Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tistelvägen 24, Munksund, Piteå kommun
 • Fre 16 jun kl 15:30

Tistelvägen 24

Villa
Munksund, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 250 000 kr

130 m²

4 rum

888 m² tomt

Välkommen till Tistelvägen 24 och denna välskötta familjevilla. Huset har renoverats varsamt under de senaste åren och inger idag en modern och välkomnande känsla genomgående i hela fastigheten. Den funktionella planlösningen med kök och väl tilltagen matplats bjuder in till trevliga familjemiddagar och festligheter medan man i vardagsrummet kan kura ihop sig framför den värmande kaminen. Huset rymmer hela tre sovrum samt välrenoverade våtutrymmen där den lyxiga relaxen med spa-bad ger en härlig touche. Praktisk tvättstuga samt groventré med god förvaring gör huset komplett. Baksidan badar i sol och ger en harmonisk och lugnande känsla i den stressiga vardagen och ger utryme för såväl lek som rekreation, när kylan kryper inpå så värmer inglasningen gott! Huset är i genomgående gott skick vilket skapar goda förutsättningar för ett stillsamt liv utan kostsamma renoveringar och härligt låga driftkostnader. Gångavstånd till kärleksstigen och dess trevliga strövområden samt även till Coop, förskola och skola. Trots det lugna läget så har du praktiskt pendlingsavtstånd till centrala Piteå men också snabbt ut på E4an mot Skellefteå och Piteå. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
Lars-Samuelsgatan 44, Norra Pitholm, Piteå kommun

Lars-Samuelsgatan 44

Villa
Norra Pitholm, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 990 000 kr

149 m²

6 rum

672 m² tomt

På denna lugna och barnvänliga gata bor du med gång- och cykelavstånd till förskolor, skolor, matvaruaffärer och allt vad Piteås stadskärna har att erbjuda! För dig som hellre tar bussen passerar denna såklart alldeles utanför området. På tomten finns det plats för utomhusaktiviteter för både stora och små. Kubb, fotboll eller pallkragar fulla med jordgubbar har du inga problem att rymma då även husets baksida erbjuder trevliga gräsytor upp mot cykelvägen. På framsidan kan du njuta av solens strålar hela dagen samtidigt som träd och buskar skapar en lummig känsla och minskar insynen. Bara ett stenkast från huset finns även områdets egna lekpark. På Lars-Samuelsgatan 44 välkomnas du in i en hall med klinkergolv och gott om plats för förvaring av alla familjemedlemmars ytterkläder och skor. Entréplan får även plats med hela tre sovrum och här finns husets badrum med vattenburen golvvärme som värmer under dina fötter samt kakel och klinker i tidlöst färgval. För dig som gillar att basta finns det givetvis också en bastu med intilliggande dusch. När du tar trappen upp till övre plan välkomnas du av ett ljust och trevligt kök där hela familjen, eller gästerna kan slå sig ner vid köksön och hjälpa till med matlagningen. I köket finns även utgång till balkongen som av flera grannar har byggts ut för att kunna njuta av middagen i högt sydväst läge. I anslutning till köket ligger det rymliga vardagsrummet med matplats och utöver ovan nämnda inrymmer övre plan även två sovrum och en toalett. Här är fiber indraget och uppvärmingen sker via bergvärme som borgar för låga driftskostnader! Huset är dessutom Varudeklarerat och genom försäkringen får både säljaren och du köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Gesällvägen 4, Norrfjärden, Piteå kommun

Gesällvägen 4

Villa
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 855 000 kr

240 m²

8 rum

1 132 m² tomt

Perfekt barnfamiljsvilla med gott om plats för den stora familjen då upp till 6 sovrum kan nyttjas! Villan byggdes 1992 och har en trevlig planlösning där entréplan bjuder på fina sociala ytor tillsammans med upp till fyra sovrum varav två i ekonomidelen. Övre plan har både ett stort allrum med takkupa och balkong men även två stora sovrum varav det ena kan delas av vid behov. Toalett finns i båda våningsplanen och badrum samt dusch med bastu hittas i entréplan. Lättskött tomt och uteplats och balkong i fint sydvästläge. Rejält dubbelgarage och uppvärmning med vattenburen värme. Varudeklarerat! Gesällvägen har ett bra läge mitt i Norrfjärden med närhet till både affär, skola och förskola. Här är det även enkelt att ta sig ut till E4-an för dig som jobbar i Luleå eller Piteå.

 • Balkong
 • Uteplats
Håkansövägen 16, Norrfjärden, Piteå kommun
 • Ons 14 jun kl 18:45
Håkansövägen 16, Norrfjärden, Piteå kommun, bild 2
Håkansövägen 16, Norrfjärden, Piteå kommun, bild 3

Håkansövägen 16

Villa
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 995 000 kr

164 m²

4 rum

1 363 m² tomt

Varmt välkommen till Norrfjärden och denna trivsamma villa på Håkansövägen 16! Här bor du med närhet till affär, förskola, skola och allt det som Norrfjärden har att erbjuda. Närheten till E4:an skapar även bra pendlingsavstånd med både bil och buss till såväl Piteå som Luleå. På den rymliga tomten finns det plats för utomhusaktiviteter och lek. Baksidan angränsar till skogen och på framsidan skapar buskar och träd en varm och välkomnande känsla samtidigt som du slipper insyn. Väl inne i huset möts du av rymliga sociala ytor i form av matplats i anslutning till köket, väl tilltaget vardagsrum med plats för matbord och fina fönsterpartier ut mot husets baksida och skogsparti. Utöver det ovan nämnda inrymmer villan tre sovrum med möjlighet till fler, ett badrum med badkar, wc, tvättstuga med dusch och förråd. Huset värms upp via bergvärme som skapar goda förutsättningar för låga driftskostnader. Som om detta inte vore nog, i anslutning till huset står ett rymligt dubbelgarage med intilliggande förråd som pricken över i:et! Huset är Varudeklarerat och genom försäkringen får både säljaren och du köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Lidgatan 43, Strömnäs, Piteå kommun
 • Mån 12 jun kl 18:00
Lidgatan 43, Strömnäs, Piteå kommun, bild 2
Lidgatan 43, Strömnäs, Piteå kommun, bild 3

Lidgatan 43

Villa
Strömnäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 295 000 kr

82 m²

4 rum

992 m² tomt

Centralt enplanshus med skogen som närmsta granne och med bekvämt avstånd till både skolor, golfbana och ny matbutik. Villan är i gott skick då man bland att lagt in ett fint parkettgolv i hela entréplan (förutom kök och badrum), renoverat badrummet i snygg stil samt delvis renoverat köket och försett det med nya vitvaror. Bostaden har ett mycket attraktivt läge med fri baksida mot skogen. På tomten finns även två ytterligare byggnader som kan nyttjas efter eget behov. Kanske behöver du extra sovplatser för långväga gäster, eller föredrar du gott om förvaring? Uppvärmning sker via fjärrvärme som är ett populärt och miljövänligt system där energin till största del utgörs av spillvärme från Kappa. Dessutom kräver systemet minimalt med underhåll. Huset är Varudeklarerat. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Prästgårdsgatan 64A, Piteå, Piteå kommun
 • Mån 12 jun kl 16:00

Prästgårdsgatan 64A

Lägenhet
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

995 000 kr

76,5 m²

4 rum

4 779 kr/mån

13 007 kr/m²

Luftig och trevlig hörnlägenhet där fönster i tre väderstreck ger fint ljusinsläpp! Lägenheten är ursprungligen en 4:a men är omgjord till en 2,5:a med stora och härliga sociala ytor. Planlösningen är flexibel där det går att få till hela tre sovrum vid behov. Här erbjuds gott om förvaring, öppen spis och en inglasad balkong. Balkongen blir som ett extra rum där du kan njuta av värmande sol från tidig vår till sen höst. Ute på balkongen ges även goda förutsättningar för odling. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och en matkällare. Här bor du på ett attraktivt läge med allt du behöver runt knuten, nära stadens puls men samtidigt en bit ifrån så att du slipper nattsuddet. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Laxstigen 25, Klubbgärdet, Piteå kommun

