Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isa Donnerstern

Isa Donnerstern

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bryggaregatan 9B, Norr, Eskilstuna kommun

Bryggaregatan 9B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 195 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 4/4
3 172 kr/mån
21 377 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåa om 55.9 kvm med en härlig balkong! Högst upp i fastigheten erbjuds denna ljusa och fina lägenhet med ett modernt badrum och ljus färgsättning med fina trägolv. Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp och vacker fiskbensparkett samt utgång till balkong i härligt solläge. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum i sober färgsättning, ett fräscht kök i ljusa toner som erbjuder plats för köksbord med tillhörande stolar, sovrummet har plats för en dubbelsäng och byrå eller garderob, vardagsrummet erbjuder plats för soffa, tv-möbel och annat möblemang om det önskas, entréhallen erbjuder platsbyggda garderober. På Norr/Munktellstaden bor du i en populär och expansiv del av staden. Här har du nära till allt och med nya arenan, Munktellbadet och Munktellarenan runt knuten samt universitetet. Endast ett kvarter bort finner du Stadsparken med vackra promenadstråk längst ån. En kort promenad tar dig till centrum med hela dess utbud. En bostad som erbjuder det mesta för dig som vill kunna njuta av det bästa i Eskilstuna! Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Balkong
Stenkvistavägen 6, Snopptorp, Eskilstuna kommun

Stenkvistavägen 6

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
895 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 696 kr/mån
22 099 kr/m²

Välkommen till denna etta med centralt läge och en fantastisk inglasad balkong med högt läge! Optimalt planerad lägenhet i välskött, fint skick. Lägenheten erbjuder ett mycket rymligt och luftigt kök som är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Köket har vita luckor, bänkskiva i en grå ton och vitt lantkakel vilket ger en hemtrevlig känsla. Badrummet är renoverat i samband med stambytet i föreningen men har genomgått en uppfräschning i form av nytt badrumsskåp, ny haddukstork, ny duschblandare samt att man har installerat spotlights i taket. Det stora rummet erbjuder gott om utrymme för en rejäl sällskapsdel, tv-möbel, skrivbord och en generös säng. Från detta rum når vi även den stora, inglasade balkongen där man njuter av härlig utsikt över grönområden, balkongen är otroligt generös och rymmer både matsalsmöbel samt loungerupp. Det här är en fantastisk lägenhet som inte gör någon besviken och som bör upplevas på plats. Söder/Snopptorp är ett lugnt och attraktivt bostadsområde beläget nära Eskilstuna-ån och den vackra å-promenaden. Man har nära till Vilsta friluftsområde med härliga, belysta jogging- och promenadslingor. I Vilsta finns badplats, skidbacke, restaurang, gym och frisbeegolfbana. I närområdet finns en välsorterad mataffär med bra öppettider. Längs den korta promenaden mot centrum möter restaurangerna och kaféerna i Gamla staden.

  • Balkong
  • Hiss
Tegelbruksgatan 19, Tunafors, Eskilstuna kommun

Tegelbruksgatan 19

Lägenhet
Tunafors, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 095 000 kr
66 m²
3 rum
vån 8/9
4 519 kr/mån
16 591 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trerummare om 66 kvm med närhet till centrum. Här möts ni av en hall med bra förvaringsmöjligheter i en generös klädkammare. Vardagsrummet är centralt beläget i lägenheten och blir det naturliga samlingsrummet i lägenheten. Från vardagsrummet når man lägenhetens höjdpunkt, den generösa inglasade balkongen! Här kan man njuta av utsikten över grönområden och takåsar. Köket ger plats för både god förvaring och generöst med arbetsyta, här finns även utrymme för matplats för upp till fyra personer vid det stora fönsterpartiet. Lägenheten erbjuder två sovrum med gott om plats för säng och önskad sovrumsmöbel. Det ena sovrummet ligger idag i fil med köket och passar även bra som en matsalsplats om man föredrar det. Bostadens badrum kommer att renoveras under 2024-2025 i samband med att stambyte kommer utföras i föreningen. Ett rymligt boende på våning 8 med tillgång till hiss, ett eget förråd och härlig utsikt från den inglasade balkongen. Bostad med potential och åldersrelaterade renoveringsbehov förekommer där möjlighet ges att sätta sin helt egna prägel! Här bor man med gångavstånd till allt. Precis utanför dörren finns en välsorterad mataffär med bra öppettider. Längs den korta promenaden in mot centrum möter de trevliga restaurangerna vid Järntorget eller till å-restaurangen vid Tunafors om man väljer den vägen. Här bor man nära resecentrum vilket gör läget idealiskt för pendlare. Man har även nära till å-promenaden och friluftsområdet Vilsta med badplats och elljusspår. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Wirgins väg 3, Dalhagen, Eskilstuna kommun

