Mäklare Anna Marklund

Anna Marklund

Om mig

Tack vare många års erfarenhet av mäklaryrket i både Stockholm och Piteå har jag lärt mig att undvika fallgroparna och framförallt har jag insett att stort driv, engagemang, goda förberedelser och tydlig kommunikation leder till de mest lyckade försäljningarna med högsta möjliga slutpris. Jag är tacksam över att jag år 2023 och 2022 var den mäklare som sålde flest bostäder i Piteå och att jag dessutom blev utsedd till Piteås mest rekommenderade mäklare (enligt Reco). Kontakta mig för ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Blåfors 8, Byske, Skellefteå kommun

Norra Blåfors 8

Villa
Byske, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 795 000 kr
180 + 90 m²
6 rum
6 000 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva denna gedigna villa, belägen i naturskönt område med fantastisk vy över ängar och älv. Fastigheten, som just nu är under avstyckning, kommer att utgöra ca 6000 kvm (se föreslagen karta under Dokument). Avstyckningen förväntas vara klar innan sommaren. Här finns en huvudbyggnad i 1,5 plan med mindre källardel, sommarstuga (tidigare bagarstuga), ladugård, loge (används till förvaring) samt ett generöst garage som rymmer både bil och traktor. Tack vare tomtens generösa storlek och mängden byggnader finns här stor potential för exempelvis djurhållning eller andra typer av verksamheter. Huvudbyggnaden är en charmig timring från 1900-talet, vars historia genomsyrar varje kvadratmeter. Huset är i gott skick och har en populär planlösning med sociala ytor på entréplan och sovrum samt allrum på övre plan. Här finns gott om utrymme för både familjeliv och umgänge. Huset erbjuder även en härlig inglasning som hjälper till att förlänga sommarkänslan och där du kan njuta av vacker vy mot den omgivande naturen. Som om det inte vore nog är bostaden utrustad med jordvärme som hjälper till att hålla ner driftkostnaderna och bidrar till en hållbar livsstil. Jakträtt inom området ingår, vilket ger bra möjligheter för den naturintresserade. Här kan du skapa ditt drömboende, starta en verksamhet eller bara njuta av lugnet och naturen. Välkommen att anmäla dig/er till visning!

  • Energieffektiv
Gitarrgatan 4, Öjebyn, Piteå kommun

Gitarrgatan 4

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 195 000 kr
148 m²
5 rum
775 m² tomt

Välkommen till Gitarrgatan 4 och denna rymliga familjevilla i gott skick! Bostaden har bland annat en öppen och trevlig planlösning med fint ljusinsläpp, två renoverade badrum, gott om förvaring och hela fyra sovrum. Det största rummet går att dela av ifall man är i behov av fem sovrum. Ute erbjuds en lättskött tomt, generös altan som fångar upp många soltimmar, ett härligt spabad och ett frodigt äppelträd som genererar mycket äpplen! Här kan man starta dagen med morgonsol och första kaffekoppen ute på den härliga baksidan av huset, för att senare duka upp middagen i värmande kvällssol på framsidan. På Gitarrgatan 4 bor man med närhet till både förskola och skola samt den trevliga strandpromenaden längs älven där man har möjlighet till båtplats. Centrala stan med butiker och restauranger ligger inom bekvämt cykelavstånd. Huset är Varudeklarerat. Välkommen att anmäla er till visning!

Lilla Granholmen 60, Norrfjärden, Piteå kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Lilla Granholmen 60

Fritidshus
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 795 000 kr
77 m²
2 rum
1 460 m² tomt

Trevligt fritidshus med högt och fritt läge och fin vattenvy! Stugan har öppen och trevlig planlösning och bekvämligheter så som fiber, diskmaskin, dusch samt vanlig toalett. Här finns även en öppen spis som sprider både värme och mys. Det stora fönsterpartiet vid matplatsen bjuder på fint ljusinsläpp och vacker vy mot havet. På gården finns även en sovstuga med trinettkök. Både sovstugan och huvudstugan har inglasade uterum. Det finns med andra ord många trevliga platser för fikat eller middagsbjudningen! Här har du möjlighet att njuta av underbara båtturer i Piteås vackra skärgård. Precis nedanför tomten ligger nämligen en pir där nuvarande ägare haft båt. Här kan man exempelvis ta en tur till Berkön, Baggen med mera. För den som gärna tar ett svalkande dopp erbjuder dessutom området fina badplatser med härlig sandstrand. Fritidshuset har ett bra geografiskt läge med ca 3 km till mataffären och ett bekvämt pendlingsavstånd till både Piteå och Luleå. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Öjagatan 27, Öjebyn, Piteå kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Öjagatan 27

