Mäklare Anna Marklund

Anna Marklund

Om mig

Tack vare många års erfarenhet av mäklaryrket i både Stockholm och Piteå har jag lärt mig att undvika fallgroparna och framförallt har jag insett att stort driv, engagemang, goda förberedelser och tydlig kommunikation leder till de mest lyckade försäljningarna med högsta möjliga slutpris. Jag är tacksam över att jag år 2022 var den mäklare som sålde flest bostäder i Piteå och att jag dessutom blev utsedd till Norrbottens mest rekommenderade mäklare (enligt Reco). Kontakta mig gärna för ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckvallenvägen 99, Svensbyn, Piteå kommun

Bäckvallenvägen 99

Villa
Svensbyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 495 000 kr
205 + 59 m²
6 rum
897 m² tomt

Välkommen till Bäckvallenvägen 99 där du bor i bebyggelse men samtidigt med fritt läge mot åkern - det bästa av två världar! Här erbjuds ett rymligt lösvirkeshus i 1,5 plan som bland annat inrymmer fyra sovrum, två toaletter, bastu och integrerat dubbelgarage. Här finns gott om ytor för den stora familjen. Direkt från gården kan du åka ut på en skotertur, ge dig ut på längdskidorna eller ansluta till någon av omgivningens alla trevliga vandringsleder. Varför inte ta en utflykt till mytomspunna Eliasgrottan vid Högberget? Eller ta en fika på bondgården i vackra Svensbyliden? Gillar du utförsåkning kanske du föredrar en heldag på Lindbäcksstadion? I Svensbyn kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 15 minuters bilfärd. Inom bekvämt gångavstånd ligger både skola (F-3) och idrottsplats. Varmt välkommen på visning!

Granträskmarkvägen 22, Svensbyn, Piteå kommun

Granträskmarkvägen 22

Villa
Svensbyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
695 000 kr
70 m²
2 rum
1 272 m² tomt

Mindre villa med fantastiskt fint västerläge mot åkern! Huset är av enklare standard och är i behov av kärlek och omsorg. Här har du chans att sätta din egen prägel och skapa ett hem efter eget tycke och smak. Bostadens entréplan inrymmer hall med klädkammare, kök, vardagsrum, sovrum och toalett. I källaren finns förvaring och tvättrum. På gården finns dessutom en snickarbod samt ett garage/uthus som även inrymmer förråd och gästrum. Direkt från gården kan du åka ut på en skotertur, ge dig ut på längdskidorna eller ansluta till någon av omgivningens alla trevliga vandringsleder. Varför inte ta en utflykt till mytomspunna Eliasgrottan vid Högberget? Eller ta en fika på bondgården i vackra Svensbyliden? Gillar du utförsåkning kanske du föredrar en heldag på Lindbäcksstadion? I Svensbyn kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 15 minuters bilfärd. Inom bekvämt gångavstånd ligger både skola (F-3) och idrottsplats. Varmt välkommen på visning!

Roknäsvägen 229, Roknäs, Piteå kommun

Roknäsvägen 229

Villa
Roknäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 595 000 kr
200 + 70 m²
7 rum
4 374 m² tomt