Wirgins väg 3

Fritidshus
Dalhagen, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 295 000 kr
30 + 10 m²
3 rum
652 m² tomt

Mycket charmigt och välvårdat fritidshus med ljus och öppen planlösning. Det gulliga men rejäla, röda huset med vita knutar har högt läge med fri utsikt. Huset har öppen planlösning med sällskapsdel och utrymme att skapa en rejäl matplats och ett arbetskök. På ovanvåningen finns ett loft som kan nyttjas som sovrum med plats för dubbelsäng. På tomten finns det även en byggnad med en förbrännings-toalett och en förrådsbyggnad. Här finns det även en härlig uteplats under tak. Kommunalt vatten och avlopp är på gång i området och denna kostnad står köparen för. Läs gärna mer om detta här: https://www.eem.se/privat/vatten-avlopp/utbyggnad-av-va/hyndevad/ Underbara Närsjö ligget endast ca 7 km från centrala Eskilstuna (ca 10 minuter med bil) och ca 12 mil från centrala Stockholm (ca 1,5 timmar med bil). Bussförbindelse finns. Det här är ett ställe som måste upplevas på plats. Välkommen med din intresseanmälan.

Rosenhällsgatan 6, Snopptorp, Eskilstuna kommun
Rosenhällsgatan 6, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Rosenhällsgatan 6, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Rosenhällsgatan 6

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
750 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 7/9
3 063 kr/mån
20 270 kr/m²

Varmt välkommen till Rosenhällsgatan 6 och denna yteffektiva 1,5:a om 37 m² beläget högt upp i huset. Bostaden erbjuder en fantastisk inglasad balkong som blir till ett extrarum från tidig vår till sen höst. Väl inne i bostaden välkomnas man in i en ljus generös hall med avhängningsmöjligheter, i anslutning till hallen finner man det helkaklade badrummet som är från stambytet med tvättmaskin för optimal vardagslyx. Vidare in i bostaden når man vardagsrum och sovrum som präglas av ljusa väggar och sammanhängande golv. Köket erbjuder goda arbetsytor och stora förvaringsmöjligheter men även plats för matbord för 4 personer. HSB Brf Sveaborg i Eskilstuna är en stor, välskött och eftertraktad förening med en låg belåningsgrad och med låga avgifter som följd. Värme, vatten, bostadsrättstillägg, basutbud via kabel-tv och bredband ingår i hyran. Många av de stora renoveringarna, såsom stambyte, fönsterbyten, tak- och fasadrenoveringar är utförda. Det finns vindsförråd knutet till den aktuella bostadsrätten. Söder/Snopptorp är ett lugnt och attraktivt bostadsområde beläget nära Eskilstuna-ån och den vackra å-promenaden. Man har nära till Vilsta friluftsområde med härliga, belysta jogging- och promenadslingor. I Vilsta finns badplats, skidbacke, restaurang, gym och frisbeegolfbana. I närområdet finns en välsorterad mataffär med bra öppettider. Längs den korta promenaden mot centrum möter restaurangerna och kaféerna i Gamla staden. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borsökna-Hus, null, Eskilstuna kommun
  • 7 lediga bostäder

Borsökna-Hus

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
fr. 2 995 000 kr
130 m²
5 rum
4 995 kr/mån