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 275 000 kr
130 m²
4 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till Öjagatan 27 och denna trivsamma villa med bekvämt läge nära både matbutik, skola, fotbollsplan och sporthall. Huset erbjuder bland annat tre sovrum, 3-glasfönster, fint kök och gott om förvaring. Gården har ett perfekt västerläge där frodiga pilbuskar skapar fin inramning och insynsskydd. Här kan man ta ett härligt dopp i spabadet eller duka upp middagen i kvällssolen. Uppvärmning sker via fjärrvärme som är ett populärt och bekvämt system som kräver minimalt underhåll. Bostaden har även en luftvärmepump från 2022 som hjälper till att hålla ner driftskostnaden. Huset är Varudeklarerat. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Genvägen 4, Piteå, Piteå kommun

Genvägen 4

Villa
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 695 000 kr
110 + 5 m²
829 m² tomt

Söker du ett mindre hus med centralt läge? Då har du hittat rätt! På Genvägen 4 erbjuds en mysig bostad med närhet till det mesta och med fönster, tak och panel från 2006. Det finns byggrätt kvar på fastigheten ifall man önskar bygga ut huset. Uppvärmning sker genom fjärrvärme som är ett populärt system som kräver minimalt med underhåll. Villan har en snygg och prydlig framsida med stenläggningar och grusgångar. På gården finns även en sovstuga - perfekt för långväga gäster. På Genvägen 4 bor man på bekvämt promenadavstånd till både kompisar, förskola, skola och centrala stan. Huset är Varudeklarerat. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Prästgårdsgatan 77A, Centralt, Piteå kommun
Prästgårdsgatan 77A, Centralt, Piteå kommun, bild 2
Prästgårdsgatan 77A, Centralt, Piteå kommun, bild 3

Prästgårdsgatan 77A

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 700 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
6 006 kr/mån
22 973 kr/m²

Välkommen till Prästgårdsgatan 77A och denna totalrenoverade (-21) och centralt belägna 3:a i absoluta toppskick! Lägenheten genomsyras av smakfulla, påkostade och genomtänkta materialval där fingertoppskänsla ligger bakom varje liten detalj. Här erbjuds exempelvis ett toppmodernt kök från Marbodal, helkaklat badrum, fint golv med fiskbensmönster samt trendiga väggfärger och snygga detaljer som wood on wall. Som om det inte vore nog är bostaden utrustad med bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskinen samt en superfin, inglasad balkong i soligt söderläge. Här bor du på ett centralt läge med allt du behöver runt knuten. Föreningen är välskött med många stora renoveringar bakom sig och med avgifter där det mesta ingår. Det här är verkligen en lägenhet utöver det vanliga.

  • Premium
  • Balkong
Kolmilavägen 14C, Centralt, Piteå kommun
Kolmilavägen 14C, Centralt, Piteå kommun, bild 2
Kolmilavägen 14C, Centralt, Piteå kommun, bild 3

Kolmilavägen 14C

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 150 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/3
6 013 kr/mån
16 429 kr/m²

Välkommen till denna unika och mycket fina 2:a på generösa 70 kvadratmeter! Bostaden var tidigare en butikslokal som 2010 totalrenoverades och gjordes om till lägenhet. I det här hemmet erbjuds bland annat ett stort och trevligt kök med plats för många gäster, ekparkettgolv, generös takhöjd, djupa fönsterbänkar och gott om förvaring i både platsbyggda garderober och praktisk klädkammare. Från vardagsrummet nås en härlig, inglasad balkong som hjälper till att förlänga sommarkänslan från tidig vår till sen höst. I bostaden finns dessutom bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett mycket bekvämt läge på bottenplan med en huvudingång som endast delas av denna bostad och två andra. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Hemlundavägen 212, Hemlunda, Piteå kommun

Hemlundavägen 212

Villa
Hemlunda, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
4 500 000 kr
149 m²
6 rum
1 315 m² tomt

