Mäklare Lars Åström

Lars Åström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skaftgatan 12, Djupviken, Piteå kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30

Skaftgatan 12

Villa
Djupviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 690 000 kr
100 + 100 m²
7 rum
779 m² tomt

Välkommen till denna fina 60-talsvilla med centrum på gångavstånd och närhet till både skolor, matvaruaffär, elljusspår och allt annat som centrala Piteå har att erbjuda. Här har du dessutom en optimal tomt som både är lättskött samtidigt som den rymmer både lek och aktiviteter Huset om totalt 200m2 inräknat biarean rymmer hela 5 sovrum varav 2 är placerad i källaren. Detta utrymme inklusive allrummet utanför är renoverat och den gamla riskkonstruktionen är borttagen. Många renoveringar är generellt gjorda så som nytt yttertak -15, toalett och badrum renoverades även då, men i övrigt är majoriteten av ytsikten äldre vilket ger ett optimalt utgångsläge att sätta sin egen prägel. Huset har en fin planlösning med allt du behöver i ett plan och kök, matplats och vardagsrum i anslutning med varandra. Helt perfekt för den växande familjen! Varmt välkommen på visning

  • Plus
Bultvägen 4, Hortlax, Piteå kommun

Bultvägen 4

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 495 000 kr
110 + 66 m²
5 rum
1 127 m² tomt

Välkommen till Hortlax och denna underbara familjevilla, perfekt belägen på en fridfull gata utan genomfartstrafik. Här kan du njuta av närheten till allt du behöver – mataffär skola, idrottsanläggningar och till och med en simhall. Dessutom är det bara en kort cykeltur till centrala Piteå, så du får det bästa av två världar: stadens puls och byns lugn. Gården är som en egen liten oas, med gott om plats för både lek och avkoppling. Den inglasade altanen på baksidan är perfekt för sommarkvällar med vänner och familj, medan växthuset och planteringsbäddarna ger dig möjlighet att odla dina egna grönsaker och kryddor. De fina gräsytorna ger utrymme för utomhusaktiviteter för hela familjen, samtidigt som den inramade trädgården ger en mysig och insynsskyddad känsla. Interiört möts du av ett välhållet hus med fantastiska utrymmen. Här har du 4 sovrum varav 1 i ekonomidelen som är det perfekta tonårsrummet. Huset hjärta köket har en social planlösning med anslutning mot vardagsrum och inglasning. Genomgående känns huset gediget och genomtänkt och många renoveringar är gjorda. Förstås är fjärrvärme installerat vilket borgar för både trygghet och god ekonomi! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Håkansövägen 31, Norrfjärden, Piteå kommun

Håkansövägen 31

Villa
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
2 795 000 kr
148 + 90 m²
7 rum
4 352 m² tomt

Varmt välkommen till denna lantdröm mitt i centrala Norrfjärden. Här har du gångavstånd till så väl matvaruaffär som skola men också en rymlig gård utan insyn från grannar. Det finns gott om plats för både lek och aktiviteter för barnen och plats för förvaring och hobbyintressen för de vuxna. Självklart har huset också bergvärme och löpande renoveringar har gjorts så huset i dag håller mycket god standard! Huset med sina totalt 5 sovrum är perfekt för den växande familjen och köket som också är husets hjärta har en social utformning och den perfekta platsen för middag med släkt eller vänner. Med sina totalt 238m2 finns verkligen plats att förverkliga drömmar. Här har nuvarande säljare en wiskey och vinsamling i den fina gillestugan och men vill man som barnfamilj kunna dela upp aktiviteterna mellan våningsplanen kan de också vara de perfekta extra vardagsrummet eller sporthall för den som vill de, för att ytor är ingen bristvara i detta hus. Vill du kunna parkera varmt eller behöver ytor att kunna förvara släpvagn, skoter, vattenskoter med mera så har du den tidigare ladugårdslängan som idag består av en varm del och en kall del. Denna byggnad värms också med bergvärme vilket bidrar till att sänka uppvärmningskostnaden. Norrfjärden är en levande by och populär bland barnfamiljer. Här har du perfekt pendlingsläge till Luleå och centrala Piteå når du på under en kvart. Du har gångavstånd till dem mesta och byn utmärker sig för sina många fina gång och cykelvägar som är perfekt för kvällspromenader. Låter de intressant? Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Raskvägen 7, Bergsviken, Piteå kommun