Nu kan vi stolt presentera bostadsrättsföreningen Borsökna-hus! Nu presenteras arkitektritade parhus med modern känsla och fokus på funktion. Med vackra omgivningar och nära till kommunikationer är detta idylliska område perfekt beläget i barnvänliga Borsökna. Detta är ett perfekt boende för dig som vill ha villakänsla men ändå bekvämligheten och bo i bostadsrätt. Bostäderna disponeras över två plan med en genomtänkt och optimal planlösning. Parhusen levereras nyckelfärdiga med genomtänkta och påkostade materialval - här är det bara att flytta in och njuta! Parhusen har ljusa och smakfulla ytskikt i form av genomgående ekparkett i hela bostaden mot ljust, målade väggar. Njut av behaglig golvvärme på hela nedre plan och en effektiv och tilltalande planlösning som kan anpassas efter er familjs unika behov. En valbar vägg genererar en planlösning som kan erbjuda upp till fyra sovrum alternativt generösa sällskapsutrymmen med öppen planlösning. Gediget kök från HTH med rostfria vitvaror samt ljusa färgval, släta luckor, bra förvaring och gott om utrymme för en generös matplats. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljus via stora fönsterpartier mot trädgården. Till varje bostad erbjuds en trivsam altan med egen trädgårdstäppa på baksidan där hela familjen kan njuta av härliga kvällar tillsammans. Varje parhus erbjuds dubbla parkeringsplatser samt en elbilsladdare i anslutning till bostaden. Här ges alla förutsättningar för ett bekvämt, modernt och rymligt boende för hela familjen! Bostäderna är belägna i naturnära, vackra omgivningar med promenadavstånd till bl.a. populär badplats, kommunikationer och förskola. Detta område är ett av Eskilstunas mest attraktiva villakvarter. Välkommen till ditt drömhem - Bostadsrättsföreningen Borsökna-hus! KAMPANJ! (Gäller fram till 2024-05-31) Köp hus 3, 4, 5 eller 6 för kampanjpris 2 795 000 kr. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Nybyggnadsprojekt
Dikesvägen 12, Mälby Park, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30

Dikesvägen 12

Villa
Mälby Park, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
4 595 000 kr
124 m²
5 rum
955 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera denna sjönära enplansvilla på Dikesvägen 12 som byggdes 2019. En nyproducerad villa i modern design med påkostade materialval och ett utförande utöver det vanliga. Ett boende i minimalist, funktionell stil som smälter in väldigt fint i den lantliga omgivningen. Här har inget lämnats åt slumpen och huset har genomgående hög standard och en riktigt tilltalande planlösning. Detta är ett boende för dig som inte vill tumma på kvalité, stil eller praktiska funktioner. Huset är uppfört i ett plan med en generös takhöjd och rymd. Ytskikten är genomgående ljusa med målade väggar och på golvet ligger ett mycket vackert parkettgolv. Huset erbjuder tre generösa sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga i groventré och ett påkostat kök med en köksö utöver det vanliga. Kring köksön kan man samla hela familjen och vänner för trevliga middagar. Bostadens självklara samlingspunkt är det stora köket, matplatsen och vardagsrummet. I sällskapsutrymmet finner vi ett vackert rum med väl tilltagna spröjsade fönster och en slående takhöjd. Ett boende som andas kvalité och noggrannhet i varje detalj! Fastigheten erbjuder även ett isolerat förråd som sitter ihop med den stora carporten. Carporten har plats för två bilar samt ytterligare två bilar på uppfarten. Fiber finns installerat via stadsnätet där det finns ett flertal leverantörer att välja mellan. Nyproducerade hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år. I närbelägna Mälarbaden finns badplats och gästhamn. I Mälarbaden finns även golfbana, padelbana, restaurang och Skärets naturreservat. Centrala Torshälla nås på endast några minuter med bil och där finner du all service du kan tänkas behöva i din vardag samt skola F-9. Goda kommunikationer med buss till såväl Torshälla som Eskilstuna centrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan

  • Plus
Tegelbruksgatan 5, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun

Tegelbruksgatan 5

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 495 000 kr
60,9 m²
2 rum
vån 2/5
3 748 kr/mån
24 548 kr/m²