Laxstigen 25

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 750 000 kr

159 m²

6 rum

816 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 1 ½-plansvilla med nytt plåttak, bra planlösning och bergvärme! Idag finns fyra rymliga sovrum i huset men tack vare den flexibla planlösningen går det att skapa hela sex sovrum. Huset erbjuder även två badrum, praktisk matkällare, tvättstuga med groventré och dubbelgarage! I dagsläget är ena delen av garaget inredd till hobbyrum men det kan enkelt återställas till garage vid behov. Från allrummet på övervåningen finns utgång till en rymlig balkong där man kan njuta av både utsikt och kvällssol. På tomten finns en insynsskyddad grillplats som ger en ombonad innergårdskänsla och som passar perfekt att nyttja under såväl sommar som vinter. Läget är perfekt med den stadsnära känslan samtidigt som Piteälven och områdets båthamn finns ett stenkast från fastigheten. I närheten finns även strandpromenaden längs Kärleksstigen som bjuder på mysiga promenader bort mot Furunäset och Munksund. Fingermanholmen, den fina ön med fantastiska badstränder, ligger en liten bit ut och är enkel att ta sig till både med båt, vattenskoter och kajak. Förskola, skola, sporthall och gym finns dessutom på bekvämt cykelavstånd. Huset är Varudeklarerat. Välkommen att anmäla intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Abborrgatan 7B, Piteå, Piteå kommun

Abborrgatan 7B

Lägenhet
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

850 000 kr

65,5 m²

2 rum

4 639 kr/mån

12 977 kr/m²

Välkommen till mysiga Abborrgatan och denna fina lägenhet! Här har du egen ingång i markplan och utanför dörren ett fristående rymligt förråd. Lägenheten har en trevligt planlösning och inrymmer fräsch kök och badrum, stort sovrum med skjutgarderob, vardagsrum samt ett förråd som idag är inrett till ett mindre sovrum. Från vardagsrummet har du utgång till den stora härliga balkongen med fint solläge fri utsikt mot grönområde! Brf Abborren är en trivsam och stabil förening med fin tvättstuga och bastu ett stenkast från lägenheten. Föreningen erbjuder även grillplats, lekplats, boulebana, samlingslokal och övernattningsrum. Här bor ni med närhet till både förskola, skola, pizzeria, badplats, motionsspår och trevliga grönområden. Från bostaden är det även bekvämt gång- och cykelavstånd in till centrala stan. Tillträde går att få snabbt om så önskas!

Brogatan 8, Norrfjärden, Piteå kommun
 • Ons 14 jun kl 18:00

Brogatan 8

Villa
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 090 000 kr

128 m²

5 rum

1 392 m² tomt

Varmt välkommen till Norrfjärden och Brogatan och detta läckra och unika hus! Gatan är lugn utan genomfartstrafik och läget är optimalt med gångavstånd till så väl skolor, matvaruaffär och fina naturområden i närheten. Huset byggdes 1967 och ritades då upp av säljarna själva med hjälp av arkitekt. Man ville göra något moderna och gediget som stod sig för framtiden och så de lyckades! Planlösningen är läcker i etage och de stora sociala ytorna var långt före sin tid. Idag har huset alla moderniteter man kan önska som bergvärme, bandtäck plåttak, 3-glasfönster, golvvärme och mycket mer vilket gör att designen håller sig långt in i tjugohundratalet. Husets stora vardagsrum med angränsande allrum är perfekt för familjen som vill kunna dela upp aktiviteterna vid sammankomst med släkt och vänner och de rymliga köket med matplats är som en dröm för den matlagningsintresserade. Huset har gedigna materialval och läckra och funktionella lösningar och de 3 sovrummen med möjlighet till 4 gör verkligen detta till barnfamiljens drömvilla! Tomten och dubbelgaraget för saken inte sämre där du har riktigt med ytor för både hobbyintressen och uteaktiviteter. Varmt välkommen på visning eller ring så berättar jag mer!

 • Plus
Kvistgränd 15, Furulund, Piteå kommun

Kvistgränd 15

Villa
Furulund, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 300 000 kr

140 m²

5 rum

472 m² tomt

Välkommen till Kvistgränd 15 och denna trivsamma villa i populära Bergsviken! Här bor du med närhet till förskola och skola från årskurs ett till nio, Hedens Idrottsplats, matvaruaffär och elljusspår. På vintern går skoterled och skidspår ett stenkast från husknuten och under sommaren har du nära till både bad- och båtplatser. Vill du ta cykeln in till stan så har du dessutom cykelväg större delen av din färd och för dig som pendlar är du tack vare den nya infarten snabbt ute på E4:an! Huset ligger på en återvändsgata med minimal trafik där du tryggt kan lära barnen att cykla, leka i lekparken eller bara njuta av lugnet och fågelkvittret. Tomten är lättskött men har plats för bland annat odling och barnens spring och lek. Längst husets ena sida finns en stor nybyggd altan där du har gott om plats för både kafferep eller grillmiddagar. På husets baksida växer det dessutom fantastiska hallon och vinbärsbuskar! Huset erbjuder i entréplan ett kök i anslutning till matplats och vardagsrum i en öppen lösning. Här finns också utgång till altanen där sommarens alla middagar kommer att förtäras. Utöver detta inryms även två sovrum, ett nyrenoverat badrum och en tvättstuga. På övre plan finns ytterligare ett sovrum, förvaringsutrymmen och ett rymligt allrum, perfekt som extra tv-rum eller för barnens aktiviteter. Kanske jobbar du hemifrån och vill använda utrymmet till kontor? Givetvis går det också bra att dela av allrummet om fler sovrum behövs. Täljstenskaminen höjer inte bara mysfaktorn utan den hjälper också till med att hålla driftskostnaderna låga tillsammans med luftvärmepumpen som även fungerar som en AC under de hetaste sommardagarna! Huset är Varudeklarerat och genom försäkringen får både säljaren och du köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Varmt välkommen till visning!

Sandhalsvägen 130, Sandhalsen, Piteå kommun

Sandhalsvägen 130

Gård/Skog
Sandhalsen, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

890 000 kr

41 m²

2 rum

3 174 m² tomt

Fastigheten har ett läckert och fritt läge, med endast ca. 15 minuters cykelväg från centrala Norrfjärden. Gården är skogstomt och har vackra omgivningar av skog och havet endast en liten bit bort. Här omringas du av naturen utan insyn från kringliggande grannar. Nuvarande säljare har nyttjat det som året runt boende men det funkar förstås lika bra som fritidshus året om. Husets 41 m² rymmer kök med matplats och vardagsrum, badrum med tvättstuga och ett sovrum, samt inglasning. På gården finns dessutom ett rymligt garage som även inrymmer plats för förvaring eller hobbyintressen. Detta är helt perfekt för dig som vill ha ett litet hus med billig driftskostnad eller ett fritidshus med ett fritt och vackert läge! Varmt välkommen på visning!

Solstråket 53, Slammermora, Piteå kommun

Solstråket 53

Fritidshus
Slammermora, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

895 000 kr

96 m²

4 rum

1 900 m² tomt

På ett högt och fritt hörnläge återfinns detta mysiga sommarställe med vacker vy mot fjärden och med uppvuxen och trevlig tomt. Här har man direkt närhet till både hav, skog och natur samtidigt som man når Piteås centrala delar inom ca 10 minuters bilfärd. Snabbt tillträde kan erbjudas, kanske hinner du till och med njuta av din stundande semester på denna avkopplande plats? På den arrenderade marken finns en huvudstuga som inrymmer hela 3 generösa sovrum, trevligt vardagsrum och kök samt en härlig inglasning. Upp mot skogen finns även en praktisk sovbod där gästerna kan övernatta. Tomten är lummig och fin med gott om buskar och planteringar och med många härliga ställen för fikastunden. I området finns ett nedsläpp ner till vattnet där man kan nyttja en gemensam brygga och njuta av sol, bad och underbar sandstrand. På Solstråket 53 arrenderar man marken (ca 1900 kvm) men äger själva byggnaderna som står på avtalad mark, enligt arrendeavtal. Arrendekostnad är: 5722 kr/år. I närheten av stugan ligger populära Pite Havsbad där det finns något för alla. Förutom kilometerlång sandstrand erbjuds bland annat trevliga restauranger, evenemang, äventyrsbad, lekland och mys för hela familjen. Platsen kan stoltsera med fler soltimmar än Mallorca och brukar kallas Nordens Riviera! Varmt välkommen på visning!