Välkommen till fantastiska Roknäsvägen 229! I hjärtat av ljuva Roknäs finner du denna magnifika släktgård med anor från 1800-talet och med fin tomt mot vackra Rokån. Här har tiden formats av flitiga människor som bedrivit jordbruk, sågverk, vagnsfabrik, lanthandel och kvarnverksamhet fram till mitten av 1900-talet. Nu väntar ett nytt kapitel i historien, ett kapitel som du har chans att forma och vara en del av. Drömmen om en fin gård med djur och möjlighet till mindre jordbruk kan snart bli verklighet! Försäljningen omfattar två fastigheter intill varandra, Roknäs 25:4 respektive 24:62, som tillsammans utgör ca 4400 kvm. Roknäs 25:4 består dels av ett generöst huvudhus i 1,5 plan. Huset är en gammal timring från 1800-talet som bland annat erbjuder en pampig sal med fint trägolv och vacker kakelugn, charmig vedspis i köket (ej använd under de senaste 20 åren), generös takhöjd och fina fönster samt möjlighet till hela fem sovrum. Bostaden har nya 3-glasfönster och värms upp genom jordvärme. På gården finns dessutom ett dubbelgarage där samma byggnad även inrymmer en lägenhet som går att hyra ut. I lägenheten finns bekvämligheter som toa, dusch och pentry. Här finns möjlighet att generera intäkter som bidrar till en billigare boendekostnad. Fastigheten Roknäs 24:62 inkluderar en gammal magasinbyggnad med sommarstuga - perfekt för exempelvis surströmmingsskivor, konstateljé, keramikverkstad eller olika typer av verksamheter. Sommarstugan skulle även kunna hyras ut och på så sätt generera intäkter. Omgiven av skog och natur och med porlande vatten från vackra Rokån, erbjuder denna gård en rofylld tillvaro där det är lika lätt för såväl stora som små att trivas och må gott. Trots det lantliga läget finns närheten till matbutik, förskola och skola, vilket gör livspusslet enkelt och bekvämt. OBS! Du har även chansen att förvärva åkern på andra sidan vägen (ca 2,5 hektar) samt den gamla kvarntomten intill huvudfastigheten. Dessa två fastigheter säljs separat och erbjuder möjlighet för exempelvis hästar och får. Se mer info i annonsen intill. Är du intresserad av äldre hus, byggnadsvård och djurhållning? Då är det här stället definitivt något för dig. Varmt välkommen på visning!

Klumgatan 38, Djupviken, Piteå kommun

Klumgatan 38

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 300 000 kr
92 + 114 m²
936 m² tomt

Välkommen till populära Djupviken och denna varudeklarerade och fina enplansvilla med källare! Huset erbjuder två-tre sovrum på entréplan (vardagsrummet går att dela av) och ett ytterligare sovrum i källaren. Skalet på bostaden är i gott skick med 3-glasfönster, plåttak och tacksam tegelstensfasad som kräver minimalt underhåll. Uppvärmning sker via fjärrvärme som är ett miljövänligt och bekvämt system där energin till största del utgörs av spillvärme från Kappa. Utomhus kan man stoltsera med en lummig och trevlig trädgård med många fina rabatter och planteringar. Här finns även en inglasad altan samt en härlig solhörna som erbjuder både bastubyggnad, utekök, pergola och badtunna! Intill huset finns ett garage med elbilsladdare. På Klumgatan bor du med närhet till förskola, skola och mataffär. Inom gångavstånd finns även Grisberget med utegym och fina motionsspår. På vintern förvandlas motionsspåret till ett upplyst skidspår som lockar många besökare. I närområdet finns dessutom populära Norrstrandsbadet där barnen gärna spenderar tid en varm sommardag. Det är ingen slump att Djupviken är ett väldigt familjevänligt och populärt område! Tillträde är flexibelt. Låter det här som en passande bostad för dig och din familj? Välkommen på visning!

Jägarvägen 23, Bergsviken, Piteå kommun

Jägarvägen 23

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 395 000 kr
118 + 110 m²
5 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till Jägarvägen 23 och denna generösa etagevilla med superläge i attraktiva Bergsviken! Här bor du i ett barnvänligt område nära både skola samt populär matbutik. Villan, som har ett utomordentligt bra läge på ytterslinga, erbjuder 5 sovrum (två i källarplan), nyrenoverad toalett, gott om förvaring och en spännande planlösning. Den här villan har verkligen möjlighet att bli ett riktigt drömhem. På den fria, härliga baksidan i perfekt söderläge kan du som förälder avnjuta en kaffekopp och solens varma strålar medan du har bra överblick över barnens spring och lek på den generösa gården. Uppvärmning sker via jordvärme som hjälper till att hålla ner driftkostnaden. Huset är Varudeklarerat. Låter det här som en drömbostad för dig och din familj? Välkommen på visning!