Vart välkomna till denna genomgångstvåa nära centrumkärnan i centrala Eskilstuna, med ljusa och trivsamma materialval. Denna välplanerade bostad med sitt centrala läge och närheten till Eskilstunaån gör detta till ett hem där det är enkelt att trivas i! Välplanerat och snyggt hem med ljuvliga och enhetliga färgval i hela lägenheten. All belysning i lägenheten är appstyrd via plejd. Fullt utrustat kök från Ballingslöv i modern tappning, fräscha vitvaror och gott om utrymme för ett generöst köksbord med tillhörande stolar. Badrummet är renoverat 2020 i samband med föreningens stambytet, badrummet är stilrent och går i ljusa färgval, och här märker man att man har gjort renoveringarna med finess. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, toppmatad tvättmaskin, och dusch bakom vikbara glasväggar. Vardagsrummet är välplanerat och erbjuder en platsbyggd bokhylla, gott om utrymme för en generös soffgrupp och annat möblemang om det önskas. Från vardagsrummet når vi även lägenhetens balkong som är belägen på baksidan mot huset, från balkongen har man utsikt över kyrkan samt grönområden. Sovrummet går i ljusa ytskikt och erbjuder plats för dubbelsäng, här finns det även gott om förvaring i den platsbyggda garderoben, det finns ytterligare två garderober i sovrummet. Till denna lägenhet finns det även två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Ett stilsäkert, rymligt och tilltalande boende för den som bara vill flytta in och njuta!

  • Balkong
  • Hiss
Trappvägen 13A, Skogstorp, Eskilstuna kommun

Trappvägen 13A

Tomt
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 195 000 kr
1 022 m² tomt

Nu kan drömmen om ett nybyggt hus äntligen bli sann! Nu har vi möjligheten att förmedla en oslagbar tomt i lugna och barnvänliga Skogstorp. Här bor du med naturen inpå knuten och samtidigt med närhet till både buss, skola, promenadstråk, affär och förskola. Tomten ligger lugnt belägen på höjden. Förhandsbesked för denna tomt finns. Fastigheten är belägen inom kommunalt verksamhetsområde för vatten och avlopp. Kom ihåg att nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren! Skogstorp är ett idylliskt samhälle ca 10-15 minuter utanför Eskilstuna centrum. Ett område med mestadels villor och lunga omgivningar. Här finns Skogstorp centrum med matvarubutik, pizzeria, frisör och gym. Mycket barnvänligt område med populära Skogstorpsskolan ett stenkast ifrån med undervisning från förskoleklass upp till nian. I närområdet finns även fotbollsplaner och flera förskolor. Ett boende för hela familjen!

  • Plus
Jasminvägen 1C, Mellösa, Flens kommun
Jasminvägen 1C, Mellösa, Flens kommun, bild 2
Jasminvägen 1C, Mellösa, Flens kommun, bild 3

Jasminvägen 1C

Fritidshus
Mellösa, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
949 000 kr
23,5 m²
2 rum
3 124 kr/mån

Varmt välkommen till denna småhuslägenhet med ett unikt sjöläge i mysiga Mellösa! Modern småhuslägenhet om 23,5 kvm + loft med härlig sjöutsikt och sol hela dagen. Kvadratsmart och yteffektiv bostad som passar perfekt både som året runt boende eller ett mysigt fritidshus. Bostaden är i absoluta toppskick med stilfulla parkettgolv, ljusa väggar och en genomtänkt planlösning. Här bor du med enastående utsikt över Mellösasjön och med lugnet och naturen inpå knuten. Intill bostaden finns det plats för parkering på uppfarten. Nu under våren 2023 har det även byggts en härlig altan där ni kan njuta av både morgonkaffet och middagen med bästa solläge och utsikt över den glittrande sjön. Tomten är grovplanerad och du kan sätta din egen prägel på tomten och planera den efter önskemål. Här bor du i en lugn bostadsrättsförening med fantastisk omgivning i form av vackra ängar, ekbackar och Mellösasjön. Ett stenkast bort finner vi både badbrygga och möjlighet till båtbrygga. Denna bostad passar perfekt för dig som vill bo i ett nyproducerat boende med härlig natur runt husknuten. En riktig sommaridyll som bör upplevas på plats! Mellösa är en mysig och idyllisk samhälle i vackra Sörmland. Mellösa är beläget ca 7 km från Flen. Från Stockholm tar du dig till Mellösa på cirka 1,5 timme. I Flen finner du flertalet matbutiker, restauranger, caféer, apotek, systembolag, vårdcentral, bibliotek, simhall, gym osv. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Jasminvägen 4A, Mellösa, Flens kommun