Kallforsvägen 137, Blåsmark, Piteå kommun

Kallforsvägen 137

Villa
Blåsmark, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 995 000 kr

118 m²

5 rum

2 445 m² tomt

I Blåsmark finner ni detta fina hus i lantligt och fritt läge. Med utsikt över ängar och vatten kommer ni verkligen trivas här! Huset består av tre sovrum fördelat på två plan, ett ljust och fint allrum på övre plan samt ett trevlig vardagsrum nere. Perfekt för hela familjen att umgås på! I köket kan ni laga mycket mat och äta tillsammans allihop. Ett välhållet hus med gott om förvaring i uthuslänga där även garage finns. Genom åren har huset genomgått diverse uppdateringar och renoveringar. Taket på husets baksida är utbytt i samband när man tog bort takfönster och ersatte med en takkupa och 2011 så installerades bergvärme. Ute på tomten finns det diverse olika fruktträd, ett otroligt planterings-område med allt från potatis till jordgubbar och rabarber. Antigen skördar ni och håller efter eller fortätter utveckla denna oas. Men en sak är säker - mycket tid kommer att spenderas på baksidan där ni har en fantastiskt utsikt över äng och vatten! Huset är Varudeklarerat. Välkommen på visning!

 • Plus
Såggatan 3, Backen, Piteå kommun

Såggatan 3

Villa
Backen, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 090 000 kr

85 m²

4 rum

988 m² tomt

Vill ni bo stadsnära med gångavstånd till så väl förskola, matvarubutiker och centrala stan, men ändå ha en rymlig tomt för uteaktiviteter och grillkvällar? Vill ni bo så där precis lagomt stort och uppskattar att många renoveringar redan är gjorda så ni kan fokusera på de där roliga istället? Då vill jag välkomna er till Såggatan 3 och denna läckra vill på Backen! Huset är renoverat modern och stilfullt och ägarna har lyckats med konststycket att skapa en varm och välkomnande känsla som blir påtaglig direkt man stiger in genom dörren. Kök och matplats med vardagsrum i anslutning är fint placerad mot husets baksida och här är också utgång till den rymliga altanen som är perfekt till sommarens middagsbjudningar. Huset har 2 sovrum i entréplan och 1 i källarplan men finns behovet så går fler inreda i källaren. Allt från fasad, 3-glasfönster till yttertak är bytt och invändigt har ägarna gått igenom majoriteten av alla ytsikt. Källaren är en enkel betongkällare men finns behovet av mer utrymme så är det bara fantasin som sätter gränserna här. Förstås finns också en fristående bastubyggnad där man mot hösten kan ta ett värmande bastubad eller bara koppla av efter en hektisk arbetsdag. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

HORTLAX 9:26 , Piteå, Piteå kommun

HORTLAX 9:26

Tomt
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

350 000 kr

2 799 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus på ett fritt läge men samtidigt nära stan? Då har du hittat rätt! Nu ges nämligen möjlighet att förvärva en tomt längs Kullbacksvägen i populära Hortlax. Tomten, som består av ca 2800 kvm, ligger utanför detaljplanerat område vilket ökar möjligheterna vid nyproduktion. Här bor man inom bebyggelse men ändå med fritt läge - det bästa av två världar! Kostnad för anslutning av VA och el står du som köpare för. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 10 minuters bilfärd. Åk gärna förbi och kika och hör av dig om tomten känns intressant!

HORTLAX 9:27 , Piteå, Piteå kommun

HORTLAX 9:27

Tomt
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

350 000 kr

2 797 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus på ett fritt läge men samtidigt nära stan? Då har du hittat rätt! Nu ges nämligen möjlighet att förvärva en tomt längs Kullbacksvägen i populära Hortlax. Tomten, som består av ca 2800 kvm, ligger utanför detaljplanerat område vilket ökar möjligheterna vid nyproduktion. Här bor man inom bebyggelse men ändå med fritt läge - det bästa av två världar! Kostnad för anslutning av VA och el står du som köpare för. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 10 minuters bilfärd. Åk gärna förbi och kika och hör av dig om tomten känns intressant!

Furunäsvägen 67C, Klubbgärdet, Piteå kommun

Furunäsvägen 67C

Lägenhet
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

750 000 kr

74 m²

3 rum

6 120 kr/mån

10 135 kr/m²

Välkommen till Furunäsvägen 67C - här är det bara att flytta in! Renoverad trerumslägenhet på hörnet med fönster i tre väderstreck vilket bidrar till en ljus och trevlig känsla. Genomgående fräscha och fina ytskikt samt kök och badrum renoverat 2017 och med några extra detaljer så som vitmålade trätak och infällda spotlights i badrum samt vardagsrum. Två sovrum och stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Från vardagsrummet har du utgång till den inglasade balkongen i härligt sydvästläge. På trivsamma Klubbgärdet bor du med närhet till såväl förskola, skola, småbåtshamn samt med fina strövområden vid den inre fjärden. Kort gång- och cykelavstånd till centrala stan och med busshållplatsen just nedanför huset. Två källarförråd ingår i månadsavgiften och här finns även hiss och garageplats tillgängligt!

 • Balkong
 • Hiss
Övre Svartlå 55, Boden, Bodens kommun
Övre Svartlå 55, Boden, Bodens kommun, bild 2
Övre Svartlå 55, Boden, Bodens kommun, bild 3

Övre Svartlå 55

Övrigt
Boden, Bodens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

3 500 000 kr

1,9 ha tomt

Belägen på ca. 3.5 mils avstånd från Boden så finner ni denna industrilokal. Bottenplattan är på ca. 720 kvm och är fördelat i fyra skepp med övervåning i vissa av delarna, i dagsläget är hela byggnaden tom. Skeppet till vänster sett från gatan har sedan tidigare varit en butikslokal och är även idag utrustad för detta med butikslokal, lagerlokal, wc, lastkaj m.m. I de två mittersta skeppen har man hyrt ut rum för boende men skulle fungera lika bra till kontor och konferensrum. Två separata duschrum med ca. 12 duschar och toaletter, även industrilokal i bakkant med full takhöjd. Över skepp 1, 2 och 3 är det även övervåning med fläktrum, flertalet kontor och konferensrum. Det högra skeppet är en industrilokal med full takhöjd, kontor samt entresolplan. För enkelt underhåll så är fasaden samt tak o plåt och konstruktionen av stål. Byggnaden värms upp via luftvärmepumpar samt direktverkande el och via mekanisk ventilation med återvinning (osäker driftfunktion). Varje fack går att justera värmen för samt stänga av värmen för vid behov. Uppvärmningskostnaderna samt driftkostnader i övrigt är osäkra då byggnaden ej varit uthyrd och i drift under de senaste åren. Enkelt pendlingsavstånd till storsatsande Boden samt närhet till utvecklingsområden vid Storklinten. Fastigheten säljs ej i bolag utan som fastighet. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning samt mer information.

