Mäklare Linn Nyman

Linn Nyman

Om mig

Att jobba som fastighetsmäklare är det roligaste som finns! Gällande försäljningsprocessen så är mitt mål att skapa trygghet och skräddarsy den optimala lösningen för just er bostadsaffär som leder till en lyckad försäljning och högsta möjliga slutpris. Givetvis ska alla parter känna sig nöjda genom hela processen så att de gärna vill rekommendera mig vidare till andra. Av mig kan du förvänta dig ett stort engagemang, kvalité och tydlig kommunikation genom hela resans gång!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bondegatan 4, Öjebyn, Piteå kommun
  • Tis 28 maj kl 16:30

Bondegatan 4

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 750 000 kr
152 + 80 m²
6 rum
1 477 m² tomt

Välkommen till Bondegatan 4 och detta stora, trivsamma hus med fina ytor och många sovrum! Entréplan bjuder på de sociala ytorna som kök och vardagsrum men även två av bostadens sovrum. Övre plan inrymmer tre fina sovrum, praktisk klädkammare samt ett badrum. I källarplan finns tvättstuga, stora förvaringsutrymmen och möjlighet till att inreda fler sovrum om så önskas. Den rymliga tomten om 1 477 kvm inrymmer även ett fristående enbilsgarage, förrådsbod, lekstuga och en trevlig grillplats. Här bor man med närhet till förskola, skola och centrala Öjebyn med gym, mataffärer, pizzeria, bank och café. Från huset tar du dig även snabbt ut på E4:an vilket ger goda pendlingsmöjligheter med både bil och buss. Huset är besiktat och försäkrat via Anticimex. Fjärrvärme och fiberoptik!

  • Plus
Sikforsvägen 54, Sikfors, Piteå kommun

Sikforsvägen 54

Villa
Sikfors, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 250 000 kr
151 m²
5 rum
4 884 m² tomt

Välkommen till "Eirs" och denna pampiga Norrbottensgård! Detta är en av Sikfors första gårdar och bär med sig en gedigen historia som stäcker sig tillbaka till 1700-talet. Huset bjuder på ett ombonat och varmt intryck och har med varsam hand renoverats genom åren för att förbättra och modernisera utan att tumma på varken charm eller känsla - det bästa av två världar! Huset erbjuder tre sovrum, ett allrum och en stor sal där historiens vingslag känns av i varje vrå. Detaljer som det vackra plankgolvet, hela tre stiliga kakelugnar och kökets gedigna träluckor har bevarats och en annan fantastisk detalj är den generösa takhöjden och det fina trätaket! Idag är vindsplanet oinrett och används till förvaring men här ges goda möjligheter till att inreda ytterligare fler sovrum och sällskapsrum om så behövs. Baksidan av huset bjuder på en vacker vy mot ängar och Piteälven - här finns gott om plats för fritidsintressen, lekar och planteringar. När man behöver avkoppling kan man njuta av den vedeldade bastun med tillhörande relaxavdelning och altan omsluten av lugnet och den trevliga utsikten. Förutom bostadshuset finns också ett dubbelgarage och två kallgarage vilket ger gott om plats för dina fordon, dessutom finns en vedbod och ett snickeri/förråd så du behöver aldrig oroa dig för brist på förvaringsutrymmen. Trots den mysiga gårdskänslan ligger "Eirs" centralt i Sikfors som är en levande och gemytlig by med en unik kombination av naturskönhet och en aktiv gemenskap. Här finns bekvämligheter som mataffär, förskola, skola upp till årskurs 6, idrottshall och gym. I byn finns också campingen med restaurang och utomhuspool att bada i på somrarna. Vill du fortsätta skriva historia och skapa minnen tillsammans med "Eirs"? Vi ses på visning!