  • Plus
Kolmilavägen 14B, Centralt, Piteå kommun
Kolmilavägen 14B, Centralt, Piteå kommun, bild 2
Kolmilavägen 14B, Centralt, Piteå kommun, bild 3

Kolmilavägen 14B

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 838 kr/mån
15 431 kr/m²

På andra våningen återfinns denna fina hörnlägenhet med populär planlösning och stor, inglasad balkong från 2017. Balkongen blir som ett extra rum där du kan njuta av värmande sol från tidig vår till sen höst och där du ges goda förutsättningar för odling. Bostaden erbjuder även ett ljust och fint kök, sovrum med gott om förvaring samt ett trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Föreningen är välskött och tillhandahåller en trevlig samlingslokal som medlemmarna kan låna vid kalas, fester eller andra tillställningar. Här bor du på ett centralt läge med allt du behöver runt knuten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
HORTLAX 4:31 , Piteå, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

HORTLAX 4:31

Tomt
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
550 000 kr
2 501 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus men har svårt att hitta en tomt som motsvarar dina högt ställda krav? Se hit! Nu ges nämligen möjlighet att förvärva en väldigt attraktiv tomt med idylliskt läge i populära Höglandsnäs! Tomten, som omfattar ca 2500 kvm, är uppfylld och finplanerad och står redo att bebyggas. Den har ett utomordentligt bra läge på en höjd med fri vy mot åker och vackra Avan. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket gör att tyglarna är mer fria, förutsättningarna för att bygga ditt drömhus är med andra ord goda! Kostnad för anslutning av vatten och el står du som köpare för. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 10 minuters bilfärd. Åk gärna förbi och kika och hör av dig om tomten känns intressant. Snart kan drömmen om ett nybyggt hus på en fin tomt bli verklighet!

Källbogatan 65, Piteå, Piteå kommun
  • Tis 17 okt kl 16:40

Källbogatan 65

Villa
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
4 695 000 kr
130 + 185 m²
4 rum
1 079 m² tomt

Passa på! Nu ges nämligen ett unikt tillfälle att förvärva detta centrala, arkitektritade drömhus på Källbogatan 65. Här erbjuds en generös familjevilla med stora sociala ytor och med möjlighet till hela fem sovrum (med källaren inräknad). Huset är renoverat i en väldigt smakfull stil där insidan harmoniserar fint med utsidan och där man bevarat vackra, tidstypiska detaljer. Vad sägs om lyxiga material som fiskbensparkett, fönsterbrädor samt trapp och hallgolv i marmor, smidesportar i sextiotalsstil, panoramafönster, mosaiktavla insprängd i väggen och fina teakdetaljer? Villan kan även stoltsera med walk in-closet, bastu, två renoverade badrum, gott om förvaring och två kaminer. Här har du dessutom möjlighet till kontor/verksamhet med egen ingång. Som om det inte vore nog värms huset upp genom bergvärme som ser till att hålla nere driftkostnaden. Under sommarhalvåret trivs man som bäst ute på den otroliga baksidan i soligt söderläge. Här erbjuds en gjuten uteplats med utekök, generös altan (delvis ny) och fina gräsytor. Ett plank samt frodiga pilträd skapar en vacker inramning av tomten och ger samtidigt insynsskydd. På Källbogatan 65 bor man i ett högklassigt hus där man kan promenera eller ta cykeln in till stan för ett restaurangbesök och där barnen har närhet till både kompisar, förskola och skola. Huset är Varudeklarerat. Välkommen på visning!

  • Plus
Juhlinsgatan 9, Klubbgärdet, Piteå kommun

Juhlinsgatan 9

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 895 000 kr
86 + 86 m²
1 061 m² tomt