Jasminvägen 4A

Fritidshus
Mellösa, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
795 000 kr
23,5 m²
1 rum
3 124 kr/mån

Denna charmiga småhuslägenhet inbjuder dig att uppleva det bästa av Mellösa med sin närhet till sjön och mysiga atmosfär. Med en modern design och smart planlösning på 23,5 kvadratmeter plus loft, erbjuder denna bostad utsikt över sjön och en lantlig idyll i modern tappning. Det är en perfekt bostad, antingen för permanent boende eller som ett mysigt fritidshus. Interiören är i utmärkt skick med stilrena parkettgolv, ljusa väggar och genomtänkt design. Här kan du njuta av lugnet och naturen med enastående utsikt över Mellösasjön. Parkering finns precis intill huset. Tomten är grovplanerad vilket ger dig möjlighet att skapa din egen personliga prägel och planera den enligt dina önskemål. Området erbjuder fantastiska omgivningar med vackra ängar, ekbackar och närheten till både badbrygga och möjlighet till båtbrygga. Det är en perfekt plats för den som uppskattar naturen och vill bo i en lugn bostadsrättsförening. Mellösa, beläget i vackra Sörmland, är en idyllisk by endast cirka 7 km från Flen. Från Stockholm tar det ungefär 1,5 timme att ta sig hit. I Flen finns ett brett utbud av matbutiker, restauranger, caféer, apotek, systembolag, vårdcentral, bibliotek, simhall och gym, vilket gör det till en bekväm plats att bo. Varmt välkommen att anmäla dig för en visning och upptäck denna sommaridyll som bara måste upplevas på plats!

  • Uteplats
Södra Bangårdsgatan 12A, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 12A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 589 kr/mån
29 900 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska tvåa med mycket charm, här finner du fint parkettgolv, helt nymålade väggar, generös takhöjd och höga fönsterpartier! Här möts det moderna med de äldre välbevarade detaljer som bostaden besitter. Denna lägenhet har nyligen genomgått en stor renovering i form av nya parkettgolv, nymålade väggar, nytt kök från Ikea och nyrenoverat duschrum och wc. Vi välkomnas in i den generösa entréhallen där det finns gott om utrymme för förvaringsmöjligheter. Längre in i bostaden finner vi det nyligen renoverade köket som erbjuder gott om plats för matplats, generösa arbetsytor och rostfria vitvaror. Nästa rum vi möter är det nymålade vardagsrummet, här finns det gott om plats för en generös soffgrupp, tv-möbel och även matbord med tillhörande stolar. Från vardagsrummet når man lägenhetens stora sovrum, här finns det gott om plats för en dubbelsäng, garderob samt annat möblemang om det önskas. Lägenheten erbjuder ett duschrum som även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Duschrummet nås från sovrummet. Lägenhetens wc nås från entréhallen. Både duschrum och wc renoverades för cirka tre år sedan i föreningens regi i samband med stambyte i fastigheten. Ett stilsäkert, rymligt och tilltalande boende för den som bara vill flytta in och njuta! Söder är ett levande kvarter med charmiga butiker, restauranger och promenadstråk längs med ån. Gott om parkeringsplatser längs med gatan och promenadavstånd till tågcentralen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Måstaängsvägen 3, Måsta, Eskilstuna kommun

Måstaängsvägen 3

Radhus
Måsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 195 000 kr
93 m²
3 rum
316 m² tomt