 • Premium
Bataljonsgatan 1, Klubben/Pite Havsbad, Piteå kommun
 • Idag kl 18:00

Bataljonsgatan 1

Villa
Klubben/Pite Havsbad, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 850 000 kr

107 m²

3 rum

1 742 m² tomt

Välkommen till detta fina enplanshus beläget på populära Bataljonsgatan på Klubben! Huset är färdigställd år 2018 och har allt du kan önska dig i ett nyare hus. Med skog, hav och fantastiska vyer i omgivningarna har du allt du behöver för att njuta av en lugn och avkopplande vardag samtidigt som Piteås centrala delar bara är 10 minuter bort. Med kilometerlånga stränder och Piteå Havsbad på gångavstånd så kan du roa dig på evenemang, gå ut och äta en bit mat, låta barnen gå på äventyrsbadet eller bara koppla av med din familj. Huset har två sovrum och en öppen och härlig planlösning med fönster som ger en fantastisk utsikt över naturen runt omkring. Huset har i originalutförande 3 sovrum men säljaren har valt att göra vardagsrummet större. Detta går förstås att återställa till ett tredje sovrum, med ett fullt tillräckligt stort vardagsrum. Uppvärmning sker via en effektiv frånluftsvärmepump vilket innebär att du kan hålla driftskostnaderna nere. Med kommunalt vatten och avlopp samt fiber får du all den bekvämlighet du behöver och förstås finns också ett rymligt dubbelgarage. Nyproducerade villor har många fördelar, och en av dem är att du slipper betala den kommunala fastighetsavgiften på ca 8 800 kr/år de 15 första åren, vilket bidrar till en billigare driftskostnad. Klubben är det perfekta stället att ta en paus från en stressig vardag. Här kan du känna lugnet och finna ro i en avkopplande miljö. Oavsett om du är stor eller liten, är det lätt att trivas och hitta livskvalitet här. Är detta ditt drömboende? Välkommen på en visning och upplev det själv!

 • Plus
Trossgatan 31, Djupviken, Piteå kommun
 • Idag kl 16:30

Trossgatan 31

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 990 000 kr

204 m²

7 rum

722 m² tomt

Varmt välkommen till centrala Trossgatan och detta läckra hus med uthyrningsmöjlighet! Här bor du på bekvämt avstånd till så väl grisbergets elljusspår, som skola och matvaruaffärer men även centrala stan. Gården har en bra placering på ytterslinga utan direkt insyn från grannar. Den lummiga gården har en mysig trädgårdskänsla och skogen på baksidan inramar gården på ett trevligt sätt. Huset är rymligt och de 204 kvm rymmer hela 5 sovrum. Det finns många sociala ytor i båda planen och den inglasade altanen i övre plan är isolerad och varm året om. Många renoveringar är gjorda som renoverad grund med golvvärme, kök, badrum och bergvärme. 2019 lät nuvarande ägare bygga en lägenhet bakom garaget som antingen kan hyras ut eller agera drömboende för tonåringen med eget kök, badrum och sovrum. Framför lägenheten finns ett rymligt dubbelgarage som både rymmer bilar och hobbyintressent. Detta är de perfekta huset för den växande familjen som vill ha låg driftkostnad och bo centralt! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Storgatan 101B, Centralt, Piteå kommun

Storgatan 101B

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 250 000 kr

58 m²

2 rum

2 996 kr/mån

21 552 kr/m²

Smakfullt renoverad lägenhet med bra planlösning och låg avgift! Lägenheten har fina ytskikt, renoverat badrum -11 i samband med stambyte och stilrent och fint kök renoverat -08. Hela bostaden består av genomtänkta och snygga färger och materialval där inget lämnats åt slumpen. Från både vardagsrum och sovrum nås bostadens stora, inglasade balkong som blir som ett extra rum där du kan förlänga sommarkänslan från tidig vår till sen höst. Lägenheten är utrustad med bekvämligheter som klädkammare och med balkong i underbart syd-västläge. Föreningen är välskött med många stora renoveringar bakom sig och med låga avgifter där det mesta ingår. Här bor du på ett centralt läge med allt du behöver runt knuten och med busshållplats längs gatan. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Bertnäsvägen 26, Bertnäs, Piteå kommun
 • Idag kl 17:00

Bertnäsvägen 26

Villa
Bertnäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 995 000 kr

99 m²

3 rum

1 872 m² tomt

Vi välkomnar er till en fastighet utöver det vanliga! Detta är ett ställe som ni absolut måste uppleva på plats - känslan går inte att beskriva i text. Längst in på gatan finner ni detta fantastiska hus där huvudbyggnaden har genomgått en totalrenovering sedan 2017 fram till idag. Allt från VVS och el till nya fönster samt ytskikt är nytt. Om inte det vore nog så har man 2020 byggt ut huset med en hall/vardagsrum samt installerat solceller 2022. Köket renoverades också under förra året. Huset har enormt trevliga gemensamma ytor att umgås på med bland annat utbyggnaden samt det stora köket. Allrummet på övre plan med kamin kan användas till sovrum om behovet finns för fler än ett i huset. Men vi måste prata om läget och utomhusmiljön. Altaner i olika nivåer som binder ihop alla byggnader på tomten. Det stora utomhusköket i anslutning till uthuslängan. Stenläggningarna med plantering och stor gräsmatta med plats för odlingar om så önskas. Tallskogen som inramar fastigheten och erbjuder många äventyr att utforska och bär att plocka. Och för att inte glömma närheten ner till havet för ett fantastiskt friluftsliv både vinter och sommar! 2020 byggdes gäststugan med plats för fyra gäster. Vidare är uthuslängan renoverad löpande och är inredd till ett allrum med kök och kamin, ett badrum med kakel/klinker samt vedeldad bastu. Detta tillsammans med gästhuset hyrs idag ut till turister vilket genererar en fin inkomst varje år då det är ett populärt resmål för bl.a. turister från Tyskland. Vidare finns förråd samt vedbod i längan. I natursköna Bertnäs bor ni med skog och hav som granne men med E4an endast några minuter bort. Perfekt beläget för pendling både till Piteå och Luleå. Huset är Varudeklarerat! Med solen lysandes på tomten hela dagen får ni svårt att överträffa läget på denna fastighet! Kom på visning och förälska er i Bertnäsvägen 26!

 • Plus
Ejdervägen 3, Bergsviken, Piteå kommun

Ejdervägen 3

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 395 000 kr

96 m²

4 rum

881 m² tomt

Med matvaruaffär, skolor, gym, och fotbollsplaner för att bara nämna några i direkt närhet. En fin cykelväg som tar dig hela vägen in till centrala stan, men samtidigt på lagom avstånd för att "byakänslan" ska infinna sig välkomnar vi dig här till Ejdervägen i Bergsviken Storfors. Området är barnvänligt, med såväl lekplatser och naturen nära och i omgivningarna finns både badplats, skoterspår och skidspår bara för att nämna några. Den nya infarten till E4 gör också det perfekt för den som pendlar. Gården är precis så där lagom stor och rymmer aktiviteter för både liten som stor och snickarboden ger plats för både hobbyintressen som en potentiell framtida gäststuga. Inglasningen förlänger årstiden och är den perfekta platsen för middagsbjudning en sen sommarkväll. Fjärrvärmen bidrar till en trygg driftskostnad och de två sovrummen kan enkelt utökas till tre om man väljer att nyttja rummet i ekonomidelen. Köket renoverades -08 och håller en modern snygg stil. Badrummet renoverades -17 och 3-glasfönster sattes in -07. Interiört har ytskikten förbättrats och håller en fin standard och stil. Huset har en praktisk planlösning och lämpar sig perfekt till den växande familjen. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

 • Plus
Svedjevägen 23, Svedjan, Piteå kommun

Svedjevägen 23

Villa
Svedjan, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 295 000 kr

110 m²

4 rum

2 240 m² tomt

Välkommen till Svedjevägen och en riktig lantidyll knappt 10 minuter från centrala stan. Här har du nära till så väl naturen som friluftsaktiviteter men även skola, matvaruaffär som simhall och allt på bekvämt cykelavstånd. Gården med sina drygt 2200 kvadratmeter upplevs rymlig med sina kringliggande ängar och bjuder upp till gott om plats för uteaktiviteter och lek. Poolen som värms av jordvärmen är den perfekta samlingspunkten de varma sommardagarna och har varit en riktig favorit hos både barn och vuxna. Huset som byggdes 1944 har under åren moderniserats, renoverats och byggts ut och de totalt 155 kvm rymmer idag totalt 3 sovrum med möjlighet till 4. Ett av sovrummen är i källarplan och håller en jämn och sval temperatur de varma dagarna. Här är de dock ett behov av att ta bort den utreglade väggen men med klinkergolvet och golvvärmen fins de optimala förutsättningarna ska skapa ett riktig läcker rum. Det rymliga dubbelgaraget värms även de av jordvärmen liksom huset vilket sammantaget ger en trygghet och god totalekomi. Varmt välkommen med din intresseanmälan eller hör av dig så berättar jag mer!

