Mäklare Marcus Höglund

Marcus Höglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tullgarnsgatan 25, Kungsängen, Uppsala kommun

Tullgarnsgatan 25

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 250 000 kr
57 m²
2 rum
vån 5/6
3 427 kr/mån
39 474 kr/m²

Välkomna till en 2:a i en av Kungsängens bästa föreningar, med en fantastisk planlösning och balkong med takterrasskänsla! Lägenheten ligger på 5:e våningen, har en hög och modern standard. Bör upplevas på plats. Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till Uppsalas stadskärna och Resecentrum med tåg och bussförbindelser. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden intill och kajplats för fritidsbåten. Här bor man med gångavstånd till den härliga Stadsparken och Anna Petrus park med trevliga promenadstråk samt nära Willys matbutik, apotek, gym, caféer mm.

  • Balkong
  • Hiss
Rabarbergatan 3, Årsta, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Rabarbergatan 3

Villa
Årsta, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
4 750 000 kr
130 + 15 m²
5 rum
489 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Brattbacksvägen 83, Lindbacken, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Brattbacksvägen 83, Lindbacken, Uppsala kommun, bild 2
Brattbacksvägen 83, Lindbacken, Uppsala kommun, bild 3

Brattbacksvägen 83

Villa
Lindbacken, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
6 990 000 kr
162 + 40 m²
7 rum
1 029 m² tomt

På lugn gata, med endast ett fåtal hus innanför, i barnvänliga Lindbacken ligger detta fantastiska sutteränghus från Eksjöhus med 7 rum effektivt disponerade över en boyta på 162 + 4 m² i två plan. Huset är välbyggt med exklusiva materialval, golvvärme på båda planen och energisnålt tack vare både bergvärme och solceller. Här kan du, med ett av områdets bästa sollägen, se kvällssolen gå ner ifrån vardagsrumsfönstret. På övre våningen finns de centrala umgängesytorna med kök och vardagsrum över stora ytor. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare husets höga läge och de stora fönsterpartierna. Det är förberett för skorsten i lösullen på vinden om man vill sätta in en braskamin, även tilluft finns dragen. Det finns även en fantastisk altan som sträcker sig runt huset vilket innebär att du har sol dygnets alla soltimmar. På övervåningen finns även två bra sovrum och ett badrum. På nedre planet finns två sovrum, ett stort badrum med både dusch och badkar, tvättstuga och ett arbetsrum/förråd. Mellan de två barnrummen har man valt att göra ett allrum/tv-rum. Det är enkelt att sätta igen öppningen för att dela av till ytterligare ett sovrum om man så önskar. Två badrum på varsin våning är praktiskt, i övrigt finns bra förvaringsplats och generöst med ljusinsläpp i hela huset, som även präglas av genomgående ljus interiör. Tomtytan på 1 029 m² bjuder på en härlig utemiljö med trevliga lösningar, smarta lekytor och plats för planteringar och odlingar. Husets placering är utmärkt bra utan insyn samt en vacker skog på baksidan med gott om blåbär, lingon och kantareller. Det finns även ett välisolerat garage med motordriven garageport på ca 34 m². Vid entrén finns en carport. Huset är besiktigat. I Lindbacken bor ni i ett attraktivt, barnvänligt och expansivt bostadsområde med goda kommunikationer samt ett ypperligt pendlarläge där ni endast har ca 5 km till E4:ans påfarter samt ständigt växande Gränby köpstad. I Lindbacken finns dessutom livsmedelsbutik, förskolor, skola, utegym, apotek, frisör, restaurang, vårdcentral, fritidsgård, vackra parker och lekparker. Detta är det perfekta boendet för er som ställer höga krav på er boendekvalitet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Skuttunge Rosendal 346, Skuttunge, Uppsala kommun
Skuttunge Rosendal 346, Skuttunge, Uppsala kommun, bild 2
Skuttunge Rosendal 346, Skuttunge, Uppsala kommun, bild 3

Skuttunge Rosendal 346

Villa
Skuttunge, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
495 000 kr
1 856 m² tomt

Varmt välkomna till denna blivande husdröm belägen i härliga Skuttunge Rosendal. Här finns möjlighet att förverkliga drömmen på tre bra tomter i hemtrevligt område med lantlig omgivning. Skuttunge Rosendal är för dig som gärna bor i ett lugnt område med lantlig placering och närhet till skog, hästar och åkermark. Med bil tar du dig in till centrala Bälinge på dryga 10 minuter. Bälinge erbjuder service som bland annat förskola, skola, matbutik, idrottsplats och utomhusbad. Till centrala Uppsala tar du dig på cirka 25 minuter. Välkommen hit, välkommen hem!