Välkommen till detta centrala och välskötta hus på Juhlinsgatan 9 där både takbyte, fönsterbyte, köks- och badrumsrenovering är utfört! Villan har ett högt och bra läge på populära Klubbgärdet. Här bor man i ett familjevänligt område där barnen kan springa tryggt mellan gårdarna och där man har gång- och cykelavstånd till det mesta. Bostaden erbjuder två sovrum på entréplan och ett ytterligare sovrum i källaren med egen toalett. Ytterdörren är praktiskt utrustad med Yale Doorman vilket gör att du slipper hålla koll på några nycklar. Ute på gården erbjuds en härlig altan, fin pergola samt generösa lekytor på baksidan av huset där solen skiner under eftermiddag och kväll. Närheten till både centrala stan, förskola, skola, fotbollsplan och badhus gör inte bara livspusslet enklare utan skapar även bra möjligheter för ett aktivt och välmående liv. Inom gångavstånd finns även Kärleksstigens fina strövområden med såväl båthamnar som vikar med badmöjligheter. Dessutom ligger bostaden nära Strömbackaskolan och man tar sig smidigt in till stan via bussen som går vid Lövholmsvägen. Bussen går även ut till havsbadet under sommartid. Huset är Varudeklarerat. Välkommen på visning!

Norra Blåfors 8, Byske, Skellefteå kommun

Norra Blåfors 8

Villa
Byske, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 995 000 kr
180 + 90 m²
6 rum
6 000 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva denna gedigna villa, belägen i naturskönt område med fantastisk vy över ängar och älv. Fastigheten, som just nu är under avstyckning, kommer att utgöra ca 6000 kvm. Här finns en huvudbyggnad i 1,5 plan med mindre källardel, sommarstuga, ladugård, loge samt ett generöst garage som rymmer både bil och traktor. Tack vare tomtens generösa storlek och mängden byggnader finns här stor potential för exempelvis djurhållning eller andra typer av verksamheter. Huvudbyggnaden är en charmig timring från 1900-talet, vars historia genomsyrar varje kvadratmeter. Huset är i gott skick och har en populär planlösning med sociala ytor på entréplan och sovrum samt allrum på övre plan. Här finns gott om utrymme för både familjeliv och umgänge. Huset erbjuder även en härlig inglasning som hjälper till att förlänga sommarkänslan och bjuder på vacker vy mot den omgivande naturen. Som om det inte vore nog är bostaden utrustad med jordvärme som hjälper till att hålla ner driftkostnaderna och bidrar till en hållbar livsstil. Jakträtt inom området ingår, vilket ger bra möjligheter för den naturintresserade. Här kan du skapa ditt drömboende, starta en verksamhet eller bara njuta av lugnet och naturen. Välkommen att anmäla dig/er till visning av denna generösa familjevilla!

Kurirvägen 33, Munksund, Piteå kommun

Kurirvägen 33

Villa
Munksund, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 795 000 kr
75 + 75 m²
3 rum
1 037 m² tomt

Välkommen till Kurirvägen 33 där du hittar denna trivsamma villa där stora arbeten som dränering och takbyte (-23) är utfört. Bostaden har ett högt läge utan insyn och gott om sociala ytor tack vare öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds två sovrum på entréplan och ett sovrum i källaren. I källaren finns också en renoverad och fräsch tvättstuga som även inrymmer toalett och bubbelbadkar. På baksidan av huset finns trevligheter som solterrass, gräsytor, pizzaugn och lusthus. Här kan du som förälder njuta av en kaffekopp och solens varma strålar medan du har bra överblick över barnen spring och lek på gården. Uppvärmning sker via fjärrvärme som är ett miljövänligt system där energin till största del utgörs av spillvärme från Kappa. Dessutom kräver systemet minimalt med underhåll. Här bor man med närhet till både matbutik, skola och pizzeria samt på bekvämt cykelavstånd till centrala stan. Huset är Varudeklarerat. Varmt välkommen på visning!

Åkargatan 2b, Piteå, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkargatan 2b

Lägenhet
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 684 kr/mån
17 456 kr/m²

I en stabil HSB-förening hittar du denna välplanerade 2:a med fritt läge högst upp i huset. Bostaden erbjuder bland annat ett fint kök samt en generös, inglasad balkong från 2019 som blir som ett extra rum där du kan njuta av solens varma strålar från tidig vår till sen höst. Lägenheten har en reparationsfond på ca 11 800 kr - ett hjälpande bidrag om du exempelvis vill byta någon vitvara, måla om eller utföra annan typ av renovering i bostaden. Föreningen är välskött med god ekonomi där det mesta ingår i avgifterna. Här bor du billigt och bra och har stadens utbud av butiker och nöjen på bekvämt gångavstånd. Välkommen att anmäla intresse!