 • Plus
Cymbalgatan 10, Öjebyn, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Cymbalgatan 10

Radhus
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

850 000 kr

107 m²

4 rum

797 m² tomt

Välkommen till Cymbalgatan 10 i Öjebyn! Här har du chans att utforma ett boende efter egen smak och efter egna behov samtidigt som du har en trevlig planlösning som utgångsläge. Huset är byggt på gjuten platta och erbjuder bland annat kök/vardagsrum i öppen planlösning samt tre stycken sovrum i bra storlek. Från matplatsen har du utgång till altanen med fin kvällssol. Uppvärmning sker via fjärrvärme som kräver minimalt med underhåll vilket borgar för både trygghet och låga driftskostnader. Även fiber är installerat! Baksidan ligger i anslutning till lekplats och grönyta - perfekt för dig som förälder att kunna fixa med trädgården samtidigt som du har översikt över barnen. Här bor du med närhet till både förskola och skola samt centrala Öjebyn med bland annat mataffärer, café och bank. Nere vid älven finns fina promenadstråk och cykelväg in till stan. Huset är Varudeklarerat och därmed förbesiktat av Anticimex vilket ger dig som köpare en större trygghet och ett säkert skydd i 10 år. Varmt välkommen på visning!

Prästgårdsgatan 66b, Piteå, Piteå kommun
 • Borttagen före visning

Prästgårdsgatan 66b

Lägenhet
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 100 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 812 kr/mån

14 570 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Kolmilavägen 14B, Centralt, Piteå kommun
 • Tis 13 jun kl 11:00
Kolmilavägen 14B, Centralt, Piteå kommun, bild 2
Kolmilavägen 14B, Centralt, Piteå kommun, bild 3

Kolmilavägen 14B

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

995 000 kr

58 m²

2 rum

4 838 kr/mån

17 155 kr/m²

På andra våningen återfinns denna fina hörnlägenhet med populär planlösning och stor, inglasad balkong från 2017. Balkongen blir som ett extra rum där du kan njuta av värmande sol från tidig vår till sen höst och där du ges goda förutsättningar för odling. Bostaden erbjuder även ett ljust och fint kök, sovrum med gott om förvaring samt ett trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Föreningen är välskött och tillhandahåller en trevlig samlingslokal som medlemmarna kan låna vid kalas, fester eller andra tillställningar. Här bor du på ett centralt läge med allt du behöver runt knuten. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Färjevägen 43, Arnemark, Piteå kommun

Färjevägen 43

Villa
Arnemark, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 990 000 kr

80 m²

4 rum

1 029 m² tomt

Tänk att kunna leva så nära och få ta tillvara på allt det vackra som naturen har att erbjuda. Från vårens islossning, till sommarens solnedgångar i spegelblankt vatten. Från höstens spektrum av färger och isläggning till vinterns monokroma snötäcke under en krispig stjärnklar himmel och norrsken. Tänk att från första parkett 365 dagar om året kunna kliva upp på morgonen och äta frukost med naturens och älvens skådespel direkt utan för fönstret. Ta fiskespöt från någon av gårdens uteplatser eller bryggan och ha möjlighet att fånga lax eller öring till kvällens middag. De varma sommardagarna ta ett svalkande dopp i älven för att sen värma sig i den gassande solen eller i bastun, eller ta båten direkt från den egna bryggan för en tur längs älven, in till stan eller ut i skärgården. Låter det intressant? Då vill jag välkomna dig till Färjevägen i Arnemark och detta unika läge endast ca. 20 minuters bilfärd från centrala Piteå. Byggnaden som först uppfördes 1945 har genom åren moderniserats och från 2020 totalrenoverats till detta åretruntboende med otroliga uteplatser och omgivningar. Du väljer förstås själv om du vill nyttja de som fritidsboende men här finns alla bekvämligheter för att bo året om. Du har huset som i dag har ett sovrum men ett flertal allrum som lätt kan göras om till fler vid behov. Tornet som idag nyttjas som allrum i två plan kan likväl nyttjas som sovrum med egen balkong och 360° vy. Du har kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och via köket kommer du till inglasningen som egentligen är en vinterträdgård med golvvärme. Här har du fantastisk utsikt över älven och tack vare sitt sydvästläge den givna platsen för sena kvällsmiddagar i solnedgången. Apropå golvvärme så värmer den dina fötter i alla rum utom i tornet. Du har en rymlig hall och badrum med tvättstuga och förstås tornet där du kan koppla av med utsikt i alla riktningar. För övernattande gäster så har du gäststugan med eget trinettkök och badrum och förstås finns det både varmgarage och carport. Under huset finns det gott om förvaring och här har du också pannrummet. Takhöjden i källaren är hela 2,7 meter och nås enkelt från garaget om man vill nyttja de som snickeri eller hobbyrum. De bästa av allt är ändå läget och gården och låter denna natursköna idyll som ett drömställe för dig och din familj så är det bara höra av dig så berättar jag mer!

 • Plus
Innimarksvägen 26, Hortlax, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Innimarksvägen 26

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 950 000 kr

108 m²

4 rum

1 697 m² tomt

Välkommen till Innimarksvägen och denna lantliga idyll i utkanten av Hortlax! Huset har renoverats varsamt och i tidsenlig stil vilket ger en klassisk men likväl modern känsla som är genomgående i såväl huset som i gårdshus och i utomhusmiljön. Huset uppfördes under 1930-talet vilket ger mysiga vinklar och vrår men också väl tilltagen takhöjd. Entréplan erbjuder stora sällskapsytor i form av det härliga köket som bjuder in till trevliga middagar för både den stora familjen som vid festligheterna, i anslutning till matplatsen har man vardagsrummet samt ytterligare en sittyta och rummen binds samman av den härliga kaminen. De fina trägolven är en detalj som ni inte får missa! Övervåningen ger två väl tilltagna sovrum och vid behov kan man skapa ytterligare ett, här finns även badrum med tvättmöljligheter. Gårdshuset är en riktig pärla och här har man förutom ett snickeri, pannrum och gott om kallförvaring även den helmysiga uthyrningsdelen. Uthyrningsdelen är inredd med två sovrum, nyrenoverat badrum, mindre kök samt den fantastiska inglasningen med pittoresk järnspis, mysigt är bara förnamnet! Kan det här vara det perfekta tonårsrummet, gästrummet eller sommarrummet? Eller varför inte tjäna en extra slant på uthyrning, visste ni förresten att man kan hyra ut för 40 000 kr per år skattefritt? Läget blir knappast bättre och man är belägen på en lugn gata men ändå med cykelavstånd till såväl matbutik, förskola, skola och vårdcentral. Enkelt pendlingsavstånd till centrala Piteå men också till Luleå och Skellefteå. Jordvärme, 3-glasfönster, fiberoptik och en fastighet som är ut i fingerspetsarna omhändertagen ger ett enkelt leverne och med vettiga driftkostnader. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Lillpitevägen 685, Lillpite, Piteå kommun

Lillpitevägen 685

Villa
Lillpite, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 695 000 kr

128 m²

5 rum

6 749 m² tomt

Välkommen till Lillpiteå och denna fina fastighet med en rejäl maskinhall, fina vyer mot ängarna och älven som granne. Gården är rymlig och går hela vägen ner mot älven. 2018 lät säljaren bygga maskinhallen om 70 kvm som både står för god förvaring och en perfekt plats för hobbyintressen Huset som byggdes på 40-talet har moderniserats och löpande renoverats och står i dag plats för den moderna lantdrömmen. Köket som är husets hjärta kompletteras väl av de utbyggda vardagsrummet och skapar en otrolig rymd med panorama fönstren och ryggåstaket och är den givna platsen att samla släkt och vänner. Huset rymmer totalt 5 sovrum i olika storlekar, vilket ger möjlighet till så väl hemmakontor som för den större familjen att växa. Många renoveringar är gjorda som plåttak ca. -10, dränering -13, dessutom är många av ytsikten interiört uppfräschade eller utbytta. Förstås har huset jordvärme som både bidrar till trygghet och god totalekonomi! Varmt välkommen på visning!

