Mäklare Marie Sandström

Marie Sandström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kurirvägen 25, Piteå, Piteå kommun

Kurirvägen 25

Villa
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 590 000 kr
126 + 76 m²
4 rum
1 084 m² tomt

Välkommen till Kurirvägen 25 och denna läckra villa som både är utbyggd och ombyggd under nuvarande ägares tid! Den tillbyggda delen är byggd i etage vilket ger en fin komplettering till den ursprungliga delen och bjuder på en fantastisk takhöjd med både härlig rymd och fint ljusinsläpp! De sociala ytorna i kök/matplats och vardagsrum är optimala för middagsbjudningar och större sällskap och huset rymmer även tre fina sovrum varav ett på loftet i nya delen vilket gör att det även lämpar sig bra för barnfamiljer. Källaren är i nuläget oinredd och bjuder på mängder med förvaringsmöjligheter men är även dränerad och redo för att kunna skapa fler inredda rum vid behov. Det väl tilltagna garaget är en dröm för den motorintresserade med 3 meter i takhöjd och gott om plats för både bil och andra motorfordon. Uppvärmning med fjärrvärme! Läget i området är optimalt med närhet till både skola, förskola och butik. Busshållplats finns också ett stenkast bort vilket gör det enkelt att ta sig in till stan och låta bilen stanna hemma.

Källbogatan 57, Piteå, Piteå kommun

Källbogatan 57

Villa
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
3 800 000 kr
100 + 100 m²
6 rum
1 025 m² tomt

Välkommen till denna fräscha, rymliga och välplanerade villa där det mesta såväl invändigt som utvändigt är renoverat under senaste åren. Hela planlösningen är omgjord både i entréplan och källarvåningen vilket gör att man idag kan nyttja upp till fem sovrum varav fyra i källaren. Kök och matplats utgör husets centrala samlingsplats och badrum finns i båda våningsplanen. Här är taket nytt, fönster utbytt, dränering gjord, nytt garage på plats och uppvärmning med fjärrvärme vilket ger ett relativt underhållsfritt och driftseffektivt boende! Tomten är välplanerad och rymmer både altan, stenläggningar och planteringar. Det stadsnära läget är både bekvämt och smidigt och dessutom finns både skola, förskola och Backcity på kort promenadavstånd. Huset är förbesiktat via HELA Husbesiktning AB. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Hemlundavägen 118, Hemlunda, Piteå kommun

Hemlundavägen 118

Villa
Hemlunda, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
4 700 000 kr
181 m²
6 rum
1 452 m² tomt

Välkommen till Hemlundavägen 118 och denna fantastiska villa med gott om plats för den stora familjen och med ett mysigt läge på Hemlunda där man är omgiven av ängar och älv. Villan byggdes 2017 och övre plan inreddes 2018/2019. Här är planlösning och alla detaljer välplanerade och genomtänkta vilket skapar en varm och ombonad känsla direkt man kliver in i hallen och som sen är genomgående i hela huset. Entréplan bjuder på ljusa och smakfulla sällskapsytor i kök och vardagsrum. Köket som är designat av Trisco har en stor köksö vilket öppnar upp en luftig känsla mot matplatsen. Här finns även ett rymligt skafferi som andas lantlig atmosfär. Tvättstugan med groventré är en dröm som bjuder på fantastiska förvaringsmöjligheter vilket gör det enkelt att skapa ordning och reda. Huset rymmer totalt fem sovrum varav ett i entréplan och ett väl tilltaget rum på övre plan som självklart även kan användas som ett extra vardagsrum vid behov. Rymliga badrum finns i båda våningsplanen. Uppvärmning med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme i hela huset vilket bäddar för en låg driftskostnad och ett bekvämt boende. Tomten är lättskött med gräsmatta och gott om plats för lek och aktivitet. Här kan man njuta av sol från morgon till kväll och bara ett stenkast från tomten finns älven där man enkelt kan gå ner för ett dopp eller för att pröva fiskelyckan. För motorfordonen finns en stor grusad infart och ett rymligt fristående garage. Läget på Hemlunda är optimalt då det både är enkelt att ta sig in till centrala stan och samtidigt nära över till Bergsviken där man med en kort promenad eller cykeltur når både butik och skola, förskola mm.

  • Energieffektiv

Visar alla 3