  • Premium
S:t Olofsgatan 56A, Höganäs, Uppsala kommun

S:t Olofsgatan 56A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 990 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 988 kr/mån
45 227 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla lägenhet i populära Höganäs med närhet till både centralstationen och city! Bostadens 44 kvadratmeter fördelar sig över en rymlig hall, sovrum, vardagsrum med två klädkammare, kök och badrum. Interiören är genomgående fräsch med väggar i ljusa kulörer och fina bevarade trägolv. Lägenheten är belägen i söder, vilket ger ett fint och härligt ljusinsläpp. Bostaden har även tre förråd, ett på vinden och två i källare. I BRF Aslög bor du i en stabil förening som erbjuder bland annat en trevlig och lummig innergård med trädgårdsmöbler, två grillplatser samt en gemensamhetslokal. Höganäs är ett lugnt område i centrala Uppsala. I området finns gym, restauranger, parker och affärshuset Kvarnen med matbutik, systembolaget, apotek mm. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Resecentrum nås på bara några få minuters promenad. Välkommen på visning!

Fullerövägen 9, Storvreta, Uppsala kommun
Fullerövägen 9, Storvreta, Uppsala kommun, bild 2
Fullerövägen 9, Storvreta, Uppsala kommun, bild 3

Fullerövägen 9

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
7 490 000 kr
193,3 m²
6 rum
1 498 m² tomt

I hjärtat av Storvreta ligger denna moderna och smakfulla villa. Här finns närhet till all service ni kan tänka er i form av flera skolor, förskolor, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, apotek, flera välsorterade mataffärer, restauranger, bensinstation m.m. Huset på ca 193 kvm fördelar sig på bottenplan med rymligt kök med tillhörande matplats, ett rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till husets härliga utemiljö, ett sovrum med en separat utgång, tvättstuga med groventré, ett duschrum med toalett. På övre planet finns en hall med klädkammare, wc/dusch, samt tre mycket bra sovrum varav det största har en egen walk in closet. Populära Storvreta är ett mycket barnvänligt område med goda kommunikationsmöjligheter med både buss eller tåg till Uppsala och resecentrum, det finns dessutom en bra cykelväg hela vägen in till Uppsala. I Storvreta finns de mesta man kan tänkas behöva så som två livsmedelsbutiker, apotek, restauranger, gym, möbelaffär, bibliotek m.m. Här finns gott om förskolor samt flera skolor upp till 9e klass. Ett område som passar utmärkt för den aktiva familjen med ett fint elljusspår där både skidor, cykling samt löpning förekommer. Här finns även b.la. både fotbollscuper och innebandy m.m. Här finns även en välordnad badplats dit man kan gå och svalka sig på sommarens varma dagar.

  • Premium
Marmavägen 25, Alunda, Östhammars kommun
  • Sön 28 apr
Marmavägen 25, Alunda, Östhammars kommun, bild 2
Marmavägen 25, Alunda, Östhammars kommun, bild 3

Marmavägen 25

Villa
Alunda, Östhammars kommun
Bjurfors Uppsala
4 750 000 kr
149 m²
4 rum
1 365 m² tomt