Raskvägen 7

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
795 000 kr
98 + 60 m²
4 rum
905 m² tomt

Välkommen till populära Bergsviken och detta trevliga hus med direkt närhet till både matvarubutik, skola och mycket mycket mer. Blir du skidsugen har du Ursberget på gångavstånd och vill du åka utförs finns Lindbäcksstadion bara någon minuts bilfärd bort. Sommartid så har du badplatsen pottan på gång eller cykelavstånd, samt småbåtshamn i närheten och vill du ta cykeln in till stan har du cykelväg i stort sett hela vägen fram. Gården är rymlig och har många fina uteplatser och till och med en vedeldad bastutunna. Huset har en praktisk planlösning och rymmer trotts sitt netta yttre 3 sovrum, med möjlighet till ett 4é i källarplan. Uppvärmningen är fjärrvärme vilket installerades -05 Mycket är äldre på huset och skador finns. Det har ett generellt renovering och underhållsbehov men med tanke på belägenheten så är det också ett optimal utgångsläge att skapa sitt nya drömboende! Varmt välkommen på visning

Harrbäcken 365, Harrbäcken, Piteå kommun

Harrbäcken 365

Villa
Harrbäcken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
890 000 kr
70 m²
3 rum
1 989 m² tomt

Varmt välkommen till Harrbäcken och detta underbara läge med skogen och naturen som närmsta granne! Huset som byggdes 1946 har senaste åren fått en rejäl översyn, som bland annat nytt tak -19, ny 3 kammarbrunn -21, nytt badrum -19 och 1997 utrustades huset med 3-glasfönster. Storleken lämpar sig väl till både helårsboende men kan likväl nyttjas som fritidshus. Idag har huset 1 sovrum, men vid behov kan fler inredas från övervåningens allrum. Naturen kring fastigheten är fantastisk och det enskilda läget gör den unik. Här har du ingen insyn från grannar men ändå beläget på cykel och gångavstånd från centrala Norrfjärden. På gården finns förutom boningshuset även en äldre ladugårdslänga, samt ett förråd. Varmt välkommen på visning!

Innimarksvägen 1, Hortlax, Piteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Innimarksvägen 1

Villa
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 595 000 kr
86 + 22 m²
3 rum
1 052 m² tomt

I klockrent söderläge och med ängen som närmsta granne välkomnar vi er här till ett riktigt kanonläge! Den fina gården omgärdas av grönska och är helt utan insyn från grannar. Här har nuvarande ägare lyckats skapa en lugn oas med fina uteplatser och den charmiga timmerstugan som både kan ha huvudroll i sommarens surströmmings eller kräftskiva men lämpar sig lika bra som gäststuga för de långväga gästerna. Trots sina blygsamma 86 kvadratmeter rymmer huset 2 rymliga sovrum och i öppen planlösning mot kök och matplats även ett luftigt vardagsrum med utsikt mot gård och äng. Du har också en separat tvättstuga och ett badrum. Förstås finns också ett fristående varmgarage. Läget är perfekt med E4 på nära pendlingsavstånd, du har gångavstånd till så väl skola som matvaruaffär och centrala stan tar du dig enkelt till på cykel. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Svensbyvägen 8, Bergsviken, Piteå kommun

Svensbyvägen 8

Villa
Bergsviken, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
1 690 000 kr
86 + 55 m²
4 rum
973 m² tomt

Välkommen till populära Bergsviken och detta trevliga hus med en fin lummig tomt och med direkt närhet till både matvarubutik, skola och mycket mycket mer. Blir du skidsugen har du Ursberget på gångavstånd och vill du åka utförs finns Lindbäcksstadion bara någon minuts bilfärd bort. Sommartid så har du badplatsen pottan på gång eller cykelavstånd, samt småbåtshamn i närheten och vill du ta cykeln in till stan har du cykelväg i stort sett hela vägen fram. Gården är lummig och som en egen liten oas mitt i byn. Storleken är dessutom optimal och rymmer både lek och aktiviteter samtidigt som storleken gör den lättskött. Det finns ett servitut upprättat så att infart kan göras från Standarvägen vilket skulle omsluta gården ytterligare och möjliggöra en fin placering av ett garage. Huset om totalt 86+55 m2 är perfekt för den växande familjen och rymmer i dag 3 sovrum och ett kök i läcker retrostil med angränsande matplats och vardagsrum. Källaren rymmer tvättstuga, förvaring men också en läcker relax med bastu och dusch. Här är också ett av de tre sovrummen. Taket är nytt -20 och generellt har huset en fin och välhållen stil. Varmt välkommen på visning!