Hällskatan 15, Hällskatan, Piteå kommun

Hällskatan 15

Fritidshus
Hällskatan, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 650 000 kr

73 m²

3 rum

1 467 m² tomt

Välkommen till Hällskatan 15 och detta mysiga fritidshus som ger möjlighet till skön avkoppling under semestern! Stugan bjuder på en trivsam känsla där kök och matplats ligger i anslutning till varandra. Här finns även två mindre sovrum och ett litet badrum. Tomten är väl tilltagen och rymmer dessutom ett mysigt härbre i två plan som passar perfekt som gäststuga och här finns även en bastu med läcker vedspis. Magisk havsutsikt kan skådas ett stenkast från fastigheten och det är enkelt att ta sig ner för ett dopp då området närmast vattnet utgörs av grönområde.

 • Uteplats
Ostronstigen 30, Djupviken, Piteå kommun

Ostronstigen 30

Lägenhet
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

900 000 kr

84 m²

3 rum

5 780 kr/mån

10 714 kr/m²

Välkommen till Ostronstigen 30 och denna rymliga och fina 3:a med perfekt läge i attraktivt område! Lägenheten erbjuder bland annat bra planering, två sovrum, härlig balkong med kvällssol, praktiskt förråd och nyrenoverat badrum utrustat med tvättmaskin. Föreningen erbjuder en trevlig innergård med lekplats samt gemensamhetslokal med bastu. På Ostronstigen bor du granne med populär förskola och skola samt nära två matbutiker. Inom gångavstånd finns även Grisberget med utegym och fina motionsspår. På vintern förvandlas motionsspåret till ett upplyst skidspår som lockar många besökare. I närområdet finns dessutom populära Norrstrandsbadet där barnen gärna spenderar tid en varm sommardag. Det är ingen slump att Djupviken är ett väldigt familjevänligt och populärt område! Varmt välkommen på visning!

Gamla Sjulnäsvägen 40, Roknäs, Piteå kommun

Gamla Sjulnäsvägen 40

Tomt
Roknäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Pris saknas

365 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en tomt i Roknäs, den gamla biografen. Byggnad är riven och ger möjlighet för nästa ägare att skapa någonting nytt! Se bifogad detaljplan under dokument. VA anslutet, anslutning el tillkommer för köpare. Pris 44.375 kr + grävning, pris enligt Piteenergi 2023-05-09 Försäljning kommer att ske via anbud med fri prövningsrätt. Senast anbudsdatum är 2023-06-13. Säljare äger rätt att förkasta bud. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att lägga bud.

Parkgatan 6A, Centrala Stan, Piteå kommun
 • Tis 13 jun kl 17:30

Parkgatan 6A

Lägenhet
Centrala Stan, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 195 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 804 kr/mån

20 084 kr/m²

Välkommen till denna fina och rymliga tvårumslägenhet på andra våningen! Här är både kök, badrum och ytskikt renoverade under de senaste åren i smakfull stil. Här erbjuds ett boende med bekvämligheter så som diskmaskin och tvättmaskin samt med generös, inglasad balkong i soligt sydvästläge. HSB Brf Chauffören är en välskött och trivsam förening med god ekonomi. Trevlig innergård och här finns både övernattningsrum och samlingslokal att nyttja för medlemmar. På bekvämt promenadavstånd nås centrala stan med dess utbud av butiker och nöjen och på vägen ligger även busstationen med bra bussförbindelser till såväl Luleå som Skellefteå. Hoppas vi ses på visning!

 • Plus
Kronbodsgatan 8, Öjebyn, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 17:30

Kronbodsgatan 8

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 295 000 kr

80 m²

3 rum

1 013 m² tomt

Varmt välkommen till Öjebyn och detta praktiska enplanshus! Invändigt är huset renoverat med bland annat ett modernt kök samt nya ytskikt i stilfulla och fina färgval. Idag har ett sovrum gett plats för en rymlig matplats men är enkelt att återställa ifall man är i behov att ett tredje sovrum. Ekonomidel med bra förvaringsutrymmen samt ingång till det integrerade garaget med motordriven port! Uppvärmning via fjärrvärme vilket är ett enkelt och underhållsfritt system vilket borgar för både trygghet och låga driftskostnader. På den lagomt stora tomten finns även en fristående altan samt en friggebod. Här bor du på lugn gata samtidigt som centrala Öjebyn ligger nära med förskola, skola, gym, mataffärer, café mm. Från huset tar du dig även snabbt ut på E4:an vilket ger goda pendlingsmöjligheter med både bil och buss. Huset är förbesiktat av HELA Husbesiktning AB. Välkommen att anmäla er på visning!

 • Plus
Porsvägen 14, Degeränget, Piteå kommun

Porsvägen 14

Villa
Degeränget, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 975 000 kr

150 m²

5 rum

966 m² tomt

Längst ner i kvarteret och granne med strandpromenaden ligger denna fina och renoverade villa med fantastiska ytor och härlig utsikt mot vattnet! Villan genomgick stora renoveringar i entréplan 2010 då även vattenburen golvvärme installerades. Här finns bland annat två sovrum, rymliga sällskapsytor i allrum och kök och en häftig relax med 2,9 m i takhöjd! Övre plan rymmer ett stort allrum och ytterligare ett sovrum med klädkammare. Allrummet kan delas av vid behov av fler rum. Toalett finns i båda våningsplanen och i entréplan finns både bubbelbadkar och dusch. Via relaxen kommer man även ut till altanen mot baksidan som har ett läckert spabad och en liten inglasning som lämpar sig väl för till exempel odling. Varudeklarerat! I området bor man med naturen och vattnet som granne och man kan njuta av härliga strandpromenader året om. På vintern är det lätt att ta sig ut på en skoter- eller skidtur och in till centrala stan är det bekvämt cykelavstånd.

