamet
4 375 000 kr
184 + 24 m²
7 rum
964 m² tomt

Välkomna in i detta fantastiska hem som inte bara lockar med sitt utmärkta läge utan också erbjuder stil, funktion och moderna bekvämligheter! Huset har en perfekt placering där vi möter morgonsol till frukosten på trädäcket i sydöst. Kvällens strålar bjuder istället in till att sitta ner på trädäcket utanför de vackra dubbeldörrarna. Köket är renoverat med omsorg och kvalitet från Ballingslöv år 2015. Här möts modern elegans och funktion där matplatsen blir en naturlig samlingspunkt. En inbjudande braskamin skapar en varm atmosfär, medan allrummet, med sina vackra stora fönster och öppna nock, andas uterumskänsla. Här finns utrymme för både umgänge och avkoppling. Entréplan bjuder även två sovrum varav ett av dem är försedd med en härlig walk-in closet. Här blir inte bara sömnen en fröjd, utan även förvaringen. Matsalen är flexibel och kan enkelt anpassas till ett extra sovrum vid behov. Vidare finns ett helkaklat badrum med bastu samt en tvättavdelning, strategiskt placerad bredvid köket. Den välplanerade övervåningen, tillbyggd 2010, står som ett skolboksexempel på en lyckad tillbyggnad. Utöver allrum där ljus och design förenas i de vackra fönstren, finns dubbla sovrum och ett helkaklat fräscht badrum. Säg adjö till konflikter om tv- eller läggtider och välkomna den dubbla allrumsflexibiliteten, här finns gott om plats för alla. Golvvärme över hela huset skapar en behaglig atmosfär året runt, och den låga energiförbrukningen är möjlig tack vare jordvärme. Det integrerade garaget ger extra förvaringsmöjligheter och bekvämlighet. Cykelvägen sträcker sig hela vägen till skolan, vilket är idealiskt för en aktiv livsstil och barnens säkerhet. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem och upplev en unik livskvalitet varje dag!

  • Premium
Engelbrektsgatan 31, Släggan/Vråen, Värnamo kommun
  • Budgivning pågår
Engelbrektsgatan 31, Släggan/Vråen, Värnamo kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 31, Släggan/Vråen, Värnamo kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 31

Lägenhet
Släggan/Vråen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
795 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 999 kr/mån
12 137 kr/m²

Varmt välkommen till ett bekvämt boende i en trevlig tvårummare på andra plan! Det rymliga köket inbjuder till både matlagning och socialt umgänge, med en välplacerad matplats vid fönstret och en inglasad balkong där eftermiddagssolen är ett faktum. Allrummet, med sitt vackra ekgolv och stora fönsterparti, erbjuder en varm och välkomnande atmosfär som gör det lätt att känna sig hemma. Vidare bjuds ett helkaklat badrum (stamrenoverat 2015) och en praktisk klädkammare. Lägenheten är bekvämt belägen nära centrum med vårdcentral och dagligvaruhandel samt tillhör lägenheten Brf HSB Släggan som är en stabil och välskött förening. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Premium
Tånnögatan 29, Öster, Värnamo kommun
Tånnögatan 29, Öster, Värnamo kommun, bild 2
Tånnögatan 29, Öster, Värnamo kommun, bild 3

Tånnögatan 29

Villa
Öster, Värnamo kommun
Mäklarteamet
3 175 000 kr
133 + 133 m²
4 rum
1 380 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med källare, perfekt belägen på Öster, nära centrum och natursköna Apladalen! Med sina generösa ytor och omfattande potential bjuder denna fastighet en unik möjlighet att förvandlas till er drömhem. På entréplan finner vi kök med matplats och allrum i vinkel där flertalet fönster skapar härligt ljusinsläpp. Härifrån kliver vi ut på ett trädäck i söderläge samt till en imponerande trädgårdsyta, vilket är ovanligt för en fastighet med så centralt läge. Vidare, tre sovrum och goda möjligheter att återställa den ursprungliga planlösningen och skapa fyra sovrum om så önskas. En trappa ner öppnar sig en värld av olika utrymmen. Här bjuds ytterligare ett sovrum, perfekt för gäster eller tonåringar som önskar en egen oas med både allrum, där kakelugnen står vacker, och badrum med bastu. För den som gillar att bygga och skapa finns en snickarbod och flertalet praktiska utrymmen för förvaring mm. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en enorm chans att skapa ert drömhem precis vid Apladalens rand. Varmt välkomna att boka er till visningen!