Prästgårdsgatan 11, Centrala Stan, Piteå kommun

Prästgårdsgatan 11

Övrigt
Centrala Stan, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
8 500 000 kr
437 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva detta läckra lägenhetshus som potentiellt skulle kunna bli Piteås mest exklusiva lägenheter. Byggnaden rymmer i dag 10 lägenheter fördelat om 7 st 2:or, 1 st 3:a, 2 st 1:or. Säljarens uppskattade uthyrningsbara yta är ca. 452 m². Utformningen är något utöver det vanliga där vissa av lägenheterna har upp till 4 meters takhöjd och en med ett läckert sovrum i etage. Stilen interiört i de lägenheter med större färdigställande grad har en exklusiv stil med snickarbyggda detaljer som bröstpanel och går väl i hop med husets övriga karaktär. Byggnaden har genomgått omfattande renovering och byggts om till nuvarande utformning under de senaste åren. V/A, el, värme, ventilation mm. är nytt och kvar att färdigställa är till stor del ytskikt, kök och badrum. Till vissa av lägenheterna finns material så som klinker och köksinredning som kan användas till färdigställandet. Huset värms med fjärrvärme och varje lägenhet är förberett för separat elmätare och el-golvvärme i badrum. Fastigheten har med sin belägenhet mitt i centrala stan ett mycket attraktivt läge och därmed låg risk för vakans och med dess unika och exklusiva utformning samt en större andel 2:or så finns dessutom en god möjligt att ta en hyra enligt det högre skiktet av marknadspris. Det finns även potential för fastigheten att genomgå en omvandling där varje lägenhet kan säljas separat som bostadsrätter. En framgångsrik omvandling skulle kunna öka fastighetens totala värde avsevärt. Se bifogad planskiss för en uppfattning av lägenheternas utformning. Kontakta ansvarig mäklare för frågor eller för att boka visning.

Infjärdenvägen 491 och 493, Långnäs, Piteå kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00

Infjärdenvägen 491 och 493

Villa
Långnäs, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
3 300 000 kr
170 + 5 m²
5 rum
1,2 ha tomt

Varmt välkommen till vackra Långnäs och denna fantastiska norrbottensgård med otroliga ytor och faciliteter. Gården som har rötter från 1800-talet har två boningshus och är perfekt som generationsboende eller för den som vill ha extra intäkt i form av uthyrningsmöjlighet. Ladugårdslängan på gården används i dag som snickeri, traktorgarage och garage men ger också möjlighet för den hästintresserade att bygga stall. Utöver de så finns flera förrådsbyggnader, dubbelgarage och hela gården omgärdas av fin växtlighet och ängsmark. Själva norrbottensgården bjuder på ett ombonat och varmt intryck och har med varsam hand renoverats genom åren för att förbättra och modernisera utan att tumma på varken charm eller känsla. Huset erbjuder 4 sovrum och har stora sociala ytor som kök och matplats och den stora salen i entréplan. Du har även två badrum och en stortvättstuga vilket gör att huset lämpar sig väl för den växande familjen. Idag är halva vindsplanet oinrett och används till förvaring men här ges goda möjligheter till att inreda ytterligare fler sovrum och sällskapsrum om så behövs. Gårdshuset har även de varsamt renoverats och värms via kulvert från norrbottensgården. Här har du kök, matplats och vardagsrum samt badrum och tvättstuga samt ett sovrum. Det finns med andra ord allt som behövs för ett eget boende. Gården som är på hela 12 085 m2 är som en egen oas och består av fina gräsytor, planteringar och skogsmark. Helt enkelt som en dröm för de kojbyggarsugna barnen eller den trädgårdsintresserade vuxne eller för den som bara vill ha fina ytor att leva på. Varmt välkommen att anmäla dig till visning eller kontakta mäklaren vid frågor!

