Mäklare Lars Åström

Lars Åström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bataljonsgatan 1, Klubben/Pite Havsbad, Piteå kommun

Bataljonsgatan 1

Villa
Klubben/Pite Havsbad, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 850 000 kr

107 m²

3 rum

1 742 m² tomt

Välkommen till detta fina enplanshus beläget på populära Bataljonsgatan på Klubben! Huset är färdigställd år 2018 och har allt du kan önska dig i ett nyare hus. Med skog, hav och fantastiska vyer i omgivningarna har du allt du behöver för att njuta av en lugn och avkopplande vardag samtidigt som Piteås centrala delar bara är 10 minuter bort. Med kilometerlånga stränder och Piteå Havsbad på gångavstånd så kan du roa dig på evenemang, gå ut och äta en bit mat, låta barnen gå på äventyrsbadet eller bara koppla av med din familj. Huset har två sovrum och en öppen och härlig planlösning med fönster som ger en fantastisk utsikt över naturen runt omkring. Huset har i originalutförande 3 sovrum men säljaren har valt att göra vardagsrummet större. Detta går förstås att återställa till ett tredje sovrum, med ett fullt tillräckligt stort vardagsrum. Uppvärmning sker via en effektiv frånluftsvärmepump vilket innebär att du kan hålla driftskostnaderna nere. Med kommunalt vatten och avlopp samt fiber får du all den bekvämlighet du behöver och förstås finns också ett rymligt dubbelgarage. Nyproducerade villor har många fördelar, och en av dem är att du slipper betala den kommunala fastighetsavgiften på ca 8 800 kr/år de 15 första åren, vilket bidrar till en billigare driftskostnad. Klubben är det perfekta stället att ta en paus från en stressig vardag. Här kan du känna lugnet och finna ro i en avkopplande miljö. Oavsett om du är stor eller liten, är det lätt att trivas och hitta livskvalitet här. Är detta ditt drömboende? Välkommen på en visning och upplev det själv!

Trossgatan 31, Djupviken, Piteå kommun
 • Tor 8 jun kl 16:30

Trossgatan 31

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 990 000 kr

204 m²

7 rum

722 m² tomt

Varmt välkommen till centrala Trossgatan och detta läckra hus med uthyrningsmöjlighet! Här bor du på bekvämt avstånd till så väl grisbergets elljusspår, som skola och matvaruaffärer men även centrala stan. Gården har en bra placering på ytterslinga utan direkt insyn från grannar. Den lummiga gården har en mysig trädgårdskänsla och skogen på baksidan inramar gården på ett trevligt sätt. Huset är rymligt och de 204 kvm rymmer hela 5 sovrum. Det finns många sociala ytor i båda planen och den inglasade altanen i övre plan är isolerad och varm året om. Många renoveringar är gjorda som renoverad grund med golvvärme, kök, badrum och bergvärme. 2019 lät nuvarande ägare bygga en lägenhet bakom garaget som antingen kan hyras ut eller agera drömboende för tonåringen med eget kök, badrum och sovrum. Framför lägenheten finns ett rymligt dubbelgarage som både rymmer bilar och hobbyintressent. Detta är de perfekta huset för den växande familjen som vill ha låg driftkostnad och bo centralt! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Ejdervägen 3, Bergsviken, Piteå kommun
 • Ons 7 jun kl 16:30

Ejdervägen 3

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 395 000 kr

96 m²

4 rum

881 m² tomt

Med matvaruaffär, skolor, gym, och fotbollsplaner för att bara nämna några i direkt närhet. En fin cykelväg som tar dig hela vägen in till centrala stan, men samtidigt på lagom avstånd för att "byakänslan" ska infinna sig välkomnar vi dig här till Ejdervägen i Bergsviken Storfors. Området är barnvänligt, med såväl lekplatser och naturen nära och i omgivningarna finns både badplats, skoterspår och skidspår bara för att nämna några. Den nya infarten till E4 gör också det perfekt för den som pendlar. Gården är precis så där lagom stor och rymmer aktiviteter för både liten som stor och snickarboden ger plats för både hobbyintressen som en potentiell framtida gäststuga. Inglasningen förlänger årstiden och är den perfekta platsen för middagsbjudning en sen sommarkväll. Fjärrvärmen bidrar till en trygg driftskostnad och de två sovrummen kan enkelt utökas till tre om man väljer att nyttja rummet i ekonomidelen. Köket renoverades -08 och håller en modern snygg stil. Badrummet renoverades -17 och 3-glasfönster sattes in -07. Interiört har ytskikten förbättrats och håller en fin standard och stil. Huset har en praktisk planlösning och lämpar sig perfekt till den växande familjen. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

