Hästhagsgatan 121

Öxnehaga, Jönköpings kommun Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
171 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
26 048 kr/år

Vi åker en bit upp på berget till Hästhagsgatan 121, läget är på topp och allt runtomkring är förberett för hög trivsel. Fastigheten som har varit i säljarens ägo sedan 2010 är välskött, och har förfinats genom åren.

Entréplanet som är den lite mer privata delen av bostaden erbjuder två bra planerade sovrum båda med vätterutsikt och skjutdörrsgarderober. Vidare in på entréplan finns ett hobby rum, ett tvättrum, två förråd och ett helkaklat badrum från 2019.

Vi tar trappan upp till den mer sociala delen av bostaden, här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum som sammanflätar matplats och kök.
Vardagsrummet förlängs med den inglasade balkongen mot Vättern, en fantastisk utsiktspost under årets alla månader. Intill vardagsrummet finns bostadens tredje sovrum som självklart även funkar lika bra som kontor för den som önskar. Köket är ett kvalitetskök från Marbodal och har gott om arbetsyta för den matintresserade. Som en förläningen av matplatsen finns uterummet som är beläget i söder, här finns det gott om plats för ett större matbord med tillhörande stolar. Trädgårdstomten är lättskött och belägen i söder mot gångbana.
Utöver detta finns även ett helkaklat badrum som även de renoverades under 2019.

Hästhagsgatan är ett populärt ställe att bygga sitt bo på och det är lätt att förstå varför. Husen är anpassade för den stora som lilla familjen och närområdet bjuder på strövområden, lekplatser, motionsspår, skola och förskola.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Jessica Brandt

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Jessica Brandt, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-687 69 96

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.