Välkommen till Marmavägen 25 i charmiga Alunda, där denna smakfulla enplansvilla, byggd 2021, kombinerar bekvämlighet, stil och ekonomisk potential. Belägen nära både skolan och centrum, erbjuder denna fastighet inte bara en härlig bostadsmiljö utan även en separat uthyrningsdel. Denna enplansvilla välkomnar dig med en atmosfär av modern elegans. Det generösa vardagsrummet är ljust och luftigt, skapat för avkoppling och sociala stunder. Det öppna köket imponerar med sin moderna design och funktionalitet, komplett med alla bekvämligheter för matlagning och samvaro. De stora fönstren ger inte bara gott om naturligt ljus utan också vacker utsikt över den grönskande trädgården. Villan har rymliga sovrum och ett två stilrena badrum. Den tillhörande lägenheten om 65 kvm, renoverad för endast 3 år sedan, utgör en fantastisk tillägg till fastigheten. Med ett modernt Ikeakök, ny matta på golv och väggar i badrummet, flytspacklat i hallen och ett nytt tak med svart plåt, erbjuder denna del en hög standard för boende. Dessutom har taket tilläggsisolerats med 170mm isolering, och uppvärmningen sker genom effektiva element och en luftvärmepump. Med en nuvarande hyresintäkt på 8500 kr per månad från den nuvarande hyresgästen blir detta en ekonomiskt gynnsam möjlighet. Marmavägen 25 är strategiskt belägen nära skolan och centrum, vilket ger en bekväm vardag.

  • Premium
Väpnargatan 17B, Tunabackar, Uppsala kommun

Väpnargatan 17B

Lägenhet
Tunabackar, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 599 kr/mån
28 268 kr/m²

Varmt välkommen till Väpnargatan 17 B och denna ljusa och välplanerade tvåa utan insyn om ca 64 kvm! Här välkomnar en stor hall med flera garderober och gott om plats för ytterkläder. Det fina köket, delvis renoverat med nya luckor har gott om skåp och matplats för många kring bordet. Vardagsrummet är generöst med fönster i två väderstreck med plats för så väl soffa som matbord samt har utgång till en solig balkong. Stort sovrum med garderober och plats för dubbelsäng och annat möblemang. Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du i en stabil och välskött förening med en bra avgift där mycket ingår. Föreningen har installerat solceller på taken och har gemensamt elavtal för de boende. Fina välskötta innergårdar som erbjuder stora gräsytor, utemöbler, grill och lekplats och har tillgång till trevliga utrymmen så som motionsrum, gästrum, hobbyrum, garage för biltvätt m.m. Härifrån har man Uppsalas citykärna inom promenad- och cykelavstånd och fina rekreationsområden runt knuten. Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, gym, restaurang, bowlinghall och en rad olika sportoch kulturevenemang. För promenader och friluftsliv har vi det närliggande Röboområdet med fina strövområden och motionsspår samt promenadstråk längs Fyrisån. I närheten finns kvartersrestauranger och Torbjörnstorg med bl.a. livsmedelsaffär, konditori och spel & tobaksbutik. Goda kommunikationer med buss tar dig ner på stan på ett par minuter och för dig som pendlar med bil så finns E4:an inom bekvämt avstånd.

  • Balkong
Låta 59, Storvreta, Uppsala kommun

Låta 59

Fritidshus
Storvreta, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
995 000 kr
1 000 m² tomt

Drömmer du om att skapa ditt eget drömhus? Här erbjuds ett charmigt fritidshus beläget strax utanför Storvreta med möjlighet att riva och bygga nytt. Huset är perfekt beläget i närheten av Storvreta, vilket ger närhet till bekvämligheter och service. Generös tomt som ger utrymme för ditt framtida drömhem med utsikt över åkrarna. Huset är redo för en nystart. Med möjlighet att riva kan du skapa det hem du alltid har drömt om eller renovera upp det.

  • Plus
Enköping Kävra 28, null, Enköpings kommun

Enköping Kävra 28

Villa
Enköpings kommun
Bjurfors Uppsala
4 480 000 kr
100 m²
1 659 m² tomt

Villa Furuvik i modern stil är ett 1-planshus på 100 välplanerade kvadrat där alla får utrymme att trivas. Bygg drömhuset tillsammans med A-hus. Här kan vi erbjuda tre byggklara tomter. I Villa Furuvik varje kvadratmeter maximerats och samtidigt en stor flexibilitet i planlösningen. Allt för att bygga ett framtidssäkrat och energieffektivt hem. På 100 m2 har du möjligheten att välja upp till fyra sovrum, tre klädkammare samt en härlig inramning av gemensamhetsytorna genom ryggåstaket. Totalpris: 4 480 000kr inkl. tomtköp, lagfartskostnad, husbyggnation i totalentreprenad, bygglovskostnader, kontrollansvarig och vatten och avlopp. Självklart kan man välja ett annat hus ur A-hus breda utbud av husmodeller så länge det följer förhandsbeskedet. Kontakta oss för att ta reda på vilket hus som passar er bäst. Observera att det endast är exempelbilder som kan innehålla tillval som kan påverka priset. Bjurfors förmedlar endast tomten. Entreprenadkontrakt skrivs med A-hus. Boka in dig på visningen här: https://www.a-hus.se/visningar/visningshus-uppsala-villa-vaxholm

