Timmermansvägen 24

Öregrund, Östhammars kommun Se på karta

4 930 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
892 m²
Byggår
2021

Bygg nytt på attraktivt läge i Öregrund!
Priset är ett beräknat totalpris med tomt och "nyckelfärdigt" hus. Exempelhuset är Villa Vinga. Villa Vinga finns som visningshus i Lindbacken utanför Uppsala. Självklart kan man välja andra husmodeller och då varierar priset. Observera att exempelbilderna kan innehålla tillval.

Villa Vinga är ett hus på 140 kvm med spännande lösningar med kul vinklar och vrår som gör att huset välkomnar ljuset.
De vinklade väggarna resulterar i en skiftande och intressant fasad. När man stiger in upptäcker man en väl nyttjad och fungerande boyta som tar till vara på husets karakteristiska vinklar. Vardagsrum, kök och matplats utgör tillsammans en stor och öppen yta som får ljus från tre vädersträck. Stor rymd med fantastiska glaspartier förstärker känslan av luftighet.

Öregrund är den enda staden på Sveriges ostkust där man kan se solen gå ner i havet. En idyll med små gator och gränder, mysiga butiker, restauranger och kaféer. Öregrund har ett rikt båtliv med Båtveckan i augusti. Öregrundsmåndag erbjuder musik vid Fyrskeppet och Badortsdagarna tar hela Öregrund tillbaka till slutet av 1800-talet då staden var ostkustens mest populära kurort och badort.

A-hus har levererat kvalitetshus sedan 1946. Husen byggs i totalentreprenad vilket ger dig som kund säkerhet och trygghet både under byggtiden och även efter.
Är du intresserad av huset, vill veta mer om husmodellen och möjliga tillval? Kontakta A-hus auktoriserade trähussäljare:
Anton Törne
018-56 29 51/ [email protected]

Endast tomten förmedlas av Bjurfors och sedan skrivs entreprenadavtal med A-hus.

OBS, tillval kan förekomma på exempelbilderna.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Marcus Höglund

Bjurfors Uppsala
070-46 00 462