PITEÅ ROKNÄS 25:8 och ROKNÄS 25:5, Roknäs, Piteå kommun

PITEÅ ROKNÄS 25:8 och ROKNÄS 25:5

Gård/Skog
Roknäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
195 000 kr
2,7 ha tomt

Denna försäljning omfattar två fastigheter, Roknäs 25:8 och Roknäs 25:5, och säljs med anledning av att intilliggande Roknäsvägen 229 ska säljas (se separat annons). Ägarna önskar med andra ord samma köpare till hela beståndet av fastigheter. Roknäs 25:8 är klassad som en lantbruksenhet och utgörs av ca 2,5 hektar åkermark (se bild). Tidigare har man haft hästhage på åkern. På åkern finns en lada för förvaring av hö med mera. Roknäs 25:5 är en gammal kvarntomt där det tidigare stod en kvarnbyggnad som revs någon gång på 1900-talet. Tomten skulle exempelvis kunna nyttjas till hage för får etc. Den gamla kvarntomten går ända ner till Rokån med tomtgräns mot Roknäsvägen 229.

Furunäsvägen 67B, Klubbgärdet, Piteå kommun
  • Borttagen före visning

Furunäsvägen 67B

Lägenhet
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
475 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 580 kr/mån
8 879 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Parkgatan 12, Centralt, Piteå kommun

Parkgatan 12

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
550 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 128 kr/mån
12 088 kr/m²

I en stabil och välskött HSB-förening hittar du denna välplanerade 1:a med inglasad balkong och praktiskt läge endast några trappsteg upp. Här erbjuds bland annat ett trivsamt kök med plats för matbord och ett stambytt badrum där du rymmer tvättmaskin. Från köket nås bostadens inglasade balkong från 2019 som hjälper till att förlänga sommarkänslan. Här ute ges även goda förutsättningar för odling. Föreningen har välordnad ekonomi och erbjuder både samlingslokal och övernattningslägenhet. Här bor du på bekvämt gångavstånd till busstation och stadens utbud av butiker, restauranger och andra trevligheter. Välkommen på visning!

HORTLAX 9:26 , Piteå, Piteå kommun

HORTLAX 9:26

Tomt
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
350 000 kr
2 799 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus på ett fritt läge men samtidigt nära stan? Då har du hittat rätt! Nu ges nämligen möjlighet att förvärva en tomt längs Kullbacksvägen i populära Hortlax. Tomten, som består av ca 2800 kvm, ligger utanför detaljplanerat område vilket ökar möjligheterna vid nyproduktion. Här bor man inom bebyggelse men ändå med fritt läge - det bästa av två världar! Kostnad för anslutning av VA och el står du som köpare för. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 10 minuters bilfärd. Åk gärna förbi och kika och hör av dig om tomten känns intressant!

HORTLAX 9:27 , Piteå, Piteå kommun

HORTLAX 9:27

Tomt
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
350 000 kr
2 797 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus på ett fritt läge men samtidigt nära stan? Då har du hittat rätt! Nu ges nämligen möjlighet att förvärva en tomt längs Kullbacksvägen i populära Hortlax. Tomten, som består av ca 2800 kvm, ligger utanför detaljplanerat område vilket ökar möjligheterna vid nyproduktion. Här bor man inom bebyggelse men ändå med fritt läge - det bästa av två världar! Kostnad för anslutning av VA och el står du som köpare för. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du når Piteås centrala delar inom 10 minuters bilfärd. Åk gärna förbi och kika och hör av dig om tomten känns intressant!

