Mäklare Emelie Hedenström

Emelie Hedenström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klumgatan 2A, Piteå, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klumgatan 2A

Lägenhet
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 200 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
4 550 kr/mån
15 190 kr/m²

Varmt välkommen till denna centralt belägna 3:a på bottenplan! Den trivsamma lägenheten är i gott skick då den genomgått flertalet renoveringar och erbjuder ett kök i anslutning till matplats och allrum, badrum med tvättmaskin och två mysiga sovrum var av ett med klädkammare. Lägenheten erbjuder en härlig utomhusmiljö med både uteplats på framsida och baksida där du kan njuta av solens strålar från tidig morgon till sen kväll. Baksidans uteplats är en grönskande oas, och här finns det goda möjligheter att odla grönsaker eller grilla vid eldstaden som nyttjas av föreningens medlemmar. Här får du verkligen uppleva villakänslan, samtidigt som du har tryggheten av en bostadsrättsförening i ryggen - det bästa av två världar! På Klumgatan 2A bor du i en trivsam och välskött förening med låga medlemsavgifter samtidigt som du har direkt närhet till både naturen och stadspulsen. Här kan du promenera längst vattnet för att sedan ta ett svalkande dopp i havet. Norrstrandsområdet erbjuder både en fin sandstrand men även utomhus pool och ett stenkast från bostaden finns en välsorterad matvaruaffär. Även centrala stan, med all dess bekvämligheter ligger inom ett bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
Kopparnäs-Lövgrunden 19, Öjebyn, Piteå kommun
  • Mån 24 jun kl 16:30

Kopparnäs-Lövgrunden 19

Fritidshus
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
795 000 kr
56 m²
2 rum
1 320 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus på ön Lövgrunden med en makalös havsutsikt som får hjärtat att slå ett extra slag! Denna pärla erbjuder en perfekt kombination av natur, avskildhet, bekvämligheter och möjligheten att koppla bort vardagsstressen. Den rymliga tomten skapar en grönskande oas där du kan njuta av lugnet och tystnaden. Huvudstugan erbjuder en välkomnande hall, pentrykök med matplats, ett sovrum och ett trevligt allrum med stora fönsterpartier - allt för att fånga den glittrande havsutsikten! I anslutning till stugan finns en altan på framsidan samt på baksidan för att fånga solens strålar under hela dagen och kvällen. I den nyligen uppförda bastubyggnaden kan du varva ner och njuta av en skön stund efter ett uppfriskande dopp i havet och under de sena sommarkvällarna kan du njuta av den enastående utsikten från den inglasade delen. På tomten står även ett förråd, utedass samt en utediskbänk/dusch med vedeldad vattenvärmare. Härifrån tar du dig enkelt med båt in till centrala stan eller för att utforska allt vad Piteås vackra skärgård har att erbjuda. Gillar du fiske går det lika bra att kasta direkt från bryggan då både gädda och abborre nappar friskt! De flesta inventarier ingår i köpet och tillträde går att få snabbt om så önskas. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen där vi tar dig med båt från Bertnäs båthamn till detta sommarparadis på ön Lövgrunden!

  • Plus
Kolmilavägen 12A, Piteå, Piteå kommun

Kolmilavägen 12A

Lägenhet
Piteå, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 350 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 965 kr/mån
17 532 kr/m²

I den trevliga och välskötta föreningen "Järnvägsmännen" hittar du denna välplanerade 3:a på andra våningen! Köket är nyligen renoverat av Pitekök och är både snyggt och av bra kvalitet. I köket ryms ett mindre matbord men i det generösa allrummet får du plats med både soffgrupp och en större matplats vilket lämpar sig perfekt för alla sociala tillställningar. Allrummet badar dessutom i ljus tack vare sina stora fönsterpartier och härifrån har du även tillgång till den inglasade balkongen som förlänger rummet och låter dig njuta av solens strålar från tidig morgon till sen eftermiddag. Badrummet är fräscht och renoverades för cirka tio år sedan. Lägenheten erbjuder två sovrum i bra storlek och med gott om förvaring i garderober. Från det ena sovrummet når du även den inglasade balkongen. På Kolmilavägen 12A bor du centralt med alla bekvämligheter inom räckhåll utan att störas av stadens brus. Busshållplatsen finns bara ett stenkast bort och erbjuder bra pendlingsmöjligheter. Denna bostadsrätt om 77 kvadratmeter på Kolmilavägen 12A är en perfekt lägenhet för dig som söker en välplanerad och trivsam bostad! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Prästgårdsgatan 62B, Centralt, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Prästgårdsgatan 62B

Lägenhet
Centralt, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
750 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 721 kr/mån
20 270 kr/m²

Välkommen till denna centrala och välplanerade 1:a på Prästgårdsgatan 62B. Här erbjuds en stilfull och modern lägenhet med fina platsbyggda lösningar. Lägenheten har både ett nyligen renoverat kök och badrum, samt ett stort allrum med plats för matbord, soffgrupp och en mysig, avskild sovplats. En extra bonus är dessutom den inglasade balkongen med sitt soliga söderläge. Här kan du njuta av ljuset och värmen och förlänga säsongen på vår- och höstkanten. På Prästgårdsgatan 62 kommer du att bo i en välskött och stabil förening med en låg månadsavgift som inkluderar det mesta. Dessutom når du enkelt stadens utbud på bekvämt gångavstånd och har bra kommunikationsmöjligheter med närhet till busstationen som har goda förbindelser till både Luleå och Skellefteå. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av stil, modernitet och bekvämlighet. Välkommen att uppleva det själv och anmäl dig till visningen redan idag!