Bekvämt med enplan i populära Måstaäng! Genomgående smakfull bostad med två rymliga sovrum, golvvärme i hela planet och ljus färgsättning. Rymligt och helkaklat duschrum med full utrustning. Vackert ljusinsläpp i samtliga rum med generös fönstersättning och slående takhöjd. Kvalitetskök med rostfira vitvaror och vardagsrum i luftig, öppen planlösning som ger en härlig känsla. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet med öppningsbara skjutglaspartier och solskyddande lameller. Njut av att följa solen hela dagen på husets trivsamma trädgårdstomt. På baksidan kan du avnjuta kvällarna i det inglasade uterummet eller ute på den lilla altanen. Plan och lättskött trädgårdstomt med utrymme för sommarens boule och kubbspel. Bekvämt med garage i länga samt förråd i direkt anslutning till entrén. Här bor du i ett omtyckt och lugnt område med nära till allt. Här finns en mataffär med bra öppettider, bra barnomsorg och en populär kvartersrestaurang. Runt husknuten finns motionsspår och på kort promenadavstånd så är du ute bland får- och hästhagar i en idyllisk och lantlig miljö. Utmärkta bussförbindelser till centrum. Det finns även bra cykelbanor till gågatan i centrum och tågstationen. Måsta är ett populärt område för alla åldrar! Varmt välkommen med er intresseanmälan! Huset säljs med friskrivningsklausul.

Rosenhällsgatan 6, Snopptorp, Eskilstuna kommun

Rosenhällsgatan 6

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 595 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/7
4 807 kr/mån
20 063 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea på Rosenhällsgatan 6! Trivsam lägenhet med toppenläge och kort promenad till centrum. Välplanerade bostad som erbjuder hela 79,5 kvadrat fördelat över tre rum och kök. Här erbjuds inglasad balkong med härligt solläge, rymligt renoverat kök, två generösa sovrum, vardagsrum med parkettgolv och helkaklat badrum med tvättmaskin. En mycket trivsam bostad med genomgående välskötta och ljusa ytskikt. Söder/Snopptorp är ett lugnt och attraktivt bostadsområde beläget nära Eskilstuna-ån och den vackra å-promenaden. Man har nära till Vilsta friluftsområde med härliga, belysta jogging- och promenadslingor. I Vilsta finns badplats, skidbacke, restaurang, gym och frisbeegolfbana. I närområdet finns en välsorterad mataffär med bra öppettider. Längs den korta promenaden mot centrum möter restaurangerna och kaféerna i Gamla staden. HSB Brf Sveaborg i Eskilstuna är en stor, välskött och eftertraktad förening med en låg belåningsgrad och med låga avgifter som följd. Många av de stora renoveringarna, såsom stambyte, fönsterbyten, tak- och fasadrenoveringar är utförda. Det finns både vinds- och källarförråd knutet till den aktuella bostadsrätten. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Mjölnaruddsvägen 4, Slätviken, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Mjölnaruddsvägen 4

Villa
Slätviken, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
5 995 000 kr
158 m²
4 rum
2 613 m² tomt

Varmt välkomna till Mjölnaruddsvägen 4! Här saluförs ett enastående och komplett boende med stil, finess och en helhet utöver det vanliga. En otroligt villa i modern stil med pool, generös carport med plats för två bilar och en husbil/husvagn, ett gästhus/tonårsrum och ett fantastiskt inglasat uterum och möjlighet till båtplats! En riktig oas med fint läge på gatan och sol hela dagen! Här bor du med naturen inpå knuten och med Mälaren som granne! Villan disponeras över två plan. På entréplan erbjuds två generösa sovrum, tvättstuga, två helkaklade duschrum, vardagsrum samt en loungedel som leder ut till det inglasade uterummet och poolområdet. Mycket tilltalande planlösning med rymliga sociala ytor att umgås på! En trappa upp nås köket och allrum. Köket är något alldeles extra med en stor köksö att samla hela familjen kring. Huset har genomgående fin fönstersättning, en härlig rymd, genomgående fint trägolv och sobra färgval på väggarna. Utöver detta erbjuder husets utsida något alldeles extra. Här finns ett stort inglasat uterum där ni kan avnjuta många härliga middagar, en generös altan som leder oss ner till poolområdet som är inramat med en härlig stensättning. Här finns allt du kan önska för en ledig semesterdag och för vardagslyx. Det finns även en härlig gäststuga som passar perfekt för egen verksamhet, tonårsrum eller när ni har gäster som har rest långväga. Ett lantligt område med vacker natur, populär gårdsbutik en kort cykeltur bort och hästhagar. På promenadavstånd ligger Mälaren med badplatser. Ca 10-15 minuter bort ligger Torshälla centrum med flera förskolor, skolor, matbutik, systembolag och apotek. Till Eskilstuna centrum tar du dig med bil på ca 20 minuter. Detta är ett idylliskt område med flera badplatser och vacker natur. I området finns populära gårdsbutiken Solby Gård och populära Vallby Skola med undervisning från förskoleklass till årskurs 3. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Drakensköldsgatan 2, Nyfors, Eskilstuna kommun

