Nitgatan 7

Öjebyn, Piteå kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
103 m²
Biarea
165 m²
Tomtarea
1 100 m²
Byggår
1971
Energiklass
D
Driftkostnad
42 200 kr/år

Kliv in och låt dig förälskas i denna smakfullt renoverade villa på Nitgatan 7! Med sin snygga tegelfasad och svarta trädetaljer är det här ett hus som sticker ut i mängden. Genom åren har huset genomgått omfattande renoveringar och här slipper ni som ny ägare att börja med påfrestande renoveringar. Flytta in möblerna, luta er tillbaka och börja bo!

Med sina härliga ytor i kök, matplats och vardagsrum blir denna yta den naturliga samlingsplatsen för familjen. Här finns det gott om plats för stora middagsbjudningar och tillställningar. Idag inrymmer huset tre sovrum men det går enkelt att skapa ett fjärde för den familj som har behov av ett ytterligare sovrum. Villan har källare under hela huset vilket ger rum för familjens alla intressen. Gymmet tillsammans med den nyrenoverade relaxen sätter verkligen guldkant på vardagen. Snacka om vardagslyx!

På Nitgatan bor du med kort avstånd till förskola, skola, mataffär. E4:ans påfart ligger nära vilket skapar goda pendlingsmöjligheter med både bil och buss.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Kontakta mäklaren

Frida Risberg

Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Mäklare Frida Risberg, Svensk Fastighetsförmedling Piteå
+46703705199