Bertnäsvägen 26, Bertnäs, Piteå kommun
  • Imorgon kl 17:00

Bertnäsvägen 26

Villa
Bertnäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 995 000 kr
99 + 16 m²
3 rum
1 872 m² tomt

Vi välkomnar er till en fastighet utöver det vanliga! Detta är ett ställe som ni absolut måste uppleva på plats. Längst in på gatan finner ni detta fantastiska hus där huvudbyggnaden har genomgått en totalrenovering sedan 2017 fram till idag. Allt från VVS och el till nya fönster samt ytskikt är nytt. Dessutom har man år 2020 byggt ut huset med hall/vardagsrum samt installerat solceller 2022. Köket renoverades också under förra året. Huset har mycket trevliga gemensamma ytor att umgås på med bland annat utbyggnaden samt det stora köket. Allrummet på övre plan med kamin kan användas till sovrum om behovet finns för fler än ett i huset. Men vi måste prata om läget och utomhusmiljön. Altaner i olika nivåer som binder ihop alla byggnader på tomten. Det stora utomhusköket i anslutning till uthuslängan. Stenläggningarna med plantering och stor gräsmatta med plats för odlingar om så önskas. Tallskogen som inramar fastigheten och erbjuder många äventyr att utforska och bär att plocka. Och för att inte glömma närheten ner till havet för ett fantastiskt friluftsliv både vinter och sommar! 2020 byggdes gäststugan med plats för fyra gäster. Vidare är uthuslängan renoverad löpande och är inredd till ett allrum med kök och kamin, ett badrum med kakel/klinker samt vedeldad bastu. Detta tillsammans med gästhuset hyrs idag ut till turister vilket genererar en fin inkomst varje år då det är ett populärt resmål för bl.a. turister från Tyskland. Vidare finns förråd samt vedbod i längan. I natursköna Bertnäs bor ni med skog och hav som granne men med E4an endast några minuter bort. Perfekt beläget för pendling både till Piteå och Luleå. Huset är Varudeklarerat! Med solen lysandes på tomten hela dagen får ni svårt att överträffa läget på denna fastighet. Välkommen att höra av er vid intresse!

  • Plus
Norra Pitholmsvägen 75, Norra Pitholm, Piteå kommun

Norra Pitholmsvägen 75

Villa
Norra Pitholm, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
3 695 000 kr
189 m²
6 rum
4 530 m² tomt

Välkommen till Norra Pitholmsvägen 75 och detta fantastiska hus med ett av områdets bästa lägen! Huset omfattar hela 189 kvm och är utbyggt om ombyggt i omgångar (2007 och 2014). Det är vackert beläget med fri utsikt mot Pitholm. Här bor man nära både kompisar, förskola och skola men samtidigt avskilt på ett insynsskyddat och fritt läge med skog och natur som närmsta granne - det bästa av två världar! På den soliga och generösa tomten (4530 kvm) är det lätt att hitta aktiviteter för barnen. På sommaren finns ytor för exempelvis fotboll, brännboll eller kubb och under vinterhalvåret kan du åka ut på en härlig skotertur direkt från gården. Blir barnen rastlösa finns dessutom en egen liten skogsdunge på tomten - snacka om lyx! Villan är i mycket gott skick där stora arbeten som badrumsrenovering, fönster- och takbyte är utfört och där man delvis renoverat samt byggt ut övervåningen 2014. Här erbjuds en populär planlösning med stora sociala ytor på entréplan och 4 rymliga sovrum samt allrum på övre plan. Boendet kan även stoltsera med helkaklat och lyxigt badrum med bubbelbadkar, vardagsrum med burspråk och mysig braskamin, altan i perfekt sydvästläge samt dubbelgarage. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket ökar möjligheterna och ger bra förutsättningar för ytterligare komplementbyggnader. Pitholm är ett väldigt populärt område nära både skogslugn och stadspuls där det är lika lätt för såväl gammal som ung att trivas och där det finns goda möjligheter för ett aktivt och välmående liv. I den angränsande skogen finns exempelvis leder för löpning och cykling och några hundra meter bort från bostaden finns en trevlig badplats som lockar många från området under årets varma dagar. Här erbjuds dessutom ett rikt djurliv där man kan skåda allt från rådjur till harar, fåglar och ekorrar. Låter det här som drömhemmet för dig och din familj? Välkommen på visning!

Visar alla 19