 • Plus
Svedjevägen 23, Svedjan, Piteå kommun
 • Ons 7 jun kl 18:00

Svedjevägen 23

Villa
Svedjan, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 295 000 kr

110 m²

4 rum

2 240 m² tomt

Välkommen till Svedjevägen och en riktig lantidyll knappt 10 minuter från centrala stan. Här har du nära till så väl naturen som friluftsaktiviteter men även skola, matvaruaffär som simhall och allt på bekvämt cykelavstånd. Gården med sina drygt 2200 kvadratmeter upplevs rymlig med sina kringliggande ängar och bjuder upp till gott om plats för uteaktiviteter och lek. Poolen som värms av jordvärmen är den perfekta samlingspunkten de varma sommardagarna och har varit en riktig favorit hos både barn och vuxna. Huset som byggdes 1944 har under åren moderniserats, renoverats och byggts ut och de totalt 155 kvm rymmer idag totalt 3 sovrum med möjlighet till 4. Ett av sovrummen är i källarplan och håller en jämn och sval temperatur de varma dagarna. Här är de dock ett behov av att ta bort den utreglade väggen men med klinkergolvet och golvvärmen fins de optimala förutsättningarna ska skapa ett riktig läcker rum. Det rymliga dubbelgaraget värms även de av jordvärmen liksom huset vilket sammantaget ger en trygghet och god totalekomi. Varmt välkommen med din intresseanmälan eller hör av dig så berättar jag mer!

 • Plus
Färjevägen 43, Arnemark, Piteå kommun
 • Fre 2 jun kl 15:00

Färjevägen 43

Villa
Arnemark, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 990 000 kr

80 m²

4 rum

1 029 m² tomt

Tänk att kunna leva så nära och få ta tillvara på allt det vackra som naturen har att erbjuda. Från vårens islossning, till sommarens solnedgångar i spegelblankt vatten. Från höstens spektrum av färger och isläggning till vinterns monokroma snötäcke under en krispig stjärnklar himmel och norrsken. Tänk att från första parkett 365 dagar om året kunna kliva upp på morgonen och äta frukost med naturens och älvens skådespel direkt utan för fönstret. Ta fiskespöt från någon av gårdens uteplatser eller bryggan och ha möjlighet att fånga lax eller öring till kvällens middag. De varma sommardagarna ta ett svalkande dopp i älven för att sen värma sig i den gassande solen eller i bastun, eller ta båten direkt från den egna bryggan för en tur längs älven, in till stan eller ut i skärgården. Låter det intressant? Då vill jag välkomna dig till Färjevägen i Arnemark och detta unika läge endast ca. 20 minuters bilfärd från centrala Piteå. Byggnaden som först uppfördes 1945 har genom åren moderniserats och från 2020 totalrenoverats till detta åretruntboende med otroliga uteplatser och omgivningar. Du väljer förstås själv om du vill nyttja de som fritidsboende men här finns alla bekvämligheter för att bo året om. Du har huset som i dag har ett sovrum men ett flertal allrum som lätt kan göras om till fler vid behov. Tornet som idag nyttjas som allrum i två plan kan likväl nyttjas som sovrum med egen balkong och 360° vy. Du har kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och via köket kommer du till inglasningen som egentligen är en vinterträdgård med golvvärme. Här har du fantastisk utsikt över älven och tack vare sitt sydvästläge den givna platsen för sena kvällsmiddagar i solnedgången. Apropå golvvärme så värmer den dina fötter i alla rum utom i tornet. Du har en rymlig hall och badrum med tvättstuga och förstås tornet där du kan koppla av med utsikt i alla riktningar. För övernattande gäster så har du gäststugan med eget trinettkök och badrum och förstås finns det både varmgarage och carport. Under huset finns det gott om förvaring och här har du också pannrummet. Takhöjden i källaren är hela 2,7 meter och nås enkelt från garaget om man vill nyttja de som snickeri eller hobbyrum. De bästa av allt är ändå läget och gården och låter denna natursköna idyll som ett drömställe för dig och din familj så är det bara höra av dig så berättar jag mer!

