Mäklare Lars Åström

Lars Åström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgårdsgatan 11, Centrala Stan, Piteå kommun

Prästgårdsgatan 11

Övrigt
Centrala Stan, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
7 500 000 kr
437 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva detta läckra lägenhetshus som potentiellt skulle kunna bli Piteås mest exklusiva lägenheter. Byggnaden rymmer i dag 10 lägenheter fördelat om 7 st 2:or, 1 st 3:a, 2 st 1:or. Säljarens uppskattade uthyrningsbara yta är ca. 452 m². Utformningen är något utöver det vanliga där vissa av lägenheterna har upp till 4 meters takhöjd och en med ett läckert sovrum i etage. Stilen interiört i de lägenheter med större färdigställande grad har en exklusiv stil med snickarbyggda detaljer som bröstpanel och går väl i hop med husets övriga karaktär. Byggnaden har genomgått omfattande renovering och byggts om till nuvarande utformning under de senaste åren. V/A, el, värme, ventilation mm. är nytt och kvar att färdigställa är till stor del ytskikt, kök och badrum. Till vissa av lägenheterna finns material så som klinker och köksinredning som kan användas till färdigställandet. Huset värms med fjärrvärme och varje lägenhet är förberett för separat elmätare och el-golvvärme i badrum. Fastigheten har med sin belägenhet mitt i centrala stan ett mycket attraktivt läge och därmed låg risk för vakans och med dess unika och exklusiva utformning samt en större andel 2:or så finns dessutom en god möjligt att ta en hyra enligt det högre skiktet av marknadspris. Det finns även potential för fastigheten att genomgå en omvandling där varje lägenhet kan säljas separat som bostadsrätter. En framgångsrik omvandling skulle kunna öka fastighetens totala värde avsevärt. Se bifogad planskiss för en uppfattning av lägenheternas utformning. Kontakta ansvarig mäklare för frågor eller för att boka visning.

Sergeantgatan 11, Klubben, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sergeantgatan 11

Villa
Klubben, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 300 000 kr
75 + 25 m²
2 rum
1 081 m² tomt

Välkommen till detta fina fritidshus med året runt-standard som uppfördes 1999. Här har du närhet till bad och allt annat som Piteå Havsbad har att erbjuda men ändå på lagomt avstånd till campingen. Storstugan har fina sociala ytor och rymmer sovrum, badrum med tvättmaskin, samt kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning mot den inglasade altanen. -21 byggde nuvarande ägare gäststugan som också den är åretruntstandard, med både eget kök och badrum, vilket är perfekt för de övernattande gästerna eller tonårsbarnen. Förstås finns också garage! För extra avkoppling finns här både spabad och bastu och vill du ta ett dopp i havet så är stranden endast ett stenkast bort. Oavsett om du väljer att nyttja de som fritidshus eller åretruntboende så är det en fantastisk plats med möjlighet till mängder av aktiviteter får både liten som stor, men också en plats att koppla av om man vill de! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Sörvägen 696, Lillpite, Piteå kommun
  • Tis 30 jul kl 15:30

Sörvägen 696

Fritidshus
Lillpite, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
395 000 kr
45 m²
2 rum
1 636 m² tomt

Har du drömt om att kunna komma till en plats utan stress och vardagsbekymmer. En plats utan störande billjud och stadsbrus. En plats där allt handlar om naturen, fågelkvitter och porlande vatten? Då vill jag välkomna dig till denna unika och underbara fastighet i närheten av Lillpiteälven. Här handlar allt om enkelhet i sin bästa form, fint paketerat med underbara omgivningar och en fantastisk natur. Här hör du älven porla en lite bit bort och den insynsskyddade gården omgärdas av skogsmark utan synliga grannar, likt en egen oas i skogen. Stugan är renoverad interiört med nya ytsikt från tak till golv och ett nytt moderna kök är installera. I samband med detta som är också elen omdragen i hela sugan. Du rymmer kök med matplats, ett vardagsrum samt ett sovloft. Förstås går vardagsrummen också nyttja som sovrum. Du har den timrade förrådsboden som också har ett enklare gästrum i framkant om fler sovmöjligheter behövs, men dock i äldre standard och som i dag saknar el. I omgivningarna har du närhet till fiske och bärplockning och behöver du handla så finns Ica lanthandel endast några minuter bort. Det här är den perfekta platsen för återhämtning av en annars stressig vardag. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Grannäsvägen 90, Jävrebyn, Piteå kommun