Hagmarksvägen 10, Gånsta, Enköpings kommun

Hagmarksvägen 10

Villa
Gånsta, Enköpings kommun
Bjurfors Uppsala
5 259 000 kr
146 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Bygg drömhuset tillsammans med A-hus och projekt Trädlyckan i natursköna Gånsta i Enköping. Här kan vi erbjuda fem mycket bra, byggklara tomter med kommunalt VA. Gånsta är ett familjevänligt bostadsområde med fina naturområden i närheten. På bra bekvämt avstånd finns även förskolor, skolor och här finns bra kommunikationer till Enköping centrum. En utmärkt plats att bo på för dig som pendlar till Stockholm, Västerås, Örebro eller Uppsala. Nedervåningen i Villa Ellagård domineras av sällskapsytorna – med ett kök som ligger i vinkel med vardagsrummet som i sin tur öppnar upp vackert mot baksidans uteplats. Genom de helglasade pardörrarna är det alltid nära till såväl gräsmattan som grillplatsen. Den rymliga entrén gör det lätt att hålla smutsen borta från trappan. På ovanvåningen finns det plats för hela familjen, med ett stort och ljust sällskapsrum, badrum med badkar och dusch, ett eget hemmakontor och tre sovrum – varav ett lätt görs om till en stor och lyxig walk-in closet. Totalpris: 5 259 000 kr inkl. tomtköp, lagfartskostnad, husbyggnation i totalentreprenad, bygglovskostnader, kontrollansvarig och vatten och avlopp. Priset gäller förutsatt tecknande av köpekontrakt senast 2024-02-29. Självklart kan man välja ett annat hus ur A-hus breda utbud av husmodeller så länge det följer detaljplanen. Kontakta oss för att ta reda på vilket hus som passar er bäst. Observera att det endast är exempelbilder som kan innehålla tillval som kan påverka priset. Bjurfors förmedlar endast tomten. Entreprenadkontrakt skrivs med A-hus.

Trångbovägen 56, Gunsta, Uppsala kommun

Trångbovägen 56

Tomt
Gunsta, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 250 000 kr
1 636 m² tomt

Endast tomter kvar! Välkommen till Gunstatorp och Trångbovägen. Här har fyra tomter styckats av på en höjd med makalös utsikt över öppna fält. Vid slutet av vägen finner du ditt framtida drömläge. Förhandsbesked finns för att bygga såväl enplanshus som tvåplanshus med tillhörande garage. Denna specifika hörntomt är på ca 2 518 kvm. Platsen har ett mycket privat och fint läge endast någon minut utanför Gunsta samhälle och med bil är du raskt inne i Uppsala. Goda pendlingsmöjligheter. Gunsta är ett spännande samhälle strax utanför Uppsala som växer i ett rasande tempo och där det verkligen sprudlar av liv och rörelse. Här planeras för nya skolor, förskolor, handelsplatser och torg - Kort sagt allt du behöver i vardagen på promenadavstånd. Detta är verkligen en pärla som måste upplevas på plats.

Vaksala Rörby - Årsta 11:240, Slavsta, Uppsala kommun

Vaksala Rörby - Årsta 11:240

Villa
Slavsta, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
6 595 000 kr
145 m²
6 rum
991 m² tomt