 • Plus
Långnäs 15:35 , Långnäs, Piteå kommun
 • Ons 31 maj kl 16:30

Långnäs 15:35

Fritidshus
Långnäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

690 000 kr

2 280 m² tomt

Har du drömt om att kunna komma till en plats utan stress och vardagsbekymmer. En plats utan störande billjud och stadsbrus. En plats där allt handlar om naturen, fågelkvitter och porlande vatten? Då vill jag välkomna dig till denna unika och underbara fastighet ovan Piteälven. Här handlar allt om enkelhet i sin bästa form, fint paketerat med underbara omgivningar och en helt otrolig utsikt. I älven finner du både svalka de varma sommardagarna och fisk för den som är intresserad. I omgivningarna finner du bär och många vandringsstråk att utforska. Huvudstugan står högt upp över älven med en fantastisk utsikt. Här ryms hall, kök med matplats samt allrum som också agerar sovrum. I huvudstugan är 12v el draget vilket gör att du kan ladda telefoner, driva belysning mm. och som idag drivs av ett bilbatteri. I förlängningen kan det vara ide att installera solceller för att enkelt kunna ladda batteriet. Vattnet har man tagit ifrån älven och har då pumpats upp i ett "vattentorn" för distribution till dusch, tvättställ, och diskho. För övernattande gäster eller barnen finns den timrade gäststugan som har ett högt och läckert läge och rymmer plats för en till två sängar. Förstås finns också en bastustuga med vedeldat aggregat där du har dusch och tvättmöjligheter. Utöver de finns så väl förråd, vedbod och ett fantastiskt uterum med fönster mot älven där man kan njuta av älven och den kringliggande naturen. Det här är den perfekta platsen för återhämtning av en annars stressig vardag och som bara måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Lillpitevägen 685, Lillpite, Piteå kommun

Lillpitevägen 685

Villa
Lillpite, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 695 000 kr

128 m²

5 rum

6 749 m² tomt

Välkommen till Lillpiteå och denna fina fastighet med en rejäl maskinhall, fina vyer mot ängarna och älven som granne. Gården är rymlig och går hela vägen ner mot älven. 2018 lät säljaren bygga maskinhallen om 70 kvm som både står för god förvaring och en perfekt plats för hobbyintressen Huset som byggdes på 40-talet har moderniserats och löpande renoverats och står i dag plats för den moderna lantdrömmen. Köket som är husets hjärta kompletteras väl av de utbyggda vardagsrummet och skapar en otrolig rymd med panorama fönstren och ryggåstaket och är den givna platsen att samla släkt och vänner. Huset rymmer totalt 5 sovrum i olika storlekar, vilket ger möjlighet till så väl hemmakontor som för den större familjen att växa. Många renoveringar är gjorda som plåttak ca. -10, dränering -13, dessutom är många av ytsikten interiört uppfräschade eller utbytta. Förstås har huset jordvärme som både bidrar till trygghet och god totalekonomi! Varmt välkommen på visning!

KÅBDALIS 4:76 , Jokkmokk, Jokkmokks kommun

KÅBDALIS 4:76

Tomt
Jokkmokk, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

595 000 kr

865 m² tomt

Passa på! Nu finns möjlighet att förvärva tomt i populära Kåbdalis. Tomten ligger vid Kåbdalissjön med vacker utsikt över vattnet. Härifrån har du gångavstånd till mataffär, skidanläggning och restauranger. Området är planlagt och här får man bygga ett fristående bostadshus och ett uthus. Kostnaden för anslutning till kommunalt VA ligger på 130 950 kr (2022-09-13). Grundavgift för elanslutning (16-25 A) är 37 500-48 350 kr beroende på anslutningspunkt (enligt Vattenfall 2022-09-13). Föranmälan till Vattenfall krävs för med exakt prisbild. Kåbdalis är en välbesökt skidort med lång skidsäsong från oktober till maj. Här finns många pistade nedfarter och restauranger vid backen. Utöver utförsåkning kan man även vandra i den vackra naturen, fiska, ta en tur i längdspåren vintertid, hyra snöskoter och mycket mer. Ta gärna en titt på tomten på plats eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Tvågårdsvägen 2, Altersbruk, Piteå kommun
 • Ons 31 maj kl 18:20