  • Premium
Ringvägen 30, Rörstorp, Värnamo kommun
  • Borttagen före visning
Ringvägen 30, Rörstorp, Värnamo kommun, bild 2
Ringvägen 30, Rörstorp, Värnamo kommun, bild 3

Ringvägen 30

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 175 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
4 858 kr/mån
15 667 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Jonglörvägen 41, Hornaryd, Värnamo kommun
Jonglörvägen 41, Hornaryd, Värnamo kommun, bild 2
Jonglörvägen 41, Hornaryd, Värnamo kommun, bild 3

Jonglörvägen 41

Radhus
Hornaryd, Värnamo kommun
Mäklarteamet
2 245 000 kr
143 + 17 m²
5 rum
384 m² tomt

Här bjuds ett lättskött boende i barnvänligt kvarter med närhet till lekplats, förskola och skola. Med hörnläge ligger detta radhus om 143 kvm med sina fyra sovrum, dubbla badrum samt ett ljust allrum med stora fönster. Från allrummet tar vi klivet ut till lummig trädgård, vackert växthus och trädäck. På Jonglörvägen 41 finns flera vardagspraktiska fördelar, inte minst tvättavdelningen som är strategiskt placerad bredvid köket och groventrén som gör det möjligt att stiga rakt in efter en lerig fotbollsmatch eller en härlig dag på stranden. Missa inte chansen till detta hemtrevliga boende med omtyckt läge på Hornaryd! Varmt välkomna att boka er till visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Engelbrektsgatan 17, Släggan/Vråen, Värnamo kommun
  • Tis 2 apr kl 16:30
Engelbrektsgatan 17, Släggan/Vråen, Värnamo kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 17, Släggan/Vråen, Värnamo kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 17

Lägenhet
Släggan/Vråen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
745 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 650 kr/mån
17 126 kr/m²

Med öppna armar hälsar vi dig välkommen till ett guldkorn på Engelbrektsgatan 17! I denna smakfulla etta, belägen på hörnet på andra våning, bjuds ett modernt fullutrustat kök i gråa toner samt genomgående vackert ek-golv. I hallen med praktiskt klinkergolv möts vi av smart förvaring med skjutpartier som maximerar utrymmet, förvaring är alltid en bra vardagsinvestering. Till höger ett fräscht helkaklat badrum med egen toppmatad tvättmaskin och självklart finns även tillgång till föreningens tvättstuga. Med sitt ljus och rymd bjuder denna etta plats för både säng och andra möblemang efter önskemål. Till detta kan vi även lägga till ett modernt kök utrustat med både inbyggd mikro och ugn, samt en diskmaskin, även den en god vardagsinvestering. Varmt välkommen att boka dig till visningen!

  • Premium
Tättingvägen 110, Vråen, Värnamo kommun
  • Tis 2 apr kl 17:15
Tättingvägen 110, Vråen, Värnamo kommun, bild 2
Tättingvägen 110, Vråen, Värnamo kommun, bild 3

Tättingvägen 110

Lägenhet
Vråen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/1
3 209 kr/mån
23 585 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa en helt nyrenoverad lägenhet om ett och ett halvt rum med kök i markplan på Tättingvägen! Här bjuds ett läckert mattsvart kök med rostfria detaljer och kaklat upp till tak med integrerade vitvaror för ett snyggt helhetsintryck. Stort ljus allrum med vacker vy i blickfånget, utanför glasdörren väntar ett insynsskyddat trädäck i härligt västerläge. Drömma kan ni med fördel göra bakom den stilrena glasdörren i den tillbyggda sovhörnan. Vidare lyser takspottar i flertalet rum och alla golv pryds av vacker ek, förutom i det moderna badrummet som är klätt i sobert kakel och klinker. Bra tvättmöjligheter erbjuds i bostadsföreningens gemensamma tvättlokal men för den som önskar är det förberett för tvättmaskin i badrummet. Här är det bara att ställa in möblerna och trivas! På Tättingvägen lever du med närhet till natur, dagligvaruhandel samt kommunikationer och centrum. Varmt välkomna att boka dig till visningen!

  • Premium
Smedgatan 16, Centralt, Värnamo kommun
  • Tor 4 apr kl 16:30
Smedgatan 16, Centralt, Värnamo kommun, bild 2
Smedgatan 16, Centralt, Värnamo kommun, bild 3

Smedgatan 16

Lägenhet
Centralt, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 975 000 kr
95 + 30 m²
4 rum
5 300 kr/mån
20 789 kr/m²

Här bjuds en fyra om 95 kvadratmeter och med ytterligare 30 kvadratmeter biyta, vilket erbjuder det ultimata boendet för familjen eller paret som önskar lite extra plats. Köket i furu ger en varm och inbjudande atmosfär och hallen med klinkers ger en praktisk och lättstädad yta. Låt er omfamnas av ljuset från en hel vägg av fönster som låter solen strömma in och skapa en luftig och inbjudande atmosfär, allrummet bjuder även vackert ekgolv och härifrån tar vi klivet ut till ett trädäck i perfekt västerläge. Den helkaklade gästtoaletten, endast ca 3 år gammal, erbjuder både stil och komfort för dina gäster. På det övre planet bjuds tre sovrum, en praktisk klädkammare och helkaklat badrum. Källarplanet utgör en extra bonus med ett mysigt allrum med ekgolv samt gott om förvaringsmöjligheter för alla era behov. Smedgatan 16 erbjuder inte bara en härlig bostad utan även ett strategiskt bra läge nära allt ni behöver. Missa inte chansen att få denna pärla till er hem! Varmt välkomna att boka er till visningen!