Drakensköldsgatan 2

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
950 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 547 kr/mån
16 522 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga och charmiga lägenhet som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. Här erbjuds två rum och kök fördelat på 57,5 kvm. Vi välkomnas in i den rymliga hallen där det finns gott om utrymme för förvaring. Längre in i bostaden finner vi köket som är smakfullt renoverat och med gott om plats för köksbord. Vardagsrummet präglas av vackert trägolv och stora fönsterpartier. Det helkaklade badrummet erbjuder även en toppmatad tvättmaskin. Det generösa sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng och flertalet inbyggda garderober. Från lägenhetens vardagsrum når vi även balkongen som är in mot föreningens innergård som har grönskande körsbärsträd under våren. Perfekt läge med gångavstånd till högskola, centrum och fina motionsspår i Kronskogen. Tågstationen ligger ett stenkast bort, perfekt för pendlaren! Med en kortare cykeltur nås på kort tid även Tuna Parks shoppingcenter. I föreningen så finns det möjlighet till garage med kösystem. Det finns även gemensamt hobbyrum, cykelförråd och en övernattningslägenhet. Till denna lägenhet finns det två stycken förråd, ett stort på vinden och ett mindre i källaren. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Köpmangatan 15B, Gamla Stan, Eskilstuna kommun

Köpmangatan 15B

Lägenhet
Gamla Stan, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 895 000 kr
127 m²
3 rum
6 597 kr/mån
30 669 kr/m²

Välkommen till ett hem som kommer att få dig att avundas - I ett idylliskt och vackert kvarter med en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, finner du detta förtjusande boende. Här presenterar vi en unik bostad som strålar av charm och är full av vackra detaljer som ger den dess karaktär. När du kliver in möts du direkt av de slående utsikten över Eskilstuna ån genom fönsterna i köket. Denna fantastiska bostad är något unikt och måste upplevas på plats! Interiört har bostaden genomgått en smakfull renovering. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder sociala ytor, ett stort renoverat kök, samt ett stort badrum på entréplanet, medan övervåningen rymmer familjens privata utrymmen i form av två sovrum, en generös walk in closet samt ett helkaklat badrum med dusch. Nedre plan erbjuder ett generöst vardagsrum med utgång till den magiska uteplatsen precis intill ån. Nedre plan erbjuder även ett rum som idag används som förråd. Vid entrén välkomnar en ljus hall med generös plats för avhängning. Hallen leder dig sedan vidare till det moderna och stilrena köket, det erbjuder gott om arbetsyta, generösa förvaringsmöjligheter och en plats att njuta av måltider. Här finns det även plats för en soffgrupp eller annat möblemang om det önskas. Entréplanet erbjuder även ett generöst badrum med bubbelbadkar, wc, handfat på kommod samt golvvärme. På övervåningen finner du två generösa sovrum med plats för dubbelsäng i båda rummen. Det ena som är lite större erbjuder även en generös walk in closet. Båda sovrummen har fönster ut mot Eskilstuna ån. Här finns det även ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch bakom glasväggar och handfat på kommod. På nedre plan finner vi det generösa vardagsrummet som erbjuder gott om plats för en stor soffgrupp, tv-möbel samt annat möblemang. Nedre plan erbjuder även ett rum som idag används som förråd, men det passar även perfekt som hemmakontor eller barnrum. Från vardagsrummet når vi ut till bostadens höjdpunkt - den otroligt uteplatsen. Här kan ni njuta av sol hela dagen för att sedan ta ett dopp i ån i kvällssolen. Denna bostad är en del av Gamla stan med en unik och pittoresk omgivning. Här har du närhet till matbutiker, centrala Eskilstuna, apotek, skolor, förskolor, bibliotek, museum och utmärkta kommunikationer. Detta är verkligen ett hem som förenar det bästa av då och nu. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Torshällavägen 5A, Norr, Eskilstuna kommun