HORTLAX 8:36 , Piteå, Piteå kommun

HORTLAX 8:36

Tomt
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

495 000 kr

3 232 m² tomt

Fastigheten med sina cirka 3300 kvadratmeter är väl tilltagen vilket skapar förutsättningar att kunna förverkliga er bostadsdröm. Tomten är belägen i andra rad och på slutning vilket med rätt placering av huset kan ge trevlig utsikt mot älven och ett fritt läge. Ingen nu gällande detaljplan finns för området och kommunalt vatten och avlopp kan anslutas för ca. 200 000 kr. Elanslutningen kostar ca. 45 000 kr och självklart finns även fiberoptik att ansluta sig till. Ett par hundra meter bort har man ett trevligt nedsläpp till älven samt även båthamn. Grundvik är en lantlig idyll och där närheten till vattnet ständigt gör sig påmind. Trots det lantliga läget så är det enkelt avstånd in till centrala Hortlax där man har skola, förskola, vårdcentral och mataffär. Enkel pendling in till centrala Piteå men också snabbt ut på E4an för pendling mot både Skellefteå och Luleå. Visste ni förresten att vid nybyggnation så är fastighetsavgiften slopad de 15 första åren i huset vilket innebär slopad kostnad på upp till 9287 kr per år. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Norra Pitholmsvägen 75, Norra Pitholm, Piteå kommun

Norra Pitholmsvägen 75

Villa
Norra Pitholm, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

3 695 000 kr

189 m²

6 rum

4 530 m² tomt

Välkommen till Norra Pitholmsvägen 75 och detta fantastiska hus med ett av områdets bästa lägen! Huset omfattar hela 189 kvm och är utbyggt om ombyggt i omgångar (2007 och 2014). Det är vackert beläget med fri utsikt mot Pitholm. Här bor man nära både kompisar, förskola och skola men samtidigt avskilt på ett insynsskyddat och fritt läge med skog och natur som närmsta granne - det bästa av två världar! På den soliga och generösa tomten (4530 kvm) är det lätt att hitta aktiviteter för barnen. På sommaren finns ytor för exempelvis fotboll, brännboll eller kubb och under vinterhalvåret kan du åka ut på en härlig skotertur direkt från gården. Blir barnen rastlösa finns dessutom en egen liten skogsdunge på tomten - snacka om lyx! Villan är i mycket gott skick där stora arbeten som badrumsrenovering, fönster- och takbyte är utfört och där man delvis renoverat samt byggt ut övervåningen 2014. Här erbjuds en populär planlösning med stora sociala ytor på entréplan och 4 rymliga sovrum samt allrum på övre plan. Boendet kan även stoltsera med helkaklat och lyxigt badrum med bubbelbadkar, vardagsrum med burspråk och mysig braskamin, altan i perfekt sydvästläge samt dubbelgarage. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket ökar möjligheterna och ger bra förutsättningar för ytterligare komplementbyggnader. Pitholm är ett väldigt populärt område nära både skogslugn och stadspuls där det är lika lätt för såväl gammal som ung att trivas och där det finns goda möjligheter för ett aktivt och välmående liv. I den angränsande skogen finns exempelvis leder för löpning och cykling och några hundra meter bort från bostaden finns en trevlig badplats som lockar många från området under årets varma dagar. Här erbjuds dessutom ett rikt djurliv där man kan skåda allt från rådjur till harar, fåglar och ekorrar. Låter det här som drömhemmet för dig och din familj? Välkommen på visning!

Juhlinsgatan 9, Klubbgärdet, Piteå kommun

Juhlinsgatan 9

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 895 000 kr

86 m²

1 061 m² tomt

Välkommen till detta centrala och välskötta hus på Juhlinsgatan 9 där både takbyte, fönsterbyte, köks- och badrumsrenovering är utfört! Villan har ett högt och bra läge på populära Klubbgärdet. Här bor man i ett familjevänligt område där barnen kan springa tryggt mellan gårdarna och där man har gång- och cykelavstånd till det mesta. Bostaden erbjuder två sovrum på entréplan och ett ytterligare sovrum i källaren med egen toalett. Ytterdörren är praktiskt utrustad med Yale Doorman vilket gör att du slipper hålla koll på några nycklar. Ute på gården erbjuds en härlig altan, fin pergola samt generösa lekytor på baksidan av huset där solen skiner under eftermiddag och kväll. Närheten till både centrala stan, förskola, skola, fotbollsplan och badhus gör inte bara livspusslet enklare utan skapar även bra möjligheter för ett aktivt och välmående liv. Inom gångavstånd finns även Kärleksstigens fina strövområden med såväl båthamnar som vikar med badmöjligheter. Dessutom ligger bostaden nära Strömbackaskolan och man tar sig smidigt in till stan via bussen som går vid Lövholmsvägen. Bussen går även ut till havsbadet under sommartid. Huset är Varudeklarerat. Välkommen på visning!

Soldatgatan 9, Öjebyn, Piteå kommun
 • Mån 19 jun kl 17:00

Soldatgatan 9

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 395 000 kr

96 m²

3 rum

715 m² tomt

Letar du efter en mindre 1-planare där det bara är att flytta in? Välkommen hem! Här är huset genomgånget under de senaste åren såväl in- som utvändigt och har idag en trevlig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Huset bjuder på två sovrum men rummet bakom garaget går även att nyttja som sovrum eller kontor vid behov. Yttertak, panel, fönster mm är bytt och i samband med detta så byggdes även den fina taköverbyggda altanen med utgång från köket. Bra 1-bilsgarage med motordriven port och ett stort kallförråd finns i anslutning till entrén. Varudeklarerat! Läget i området är perfekt då det bjuder på fin eftermiddags- och kvällssol och dessutom gränsar fastigheten mot ett grönområdet vilket ger tomten ett luftigt intryck. Här finns även närhet till både vårdcentral, butiker, skola, förskola mm.

 • Plus
Abborrgatan 15F, Djupviken, Piteå kommun

Abborrgatan 15F

Lägenhet
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

650 000 kr

65,5 m²

2 rum

4 641 kr/mån

9 924 kr/m²

Välkommen till Abborrgatan 15F och denna trivsamma 2:a med fritt läge mot skog och natur och med närhet till både skola, förskola, pizzeria, badplats och motionsspår. Från bostaden är det även bekvämt gång- och cykelavstånd in till centrala stan. Lägenheten har en trevlig planering och erbjuder bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin. Brf Abborren är en trivsam förening med många fina gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga, bastu, grillplats, boulebana, samlingslokal och övernattningsrum. Välkommen att anmäla dig till visning!

Karbinstigen 32, Rosvik, Piteå kommun

Karbinstigen 32

Tomt
Rosvik, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

250 000 kr

1 579 m² tomt

Rymlig tomt i barnvänligt område i Rosvik. På Karbinstigen bor ni med närhet till natur och havet men också till förskola, skola, affär och restaurang. I området finns både äldre men också många nyare hus vilket ger en härlig känsla på kvarteret. Tomten ligger på ytterslinga på gatan vilket ger en härligt fri baksida. Nuvarande ägare har röjt upp tomten samt börjat markbereda inför ett husbygge så det är bara att ta vid för att sedan skapa ert drömboende! El och VA är förberett fram till tomtgräns, anslutningsavgifterna tillkommer för köparen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Korallstigen 19, Djupviken, Piteå kommun

Korallstigen 19

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 950 000 kr

130 m²

4 rum

977 m² tomt

Välkommen till Korallstigen 19 och denna trevliga enplansvilla som bjuder på det mesta som en barnfamilj kan tänkas behöva! Här är hall och sovrum utbyggt på senare tid vilket ger både en praktisk entré med optimal klädförvaring, samtidigt som det stora sovrummet också ger möjlighet till hemmakontor om så behövs. Huset rymmer totalt tre sovrum och vardagsrum och kök ligger i anslutning till varandra. Förutom utbyggnaderna så har villan uppdaterats med en fräsch tvättstuga från 2017, renoverade ytskikt i kök, vardagsrum samt sovrum från 2019 samt renoverat badrum från 2021. Här finns dessutom ett praktiskt dubbelgarage. Kamin och luftvärmepump är installerat sista åren vilket bidrar till en låg uppvärmning på bara drygt 17 000 kwh. Varudeklarerat! Korallstigen ligger vackert till på populära Djupviken med närhet till både skola, förskola, butik och badplats. På fina gång- och cykelvägar tar man sig även enkelt in till centrala stan. Vattnet finns i blickfånget mot framsidan och tomten mot baksidan badar i sol hela dagen lång.

 • Plus
Forsvägen 48, Lakafors, Piteå kommun

Forsvägen 48

Villa
Lakafors, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 250 000 kr

109 m²

5 rum

3 790 m² tomt

Välkommen till vackra Lakafors och denna mysiga 1 ½ plansvilla! Fastigheten ligger fint beläget och tomten sträcker sig ner mot Alterälven. Här kan du finna total avkoppling med naturen nära inpå samtidigt som du når centrala Norrfjärden på bara fem minuter med bil. Huset är välhållet och inrymmer idag både allrum, sovrum och badrum på båda planen vilket gör att övre plan lämpar sig bra för barnen när de vill vara ifred. I den stora uthuslängan finns bra med förvaringsutrymmen, enbilsgarage samt två stycken stallboxar - det vill säga möjlighet till djurhållning finns! Varmt välkommen på visning!