Tvågårdsvägen 2

Villa
Altersbruk, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

1 695 000 kr

109 m²

4 rum

1 970 m² tomt

Med vidsträckta ängar och fantastiska omgivningar så välkomnar vi er här till Tvågårdsvägen 2 och denna fina 1-planare byggd 1994. Längs vägen så slås man av det vackra och friheten av att leva på landet. Från gården har du direkt närhet till naturen med allt den erbjuder. Bortom ängarna flyter Alterälven fram, där du på sommaren kan besöka bruksbadet med finkornig sandstrand och sommarkiosk. För den svamp- och bärintresserade finns många skatter att hitta i omgivningarna. Från vinter till vår kan du med antingen skidor eller skoter ta dig direkt från gården ut i de natursköna omgivningarna som Altersbruk har att erbjuda. Den rymliga gården har ett fritt läge mot ängen och ramas fint in av skogen runtom. Här har du planteringar, uteplatser och gott om plats för uteaktiviteter. Mot ängen får du en fantastisk kvällssol från inglasningen där varje kväll målar en ny bild över himlen. Huset som byggdes 1994 har alla bekvämligheter man kan önska som bergvärme från -16 med golvvärme, rymligt garage, gott om förvaringsutrymmen och en bra planlösning. För den som är matintresserad så har nuvarande ägare byggt en svale som ger gott om utrymme till förvaring av mat, dryck och husgeråd. Den låga driftskostnaden tillsammans med det fria och fina läget gör verkligen detta till en dröm för både liten och stor. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Idungatan 4, Klubbgärdet, Piteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Idungatan 4

Villa
Klubbgärdet, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

2 495 000 kr

119 m²

4 rum

937 m² tomt

Välkommen till barnvänliga Idungatan på klubbgärdet och detta renoverade 1-planshus med ett riktigt toppen läge! Omgivningarna bjuder på allt från bad, båtplats till trevliga promenadstråk och närhet till så väl förskola, skola och matvarubutik. Centrum når du på under 10 minuters cykelfärd och gillar du att motionera så har du Furubergets elljusspår på gångavstånd. Huset har fina uteplatser på båda sidor vilket göra att så väl lunch och avkoppling i solen, som middag på den exklusiva altanen lärktrall i kvällssol kan tillgodoses. Tänkt ändå att kunna ta en båttur eller ett dopp i älven och sen kunna njuta i kvällssolen medan grillen blir varm! Interiört möts du av ett enhetligt och totalrenoverat intryck. Husets hjärta köket är i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum och den givna mötesplatsen att samla släkt och vänner. Ljusinsläppen från två håll ger både rymd och bidrar till den luftiga känslan. Huset rymmer tre sovrum och lämpar sig perfekt som familjevilla. Näst intill allt är gjort på huset. Köket är renoverat -13 och -19, badrummet är nytt -23, majoriteten av elen är ny -23 lika så golv, väggar och ytsikt interiört. Fasaden är ny -19 och fönstren är bytt mellan -12 & -19. Garaget är uppfört -18 men färdigställt -21. Det barnvänliga området och de fina omgivningarna tillsammans med den läckra villan och alla de renoveringar som är gjorda är som en dröm för både liten som stor! Varmt välkommen på visning!

Backbyn 8, Kåbdalis, Jokkmokks kommun

Backbyn 8

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

550 000 kr

413 m² tomt

Nu har du möjligheten att skapa en riktig stugdröm i en levande miljö av skidåkning och friluftsliv. Området backbyn präglas av en arkitektur som för tankarna till Alperna och här kan du ta skidorna direkt från tomten ut i backen eller ner till "after-ski´n". Här får du bygga i två plan med inredd vind med en byggnadsarea om max 90m2 vilket karaktäriserar en fjällstuga. Säljaren har betalt anslutning för v/a vilket redan är indraget på tomten. Detaljplanen finns bilagd i dokument. Ta gärna en titt på tomten på plats eller kontakta mig för mer information!

Träskåsvägen 33, Hortlax, Piteå kommun

Träskåsvägen 33

Tomt
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå

425 000 kr

1 508 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt och vill bo lantligt men samtidigt centralt? Uppskattar du närhet till vatten och bad, sensommarkvällar med kvällssol och vintrar där du kan ta skotern och skidorna direkt från gården? Då vill jag välkomna dig här till Träskåsvägen 33 i Hortlax. Här bor du i fina omgivningar och på cykelavstånd till såväl skolor och matvarubutik som centrala stan. Den tilltagna tomten på 1500m² befinner sig utanför detaljplanerat område vilket innebär att du inte är lika låst när du ska utforma ditt drömboende. Områdesbestämmelser finns dock. Tillkommer gör anslutningsavgifter för V/A, el och eventuell fiber. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse.

Visar alla 12