Bygg drömhuset tillsammans med A-hus på stor tomt om 991 kvm i Slavsta! Här kan vi erbjuda två mycket bra tomter. I Slavsta har du nära till all tänkbar service i Bolands city och Gränby Centrum. Nära till natur och friluftsliv. Bra bussförbindelser och cykelvägar och dessutom påfart till E4:an alldeles i närheten. Gångavstånd till två fina lekparker i närområdet. Husförslag Villa Ellagård domineras av sällskapsytorna – med ett kök som ligger i vinkel med vardagsrummet som i sin tur öppnar upp vackert mot baksidans uteplats. Genom de helglasade pardörrarna är det alltid nära till såväl gräsmattan som grillplatsen. Den rymliga entrén gör det lätt att hålla smutsen borta från trappan. På ovanvåningen finns det plats för hela familjen, med ett stort och ljust sällskapsrum, badrum med badkar och dusch, ett eget hemmakontor och tre sovrum – varav ett lätt görs om till en stor och lyxig walk-in closet. Självklart kan man välja ett annat hus ur A-hus breda utbud av husmodeller så länge det följer förhandsbeskedet. Kontakta oss för att ta reda på vilket hus som passar er bäst. I priset ingår tomtköp, lagfart, rivning av befintlig lada, markarbeten, VA (borrad vattenbrunn+minireningsverk), husbyggnation i totalentreprenad och budgeterade kostnader för bygglov, kontrollansvarig och anslutningsavgifter. För mer info kontakta Anton Törne på A-hus: [email protected], 018-562951 Observera att det endast är exempelbilder som kan innehålla tillval som kan påverka priset. Bjurfors förmedlar endast tomten. Entreprenadkontrakt skrivs med A-hus.

Holmskog 1:40, Holmskog, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr

Holmskog 1:40

Villa
Holmskog, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 995 000 kr
125 m²
5 rum
1 800 m² tomt

Välkommen till en stor och härlig tomt med lantlig omgivning i Holmskog utanför Uppsala. Enplansvilla på 125 kvm med naturnära tomt med skog precis intill husknuten. Tomten ligger i ett lugnt område med ett 10-tal grannar och du tar dig hit på endast 20 minuter med bil från Uppsala och i närheten finns även två förskolor. I priset ingår en carport samt att tomten kommer vara finplanerad med gräs! Borrad brunn och minireningsverk ingår i priset. Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

  • Plus
Hallkved Björkkulla 451A, Hallkved, Uppsala kommun

Hallkved Björkkulla 451A

Villa
Hallkved, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
5 495 000 kr
150 m²
7 rum
1 225 m² tomt

Välplanerad 2-plansvilla under uppförande! Ypperligt tillfälle för dig som vill bo nära stan men ändå i en lantlig idyll. På en bra tomt i Hallkved Björkkulla 451A är ett fantastiskt Myresjöhus i två plan under uppförande. Husmodellen är en Smart 150. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. I köket finns plats för en köksö. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen. Här kommer du bo i en lantlig miljö men med närhet in till Uppsala och goda pendlingsmöjligheter ut till E4an som tar dig vidare mot Arlanda eller Stockholm. Planerad inflytt till Q3 2024. OBS Bilderna är ifrån likvärdiga hus, bilderna ska ses som en fingervisning om husets utformning. Tillval kan komma att skilja. Begränsad möjlighet till visningar finns, anmäl intresse till ansvarig mäklare.

Sävja Kuggebro, Kuggebro, Uppsala kommun

Sävja Kuggebro

Radhus
Kuggebro, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
6 395 000 kr
146 m²
5 rum

Nu ges en unik möjlighet att få flytta in i ett nybyggt parhus i fantastiskt läge i Kuggebro intill Sävjaån! Arkitektritade parhus kommer uppföras på bästa läge. Hög standard och smakfull design gör det här till ett mycket bra boende! Kuggebro med mindre än 4 km till centrum, en känsla av att bo på landet men ändå i stan. Ett mycket barnvänligt, lugnt område med grannsamverkan och allmänna gräsytor som gärna fylls med barnens lek och bollspel. Täta allmänna kommunikationer, fina cykelstråk till stadskärnan. Boländernas köpcentrum med City Gross, Coop, Lidl, Systembolaget, Ikea, Bauhaus, Beijer Byggmaterial, Biltema, med mera ligger ca 2 km från husen, även busslinje som tar dig dit snabbt. Det är även perfekt pendlarläge oavsett om du ska till Stockholm, Västerås eller annan ort. Nära fina promenader, skidspår och motionsspår med Lunsen runt hörnet. Det är även praktiskt med många förskolor, skola upp till högstadieålder och mataffärer i närområdet. Tomterna förmedlas av Bjurfors. Entreprenadavtal tecknas med husleverantören Felin Fastigheter. Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

