Kommande

Ängsgatan 9

Osby, Osby kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
862 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1956
Kommande

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa belägen i Osby, ett perfekt hem för en familj som söker en trivsam och bekväm livsstil. Med en yta på 128 kvm erbjuder denna välplanerade bostad gott om utrymme för både avkoppling och gemenskap.

Huset har tre sovrum ett modernt badrum som är elegant utformat, helt oanvänt och väntar bara på att få inredning installerad. I källaren finns duschutrymme och på ovanvåning finns wc.

Det rymliga dubbelgaraget ger gott om plats för fordon och erbjuder också extra förvaringsmöjligheter. För den aktiva familjen är närheten till skolor och idrottsplatser en stor fördel, vilket gör det lätt att delta i fritidsaktiviteter och barnens skoluppgifter.

Läget är idealiskt med närhet till tågstationen, vilket gör pendling till omgivande städer enkelt och bekvämt. Dessutom är närheten till natursköna områden och grönområden ett stort plus för den som älskar att vara utomhus.

Denna villa har allt du behöver för att skapa ett drömhem för din familj. Med sin rymliga planlösning och utmärkta läge är detta verkligen en unik möjlighet för dig som vill sätta din egen prägel. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Osby.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna underbara bostad har att erbjuda.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Kontakta mäklaren

Daniel Flygare

Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Mäklare Daniel Flygare, Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
+46708128935

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.