Ope 317

Ope, Östersund Se på karta

2 250 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
2 850 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
48 673 kr/år

Välkommen till denna lantliga pärla i Ope. Huset är vackert beläget med utsikt mot Storsjön och ligger endast 12 minuters bilväg från Östersund centrum. Redan när man svänger in till fastigheten slås man av lugnet och det öppna ytorna. Stor anlagd gräsmatta med möjligheter att skapa en fridfull oas för både avkoppling och lek. På tomten finns en gammal ladugårdsbyggnad med praktiska förvaringsutrymmen. Fastigheten har fantastisk utsikt över Storsjön och "Annersia".

Bostadsbyggnaden är gedigen med en välkomnande farstukvist. Rymligt och ljust kök med plats för ett matbord för 4-6 personer. Här finns rikligt med förvaring i skåp och lådor. Vardagsrummet har ett fint plankgolv och plats för både soffgrupp och tv-möbel. På entréplan finns också ett mindre sovrum/kontor och gästtoalett. Huset har sammanlagt 3 sovrum, på övre plan erbjuds ni två sovrum, badrum med badkar och wc. Här finns också en balkong med utsikt över ägorna och Storsjön. I källaren finner ni tvättstugan, dusch och bastu, gillestuga, pannrum och förråd.

Här bor ni i härlig lantlig miljö med strategisk läge nära kommunikationer, allmän service och stadens utbud av aktiviteter. Trevliga gång- & cykelvägar mot både Östersund och Brunflo. Närhet till Optands flygfält och härliga promenadstråk i ängs- och skogsmiljö. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB