Mäklare Marie Sandström

Marie Sandström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kåbdalis 180, Kåbdalis, Jokkmokks kommun

Kåbdalis 180

Villa
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

790 000 kr

160 m²

5 rum

6 845 m² tomt

Välkommen till Kåbdalis 180 och denna rymliga 1-plansvilla i vinkel med trevlig planlösning och gott om plats vilket ger många möjligheter både för eget boende och uthyrning. Här kan 3-4 sovrum nyttjas, två badrum och både kök och vardagsrum utgör rymliga sällskapsytor. Huset har behov av lite renovering och underhåll och ger därför också möjlighet att skapa sitt boende helt efter eget tycke och smak. Tomten är väl tilltagen om drygt 6 800 kvm och läget i byn är bra både med närhet till Kåbdalis skidanläggning men även till affär, skoterspår och den mysiga badplatsen som ligger nedanför fastigheten. Fastigheten visas enligt överenskommelse. Skicka intresseförfrågan via hemsidan eller kontakta kontoret på 0911-16000 gällande intresseanmälan för visning.

Slöjdvägen 1, Rosvik, Piteå kommun

Slöjdvägen 1

Villa
Rosvik, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

795 000 kr

97 m²

4 rum

922 m² tomt

Trivsam 1-plansvilla med fin hörntomt, högt belägen och med bra läge mitt i byn nära både affär, restaurang, förskola och skola upp till årskurs 6. Villan som bara har haft en ägare genom åren är välskött och omhändertagen. Här är 3-glasfönsterna bytt och ny värmepanna installerad för ett par år sedan. Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra och från vardagsrummet finns även utgång till den rymliga altanen i fint solläge. Huset rymmer även tre sovrum och både badrum samt wc. Fina förrådsutrymmen både i huset och på tomten. 1-bilsgarage. Tack vare närheten till busshållplats finns goda pendlingsmöjligheter med buss till både Piteå och Luleå och med en kort promenad tar man sig ner till båthamn och badplats.

Renöslingan 89, Piteå, Piteå kommun

Renöslingan 89

Villa
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

3 500 000 kr

129 m²

4 rum

2 010 m² tomt

Här har du möjlighet att bli den första familjen att flytta in! Tomten är väl tilltagen om drygt 2000 kvm och har ett fint läge i området med grönområde både bakom huset och mot vattensidan, vilket ger en mysig känsla och gör att tomten upplevs än större på plats! Villan är en rymlig 1-planare med trevlig planlösning som är anpassad för upp till fyra sovrum men där tre finns i dagsläget. Kök och vardagsrum ger därför också extra rymd och öppen planlösning och här finns dessutom badrum, separat wc samt en rymligt tvättstuga med groventré. Frånluftsvärmepumpen och det vattenburna värmesystem ger ett bra inomhusklimat och låga driftskostnader. Fristående dubbelgarage! Tomten kommer att lämnas grovplanerad och här finns möjlighet för ny ägare att anpassa både altaner och trädgård helt efter eget tycke och smak. Ingen fastighetsavgift de 15 första åren!

Bergön, Bergön, Piteå kommun

Bergön

Tomt
Bergön, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

130 000 kr

1 300 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa tomt på populära Bergön där man får möjlighet att skapa sig sin egen sommaridyll med en fantastisk havsutsikt där himmel möter hav. 6 st tomter i området kommer att styckas av. Vid strandlinjen nedanför finns vackra stenhällar och flera härliga sandstränder att välja mellan. Mot en kostnad finns möjlighet att ansluta sig till den gemensamma vattenbrunnen i området och el är framdraget till området. Nedanför fastigheten har grannarna gemensamt gjort en ny hamn och båtplats i hamnen ingår i köpet. På fastlandet kan båtplats hyras för ca 1500 kr/år. För den som inte känner till ön så rekommenderas ett besök och en promenad i dess fina natur - för ett paradis bättre än detta är svårt att hitta! Pris för 2:a rads tomterna är 130 000 kr/högstbjudande. Övriga tomter säljs för 100 000 kr/högstbjudande.

Visar alla 4