DRÄLINGE 1:12, Alunda, Östhammars kommun
  • Sön 28 apr

DRÄLINGE 1:12

Villa
Alunda, Östhammars kommun
Bjurfors Uppsala
3 495 000 kr
125 m²
5 rum
3 984 m² tomt

Nytt sänkt pris! Välkommen till denna välgenomtänkta villa intill attraktiva och familjevänliga Alunda. Villan är under byggnation och beräknad inflytt är april 2024. De totalt 125 m² fördelas på 4 sovrum, 2 helkaklade badrum, kök, gott om sällskapsytor samt en separat tvättstuga med groventré. Planlösningen infriar alla kriterier för dig som uppskattar välplanerade ytor att umgås på, likväl som avskildhet. Du välkomnas in i en ljus hall med ett intilliggande badrum. Hallen mynnar ut i generösa sällskapsytor, som kröns av ett ryggåstak, där kök, matplats och vardagsrum med sin öppna planlösning skapar en naturlig samlingsplats och bjuder in till umgänge. Köket med sin hållbara design från Marbodal bjuder in till kulinariska äventyr, det stora skafferiet möjliggör även goda förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier i vardagsrummet bjuder in naturen i ditt hem och de dubbla altandörrarna leder dig ut till ett framtida trädäck som suddar ut gränsen mellan inne- och utemiljön. Här finns totalt fyra välplanerade sovrum varav ett av dessa är ett masterbedroom med eget badrum och altandörr ut mot naturen. I övrigt finns ett mindre sällskapsrum samt en tvättstuga med groventré. Husets värmekälla är en värmepump från Nibe och i kombination med den vattenburna golvvärmen blir det ett trivsamt klimat samt en låg uppvärmningskostnad. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Vaksala Rörby - Årsta 11:249, Slavsta, Uppsala kommun

Vaksala Rörby - Årsta 11:249

Villa
Slavsta, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
6 495 000 kr
126 m²
6 rum
943 m² tomt

Bygg drömhuset tillsammans med A-hus på stor tomt om 943 kvm i Slavsta! Här kan vi erbjuda två mycket bra tomter. I Slavsta har du nära till all tänkbar service i Bolands city och Gränby Centrum. Nära till natur och friluftsliv. Bra bussförbindelser och cykelvägar och dessutom påfart till E4:an alldeles i närheten. Gångavstånd till två fina lekparker i närområdet. Villa Vallda i modern stil är ett 1-planshus på 126 välplanerade kvadrat där alla får utrymme att trivas. Välkommen hem till Villa Vallda. Kliv in genom den väderskyddade entrén och du kommer in i ett ombonat kök med egen matplats som vetter mot framsidan. Här öppnar den avslappnade bardisken upp mot det ljusa vardagsrummet med sina stora fönster mot uteplatsen. En smart planlösning med välplanerade rum gör det lätt att trivas. Ert sovrum är stort och har ett lyxigt privat badrum. Barnen har två egna sovrum och ett rejält tilltaget sällskapsrum att umgås med kompisar i. Och med ett eget kontor blir det lätt att stänga dörren om sig och jobba ostört. Självklart kan man välja ett annat hus ur A-hus breda utbud av husmodeller så länge det följer förhandsbeskedet. Kontakta oss för att ta reda på vilket hus som passar er bäst. I priset ingår tomtköp, lagfart, rivning av befintlig lada, markarbeten, VA (borrad vattenbrunn+minireningsverk), husbyggnation i totalentreprenad och budgeterade kostnader för bygglov, kontrollansvarig och anslutningsavgifter. För mer info kontakta Anton Törne på A-hus: [email protected], 018-562951 Observera att det endast är exempelbilder som kan innehålla tillval som kan påverka priset. Bjurfors förmedlar endast tomten. Entreprenadkontrakt skrivs med A-hus.