Grannäsvägen 90

Villa
Jävrebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 095 000 kr
69 m²
3 rum
1 385 m² tomt

Välkommen till Grannäsvägen 90 och denna vackert belägna fastighet med utsikt över havet! Villan i 1 ½-plan inger en mysig och ombonad känsla med en dos av mycket charm och passar lika bra som året-runt boende eller som fritidshus beroende på vad som önskas. Hjärtat i huset är det renoverade köket med luckor i en fin mörkblå färg - här finns plats många när det vankas middagsbjudningar! Från köket nås den trevliga altanen där du kan njuta av ditt morgonkaffe medan du sveper in den friska havsbrisen. Entréplan bjuder även på vardagsrum och badrum medan de två sovrummen inryms avskilt på övre plan. I Jävre finns bekvämligheter som förskola, skola, mataffär, bensinmack, restaurang samt populära "Bea's Rökeri & Hamncafé" som erbjuder både café, nyrökt fisk och aktiviteter under sommarsäsongen. Om du inte vill ta bilen är det nära med båten till såväl Piteås vackra skärgård som till nöjen på Pite havsbad och stadens puls. Låter detta intressant? Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Hägnanvägen 11, Sjulsmark, Piteå kommun

Hägnanvägen 11

Villa
Sjulsmark, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 395 000 kr
115 + 50 m²
6 rum
1 056 m² tomt

Varmt välkommen till Hägnanvägen och denna fantastiska familjevilla på barnvänlig gata. Här har du gångavstånd till både förskola, skola och mataffär med självservice dygnet runt. Byn erbjuder goda möjligheter till jakt, fiske och friluftsliv. Elljusspåret med fina skidspår vintertid ligger i nära anslutning till kvarteret och för den aktive finns sporthall med organiserad gruppträning och gym. Till barnfamiljernas stora glädje finns Ollesbacken med bemannad lift vintertid och sommartid så har du endast några kilometer till Brännträsks vackra badplats. Huset har i dag 4 sovrum, men för den som prioriterar garage så går det fjärde sovrummet att återställa till garage. Interiört möts du av en öppen och luftig planlösning, men kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Här har du också den fina Tulikivi kaminen som inte bara ger en härlig värme utan som också bidrar till att sänka driftskostnaden. Många renoveringar är gjorda som nytt yttertak ca. -15 och nyare 3-glasfönster bara för att nämna några. Du har en tilltagen tomt med fri baksida mot skogen som rymmer både lek och aktiviteter men även ett trädgårdsintresse. Du har dessutom en fristående bastu med vedeldat aggregat där du kan koppla av efter en stressig arbetsdag. Det perfekta pendlingsavståndet till både Luleå och Piteå gör detta till en lantdröm för både liten och stor. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Bondegatan 4, Öjebyn, Piteå kommun

Bondegatan 4

Villa
Öjebyn, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 750 000 kr
152 + 80 m²
6 rum
1 477 m² tomt

Välkommen till Bondegatan 4 och detta stora, trivsamma hus med fina ytor och många sovrum! Entréplan bjuder på de sociala ytorna som kök och vardagsrum men även två av bostadens sovrum. Övre plan inrymmer tre fina sovrum, praktisk klädkammare samt ett badrum. I källarplan finns tvättstuga, stora förvaringsutrymmen och möjlighet till att inreda fler sovrum om så önskas. Den rymliga tomten om 1 477 kvm inrymmer även ett fristående enbilsgarage, förrådsbod, lekstuga och en trevlig grillplats. Här bor man med närhet till förskola, skola och centrala Öjebyn med gym, mataffärer, pizzeria, bank och café. Från huset tar du dig även snabbt ut på E4:an vilket ger goda pendlingsmöjligheter med både bil och buss. Huset är besiktat och försäkrat via Anticimex. Fjärrvärme och fiberoptik!