KÅBDALIS 4:76 , Jokkmokk, Jokkmokks kommun

KÅBDALIS 4:76

Tomt
Jokkmokk, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

595 000 kr

865 m² tomt

Passa på! Nu finns möjlighet att förvärva tomt i populära Kåbdalis. Tomten ligger vid Kåbdalissjön med vacker utsikt över vattnet. Härifrån har du gångavstånd till mataffär, skidanläggning och restauranger. Området är planlagt och här får man bygga ett fristående bostadshus och ett uthus. Kostnaden för anslutning till kommunalt VA ligger på 130 950 kr (2022-09-13). Grundavgift för elanslutning (16-25 A) är 37 500-48 350 kr beroende på anslutningspunkt (enligt Vattenfall 2022-09-13). Föranmälan till Vattenfall krävs för med exakt prisbild. Kåbdalis är en välbesökt skidort med lång skidsäsong från oktober till maj. Här finns många pistade nedfarter och restauranger vid backen. Utöver utförsåkning kan man även vandra i den vackra naturen, fiska, ta en tur i längdspåren vintertid, hyra snöskoter och mycket mer. Ta gärna en titt på tomten på plats eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Långnäsvägen 129, Roknäs, Piteå kommun

Långnäsvägen 129

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 395 000 kr

138 m²

1 823 m² tomt

Välkommen till en fastighet med mycket historia! Fint beläget med milslång utsikt och i fritt läge finner ni detta rymliga hus i Långnäs. Tidigare använt av konstnären Folke Sjöberg som ateljé samt konstgalleri på entréplan och med en lägenhet på övre plan att bo i. För nästa ägare finns möjlighet att fortsätta med något liknande eller varför inte renovera och göra ett bostadshus av alltihop? Ni kommer med råge att rymmas hela familjen och med den praktiska källaren inredd till förvaring/pannrum och med bastu/relax finns många möjligheter även där. Utsikten från övre plan är något utöver det vanliga vill jag lova, speciellt en solig dag! Uppvärmning via bergvärme och i källaren finns ett stort garage att tillgå. Som om det inte vore nog finns även kallgarage ute på tomten samt förråd. Huset är Varudeklarerat! Passa på att skapa just ert drömhem i lantligt läge!

Gamla Skolvägen 18, Roknäs, Piteå kommun

Gamla Skolvägen 18

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 595 000 kr

150 m²

5 rum

1 426 m² tomt

Här har du möjlighet att förvärva en unik fastighet i populära Roknäs! Under mitten av 1900-talet har byggnaderna nyttjas i både kyrkliga sammanhang som bönhus och även som matsal till den tidigare skolan men under årens gång har boningshuset renoverats och är idag en inbjudande familjevilla med bibehållen charm. Du välkomnas in genom den stora hallen med gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna. I anslutning till hallen finns toalett och badrum/tvätt. De öppna sällskapsytorna och rymliga köket utgör hjärtat i huset - perfekt med plats för många när det vankas middagsbjudningar! Fyra sovrum i dagsläget varav ett är uppe på ett mysigt loft. Den rymliga tomten inrymmer även ett 1 ½-planshus med stor potential till att förverkliga just dina drömmar. Har du tonårsbarn som behöver ett eget krypin? Vill du hyra ut för att själv bo billigt? Eller kanske är det den optimala platsen för din egen verksamhet? Här är det endast fantasin som sätter stopp! Här bor du på lugn gata med matvaruaffär, förskola och skola i närheten. I byn finns även gym, bensinmack, pizzeria och på bekvämt cykelavstånd ligger Sandöns badplats där det erbjuds sommarcafé och aktiviteter året om. Båda husen är förbesiktade av HELA Husbesiktning AB. Möjligheternas fastighet - vi ses på visning!

Idungatan 4, Klubbgärdet, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Idungatan 4

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 495 000 kr

119 m²

4 rum

937 m² tomt

Välkommen till barnvänliga Idungatan på klubbgärdet och detta renoverade 1-planshus med ett riktigt toppen läge! Omgivningarna bjuder på allt från bad, båtplats till trevliga promenadstråk och närhet till så väl förskola, skola och matvarubutik. Centrum når du på under 10 minuters cykelfärd och gillar du att motionera så har du Furubergets elljusspår på gångavstånd. Huset har fina uteplatser på båda sidor vilket göra att så väl lunch och avkoppling i solen, som middag på den exklusiva altanen lärktrall i kvällssol kan tillgodoses. Tänkt ändå att kunna ta en båttur eller ett dopp i älven och sen kunna njuta i kvällssolen medan grillen blir varm! Interiört möts du av ett enhetligt och totalrenoverat intryck. Husets hjärta köket är i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum och den givna mötesplatsen att samla släkt och vänner. Ljusinsläppen från två håll ger både rymd och bidrar till den luftiga känslan. Huset rymmer tre sovrum och lämpar sig perfekt som familjevilla. Näst intill allt är gjort på huset. Köket är renoverat -13 och -19, badrummet är nytt -23, majoriteten av elen är ny -23 lika så golv, väggar och ytsikt interiört. Fasaden är ny -19 och fönstren är bytt mellan -12 & -19. Garaget är uppfört -18 men färdigställt -21. Det barnvänliga området och de fina omgivningarna tillsammans med den läckra villan och alla de renoveringar som är gjorda är som en dröm för både liten som stor! Varmt välkommen på visning!

Bölevägen 1, Böle, Piteå kommun

Bölevägen 1

Villa
Böle, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 300 000 kr

147 m²

4 rum

1 875 m² tomt

Huset har genomgått stora ytskiktsrenoveringar under de senaste åren och den självklara mötesplatsen är det nyrenoverade köket som med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum ger en modern och social känsla. Utöver det finner ni tre sovrum varav ett med lyxig walkincloset, badrum och ekonomidel med tvättstuga, wc och dusch. Såklart är huset i genomgående gott skick och renoverat med stilfulla och moderna materialval medan bergvärmen ger praktiskt låga driftkostnader. Garagedelen är på ca. 130 kvadratmeter och där cirka 70 kvm är varmgarage och resterande kallförvaring. På gårdplanen på framsidan får man njuta av kvällssolen medan baksidan ger lång, härlig utsikt mot ängarna och Vallsberget i förgrunden. Böle erbjuder en mysig byakänsla och på gångavstånd från huset finner ni förskola och grundskola. Såklart är det också enkel pendling in till centrala Piteå med såväl bil som buss. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Uteplats
Sporrevägen 11, Roknäs, Piteå kommun

Sporrevägen 11

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 300 000 kr

147 m²

6 rum

1 204 m² tomt

Välkommen till Sjulnäs och denna enplansvilla med hela 5 sovrum! Den rymliga hallen välkomnar er in i huset och här värmer golvvärmen upp era fötter, ni möts av ett välrenoverat hus med hela 5 sovrum men också trevliga, sociala ytor i form av kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrum som binds samman av den mysiga kaminen. Såklart är det även välrenoverat badrum, wc, tvättstuga och garage. Skalet på huset är som sig bör också i bra skick med 3-glasfönster, plåttak och platta på mark medan luftvattenpumpen skänker stabila dritftskostnader trots husets storlek. Tomten är väl tilltagen och bjuder in till lek för barnen och lugna stunder för föräldrarna i solen. Närheten till skola, förskola och mataffär gör livet enkelt och såklart är det praktiskt pendlingsavstånd in till centrala Piteå med både bil och buss. Huset är förhandbesiktigat via HeLa husbesiktningar AB. Vänligen kontakt ansvarig mäklare för mer information!

Visar 1 - 50 av 55