Tagsta 140, Alsike, Knivsta kommun

Tagsta 140

Radhus
Alsike, Knivsta kommun
Bjurfors Uppsala
5 199 500 kr
140 m²
6 rum
719 m² tomt

Ekeby Hage är beläget mellan Knivsta och nya Alsike i natursköna omgivningar. Här kommer Felin Bygg att uppföra 5 stycken Villor. 3 st helt fristående och 2 som Kedjehus. Alla med egna friköpta tomter, i storlek mellan 700 till drygt 1300 kvm. Här kommer det skapas en mindre by tillsammans med de 2 befintliga husen. Här ges ni stort utrymme att utforma ert nya hem som ni själva önskar. Tillsammans med Felin Bygg uppför ni tillsammans ett av deras husförslag (bilderna visar exempel på hus), alternativt ritar ni ett eget hus enligt egna önskemål själva, eller tillsammans med Felin Bygg. Ni kan i så fall välja modell, storlek, utseende och standard. Ni får ett fast pris och ett fast inflyttningsdatum. Det är förberett för att Fastigheterna kommer anslutas till Kommunalt Vatten och Avlopp, El och fiber (anslutningsavgifterna betalas av köparna). Även väg in till tomterna kommer att förberedas. Busshållplats finns angränsade till fastigheterna med buss till Knivsta/Uppsala. Till Knivsta tar det 5 minuter och till nybyggda skolan i Alsike tar det 3 minuter med bil. Med andra ord bara att börja bygga så fort ni önskar! Objekten säljes i turordning, först väljer först. Tomterna förmedlas av Bjurfors. Entreprenadavtal tecknas med husleverantören.

Tagsta 142, Alsike, Knivsta kommun

Tagsta 142

Villa
Alsike, Knivsta kommun
Bjurfors Uppsala
5 100 000 kr
125 m²
5 rum
1 214 m² tomt

Ekeby Hage är beläget mellan Knivsta och nya Alsike i natursköna omgivningar. Här kommer Felin Bygg att uppföra 5 stycken Villor. 3 st helt fristående och 2 som Kedjehus. Alla med egna friköpta tomter, i storlek mellan 700 till drygt 1300 kvm. Här kommer det skapas en mindre by tillsammans med de 2 befintliga husen. Här ges ni stort utrymme att utforma ert nya hem som ni själva önskar. Tillsammans med Felin Bygg uppför ni tillsammans ett av deras husförslag (bilderna visar exempel på hus), alternativt ritar ni ett eget hus enligt egna önskemål själva, eller tillsammans med Felin Bygg. Ni kan i så fall välja modell, storlek, utseende och standard. Ni får ett fast pris och ett fast inflyttningsdatum. Det är förberett för att Fastigheterna kommer anslutas till Kommunalt Vatten och Avlopp, El och fiber (anslutningsavgifterna betalas av köparna). Även väg in till tomterna kommer att förberedas. Busshållplats finns angränsade till fastigheterna med buss till Knivsta/Uppsala. Till Knivsta tar det 5 minuter och till nybyggda skolan i Alsike tar det 3 minuter med bil. Med andra ord bara att börja bygga så fort ni önskar! Objekten säljes i turordning, först väljer först. Tomterna förmedlas av Bjurfors. Entreprenadavtal tecknas med husleverantören.

Mårtensboda 1:37, Gräsö, Östhammars kommun

Mårtensboda 1:37

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Bjurfors Uppsala
4 032 500 kr
2 007 m² tomt

Välkommen till Mårtensboda på Gräsö, beläget i norra Roslagen nära Öregrund, där vi erbjuder en möjlighet att förverkliga din dröm om att bygga ditt eget hem oavsett om det är en villa, sommarstuga eller fritidshus du vill bygga. Tomten är belägen på en av de mest eftertraktade platserna på Gräsö, ca 8 km från färjan. Här kan du bygga ett modernt och bekvämt boende med ytor anpassade efter dina egna önskemål och behov. Vi erbjuder en exempel på en husmodell som är perfekt för tomten på Mårtensboda: Hus 100m² från Felin Fastigheter. Det här huset har en genomtänkt planlösning på 100 kvadratmeter med öppna ytor och ljusa rum som ger en känsla av rymd och harmoni. Som köpare på Mårtensboda på Gräsö får du inte bara en plats att bygga ditt drömhem på, du får även möjlighet att leva i en unik och naturskön miljö. Gräsö är en av de mest eftertraktade platserna för boende i norra Roslagen med närhet till havet och fina badplatser. Kontakta oss idag för att ta första steget mot att förverkliga din dröm om ett eget hem på Mårtensboda på Gräsö. Observera att bilderna kan innehålla tillval som påverkar priset. Endast tomten förmedlas av Bjurfors, entreprenadkontrakt skrivs med Felin Fastigheter.