  • Plus
Borgaruddsvägen 332, Norrfjärden, Piteå kommun

Borgaruddsvägen 332

Tomt
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
620 000 kr
3 065 m² tomt

Nu ges tillfälle att köpa en tomt på Borgarudden med första parkett mot vattnet. Enligt detaljplan (se bifogad fil) är byggrätten hela 10% av tomtens storlek om ca 3000 kvm varav 175 kvm bostadsbyggnad, vilket ger alla förutsättningar till att bygga ert framtida drömhus! Med utsikt över vatten och ypperligt solläge kommer ni njuta av alla dagar året om! Här får ni bo i lugn och ro med naturen som granne men samtidigt tar ni er smidigt ut till E4:an. Borgarudden ligger utanför Norrfjärden med praktiskt pendlingsavstånd både till Piteå och Luleå. I Norrfjärden finns bensinstation, mataffär, skola mm , ja allt ni kan behöva! Dessa lägen kommer inte ut ofta så passa på att säkra tomten till ert framtida projekt! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för med information.

Backbyn 19, Kåbdalis, Jokkmokks kommun

Backbyn 19

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
650 000 kr
412 m² tomt

Välkommen till Kåbdalis och denna möjlighet att förverkliga din dröm om en fjällstuga i en underbar miljö av skidåkning och friluftsliv. Området Backbyn präglas av en arkitektur som påminner om de vackra alperna och här kan ta dina skidor direkt från tomten och ge dig ut i backarna eller ta en åktur ner till "after-ski'n". Backbyn ligger i centrum av den redan befintliga anläggningen och för de planerade etableringarna och nedfarter. Denna tomt har dessutom ett högt läge med fri baksida mot skogsparti. Stugan kan byggas i två plan och ha en inredd vind, vilket ger dig möjlighet att skapa en fjällstugas karaktär. Byggnadsarean är maximalt 90m2 och säljaren har betalat för anslutning av vatten och avlopp, vilket redan finns på tomten. För inspiration kan du kika under dokument för den byggnad som tidigare planerades och beviljats bygglov. Dessa ritningar och markutredning kan också tas över av köparen. Besök gärna tomten personligen för att uppleva lägets skönhet och potential, eller så kan du kontakta mig för ytterligare information. Detaljplanen finns bifogad under dokument.

KÅBDALIS 4:76 , Jokkmokk, Jokkmokks kommun

KÅBDALIS 4:76

Tomt
Jokkmokk, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
595 000 kr
865 m² tomt

Passa på! Nu finns möjlighet att förvärva tomt i populära Kåbdalis. Tomten ligger vid Kåbdalissjön med vacker utsikt över vattnet. Härifrån har du gångavstånd till mataffär, skidanläggning och restauranger. Området är planlagt och här får man bygga ett fristående bostadshus och ett uthus. Kostnaden för anslutning till kommunalt VA ligger på 130 950 kr (2022-09-13). Grundavgift för elanslutning (16-25 A) är 37 500-48 350 kr beroende på anslutningspunkt (enligt Vattenfall 2022-09-13). Föranmälan till Vattenfall krävs för med exakt prisbild. Kåbdalis är en välbesökt skidort med lång skidsäsong från oktober till maj. Här finns många pistade nedfarter och restauranger vid backen. Utöver utförsåkning kan man även vandra i den vackra naturen, fiska, ta en tur i längdspåren vintertid, hyra snöskoter och mycket mer. Ta gärna en titt på tomten på plats eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Träskåsvägen 33, Hortlax, Piteå kommun

Träskåsvägen 33

Tomt
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
425 000 kr
1 508 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt och vill bo lantligt men samtidigt centralt? Uppskattar du närhet till vatten och bad, sensommarkvällar med kvällssol och vintrar där du kan ta skotern och skidorna direkt från gården? Då vill jag välkomna dig här till Träskåsvägen 33 i Hortlax. Här bor du i fina omgivningar och på cykelavstånd till såväl skolor och matvarubutik som centrala stan. Den tilltagna tomten på 1500m² befinner sig utanför detaljplanerat område vilket innebär att du inte är lika låst när du ska utforma ditt drömboende. Områdesbestämmelser finns dock. Tillkommer gör anslutningsavgifter för V/A, el och eventuell fiber. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse.

Visar alla 10