Renöslingan 70, Renön, Piteå kommun

Renöslingan 70

Tomt
Renön, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
750 000 kr
2 004 m² tomt

Välkommen till Renöslingan 70 och denna trevliga hörntomt! Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende på en friköpt tomt om 2 004 kvm med glittrande havsutsikt och fantastiskt solläge. Enligt planen får 11% av fastighetens yta bebyggas dock max 220 kvm med en maximal huvudbyggnad om 150 kvm och en maximal komplementbyggnad om 70 kvm. Se den länkade planbeskrivningen över området för mer information kring byggrätten. Renöslingan är ett nybyggt område som ligger ca 7 kilometer från stan med naturen runt knuten och ett stenkast till småbåtshamnen där du enkelt tar dig ut i Piteås vackra skärgård. För den golf- eller padelintresserade ligger även Piteå Golfklubb bara några kilometer bort. Vatten och avlopp är betalt och möjlighet till fiber finns. Åk gärna förbi och titta på tomten och välkommen att höra av er vid frågor!

Roknäsvägen 363, Roknäs, Piteå kommun

Roknäsvägen 363

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
750 000 kr
60 m²
2 rum
645 m² tomt

Välkommen till Roknäsvägen 363 och detta mindre hus med fint och mysigt läge precis intill Rokån! Här kan du sitta på altanen och lyssna på vattnet som forsar förbi eller varför inte kasta efter fisk direkt från den egna tomten? Huset inrymmer ett större kök, badrum, vardagsrum och ett sovrum. Via en trapp på utsidan når man den inredda vinden med ytterligare rum. På tomten finns även ett uthus med sommarrum och ett rymligt garage. Här bor du med närhet till skog och natur samtidigt som du har centrala Roknäs med mataffär, bensinmack, skola, pizzera med mera nära intill. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
KOPPARNÄS 4:13 , Mjoön, Piteå kommun

KOPPARNÄS 4:13

Tomt
Mjoön, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
850 000 kr
3,4 ha tomt

Välkommen till vackra Mjoön - här bjuds det på avkoppling i en lugn miljö med havet och naturen nära intill. Skiftet sträcker sig mellan öns båda sidor och här ges goda möjligheter för nybyggnation. Ca 3 ha skog finns idag på fastigheten och dessutom ingår ca 61 kubik färdigkluven ved som en extra bonus. In till Norrfjärden tar det drygt 10 minuter med bil och där finns de bekvämligheter man behöver. Åk gärna förbi och titta och återkom vid intresse!

Renlyckan, null, Piteå kommun

Renlyckan

Tomt
Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
495 000 kr

Drömmer du om att bo nära havet? Nu har du chansen! Välkommen till "Renlyckan", ett bostadsområde med 28 tillgängliga och friköpta tomter på populära Renön. De väl tilltagna tomterna tillsammans med de generösa byggrätterna ger möjlighet att skapa ett drömboende helt efter eget tycke och behov. Här bor du med naturen som granne och ett stenkast från Renöhamn där du enkelt kan ta dig ut i Piteås vackra skärgård. In till centrala stan tar det bara ca 10 min med bil och för den golfintresserade ligger även Piteå Golfklubb bara några kilometer bort. Tomterna säljs med pris från 495 000 kr. Utöver tomtkostnaden tillkommer avgift för vatten, avlopp, el och väg. Möjlighet till fiber finns! Kontakta ansvarig mäklare för frågor, information kring lediga tomter samt exakta uppgifter gällande respektive tomt. Vi hjälper även till med förhandsvärderingar för just ditt nybygge!

KOPPARNÄS 1:20, Mjoön, Piteå kommun

KOPPARNÄS 1:20

Tomt
Mjoön, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
980 000 kr
3,5 ha tomt

Äntligen ett skogsskifte på Mjoön till salu! Fastigheten är på lämpliga 3,4 ha och sträcker sig över öns båda sidor. Ena sidan av ön bjuder på en magisk soluppgång och den andra sidan har ett klockrent sydvästläge där solen skiner hela dagen. Säljaren har tidigare fått godkänt förhandsbesked för nybyggnation (se bifogade filer) vilket ger goda förutsättningar och chans till att skapa ett drömboende efter eget behov och smak. Vattenläget inbjuder inte bara till bad utan även till båt- skoter- och skidturer. Mjoön har ett rikt djurliv med bland annat rådjur, älgar och harar som visar sig både på sommaren och vintern. Från fastigheten når du Piteå på tjugo minuter med bil. Med båt tar det några minuter till, men det gör inget - det är en färd att njuta av. Det här är en fastighet med många möjligheter så som att avyttra tomter, bygga och bo eller för investering. Låter detta intressant? Anmäl ditt intresse så återkommer vi till dig!

Visar alla 7