Grönviken 37C, Grönviken, Uppsala kommun

Grönviken 37C

Villa
Grönviken, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
6 198 000 kr
138 m²
5 rum
1 372 m² tomt

Villa Lycke, 6 198 000 kr. Totalpriset innefattar tomt, lagfartskostnad, nyckelfärdigt hus i totalentreprenad, VA, el, fiber och bygglovskostnader. Bygg nytt i Grönviken tillsammans med A-hus! Som boende i Grönviken kommer du bo i en lantlig miljö men ändå endast ett fåtal minuter ifrån Gränby Centrum med bil. Vidare så finns här en gång och cykelbana som tar dig till populära Lindbacken och närheten till många förskolor, skola samt ICA-butik. Med sina stora fönsterpartier och välplanerade 138 kvadrat är Villa Lycke i modern stil ett lika stiligt som trivsamt hem. Redan i entrén känner du rymden och ljuset från vardagsrummet i Villa Lycke. Ovanför dig, ett ståtligt ryggåstak (tillval) som sträcker sig hela vägen från köket till de helglasade pardörrarna och breda fönstren mot er egen uteplats och trädgård. Det är också mot den du blickar ut när du vaknar i ditt sovrum – lyxigt utrustat med både privat badrum och klädkammare. I andra änden av huset ligger hemmakontoret med fönster mot framsidan. Här ligger även barnens helt egna del av huset, med två egna sovrum och ett stort rum att umgås med kompisar i. Ett hem för alla att längta till. Bjurfors förmedlar endast tomten, entreprenadkontrakt skrivs med A-hus. OBS Bilderna är endast exempelbilder och kan innehålla tillval som påverkar priset.

Klev Solgläntan 234, Alunda, Östhammars kommun

Klev Solgläntan 234

Villa
Alunda, Östhammars kommun
Bjurfors Uppsala
3 995 000 kr
5 rum
990 m² tomt

Här erbjuds möjligheten att vara med från start av byggnationen och forma ditt nästa drömboende efter eget smak och tycke. 1 av 3 tomter är för närvarande reserverade. Tomten ligger naturskönt beläget men med närhet in till Alunda och allt som finns där att erbjudas. Här kommer den boende att njut av många lugna stunder. Ett hus i skandinavisk design. Indragen takfot, foderfria fönster och dörrar, bidrar till Laduhusens karaktär och ger ett mycket stilrent intryck. Kök som öppnar upp sig mot vardagsrummet med ett härligt ryggåstak som ger en generös takhöjd och god känsla av rymd. Här finns stora fönsterpartier åt två väderstreck som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Den stora köksön bjuder in till en social yta mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum och ett allrum. Stora sovrummet erbjuder goda möjligheter till förvaring och eget badrum vilket ger en extra lyxig känsla i mastern. Som boende på Klev Solgläntan 234 kommer du bo i en lantlig miljö men ändå med närhet in till Alunda där flertalet restauranger finns och förskola, skola, idrottshall m.m. OBS Bilderna är ifrån ett liknande hus, bilderna ska ses som en fingervisning om husets utformning i och med att gällande objekt inte är byggt ännu. Tillval kan komma att skilja. Vid tidigt avtal med byggherren så finns det möjlighet att påverka de invändiga materialvalen samt planlösningen i viss mån eller om man önskar bygga ett annat hus finns även den möjligheten. Tomterna förmedlas av Bjurfors. Entreprenadavtal tecknas med byggföretaget. Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

  • Plus
Sund 113, Alunda, Östhammars kommun

Sund 113

Tomt
Alunda, Östhammars kommun
Bjurfors Uppsala
850 000 kr
2 563 m² tomt

Här finns tillfälle att bygga ditt drömboende på denna stora tomt belägen i ett lantligt läge med direkt närhet till Alunda. Stor tomt om 2563 kvm där möjligheterna är stora att skapa ditt nya drömboende. Här bor man i ett lantligt läge med nära anslutning till kommunikation. Detta är ett naturnära, lugnt och trivsamt läge. Här bor ni med direkt närhet till Alunda centrum och nära pendling till Uppsala eller vidare öster ut. I övrigt finns flera förskolor, skola, matbutik i närområdet. Hör av dig till mäklare för intresseanmälan!

Visar alla 24