Visning under påsklovet! Drömmer ni om ett nybyggt hus på Hemlunda? Nu ges möjlighet att förvärva denna superfina 1,5-plansvilla som färdigställdes 2016 och som kan stoltsera med ett högt och attraktivt läge med magisk vattenvy. Bostaden har bland annat öppen och trevlig planlösning, fyra sovrum, behaglig golvvärme, fint kök och en generös altan som fångar dygnets alla soltimmar. Det stora fönsterpartiet mot vattnet tillsammans med den generösa takhöjden skapar en luftig och härlig atmosfär där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Sen får vi såklart inte glömma dubbelgaraget som även inrymmer förvaring. På gården finns dessutom en förvaringsbod samt en trevlig grillplats. På Hemlundavägen 212 erbjuds ett högklassigt boende med låg driftkostnad tack vare den effektiva frånluftsvärmepumpen. Som om det inte vore nog slipper man betala kommunal fastighetsavgift (ca 9000 kr/år) till dess att huset är 15 år gammalt. Här bor man granne med vatten och natur vilket skapar bra möjligheter för ett aktivt och välmående liv. Samtidigt tar man sig snabbt in till stan där man hittar butiker, restauranger och nöjen. I området finns en omtyckt badplats med fin sandstrand och på cykel- och promenadavstånd ligger Bergsviken som bland annat erbjuder populär matbutik, förskolor och skolor. Låter detta som en drömbostad för dig och din familj? Välkommen på visning!

HORTLAX 8:36, Piteå, Piteå kommun

HORTLAX 8:36

Tomt
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
495 000 kr
3 232 m² tomt

Generös tomt om ca 3200 kvadratmeter i vackra Grundvik! Tomten är belägen i andra rad och i en sluttning vilket med rätt placering av huset kan ge trevlig utsikt mot älven. Kommunalt vatten och avlopp kan anslutas för ca. 200 000 kr. Elanslutningen kostar ca. 45 000 kr och självklart finns även fiberoptik att ansluta sig till. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket gör att tyglarna är mer fria, förutsättningarna för att bygga ditt drömhus är med andra ord goda! Ett par hundra meter bort har man en trevlig båthamn med separat kö för båtplats. Grundvik är en lantlig idyll där närheten till vattnet ständigt gör sig påmind. Trots det lantliga läget så är det bekvämt avstånd in till centrala Hortlax där man har skola, förskola, vårdcentral och mataffär. Enkel pendling in till centrala Piteå men också snabbt ut på E4an för pendling mot både Skellefteå och Luleå. Visste ni förresten att vid nybyggnation så är fastighetsavgiften slopad de 15 första åren i huset vilket innebär slopad kostnad på upp till ca 10 000 kr per år. Åk gärna förbi och kika och hör av dig om tomten känns intressant. Grundviksvägen 90 är granntomt. Snart kan drömmen om ett nybyggt hus bli verklighet!

HORTLAX 9:26 , Piteå, Piteå kommun

HORTLAX 9:26

Tomt
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
350 000 kr
2 799 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus på ett fritt läge men samtidigt nära stan? Då har du hittat rätt! Nu ges nämligen möjlighet att förvärva en tomt längs Kullbacksvägen i populära Hortlax. Tomten, som består av ca 2800 kvm, ligger utanför detaljplanerat område vilket ökar möjligheterna vid nyproduktion. Här bor man inom bebyggelse men ändå med fritt läge - det bästa av två världar! Kostnad för anslutning av VA och el står du som köpare för. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 10 minuters bilfärd. Åk gärna förbi och kika och hör av dig om tomten känns intressant!

HORTLAX 9:27 , Piteå, Piteå kommun

HORTLAX 9:27

Tomt
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
350 000 kr
2 797 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus på ett fritt läge men samtidigt nära stan? Då har du hittat rätt! Nu ges nämligen möjlighet att förvärva en tomt längs Kullbacksvägen i populära Hortlax. Tomten, som består av ca 2800 kvm, ligger utanför detaljplanerat område vilket ökar möjligheterna vid nyproduktion. Här bor man inom bebyggelse men ändå med fritt läge - det bästa av två världar! Kostnad för anslutning av VA och el står du som köpare för. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 10 minuters bilfärd. Åk gärna förbi och kika och hör av dig om tomten känns intressant!

Visar alla 11