Torshällavägen 5A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
675 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 500 kr/mån
15 517 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet högst upp i huset om ett rum och kök fördelat över 43,5 kvadratmeter. Här hittar vi ett vardagsrum med ett välskött laminatgolv samt ljusa ytskikt. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkongen mot innergården med härlig kvällssol. Ett väldigt generöst kök som är fullutrustat med allt man behöver såsom spis med ugn, kyl/frys och diskmaskin. Här finns det även ett helkaklat badrum med duschhörna. Välskött och stambytt förening med låg avgift. Bredband via stadsnätet. I föreningen finns även en fräsch bastu och relax. Härifrån är det kort promenadavstånd till Munktellområdet, Universitet samt stadens utbud av nöjen och shopping. Perfekt för dig som vill flytta hemifrån, studerar eller varför inte ha en fin övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

  • Balkong
Tunavallsgränden  8, Tunavallen, Eskilstuna kommun

Tunavallsgränden 8

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/5
3 290 kr/mån
29 537 kr/m²

Kommande försäljning - Vid omtyckta Tunavallen kan vi nu presentera en fräsch och välplanerad tvåa. En optimalt planerad och modern bostad i genomgående fint och välskött skick. En kvadratsmart bostad med en modern och social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utöver detta erbjuds ett generöst sovrum, helkaklat duschrum med tvättpelare samt en rymlig klädkammare. Som pricken över i:et finns även en stor uteplats där ni kan njuta av många härliga sommarkvällar med nära och kära. Bekvämt boende i markkplan och alla bekvämligheter som kan önskas. Detta boende är perfekt för dig som vill ha nära till allt och som ställer höga krav på ditt boende! Här är det lätt att trivas och läget vid Tunavallen är fenomenalt – här bor du centralt och naturnära med Tunavallen alldeles runt hörnet. Kronskogen ligger endast en kort promenad bort. I området finns förskola, matbutiker och kommunikationer.

  • Uteplats
  • Hiss
Silvervägen 40B, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00

Silvervägen 40B

Lägenhet
Stenby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 625 000 kr
64 m²
3 rum
3 574 kr/mån
25 391 kr/m²

Varmt välkommen till detta stilrena energieffektiva bostadsrättsradhus med hörnläge, detta radhus har ett av områdets mest insynsskyddade tomt. Radhuset erbjuder tre rum och kök fördelat på 64 välplanerade kvadratmeter i nybyggda Stenby Ängar! Ett kvadratsmart boende i vackert och stilfullt utförande fördelat över två våningar med genomgående fina materialval. Bostaden inrymmer två sovrum på övre plan som nås via den snyggt designeade trappen! Entréplan erbjuder modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge. Här finns även ett helkaklat duschrum i modernt utförande med ljus färgsättning och separat klädvårdsavdelning. Bostaden får ett härligt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna som vetter ut mot uteplatsen och den mysiga trädgården. Här bor du med stil och finess i ett populärt och växande område. Uteplatsens staket är åtgärdat och är nu klart i sin helhet. Beläget i lugna och attraktiva Stenby. Här har du nära till förskolor, lekplatser, skola, matvarubutik och kommunikationer till centrum. Alldeles intill finner du Kronskogens vackra natur för långa promenader eller en härlig löprunda. På gångavstånd nås även expanderande Tuna Park köpcenter och Parken Zoo. Ett hem som andas lugn och harmoni samtidigt som det har närhet till det mesta. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 20