  • Plus
Borgaruddsvägen 332, Norrfjärden, Piteå kommun

Borgaruddsvägen 332

Tomt
Norrfjärden, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
620 000 kr
3 065 m² tomt

Nu ges tillfälle att köpa en tomt på Borgarudden med första parkett mot vattnet. Enligt detaljplan (se bifogad fil) är byggrätten hela 10% av tomtens storlek om ca 3000 kvm varav 175 kvm bostadsbyggnad, vilket ger alla förutsättningar till att bygga ert framtida drömhus! Med utsikt över vatten och ypperligt solläge kommer ni njuta av alla dagar året om! Här får ni bo i lugn och ro med naturen som granne men samtidigt tar ni er smidigt ut till E4:an. Borgarudden ligger utanför Norrfjärden med praktiskt pendlingsavstånd både till Piteå och Luleå. I Norrfjärden finns bensinstation, mataffär, skola mm , ja allt ni kan behöva! Dessa lägen kommer inte ut ofta så passa på att säkra tomten till ert framtida projekt! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för med information.

Backbyn 19, Kåbdalis, Jokkmokks kommun

Backbyn 19

Tomt
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
650 000 kr
412 m² tomt

Välkommen till Kåbdalis och denna möjlighet att förverkliga din dröm om en fjällstuga i en underbar miljö av skidåkning och friluftsliv. Området Backbyn präglas av en arkitektur som påminner om de vackra alperna och här kan ta dina skidor direkt från tomten och ge dig ut i backarna eller ta en åktur ner till "after-ski'n". Backbyn ligger i centrum av den redan befintliga anläggningen och för de planerade etableringarna och nedfarter. Denna tomt har dessutom ett högt läge med fri baksida mot skogsparti. Stugan kan byggas i två plan och ha en inredd vind, vilket ger dig möjlighet att skapa en fjällstugas karaktär. Byggnadsarean är maximalt 90m2 och säljaren har betalat för anslutning av vatten och avlopp, vilket redan finns på tomten. För inspiration kan du kika under dokument för den byggnad som tidigare planerades och beviljats bygglov. Dessa ritningar och markutredning kan också tas över av köparen. Besök gärna tomten personligen för att uppleva lägets skönhet och potential, eller så kan du kontakta mig för ytterligare information. Detaljplanen finns bifogad under dokument.

KÅBDALIS 4:76 , Jokkmokk, Jokkmokks kommun

KÅBDALIS 4:76

Tomt
Jokkmokk, Jokkmokks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
595 000 kr
865 m² tomt

Passa på! Nu finns möjlighet att förvärva tomt i populära Kåbdalis. Tomten ligger vid Kåbdalissjön med vacker utsikt över vattnet. Härifrån har du gångavstånd till mataffär, skidanläggning och restauranger. Området är planlagt och här får man bygga ett fristående bostadshus och ett uthus. Kostnaden för anslutning till kommunalt VA ligger på 130 950 kr (2022-09-13). Grundavgift för elanslutning (16-25 A) är 37 500-48 350 kr beroende på anslutningspunkt (enligt Vattenfall 2022-09-13). Föranmälan till Vattenfall krävs för med exakt prisbild. Kåbdalis är en välbesökt skidort med lång skidsäsong från oktober till maj. Här finns många pistade nedfarter och restauranger vid backen. Utöver utförsåkning kan man även vandra i den vackra naturen, fiska, ta en tur i längdspåren vintertid, hyra snöskoter och mycket mer. Ta gärna en titt på tomten på plats eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Träskåsvägen 33, Hortlax, Piteå kommun

Träskåsvägen 33

Tomt
Hortlax, Piteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Piteå
425 000 kr
1 508 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt och vill bo lantligt men samtidigt centralt? Uppskattar du närhet till vatten och bad, sensommarkvällar med kvällssol och vintrar där du kan ta skotern och skidorna direkt från gården? Då vill jag välkomna dig här till Träskåsvägen 33 i Hortlax. Här bor du i fina omgivningar och på cykelavstånd till såväl skolor och matvarubutik som centrala stan. Den tilltagna tomten på 1500m² befinner sig utanför detaljplanerat område vilket innebär att du inte är lika låst när du ska utforma ditt drömboende. Områdesbestämmelser finns dock. Tillkommer gör anslutningsavgifter för V/A, el och eventuell fiber. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse.

Visar alla 13