Rönnberget 53, Rönnberget, Piteå kommun
  • Ons 19 jun kl 16:00

Rönnberget 53

Fritidshus
Rönnberget, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 050 000 kr
60 m²
3 rum
1 615 m² tomt

Välkommen till detta idylliska sommarparadis i härliga Rönnberget! Här finner du en mysig stuga på 60 kvm, perfekt för avkoppling och lugn. Stugan erbjuder kök, allrum, badrum och två sovrum. I allrummet kan du mysa framför den värmande kaminen i eller inta måltiderna vid matplatsen. Från allrummet når du verandan där du kan kliva ut och låta dig förföras av den oslagbara utsikten över Piteälven. På verandan finns det gott om plats för hela familjen att samlas för de större tillställningarna Det är inte bara stugan som gör detta till ett sommarparadis, här finns även en bastustuga där du kan varva ner och njuta av en skön stund efter ett uppfriskande dopp i älven. Med en stor tomt i soligt söderläge och förstklassig utsikt mot vattnet får du också möjlighet att utforska de rogivande omgivningarna. Solanderleden lockar till härliga promenadstråk, och varför inte ge dig ut på bärplockning eller en spännande fisketur i älven? På vintern finns det även skoterled som tar dig till stugan om du vill nyttja den året runt. Rönnberget erbjuder även närhet till Arnemarks badplats och lämpligt pendlingsavstånd till såväl Piteå som Älvsbyn. Varmt välkommen till detta fantastiska ställe på Rönnberget 53!

  • Plus
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 2
Backbyn 9, Kåbdalis, Jokkmokks kommun, bild 3

Backbyn 9

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
695 000 kr
405 m² tomt

Välkommen till Kåbdalis, Norrbottens mest besökta skidanläggning och denna tomt i det centrala området Backbyn! Tomten är högt belägen med fantastiskt utsikt över tallskogen och intill en planerad skid-nedfart vilket ger dig ett klockrent "ski in ski out läge" och en oslagbar frihet att njuta av skidåkning närhelst andan faller på. Enligt detaljplanen får byggnadsarean uppgå till 90 kvm och kan uppföras i två våningar med inredd vind men Backbyn 9 är en av de få tomterna där du faktiskt kan du bygga ditt drömboende i endast ett plan. Kåbdalis skidliftar erbjuder en lång säsong som sträcker sig från oktober till maj. Här hittar ni 10 pistade nerfarter, varierad puderåkning, park och barnområde. 100meter från backen finns även ett pistat spår för dig som hellre tar dig ut på en tur med längdskidorna. Här passerar du Varevuolsjön, storskog och öppna myrar. För dig som älskar skoteråkning finns även miltals skoterleder, fiskesjöar och fina områden med offpist att upptäcka. Kåbdalis ligger med närhet till både Jokkmokk och Älvsbyn men för de mindre inköpen finns en livsmedelsaffär som bekvämt nog är öppen dygnets alla timmar. Besök gärna tomten personligen för att uppleva lägets potential och kontakta mig för ytterligare information. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Detaljplanen finns bifogad under dokument. Vatten och avlopp är framdraget till tomten och bekostat av säljaren.

  • Premium
Borgaruddsvägen 330, Norrfjärden, Piteå kommun

Borgaruddsvägen 330

Tomt
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
650 000 kr
3 065 m² tomt

Välkommen till Borgaruddsvägen 330 och denna unika möjlighet att förverkliga ditt drömboende på en friköpt tomt om 3065 kvadratmeter. Här kan du njuta av en glittrande havsutsikt och ett fantastiskt solläge, inbäddad i en vacker och naturskön miljö. Beläget i närheten av vackra promenadstråk och med möjlighet till svalkande dopp i havet och båthamn under sommarmånaderna, samt enkel tillgång till skidåkning och skoterkörning på isen under vintern. Alla nödvändiga bekvämligheter finns också inom räckhåll i centrala Norrfjärden så som matvaruaffär, förskola, skola med mera. Dessutom har du praktisk pendlingsavstånd till både Piteå och Luleå. Den generösa byggrätten ger dig utrymme att bebygga 10% av tomtens storlek där huvudbyggnad får uppgå till 175 kvadratmeter, vilket lämnar goda förutsättningar för dubbelgaraget, gästhuset eller liknande komplementbyggnad efter behov. Ta chansen att skapa ditt drömboende i en vacker och naturskön miljö och kontakta fastighetsmäklaren vid intresse eller för mer information av denna fantastiska havsnära tomt!

Visar alla 7