  • Premium
Tättingvägen 72, Vråen/Städet, Värnamo kommun

Tättingvägen 72

Lägenhet
Vråen/Städet, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 695 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1
6 639 kr/mån
14 487 kr/m²

Välkomna till Tättingvägen, här bjuds en bostadsrätt i radhusform om 117 kvm! Ett lättskött och bekvämt boende med inglasat uterum, dubbla trädäck och bra läge mot grönområde. Vidare fräsch kök från 2016-2017, fyra sovrum, dubbla badrum och en praktisk walk in closet. Här bor du med ett naturnära och barnvänligt läge, ett stenkast från motionsspåret. Med närhet till förskola, skola och dagligvaruhandel samt kommunikationer. Varmt välkomna att boka er till visning!

Fräkenvägen 4, Borgen, Värnamo kommun

Fräkenvägen 4

Villa
Borgen, Värnamo kommun
Mäklarteamet
4 495 000 kr
157 m²
5 rum
910 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade enplansvilla byggd 2009. Med sina fyra sovrum och rymliga allrum, är detta ett boende med plats för familjeliv, både till vardags och fest. Köket har sin egen svär och är samtidigt snyggt sammanflätat med allrummet, där gjutjärnskaminen står stolt, med funktion och stil. Det inglasade uterummet är försett med både golvvärme och luftvärmepump vilket förlänger njutarsäsongen. Utanför en väl formgiven trädgård som grönskar i värmen och som står grön även när snön lägger sig vit. Vidare finns två helkaklade badrum, båda renoverade ljust och stilrent samt ytterligare ett allrum att bruka efter behov. Ett modernt hem att trivas i med närhet till stan och aktiviteter samt Borgen Outdoor, en friluftsanläggning som bjuder plats för löpning, discgolf, cykling, orientering, wakeboard, längdskidor och mycket mer. Varmt välkomna att boka er till visning!

Rastavallsvägen 15, Bor, Värnamo kommun

Rastavallsvägen 15

Villa
Bor, Värnamo kommun
Mäklarteamet
1 825 000 kr
94 + 145 m²
3 rum
1 076 m² tomt

I familjevänliga Bor har vi nu möjlighet att erbjuda en gedigen enplansvilla med källare på lugn återvändsgata. Här finns gott om plats för familjen, både ute och inne samt nära till skola och förskola. Entréplanet bjuder ett ljust kök och rymligt allrum med en stilren gjutjärnskamin i centrum, vidare två sovrum och badrum. Tar vi den unika trappan ner finns även där möjlighet att tända en brasa när kylan gör intåg. Rastavallsvägen 15 är ett lättskött boende och husen från 70-talet är dessutom de mest praktiska, med sina rymliga bo- och biytor. Trädgården i väster har alla möjligheter, ett härligt inglasat uterum som förlänger utesäsongen, trädäck för de soligare dagarna och grönytor för spring i benen. Det finns även plats för odling och gröna intressen. Till husets praktiska sida hör bland annat dubbelgarage och tegelfasad samt värms huset upp med hjälp av bergvärme. Varmt välkommen att boka er till visning!

  • Plus
Ugglegatan 34, Nylund/Amerika, Värnamo kommun

Ugglegatan 34

Villa
Nylund/Amerika, Värnamo kommun
Mäklarteamet
3 795 000 kr
185 + 65 m²
5 rum
794 m² tomt

Barnen springer ut och in, leker i gräset och äter bullar i lekstugan! Här finns kompisar i var och vartannat hus, vilket har lockat många barnfamiljer till området. Själva kan ni luta er tillbaka i en solstol på altanen och njuta av barnens skratt. Förresten, har ni startat grillen än? På Ugglegatan 34 har vi nu glädjen att förmedla härlig familjevilla med både inglasat uterum och insynsskyddat trädäck. Planlösningen är som gjord för en enkel vardag och med plats för festligheter både inne och ute. Entréplan bjuder sociala ytor så som rymlig kök, allrum i vinkel och inglasat uterum. En trappa upp finner vi det mer privat där allrummet binder samma två mysiga sovrum och ett helkaklat badrum. Här bjuds en flexibel planlösning med möjlighet att skapa fler sovrum på övre plan. Utomhus ser vi fina stenläggningar kring huset, en stor uppfart med plats för flera fordon samt garage. Fotbollsplan, pulkabacke och lekpark finns på andra sidan av det stilrena staketet från Wernamo Design. I området både elljusspår för motion och promenader samt anläggs skidspår vintertid. Nylund är ett populärt och lugnt bostadsområde som attraherar både äldre och yngre samt nära skolor för olika åldrar. Huset värms upp med hjälp av bergvärme och tegelfasaden har ett litet underhållsbehov, vilket gör att ni får tid över till annat. Varmt välkomna att boka er till visning!

  • Plus

Visar alla 14