Klostergatan 47

Östermalm, Eskilstuna kommun Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
794 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
37 491 kr/år

Mycket fin och välvårdad fristående villa med kanske områdets/samfällighetens högsta och ljusaste läge! Mycket trevlig trädgårdssida med ett inglasat uterum & ett mysigt och påkostat SPA-bad. Stenlagd uppfart fram till en carport med intilliggande inrett gästrum om 9 kvm. Bostaden är klassisk och erbjuder i dagsläget tre sovrum, vardagsrum, allrum, två bad-/duschrum och ett välutrustat kök från Ballingslöv.
Bostaden är försedd med skön golvvärme på hela entréplanet och vattenburna radiatorer på övre plan. Ett energieffektivt hus med ett B i energiklass och låg driftkostnad överlag.

Önskar du en något större boyta så finns ett beviljat bygglov som omfattar en tillbyggnadsyta om 44 + 9 kvm. (Totalt 53 kvm)

Fastigheten ingår i en samfällighet med gemensamt mysigt litet grönområde med lekplats, belysning och miljöhus. Perfekt för barnen eller barnbarnen och med uppsikt från huset!

Östermalm är ett attraktivt område med närhet till eftertraktade förskolor och skolor. En perfekt bostad för Cityfamiljen som även vill ha närhet till grönområden och fritidsaktiviteter. Med kort promenadavstånd nås Djurgårdsparken med utegym & motionsspår samt ett stenkast från isstadion, fotbolls- & tennisanläggning.
På 10 minuters cykelavstånd nås tågstationen & Citys puls!

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Jenny Dywling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Jenny Dywling, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
0702-45 02 99